PDA

View Full Version : Czary na rooku...

Marcelllo
26-04-2009, 20:16
Od razu mówię, że było już wiele tematów na ten temat, lecz ja trochę zmieniłem założenie :D A mianowicie:

Jak wiadomo na rookgardzie są czary. Są to
Utevo Lux - od 0 mlvl
Utevo gran lux - od 3 mlvl

Zatem moja propozycja jest taka:
Aby dodać czar od 6 poziomu magicznego (jest już kilka osób z takim).

Czar ten byłby taki:
- zabierałby 300 many
- zamieniałby blank rune na runkę hmm x3 - Heavy Magic Missile są już na rooku bo lecą z minotaur mage....

Do tego można byłoby dodać trochę respów fire devil - też są :) Najlepiej na terytorium pacc - dlaczego? - Teraz wogóle nie opłaca się pacc kupować - wszystko jest na facc... Nawet resp demona jest na facc - można by go przenieść ewentualnie na pacc - np. koło tego jeszcze fikcyjnego respa fire devili :)

Dlaczego tak dużo many? - Bo utevo gran luxem na dużym lvl długo się ją spala :)

Dlaczego od 6 mlvl? - Trzeba sporo na niego zapracować :)

Dlaczego runki hmm? - Bo to jest coś podobnego do czaru ofensywnego :) Tylko nie dosłownie - i nie jest to też exura jak widziałem kilka propozycji... Są one do zdobycia normalnie. :D

Dlaczego przenieść resp demona? - Bodajże wszyscy gracze którzy na niego chodzą mają pacc :) I to by zachęcało do jego kupna :) (Troszczymy się o server :D)

Co wy na to? ;d

Xavian
26-04-2009, 20:22
Zgadzam sie z /\. Jest to bardzo dobry pomysł napewno by się przydał na rooku i troche urozmaiłcił gre na tym rooku 7.6. Jestem stanowczo na TAK!!!
Pzdr

H5N1
26-04-2009, 20:31
Tak tak tak tak tak...
I co z tego, że rook staje się w pewnym sensie mainem?!
Przecież Ci gracze, któzy po 15 lvl wychodzą z rooka będą czuli
pewne podobieństwo :P
I co z tego, że rook staje się mainem?
To jest APO a nie rl tibia :D Tu wszystkie chwyty dozwolone :P

Kapitan Alkohol.
26-04-2009, 20:52
Jeszce mega manasy i jakis czar ofensywny ala Exori Max. Tak ?
Jestem na nie. Chcez czarów ? Wyjdz na maina.
Btw zobacz sobie rook na rl tibi ;)
Debilne tematy o tym rooku robicie, chcecie atrakcji to come na main chyba ze hunta sie boicie czy cos ;c

Pampalini
26-04-2009, 21:16
Omg, ile jeszcze takich tematow bedzie ? bylo mowione ze nie bedzie żadnego czaru ofensywnego na rooku, to po co ten temat ? jak sie nie podoba to zapraszam na main, 2. po co resp f devili ?: ) skoro malo expa za niego , slaby loot ? jestem na nie ! .

Cremacerek
26-04-2009, 21:44
bEZ SENSU TEMAT z tymi megamanasami dobry pomysl heheh
mogliby na rooku zrobic tak jak megamanasy - megalifefluidy Xd

Marcelllo
27-04-2009, 14:55
@Cremancerek - mega life fluidy też mogą być ale max x3... chyba, że zabierały by więcej capa to wtedy można x5-x10 bo tak to weźmiesz sobie 10gbp x280 (będzie 1,5kcc no ale niektórzy takie kwoty mają ^^) i idziesz na hunta dark lordów lub czegokolwiek i wychodzisz po miesiącu.... Jak ja bym z takim zaopatrzeniem poszedł na vampy to by mi rok zeszło żeby je zużyć a z loota bym miał jakieś 5kcc ;d trochę długo bym siedział ale kasy pełno :)

@Pampalini - odsyłam Cię na tibia.pl i zobacz co ma w loocie fire devil - lub sam poexp trochę to zobaczysz co z niego leci i będzie wiadomo : ) PS. jest to związane z propozycją ;) A po drugie to nie jest czar ofensywny - jest to czar runiczny :0 Pozdro & Poćwicz :P

@Kapitan Alkohol.
Czy jest tu coś o exori max/ manasach? -.- Porównanie do rl tibii zbędne- chcesz rl tibii - idź na rl tibię ;) To jest OTS :) Wg mnie ten rook na apo powinien być trochę podobny do rl maina ;d (ALE NIE CAŁKOWICIE!)
Nie boję się huntów na main... :) Czasem tam gram i mam ładny level ;) Składasz się ode mnie w 5s - Mam Cię na 2 e maxy- no może 3 :* lub jeśli ed vs ed to też może być :) Tylko, że teraz pacca na main nie kupuje bo już tam totalnie nie ma co robić ^^ Tylko maniaki expa grają ;d Teraz wykupuję cały rookgard ;d Pozdro :) Widzę, że zaznaczyłeś gram na rooku - jakoś Ciebie tam nie widziałem ;d Chyba że masz 0-30 lvl ;d i się nim nie chwalisz, że udało Ci się takie coś osiągnąć ;o Zobacz na mój domek ile już osiągnąłem ;d Co prawda nie wszystkie itemy są moje ale sobie zobacz ^^ Jeszcze raz pozdrawiam :)

Daaron
27-04-2009, 15:02
Idź na maina tam są czary ;). Rook to rook, Mortiis to Mortiis nie licz na wprowadzenie w życie jakiejkolwiek propozycji :o.

No i ugryź się w tyłek ^^.

Marcelllo
28-04-2009, 21:03
;s a więc odświeżę :)

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;