View Full Version : Sarumar 2k lvl ;D Gratz :)
Witam. Dzisiaj o godzinie 19:07 dnia 08.03.09 Sarumar wbil jako pierwszy na serwerze Apo 2k lvl. Oto ss :D
http://i39.tinypic.com/x3gu3r.jpg
misiek rambo
08-03-2009, 20:39
no gz pierwszy 2k lvl na apo xd teraz go go 2.5k lvl :D
Felek pall
08-03-2009, 20:40
Gz!!!
Teraz fast do 3k .
.
Bastek10
08-03-2009, 20:41
GZ goń teraz do 2222 a najlepiej daj se już spokój z tibia;)
Gratuluje 2klvl
Teraz wyjdz na dwor dotlen sie i go go 3k
@3d!t
Zaraz zaczną się komenty, ze mu zazdroszcze ;]
Nie ma czego chyba, ze ktos zazdrosciu Mu czasu straconego na pixele
Gratulacje
bo to wielkie osiągniecie
gogo 2222 i 150 m lvl :)
życzę Ci tego bo myślę ze to wspaniale uczucie być nr1 :)
Mogłeś Saru pokazać eq, skille etc. : s
Taki trochę ten ss z deka ch*jowy. :<
#topic
Gratuluję tego lvl'a. ;oo leć 2009! xd
Pozdrawiam ;)
No gz Saru... Wkońcu, a ja dzis przez 15 min odświerzałem statystyki, az pojawi sie napis Sarumar 2000 ;p
Pampalini
08-03-2009, 20:56
Saru ! wbij fastem 3k bo woder Cie dogoni :D Gzz :<
Kamor is Back
08-03-2009, 21:16
No gz Saru... Wkońcu, a ja dzis przez 15 min odświerzałem statystyki, az pojawi sie napis Sarumar 2000 ;p
xD
Graty naleza sie naprawde duze :)
Gnaj dalej z lvl'ami.
yee :D
Pozdrawiam
Kamor
Daaron II
08-03-2009, 21:28
fail!
Apo = mazurski
n/c
gz .
Grauluje cisnij teraz do 2222 :D
<znaaaaaaaaki>
Don Gibon
08-03-2009, 22:47
A ja gratuluje pięknie wyciętego ss`a, ciekawe czemu nie widać paska na dole i na górze hmm? :eek:
@up
ten ss nie robil Sarumar
@topic
Gratulacje takiego lvl goń teraz do 2009 ;]
Dragos Pall
08-03-2009, 23:38
Gz allegro;]
Teraz waracaj na bally i zapierdalaj 24 na dobe:]
Go go 3000;o:o
Blacksmith Pies Z NLN
09-03-2009, 07:47
Ładnie Ładnie wkoncu no life musial tym zaowocowac nie gratuluje
Royal back xD
09-03-2009, 09:42
Ładnie Ładnie wkoncu no life musial tym zaowocowac nie gratuluje
wes synek Ty o no lifie nic nie mow sama nie jestes lepsza;*
Idz sobie zwal konia 30 razy na dzien pod ta swoja netlove pianke.
i wylacz tego anarchy na ktorym jezdzisz;F
I pochwal sie ze scharujesz z calym mcdonaldem a nie innych tutaj tylko krytykujesz psie z ENELEN. Wypierdalaj stad!!!!
P.S I tak Cie loffciam<3
Szczerze to juz mi sie odechcialo grac na apo jak ktos juz przebil granice 2000 lvla jakies uczucie poszo sie jeb** ale coz ...
Gz Sarumar przestan juz maniaczyc !
Ciekawe czy cos dostanie/dostal ze jako 1 osoba na apo wbija 2kl ef
Knight Lukas
09-03-2009, 10:45
GiezeT PiczKo :D
Saru skończ maniaczyć! Daj szanse innym być first :D
nie gratuluje jestes maniakiem nic poza ta tibia pozatym sharujesz z bratem ( torusem ) ktory tez w 2 tyg co chwilke po 100 llv wali zero zycia rl zero kumpli a dotego ss wyciety pasek czyli boty na 100 % delete ci sie nalezy i tyle woder cie nie goni bo inny owner mial tylko na apo 900 lvl który kupił przez allegro teraz ma wodera od kumpal za 500 zl czy wiecej a ty jestes zjebem
up
Ty wcale ani nie botujesz :)) (sa dowody)
Ani nie sharujesz (sa dowody)
zazdroscisz poprostu i tyle :D:D
Topic
Gz
handlarz_narkotykow
09-03-2009, 12:14
nie gratuluje, maniacz dalej aż ci spojówki wypali, scharuj chara z całą rodziną to może za rok bedzieasz mial 3k lvl i zrobisz z Apo 7.6 mazurskiego:eek:
*Daj Boże żeby na 8.4 nie było takicho maniaków jak Sarumar
gz lvl go go 2222 lvl i 150 mlvl albo sprzedaj chara na allegro i daj sobie spokój z tibią :D
Greyback
09-03-2009, 14:24
Nie no gzzz tylko że ss troszkę zjebane po na napisał jak awansował a nie zwykły wiem że
Zdenio nie jesteś Sarumar ale było żeby ci wysłał xD.
ps.na pewno zrobił :P :D:D:D:D:D:D
Czarny Pogromca
09-03-2009, 14:30
AUSHasuHASUhsUASHausHASUAhsuASHAusaHSU. Dla mnie i tak najlepszy na tym OTS to budzok,woder,i neko... Sarumar ma 0 pvp... i jest Noobem :)..
Powiem 1 liżecie mu dupsko :)
Jak czytam nie których wypowiedzi...
Nie zmienicie świata takimi wypowiedziami. On na was zleje i dalej będzie się marnował xd. Tylko się denerwujecie bez potrzeby.
A co do tematu, no gratuluje ;|
fail!
Apo = mazurski
n/c
gz .
Ale pierdolisz... Co Ty myślałeś, że przez ponad 3 lata istnienia serwera, cały czas będą 400 lvle? Przy expie x5 to i tak mały lvl...
#Topic
Nie ważne, czy jesteś noobem, czy nie... Ważne że jako pierwszy wbiłeś 2k!
Gratuluję.
Tomex pall
09-03-2009, 15:18
Ile razy widzalem go na bocie ;/ i co ma wtyki z gm'em i tyle no ale wbil te 2 k lecz gm teraz mu nie usunie bo to historia!!! ;/ no wiecie jak to jest wiencej zarobku na pacc'ach i wogole
GZ GZ :)
Teraz gogo 3k :)
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej $vboptions[postminchars] znaków.
Elite Swood III
10-03-2009, 16:38
fail!
Apo = mazurski
n/c
gz .
Wbij 2 k lev ;/
@topic gZ!!
I lecisz do 2,5k lev ;d
.Sempacz
10-03-2009, 16:40
fail!
Apo = mazurski
n/c
gz .
wypie*dalaj je*ana ku*wo ja p*/*** skad sie takie po***jeby biora nie mam do ciebie sil
@topic
gz :P
@edit
sory za przeklenstwa
Kamor is Back
10-03-2009, 16:42
AUSHasuHASUhsUASHausHASUAhsuASHAusaHSU. Dla mnie i tak najlepszy na tym OTS to budzok,woder,i neko... Sarumar ma 0 pvp... i jest Noobem :)..
Powiem 1 liżecie mu dupsko :)
(za przeproszeniem)
No i chuj,ze byc moze jest noobem , ale zrobil cos czego ty nie dokonales i napewno tego nie zrobisz,bo to ty jestes noobem przez swoje zalosne wypowiedzi...
Wbiłeś ten 2k lvl i co dalej ?. Masz cel gry ?. Może tak na dwór pójdziesz?. Rozumiem, możesz nie mieć na rl kumpli, ale poszukaj ...
Mam nawet specjalną dla Ciebie metode podchodź do każdej osoby i pytaj się "Zostaniesz moim kolegą?" Może się uda.
Życze Ci powodzenia.
A co do ss'a 2k lvl i taki skromny ss? LoL
Gz
Traus knight
10-03-2009, 17:30
co tu dużo powiedzieć GZ i tyle ;d maniaku ciekawe czy na bocie jedziesz;d ale to i tak nie wazne :) cya
nie gratuluje jestes maniakiem nic poza ta tibia pozatym sharujesz z bratem ( torusem ) ktory tez w 2 tyg co chwilke po 100 llv wali zero zycia rl zero kumpli a dotego ss wyciety pasek czyli boty na 100 % delete ci sie nalezy i tyle woder cie nie goni bo inny owner mial tylko na apo 900 lvl który kupił przez allegro teraz ma wodera od kumpal za 500 zl czy wiecej a ty jestes zjebem
900 lvl?
Ty sie pochwal jaki wbiles sam !
Tylko 2 chary obecny owner Wodera kupil na allegro.
Samego Woder Bone i "crejzi andzel" (330ms).
Innego jego chary to byla wymiana lub cos innego.
Nie jest takim allegro kidem jak inni na tym forum.
Gz Saru ale jest cos takiego jak prywatne zycie. Tak samo jak kiedys Neko.
*Woder Bone*
10-03-2009, 20:24
Jeszcze płaczesz nad tymi dedami na faccu :> ?
To że ty grasz na Wosso i z bratem to nie oznacza że jestem taki jak ty =..=
Inny owner miał tylko na apo 900 lvl ? AHAH . Gram tutaj dłużej niż ty , takie leszcze jak ty są jebanymi zazdrośnikami.
Twoje wiadomości na temat skąd mam chara i kim grałem wcześniej są zajebiste , pewnie z TeleExpresu .
Kocham twoje posty , zresztą sam sie przyznaj że chodzisz jeszcze do podstawówki .
btw
n/c
No Saru GZGZGZGZGZGZ I napieprzaj teraz do 2.5 k ^^ Wiesz ze gdybym gral na 7.6 to bym mial kolo 1800 ;p Wtedy by mial Cie kto gonic ;OOOO jednak wole 8.4 takze zapraszam na 8,4 :D PoZdRo
Prosimy o wyjście z domu :)
Dotleń trochę banie i idź na piwo z kumplami.
Jeśli w ogóle ich masz ;o
Patryk1441
11-03-2009, 19:40
no no gz leva xD
@up
No i po chuja go wyzywacie jak mu się chce to niech gra a was to powinno gówno obchodzić. Z reszta myślę, ze tak mówicie bo po prostu zazdrościcie levela i odgrywacie się na nim tym ze nie ma rl life -.-
Gz allegro;]
Teraz waracaj na bally i zapierdalaj 24 na dobe:]
Go go 3000;o:o
Ej dobra ogarnij sie nawet jezeli jest allegro to co ?? Zazdorscisz 2 k lvl ;o? A po 2 jezeli ktos ma h-lvl to nie znaczy ze gra 24/7 Lord paustinha na rl ma 402 i watpie zeby 24/7 gral -.-
no no gz leva xD
@up
No i po chuja go wyzywacie jak mu się chce to niech gra a was to powinno gówno obchodzić. Z reszta myślę, ze tak mówicie bo po prostu zazdrościcie levela i odgrywacie się na nim tym ze nie ma rl life -.-
Popieram kolege...
Znnnnaaaakii
Bravo Saru teraz czas na wybur skaczyc z tibia/apo lub napi***lac do 3333k ;pgie zet Saru
Kasiunia
13-03-2009, 15:59
GZ Sarumar! Jedziesz dalej, a nie stoisz z tym 2k :P ^^
Zazdrościsz ? ;p Ale to prawda, żeby od Tibi się nie uzależnić xD Ja Gratuluje wielkie GZ ;]
.Qlimax.
14-03-2009, 17:25
Ej dobra ogarnij sie nawet jezeli jest allegro to co ?? Zazdorscisz 2 k lvl ;o? A po 2 jezeli ktos ma h-lvl to nie znaczy ze gra 24/7 Lord paustinha na rl ma 402 i watpie zeby 24/7 gral -.-
po 1 nie ma czego zazdroscic ~~ jak masz 2 k lvl to juz nie masz wielu rownych przeciwnikow;d
po 2 masz racje to nie znaczy ze ktos gra 24/7 ale akurat saru gra 24/7 xd
po 3 mozesz tylko watpic =] nie wiesz ile on gra -.^
@topic
gz teraz sharujcie torusa do 2 k =]
No cóż...
Ogłaszamy oficjalny koniec Apo 7.6
@Saru
Gz...
Ganja Man
16-03-2009, 16:13
sarmumar wbiles 2k lvl a juz nieexpisz?? czemu?? ale gratz lvla
Palladyn Zlosci
17-03-2009, 19:53
Nie ma co powiedziec tylko •ş°”¨¨”°ş•CONGRATULATIONS•ş°”¨¨”°ş• jako pierwszy 2 k na apo.:D:D:D
Dajesz 3 k :cool::cool::cool:
Noooo wkoncu ktos wbil 2k lv bardzo ladnie gogo 10k xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.