View Full Version : pytanie
moze mi ktos powiedziec bo widzialem takie osoby co mialy outfit jakiegos potworka (niechodzi o nimfe dwarfa) np elfa scouta to nie bylo utevo res ina tylko jakas podobno runka moze mi ktos powiedziec jak to zrobic :P
Jaros Jaroz Jaro
05-02-2009, 21:12
moze mi ktos powiedziec bo widzialem takie osoby co mialy outfit jakiegos potworka (niechodzi o nimfe dwarfa) np elfa scouta to nie bylo utevo res ina tylko jakas podobno runka moze mi ktos powiedziec jak to zrobic :P
na apo 8.4 czy 7.6? na 7.6 niema runek takich.... -,-
Lechista92
05-02-2009, 21:32
Może chodzi Ci o wilka? To quest jest od 500 lvl i nagrodą jest bicz, dzięki któremu możemy zmienić się w wilka ;)
Neverous
06-02-2009, 00:03
Odpowiedz czy na 8.4 czy 7.6? Może bede w stanie ci odpowiedzieć :).
7.6 niechodzi o wilka na 500lvlu ......................
to nie runka tylko sposob taki jest ;]
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
to nie runka tylko sposob taki jest ;]
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
jaki??............................................ ........
^Grulix^
06-02-2009, 21:20
utevo res ina "elf
utevo res ina "elf scount
utevo res ina "dwarf
thxbbkk
Jest soposób taki znaczy nie dawno był teraz to juz nie wiem....
Że miałeś wygląd potworka do póki nie dasz loga ;]
Ja wiem jaki...
Neverous
06-02-2009, 22:08
Nie piszcie jaki to sposób... Mało osób go zna min. Ja :D, jak go tutaj opiszecie zaraz wszystkie nópki będą się nim podniecać.
utevo res ina "elf
utevo res ina "elf scount
utevo res ina "dwarf
thxbbkk
ty jestes chory psychicznie?? nieczaje takich osob oni mnie wnerwiaja chyba pisze jak byk TO NIE UTEVO RES INA zal mi cie......
pomyslcie pytalem sie kumpla bo on tak mial ale powiedzial ze za 5sc powie xd noobek z niego :)
nadal nienznam odpowiedzi i licze ze ktos pomoze :P
napisz na gg 5100322 numer to ci wszystko powiem :D
Kapitan Alkohol.
09-02-2009, 23:57
Utevo res ina "Elf > utana vid i czekasz az Ci utana zniknie i masz do czasu az sie nie wylogujesz ;)
Neverous
10-02-2009, 00:00
I po co mówicie xD. Zaraz pół apo będzie widziało... Kapitan do ciebie mówie xD. Z rl kumpel a mnie zdradził :p.
^Gpiotras~
10-02-2009, 14:55
Ja z nam ten sposob i za to bana mialem : )
7 - Wykorzystywanie i ukrywanie błędów serwera/gry dla własnego zysku jest karalne.
Kapitan Alkohol.
10-02-2009, 20:43
I po co mówicie xD. Zaraz pół apo będzie widziało... Kapitan do ciebie mówie xD. Z rl kumpel a mnie zdradził :p.
I tak pół APO o tym wie :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.