PDA

View Full Version : [Forum] Licznik postów

EsSaY
15-02-2009, 13:13
Witam,
Otóż zastanawiałem się po co jest licznik postów, jakie ma zalety i jakie wady. Doszedłem do paru wniosków:

Zalety
1. Licznik postów pomaga określić, ile czasu użytkownik spędził na forum i ile postów napisał.
2. ?

Wady:
1. Niedorozwinięte dzieci chcą być pro uber imba i piszą idiotyczne posty, żeby podskoczył im licznik postów.
2. Gdy normalni użytkownicy piszą w jakimś temacie i ich wypowiedź jest krótka, mogą zostać 'nagrodzeni' warnem.
3. Przez głupich nabijaczy panuje burdel na forum.
4. Przez ww. idiotów moderatorzy mają więcej pracy z usuwaniem postów.

Z powyższego porównania można dojść do 1 wniosku - "na ch*j ten licznik postów?". Głosujcie w ankiecie. ;d

Ps. Taki mały dodatek z regulaminu forum, którego nie wszyscy przestrzegają:

Zabrania się pisanie treści posta kolorem, wielkością i czcionką inną niż domyślna. Dotyczy to także pogrubienia, kursywy i podkreślenia (w miejscach typu tytuły, odwołanie do innego użytkownika, chcąc zwrócić na coś uwagę można używać wyróżnień).

Crayon
15-02-2009, 14:17
Ale spójrz na to z innej perspektywy. Usunięcie licznika postów nie sprawi nagle że nie będzie nabijania. Nabijacze zamienią się w spammerów, którzy będą robić to samo.

GladeQ
15-02-2009, 14:42
Jak nie bedzie licznika to nikt (nikt to może przesada ale większość) nie bedzie sie udzielać :o

Lubię grzybową : )

EsSaY
15-02-2009, 15:13
Ale spójrz na to z innej perspektywy. Usunięcie licznika postów nie sprawi nagle że nie będzie nabijania. Nabijacze zamienią się w spammerów, którzy będą robić to samo.

Nope, będzie mniej spamu, ale dalej będzie. ;d
Wiemy Krajon, że szkoda Ci Twoich 800 nabitych postó. :d

@Down
Tak lepiej w społeczności mieć 100 skończonych idiotów niż 20 normalnych osób. Masz rację...

@Jest taki temat
Ale ja lepiej to przedstawiłem. :<<

DannRook
15-02-2009, 16:25
Nie bo 80% przestanie się wypowiadać, 50 procent się powiesi a ci którym na postach nie zależy piszą bardzo rzadko więc forum przestanie normalnie funkcjonować.

Hortex
15-02-2009, 16:38
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=44394

Po jaka cholere drugi taki temat? Warn sie nalezy!!!

@down
Ja pierdole, kolejny nabijacz :|

Guzek
15-02-2009, 16:51
Pokemonie jest już taki temat.

@Topic
Lubie grzybową.

Quiet v 2.0
15-02-2009, 17:24
Nawet 3 są :)

Jestem za usunięciem. Po co to komu? Na tibia.pl też nie ma i jakoś nikt nie płacze. Zresztą i tak można sprawdzić ilość postów w profilu użytkownika.

^Gpiotras~
15-02-2009, 17:48
Nawet 3 są :)

Jestem za usunięciem. Po co to komu? Na tibia.pl też nie ma i jakoś nikt nie płacze. Zresztą i tak można sprawdzić ilość postów w profilu użytkownika.

To tak jakby jest ale jest showany ;d

#T Nie a jak rozruznisz ,,pijawke,, ktora wysyla linki z keyami na forum od normalnego uzytkownika ;d
Trzeci temat -.-

Robciq
15-02-2009, 19:56
Lubie grzybową xD
A na serio to jestem za usunięciem licznika bo po cholere to komu? ;/

JaCkAzZ
15-02-2009, 19:58
Jak ci którzy przestaną się wypowiadać bo nie będą im naliczane posty to w chooy z nimi..

Przynajmniej będę miał mniej gówien do czytania, a ci którzy będą chcieli coś wnieść do tematu na pewno się wypowiedzą. Będzie do czytania więcej sensownych postów, a mniej głupot (bo zapewne Grulix coś od siebie doda) xDD ziomuś wymiata. :D

hehe Pozdro i usuńcie licznik!:D

Tre Cool
16-02-2009, 13:04
Nie bo 80% przestanie się wypowiadać, 50 procent się powiesi a ci którym na postach nie zależy piszą bardzo rzadko więc forum przestanie normalnie funkcjonować.

Jak nie bedzie licznika to nikt (nikt to może przesada ale większość) nie bedzie sie udzielać :o

Prawdziwa ANALogia - gówniana i do dupy. Ludzi których tu trzymaja cyferki pod awatarem tu nie chcemy. Usunąć ten szit! Przynajmniej sie dowiemy kto tu przyszedł się udzielać, a kto zniknie, bo nie ma licznika.

Tygrys
19-02-2009, 08:29
Zostaje tak jak jest! A przy najmniej w najbliższej nieokreślonej przyszłości nic się nie zmieni ;]