PDA

View Full Version : Metalowcy- prawda ujrza?a ?wiat?o dzienne!

Maly down
19-04-2009, 19:42
METALOWCY - CAŁA PRAWDA
czyli "Czy jesteśmy świadomi tego, jak wielkie zło egzystuje w naszych pociechach?" (http://free.of.pl/m/metalowcyzlem/porady.php)

Znalazłem to zupełnie przez przypadek w internecie (wydaje mi się, że nie było tego jeszcze na forum). Co o tym sądzicie? Ja się całkowicie zgadzam! W dodatku boje się taty, bo dzisiaj akurat wpierdzielam sobie kota na śniadanie, a ten podszedł do mnie w czarnej koszulce : /

Tekst ma ogromne przesłanie i zawiera ważne życiowe prawdy.

Naprawdę przeczytajcie.

Pozdrawiam.

Tre Cool
19-04-2009, 20:31
To musiała pisać moja była nawiedzona katechetka, co to szatana wszędzie widziała :D Dobre, można się pośmiać.

Tylko najgorsze jest to, że niektórzy w to wierzą...

Trikool
19-04-2009, 20:39
Pomyslalem sobie co za debil odpowiadal na te pytania xD Rownie pomyslalem sobie o tym kto je zadawal :D Ale sie usmialem ;pp

Maatini Na stówe
19-04-2009, 21:03
• Widzę grupkę tzw. METALOWCÓW zmierzających w moim kierunku, co mam w tym wypadku zrobić?
- najkorzystniej byłoby poprostu zejść im z drogi, ukrywając się tak, ażeby grupka nie zdołała Cię zauważyć. Natomiast jeżeli nie ma takiej możliwości, należy w momencie gdy grupka metalowców znajduje się kilka metrów od ciebie, złożyć palce wskazujące w krzyż, lub poprostu przeżegnać się (ale uwaga!!! należy to robić dyskretnie, gdyż istnieje taka możliwość, że metalowcy zauważą ten gest! Wówczas należy zatelefonować na policję, podając dyżurnemu miejsce w którym się znajdujesz, ilośc osób w grupie, oraz fakt, że właśnie metalowcy chcą Cię zaatakować)

Owned HoshsohSo

Oni w tych glanach to nawet biegać nie mogą tu wystarczy uciec nawet nie trzeba szybko xd.

Daaron
19-04-2009, 21:28
Ta osoba zapomniała wspomnić, że żyletka może też służyć do golenia.

Pisze błędy co wnioskuje, że albo ma jakiegoś rodzaju dysleksje albo to po prostu idiota z bogatą wyobraźnią.
Trzymam żyletke w szafce i nie moge jej podnieść bo jest za cieńka co gorsza rozlał mi się tam kiedyś preparat akwarystyczny co nadało kleistości myślę, że gdyby moja mama to zobaczyła pomyślałaby tylko "jak zwykle syf".

A to jest "The Best":

• Widzę grupkę tzw. METALOWCÓW zmierzających w moim kierunku, co mam w tym wypadku zrobić?
- najkorzystniej byłoby poprostu zejść im z drogi, ukrywając się tak, ażeby grupka nie zdołała Cię zauważyć. Natomiast jeżeli nie ma takiej możliwości, należy w momencie gdy grupka metalowców znajduje się kilka metrów od ciebie, złożyć palce wskazujące w krzyż, lub poprostu przeżegnać się (ale uwaga!!! należy to robić dyskretnie, gdyż istnieje taka możliwość, że metalowcy zauważą ten gest! Wówczas należy zatelefonować na policję, podając dyżurnemu miejsce w którym się znajdujesz, ilośc osób w grupie, oraz fakt, że właśnie metalowcy chcą Cię zaatakować)

Oni sie na Mnie rzucili z nożami a ja wyjmuje telefon i wale "POLICJA! METALE MNIE BIJOM NA ZWYCIENSTFA!!!"

Robciq
19-04-2009, 21:47
Own3d.
Jaki kretyn wrzuca te bzdety na neta? Że niby ktoś kto słucha rocka/metalu to odrazu jest szatanistą? Idiotyzm. Najlepsze jest to że niektórzy w to wierzą. Jak to rodzic to potem jego pociecha ma prze****ne życie bo slucha rocka/metalu.

KaczorPowraca
20-04-2009, 00:34
Rotfl

• W szufladzie córki/syna odnalazłam żyletki - co to oznacza?
Żyletki są najczęściej urzywanym narzędziem przez szatanistów

Przeczytałem to i odechciało mi się.

Splaxor
20-04-2009, 11:49
Ja znów uważam, że to są zwykłe brednie. Ktoś sobie coś napisał i znów każdy w to wierzy.
Mówi się, że telewizja kłamie, a dlaczego wierzycie internetowi? Może dlatego, że wasi rodzice mówią w negatywnym znaczeniu na telewizje? I przyznajecie im racje nie mając o tym kompletnie żadnego pojęcia. Sprawa wygląda tak, że nasi rodzice wychowali się na telewizji, a my na internecie. Teraz już nie ogląda się wiadomości w telewizji tylko czyta się o2 etc. mowa o młodzieży.

Ludzie za bardzo wierzą w coś co jest napisane, pokazywane.
Znam kilku bardzo porządnych metalów i powiem, że są to bardzo wartościowi ludzie. Sam pracuję z jednym i dogadujemy się świetnie. Może to przez fakt, że spędziłem z nim cztery lata w jednej klasie.

Wielu ludzi, którzy mieszkają w Katowicach i okolicach wiedzą jak wygląda sprawa na ulicy Stawowej. Tam znów codziennie stoi grupa punków, którzy proszą o pieniądze. Zawsze im odmawiam i NIGDY, powtarzam NIGDY nie miałem sytuacji, aby ten nalegał lub w jakiś sposób chciał mnie zastraszyć lub co gorsza zawołać kolegów i mnie pobić. Na pewno niejeden dres szukałby pretekstu do zwady, gdyby człowiek mu odmówił.

Prawda jest taka, że nie należy oceniać ludzi po stereotypach.

Pozdro dla Wuja M.

Tre Cool
21-04-2009, 07:38
Prawda jest taka, że nie należy oceniać ludzi po stereotypach.

Pozdro dla Wuja M.

Całego postu nie cytuję, bo za długi. W tym temacie się z tego nabijamy, a Ty napisałeś jakbyśmy chcieli po prostu przekazać te "prawdy niepodważalne" dalej :(

I zrozumcie wreszcie, WUJEK MARGOTH NIE JEST METALEM!!!!!!!!

Daaron
21-04-2009, 12:37
Maly Down nie napisał swojego tekstu w sensie żartobliwym... przynajmniej na takie to nie wylglądało.

Osoba, która pisze takie bzdury musiała mieć na prawde niesamowite przygody z satanistami - metalowcami. Chociaż teraz coraz częściej spotyka sie satanistów słuchających Hardcore Techno, ciężko to zrozumieć, ale to nie musi być jakiś tłustowłosy przyjeb każdy może być satanistą.

btw nie SZatanista tylko satanista

A jak już sie nabijamy:

Satanista (Dla dresiarzy „Szatanista”) – osoba duchowna, która kocha ludzi i przyrodę (w szczególności koty). Regularnie organizuje białe msze i zbiera na tace. Często lubiany przez dzieci z podwórka.

Zwierzęta

Ma w domu kota. Zbiór kotów jest regularnie uzupełniany po wzięciu poprzedniego na cotygodniowy spacer.

Ten kot jest zawsze czarny.
Jeśli nie, może również być czarny.

Jeśli jest to satanista mieszkający na wsi, ma on także własne stado kóz.
Kozy też muszą być czarne.

Pożywienie

Czasem skusi się na żelowe misie Haribo.
Oczywiście czarne.
Gdy staje na wadze, ta zawsze pokazuje 0 kg.
Ewentualnie 66.6 kg.

Zachowanie

Satanista nie chodzi. On stąpa.
Satanista nie myśli. On rozważa.
Satanista nie czyta. On kształci się intelektualnie.
Satanista nie sprząta. On przeciwdziała entropii.
Satanista się nie śmieje. On wyraża aprobatę.
Satanista nic nie czuje, więc jeśli się go łaskocze, nie wykazuje żadnych odruchów.
Chyba, że jest pijany / naćpany.
Przez 70% swojego czasu satanista siedzi w ośrodku pomocy społecznej.
Brzydzi się różowymi króliczkami,
Ulubione sposoby spędzania wolnego czasu: uczestnictwo w czarnych mszach oraz rytmiczne machanie głową.
Je maskotki oraz pieczone koty.
Satanista nie mruga.
Nigdy nie nosi przy sobie parasola. Gdy pada deszcz, pozostaje mu nieprzemakalny ubiór (skóra), a włosy i tak są w metalowym ładzie.
Lubi pisać historie o personifikowanych zwierzątkach na pustyni.
Jeśli nie ma czasu na growlowanie, może wydać pojedynczy okrzyk.
Satanista nie oddycha. Nie widać jego pracy płuc.
Przynajmniej raz w życiu spala kościół.
Próbuje wmontować do swojego GG czarne słoneczko zamiast żółtego.
Ewentualnie słoneczko z rogami
Albo pentagram
Niezależnie od płci eksperymentował z czarnym lakierem.
Kiedy się naćpa, zawsze próbuje przekonać towarzystwo do dziwnych rzeczy, np. do odgrywania własnego pogrzebu.

Maly down
24-07-2009, 13:00
Przeczytajcie uważnie!

Tak wiem, odświeżam temat. ALE! To co tutaj znajdziecie przerazi nawet największych pożeraczy kotów. Znajdziecie tutaj informacje, co powoduje słuchanie szatańskiej muzyki (bleee) oraz liste najbardziej szatańskich zespołów oraz wykonawców(brudzik?), których należy się szczególnie wystrzegać.

Na wstępie dodam tylko, że znalazłem to dośc przypadkowo na pewnym forum, którego adresu pozwolę sobie nie wymieniać. Tekst jest całkowicie skopiowany, nie jest mojego autorstwa w najmniejszym stopniu, nie był także przeze mnie redagowany. Zapraszam do lektury! Jest to pozwolę sobie rzec sprawa niezwykle wysokiej wagi!

Niskie basowe tony, połączone z niskimi odgłosami wywołanymi przez perkusję powodują szereg zmian w korze mózgowej oraz płynie rdzeniowo-kręgowym, który to odpowiedzialny jest za wydzielanie hormonów. Rezultatem jest rozregulowanie hormonów seksualnych, co powoduje impotencję oraz problemy z oddawaniem moczu. Obecnie trwają badania nad wpływem głosu wokalisty metalowego/rockowego na ciało słuchacza, dowiedziono już, że po pewnym czasie słuchający tego typu muzyki ma problemy z zachowaniem prawidłowej postawy ciała oraz (w szczególnych warunkach*) utratę kontroli nad układem wydalniczym.

*Naukowcy mówiąc o "szczególnych warunkach", mieli na myśli koncerty oraz miejsca w których fale dźwiękowe przesiąknięte niskimi tonami gitar oraz specyficznym głosem wokalisty osiągają ponad 120 decybeli, w takich przypadkach fale dosłownie 'bombardują' ciało ofiary.

---

• Ponadto badania cenionych amerykańskich naukowców J. Bagginsa i M. Burtona niezbicie udowodniły, że muzyka metalowa powoduje:
1) UTRATĘ KONTROLI ŚWIADOMOŚCI, REFLEKSU, ZDOLNOŚCI KONCENTRACJI
2) ZNACZNE ZMNIEJSZENIE INTELIGENCJI I WOLNEJ WOLI
3) ULEGANIE HALUCYNACJOM I OMANOM SŁUCHOWYM
4) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA
5) WYCIEŃCZENIE I OTĘPIENIE ORGANIZMU
6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm
7) UNIKANIE ŚWIATŁA SŁONECZNEGO - badania nad tym zagadnieniem ciągle trwają
8) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej opęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca
9) STOPNIOWE WYNISZCZANIE UKŁADÓW, LIMFATYCZNEGO ORAZ DOKREWNEGO.

---

Oto lista zespołów metalowych, których policja podejrzewa o branie udziału w tzw. czarnych mszach i ukryte przesłania satanistyczne w utworach. Jeżeli ktoś posiada jakieś dowody na ten temat, powienien zgłosić się na najbliższy komisariat, w ten sposób pomoże w ujęciu złoczyńców deprawujących nieświadome umysły młodych ludzi.

• AC/DC - Anti Christ / Devil's Children* (Przeciwko Chrystusowi / Dzieci Diabła)
• Apokalips
• Arka Satana
• Avril Lavigne
• Axel Rose
• Blink 182
• Evanescence
• Good Charlotte
• Hellhammer
• Jan Borysewicz
• Kat - należy na ten zespół szczególnie uwarzać, gdyż praktykują czarną magię i są przedewszystkim Polskim zespołem
• HIM - His Infernal Majesty* (Jego Piekielna Wyskość)
• KISS - Knights In Satan's Service* (Rycerze W Służbie Szatana)
• Kombajn do zbierania kur po wioskach
• Linkin Park
• Limp Bizkit
• Lucyferius 666
• Manowar
• Marilyn Manson
• Michael Jackson
• Myslovitz
• Necrobutcher
• Nightwish
• Nirvana - Lider K. Cobain (†27) został opętany przez szatana, następnie popełnił samobójstwo.
• Papa Roach
• Rammstein
• Rhapsody
• Satanica
• Sex Pistols
• Scorpions
• Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy
• System of a Down - zespół posiada dwie nazwy, drugą z nich jest SOAD.
• The Doors
• The Police
• The Rasmus
• Trubadurzy
• Turbo
• Van Halen
• Wilki - nazwa zespołu nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii.
• Zalef

----

JAK ROZPOZNAĆ OSOBĘ BĘDĄCĄ TZW. METALOWCEM?
Naukowcy uważają, iż osoby które twierdzą, że są tzw. "METALOWCAMI", wyróżniają się spośród innych wieloma istotnymi rzeczami.

• Jedną z nich jest niewątpliwie wygląd zewnętrzny, niekiedy mroczny, częściej odrażający oraz straszny. Najczęściej tzw. "METALOWCY" ubierają się na czarno, czasami można spostrzedz, iż posiadają oni różnego rodzaju łańcuchy, służą one najprawdopodobniej jako narzędzie zbroni (ubiegłej zimy w zachodniej polsce zginęło dwanaście osób uduszonych właśnie takim narzędziem. Po miesiącach intensywnej pracy funkcjonariuszy odneleziono sprawcę, który to przyznał się do przedstawionych mu zarzutów. Okrutnym mordercą okazał się tzw. metalowiec.)

• Kolejnym ważnym elementem jest zachowanie się tzw. metalowców. Niekiedy można spostrzedz, że tzw. metalowcy kryją się przed światłem słonecznym, nie jest to jeszcze naukowo potwierdzone gdyż trwają badania nad wpływem promieni słonecznych na metalowców. Ekspertyzę badań poznamy zapewne w niedalekiej przyszłości. Mówiąc o zachowaniu metalowców należy wziąć pod uwagę, fakt iż metalowcy w miejscach publicznych zachowują się dziwnie, gestykulują dłońmi (najprawdopodobniej jest to wpływ wysokich tonów gitar solowych, których psychodeliczny pisk powoduje wyniszczenie układu limfatycznego oraz dokrewnego). Gest który to wykonują tzw. metalowcy wygląda następująco:

---

KĄCIK PORAD
• Mam wrażenie, że pokój mojej córki/syna jest satanistycznym ołtarzem tzw. "metalowców".
Musicie państwo dokładnie przyjżeć się rzeczom, które są w pokoju. Jeżeli odnajdziecie państwo tzw. "pentagram" należy go niezwłocznie zniszczyć. Istnieje również możliwość, że ściany pokoju są obklejone plakatami które przedstawiają długowłosych mężczyzn (tzw. "metalowców") - plakaty należy natychmiast zdjąć oraz ukryć.

• Moje dziecko wybiera się na tzw. "Przystanek Wocstok". Co robić?
Należy kategorycznie zabronić wyjazdu. Miejsce zwane potocznie "Wocstokiem" jest siedliskiem zła oraz miejscem w którym gwałci się prawa młodych, gwałci się jego moralność oraz deprawuje. Ponad to na "Wocstoku" działa kilka satanistycznych sekt takich jak szczególnie niebezpieczna "Hare Krishna".

• Wydaje mi się że córka/syn sąsiadów jest opętany przez szatana, co robić?
Jeżeli dziecko jest tzw. "metalowcem" i podejrzewasz je o udział w "czarnych mszach" to musisz natychmiast zawiadomić Policję, jeżeli tego nie zrobisz w Twojej dzielnicy może wydarzyć się coś nie sympatycznego, pobicie tudzież morderstwo popełnione właśnie przez dziecko Twojego sąsiada. Staraj się również omijać satanistycznego sąsiada, który tylko czyha na to, ażeby zwiększyć listę swoich ofiar.

źródło
http://www.metalowcy.rox.pl/

(Mimo że link nie działa, to i tak go tutaj zamieszczam, gdyż najprawdopodobniej był on źródłem powyższego tekstu)

Zapraszam i zachęcam do lektury!

Tett
24-07-2009, 14:13
[24-07, 14:11] Maly down i naopsiz że metale to bródasy; /

koniec

Quiet v 2.0
24-07-2009, 16:28
Heh, ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Dobrze, że mnie to nie dotyczy.

/I tak wiadomo, że ktoś to dla jaj pisał :D

Gonzalo
24-07-2009, 16:31
Mam nadzieję, że moje dzieci ( w przyszłości ) nie będą słuchać Rocka :D

@topic
Bardzo interesujące rzeczy :D

Vivek
24-07-2009, 17:44
O kórde z tych zespołów słucham:

• Good Charlotte
• HIM
• Linkin Park
• Michael Jackson
• System of a Down
• The Rasmus

Pomocy!!!!! Nosze czarne koszulki(z różowymi elementami), mam 3 koty (1 jest czarny) i też czasami schodzę do piwnicy! xD

Brain
24-07-2009, 18:32
•Linkin Park - zwyczajny rock?
• System of a Down - zespół posiada dwie nazwy, drugą z nich jest SOAD. (Pominmy to, ze jest to skrót używany przez zazwyczaj słuchaczy).
Hmm... Metalowcy... To jest Hard Rock. O nie jestem już opętany! Jak tego słucham nic mi się nie dzieje, a słucham ich jednej z najglosniejszych piosenek.

Hmm...
• Michael Jackson

`FilipeK <3
24-07-2009, 18:48
lol XD
fakt fail z tym 1 punktem i bledem , ale sie usmiechnalem podczas czytania.
8/10 ;d

Emo
24-07-2009, 22:08
Co za bełkot i idiotyzm. Inaczej tego nazwać nie potrafię. Ktoś widocznie za mało wie, a za duże pisze. Jakoś słucham metalu, a o dziwo nie jestem satanistą:eek: Przecież to jakaś kościelna propaganda. Czy w oczach tego kto to pisał ktoś, kto ma różową bluzkę jest homoseksualistą? Albo czy jeżeli ktoś ma spodnie moro to jest wojskowym na przepustce? "Rzal"...