View Full Version : 300 by?
Drake Banned
24-01-2009, 11:35
O to mój ss 300... Niestety sklejka ponieważ duzo osob nie mogło być ;<
A sklejka z truskawkami jest.. bo kazdemu sie spieszylo ;p i musialem jakos ozdobic pozdro...
http://i41.tinypic.com/k9j77a.jpg
Pozdrawiam all Na SS
Gratulacje poziomu ^^
Widać że masz znajomości ;p
Lechista92
24-01-2009, 12:31
Hehe Gzz czopie xD .
Gz.
Ale nie musiałeś robić Fake z Truskawek ....
Drake Banned
24-01-2009, 12:40
@Remix ale by glupio wygladało...
@Helek Tak mam ;] I to wiecej ale byli offline ;<
11:32 Drake: nie kozacz 11:32 Drake: bo nie mieszkasz 11:32 Drake: daleko ;]
u.U zawiało groza 14 latek mnie straszy ; o
to na 8.4 ofc. ;)
Ładny fejk po co niektorych 2 raz dokleiłeś chcesz miec wiecej kumpli?
Gz:D
@up
XD! to jest naprawde dobre ! mi tez chcial na****** chociaz nie wiedzial gdzie mieszkam XD! nom, mi mówił że ma 15 lat, jak powiedzialem mu ze mam 17, odparl ze ma 19 ! ogolnie madafaka XD! jak napisal choc, powiedzial ze jest dyslektykiem, a jak napisal "wogule" i go poprawilem to napisal ze jest ze Śląska XDDD
@topic
haha nie gz XD
/semp
btw.
O to
nie ucza na Śląsku ze Oto sie pisze razem XDD?
Gz czopie ;p Szpan co nie ? ;););););););););););););)
Drake Banned
24-01-2009, 14:06
@Hyh ;< Masz 15 lat ;< Twoj własny brat potwierdzil ze jestes ciota ;< i ze jak mnie wczoraj chciales zlac co ci nie wyszlo hsaushusahuhsauhasuh to ryczales jak padles na caly glos i klnąłeś... To tylko gra ;< husauhaushuah Dokleilem bo chcial cieciu ;< hsuahsuhaushauhsuhauhsuhauhsuahushauhsuahsuhaushua hsuhauhsuhasuh
@2 Noob Feryn czyzby gay Sir Rahl?^^ Lamerek ;< ostatnio no niedawno padles od kumpla ;<< Smutne ;<< hsauhsuhaushauhs Lamusku ;< kumpel mi pedzial ze masz 12 lat hjsuhaushauhsuhaushuahsuhaushuhasas...
@topic Prosze o niewypowiadanie sie dzieci neo jakze 10 latków jak Feryn i hyh ;<... Cya pozdro ;*
@up
pedzial
nikt Ci nie "pedzial" ze nie mam rahla od miesiaca szczylu? HAHASHEHASEHa
Nie no gz Drake jedziesz do 1000 xd Żałuje że nie mogłem być na głównym ss'ie ale chociarz mnie dokleiłeś xD
@all up
Ja was nie rozumiem.. czemu tak sie czepiacie jego? :< Drake jest spoko lubie go ^^
@down
Nie... on nie daje mi free items X.x lubie go bo jest jedną z pierwszych osób które poznałem na apo (arcano i mahomet byli pierwsi :P) i moge się z nim dogadać. Pomagamy sobie wzajemnie i jest good. Nie będe Ciebie (Was wszystkich? xd) krytykował za to że go nie lubicie bo to Twoje (Wasze) zdanie o nim. Ja do niego nic nie mam :]
@up
taaaaak! to jest to, tak jest spoko, pewnie jak Ci daje itemy ; )
a my go nie lubimy bo to pozer, i w ogóle mamy u niego wbitke na chate, siedze pod kocem codziennie w nocy z latarką bo sie go boję : (
ta, ale wiesz wbitke na chate bede miec :/ straszy mnie, czarną beemką xd przyjedzie :<
[kizi~~mizi]
24-01-2009, 14:35
No gz ;< noob mnie straszyl bo jego kolegom zajebalem pare d legsow i armorow
ahahahahaha
Drake Banned
24-01-2009, 14:40
@up ojj wałek ;< Wzioles 1 d legi i 1 d arm a nie pare hsuhasuhasuhuhauhsuahus a czemu nie grasz? ;< bo cie jechali? ;<
@up 2 razy nie płacz ;< Gorolu ;< Bedzie dobrze ;<
@Drake
Co ty mowisz ja nie mam brata w ogole co ty sciemniasz ja mam 14 lat gadałem z toba na skajpie a na next dzien mnie kurwiac tak o zaczales wiec jestes jakis niedopierdolony ; o pozdro pocwicz i nie strasz bo ciota jestes :eek:
@Feryn
sempacz? xd
[kizi~~mizi]
24-01-2009, 19:46
@up ojj wałek ;< Wzioles 1 d legi i 1 d arm a nie pare hsuhasuhasuhuhauhsuahus a czemu nie grasz? ;< bo cie jechali? ;<
@up 2 razy nie płacz ;< Gorolu ;< Bedzie dobrze ;<
nie gram bo mi sie tibia znudzila ;d ty jebany bocie :) postraszyles 1 dzien i se spokuj dales a potem jak mi sie nudzilo to se pk bralem i biegalem :D
Drake Banned
24-01-2009, 20:45
@kizi jak ty ci*** hsuahsuahhsauhsuahushuash padałeś i przestales ;<
@H cos tam... a nie? ^^ Kulawy pall? ^^ Czy zje** Pall? ^^ A Może Pro Evul Mefi hsuahsuhaushuahsuhsauhaushusu Co Głos Jak ciota ;<
@up
czemu mowisz o kims ze ma głos jak ciota jak sam mutacji nie miales ; o o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.