PDA

View Full Version : Konto Hakni?te !!!

pasikowie
06-05-2009, 19:17
Witam !!!
Nie wiem czy to bug, ale na tibi 7.6 nie działa opcja "odzyskanie konta"
gdy już podaje nick i naciskam "przypomnij hasło" ...
to pisze tak
"Numer oraz hasło zostały wysłane na
aktualny na koncie adres e-mail.
Created by Mortiis"

A wcale nie wysyła...
Miałem konto 150 Knighta grałem nim jeszcze wczoraj wieczorem... Gdy próbowałem się dzisiaj zalogować... Pisało że złe hasło lub login... wpisywałem wszystko tak jak było wczoraj i nie działa :/
Jak coś to znam e-mail do konta, hasło jakie było wczoraj, nick postaci, login...
Proszę o szybką odpowiedź...

Próbowałem jeszcze z innym kontem do którego mam wszystkie dane i też nie dochodziły dane na e-maila :P

Patrzyłem i postać nie ma wyrobionego RK !!!
Przeszukałem kilka razy całą pocztę i nic !!!
e-mail nie dochodzi !!! proszę o pomoc !

Pall Helian
06-05-2009, 19:20
Tibia your life ;<
przykre...

Dobrze ze Cie hakneli :o

pisz na maila do mortiisa a nie..

pasikowie
06-05-2009, 19:31
Tibia your life ;<
przykre...

Dobrze ze Cie hakneli :o

pisz na maila do mortiisa a nie..

ostatnio jak mnie hackli to napisałem do niego i nic .... odesłał mi tę samą wiadomość co wysłałem do niego :D

może tym razem będzie inaczej :D

Nixon
06-05-2009, 19:56
Jeśli jest napisane, że mail z passami został wysłany, sprawdź dokładnie pocztę. Jeśli nie ma w niej wiadomości od APO - zobacz folder 'SPAM'.

Jeśli konto nie zostało usunięte i uważasz, że to, iż passy nie zostały wysłane na Twojego maila jest błędem serwera, masz prawo napisać na maila Mortiisa (bosch@o2.pl). Jednak pamiętaj:

3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Natomiast, jeśli Twoje konto zostało zabrane przez hakera - nie uzyskasz pomocy od nikogo z ekipy APO bez wyraźnych dowodów, że ta postać jest Twoja.
Zamykam.