View Full Version : [8.42] 8.4
StaryMistrzBorysiatko
22-01-2009, 23:07
Skoro jest już 8.4 to myślę że powinno powstać juz nowe podforum jemu poświęcone, czyli screeny guilds itp.
Kuosa pewnie tak za tydzien jak beda mogli sie zalogowac ci ktorzy wlasnie kupili pacca i mogli wyjsc spokojnie z rooka
tak powinien powstac nowy dzial 8.4 bo to juz wogule inna bajka niz 7.6 :D
@edit
Kiedy facc bedzie mógł zagrać na 8.4 akurat mi sie pacc skonczył :D
Oczywiscie ze osobny dzial powinien powstac, aby sie wszystko nie mieszalo oraz dodac nowych moderatorow bo nasi sie chyba nie wyrobia xDD
Dobry pomysl :)
Magic Gladiator
23-01-2009, 13:50
no pomysl dobry jak ale zeby forum niewygladalo tak jak stronka apo bo teraz stronka to 1 wielki SYF!
Popieram kolege up. W dziale Screeny zrobil sie teraz syf, powstalo 10 roznych tematow ktore dotycza praktycznie tego samego. Jestem na TAK
Mialem to samo zaproponowac...Wyreczyles mnie...
Oczywiscie jestem na tak
Oczywiście! Powinien postać dział 8.4, a powinni prefiksy ~7.6 i ~8.4 wyłączyć. Mogli by zmienić nazwe działu ogólnie o armii na Armia Podkarpacki OTS, i powinni dodać Armia 8.4 - Gra.
Pozdrawiam.
To chyba oczywiste, że jeśli powstał nowy serwer to powstanie nowy dział na forum. [chyba]:D. Nie wszystko naraz uzbrojcie się w cierpliwość.
Mam nadzieje że powstanie , zaznaczyłem tak...
Noo niech zrobią nowy dział/forum do tego APO 8.4 a tak wogóle to lepsze jest 7.6 jako OTS :o
Jaros Jaroz Jaro
23-01-2009, 20:53
Na górze forum gdzie ikona armi jest powinna być ikona jeszcze 2 zakładki forum do 8.4 i by było git... mnie na modka dać ;d i każdemu by sie podobało ;p
Fucking Angel
23-01-2009, 21:47
Yes, you right. ;o
Powinno byc tak jak na stronie apo, przełączanie między 7.6 a 8.4...
Powoli, APO 8.4 jeszcze nie jest 'stabilnym serwerem'. Na chwilę obecną nie ma sensu dodawania nowych działów, gdyż zostaną one zaśmiecone niepotrzebnymi tematami typu 'aaa! bugg', a tak na prawdę będzie to małe niedopracowanie mapy. ;-)
Black Morn
23-01-2009, 22:20
Jestem na nie, a dlaczego? Wystarczy, ze będziemy pisać w tytule każdego tematu np [7.6] proste jak budowa cepa?
Zgadzam się.
Dział 8.4, byłby bardzo przydatny, bo nie ma sensu mieszać 7.6 z 8.4.
W 8.4 jest o wiele więcej rzeczy niż w 7.6...
Byłoby mnóstwo różnorodnych tematów.
Jestem na tak.
xD Lukki xD
24-01-2009, 09:10
Jestem na nie, a dlaczego? Wystarczy, ze będziemy pisać w tytule każdego tematu np [7.6] proste jak budowa cepa?
To samo co ten pan myślę... administratorzy dodali po coś prefixy, nowe działy nie mają sensu.
To jest nie potrzebne, poniewaz są prefixy...
A jak już to założyc nowe forum APO 8.4.
Kamilio 2.0
25-01-2009, 19:50
@up
masz racje powinno powstac nowe forum
..Zaxu$..
25-01-2009, 21:20
powinni pomyslec nad forum przeznaczone tylko dla apo 8.4 :) by bylo to najlepszym wyjsciem ;p
Eterno Shin
25-01-2009, 21:24
Jestem Za ! ale nie wiadomo czy ten server będzie stabilny :p, na razie się na to nie zapowiada:(
muflon-free
26-01-2009, 20:48
Oczywiście jestem na tak. Jest nowy serwer to czemu miałoby nie być nowego działu?;p
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.