View Full Version : Konto mi nie wchodzi -PLX HELP-
Witam, mam problem z kontem, wpisuje dobrze pasy a pisze mi "Prosze podać poprawny numer i hasło', nie mógł mnie nick haknąć bo na e-mail nie przyszła informacja o zmiane hasła. Prosze o pomoc!!
Zbanowany Khuramek
18-01-2009, 09:13
Hmm najlepiej wpisz zeby ci przypomnialo haslo.....
Potem spróboj na spokojnie może zrobiłeś nowe konto i wpisujesz acc od nowego?
Sproboj wylaczyć może masz wloczonego CAPS LOCKA albo NUM LOCKa masz off...
Jak nie to mowie wejdz na strone apo i przypomnij haslo.
@@ wait? masz bana na postaci? masz go po raz pierwszy? bo jak po raz 3 czy coś to może masz delejt?
@@ Może ktoś ma twojego r keya? bo wtedy email i wgl zmienia sie w 1 sec;]
@@TygrysQ hmm
http://armia.toproste.pl/search.php?name=arcano ... Jest napisane tylko zbanowany?
A zreszta Arcano posłuchaj sumienia ;s jak wyzywałeś Dexoti'ego to masz tego bana or delejta.
Może usuneli ci acc ale nie chara ;s;s;s
O ile mi wiadomo, dostałeś albo delete, albo blokadę postaci/konta. Za co? Za wyzywanie Dexoti'ego. Chyba to o Ciebie chodzi :s
No albo po prostu masz bana...?
O ile mi wiadomo, dostałeś albo delete, albo blokadę postaci/konta. Za co? Za wyzywanie Dexoti'ego. Chyba to o Ciebie chodzi :s
No albo po prostu masz bana...?
Jak bym dostał bana to mógłbym sie połączyć na konto, a nie mógłbym na postać, a jak wpisuje moje pasy w grze to pisze że prosze podać poprawny numer i hasło, a jak sie na stronke chce zalogować to pisze ze moja IP zostało zbanowane na 5 minut. Czyli lipa, nie będe płakał nad rozlanym mlekiem.
Marcin <3
18-01-2009, 20:19
Też tak miałem.
Za to że dostałem bana powiedziałem w raporcie do Dexotiego "*****" "Jesteś głupi"
Dostałem blokadę całego konta.
Za jakiś miesiąc napisałem report że chce pogadać xdd
Pan Dexoti odpisał i pogadaliśmy o wszystkim i odblokował mi całe konto po tym jak go przeprosiłem.
Na koniec powiedział że mam podziękować Panu Mortiisowi.
Zablokowali ci konto albo dali delete, tez tak mialem jak powiedziałem do sieki ze jest glaniarą Mortiis w tedy mi zablokował konto na 2 albo 3 tygodnie. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.