View Full Version : Banished IP?
Axis Second
13-05-2009, 12:05
Witam.
Postanowiłem założyć konto na forum ponieważ nie grałem przez jaki¶ czas (zaległo¶ci na rl) i po jakim¶ czasie natchnęło mnie aby zagrać na APO ale nie mogę wbić...Gdy loguję się do gry pisze mi że dostałem bana na IP :( Jaki jest tego powód??
Legionista 10
13-05-2009, 13:05
Witam.
Postanowiłem założyć konto na forum ponieważ nie grałem przez jaki¶ czas (zaległo¶ci na rl) i po jakim¶ czasie natchnęło mnie aby zagrać na APO ale nie mogę wbić...Gdy loguję się do gry pisze mi że dostałem bana na IP :( Jaki jest tego powód??
Podaj nick postaci to dowiesz sie jaki jest tego powod :)
Axis Second
13-05-2009, 13:12
Podaj nick postaci to dowiesz sie jaki jest tego powod :)
Jak na forum "Axis Second" Mam nadzieje że dowiem się ocb bo bym sobie pograł ^^
Diabolix
13-05-2009, 13:35
Cze¶ć.
Napisz najlepiej na e-maila Mortiisa, albo pw do Tygrysa. Porozmawiaj z nimi, bo na forum, to raczej Ci nikt nie pomoże.
' Puff Daddy '
13-05-2009, 14:32
Ja Ci pomogę. Zrób now± postać, nie odzyskasz tamtej, to pewne
@down
Pisz do Mortiisa, Tygrysa na pw i przedstaw im swój problem.
Axis Second
13-05-2009, 14:37
Tylko zrobienie nowej postaci może wogóle nie pomóc w banie na IP,ale spróbóje ;)
Tak jak my¶lałem,nic to nie dało x/ ci±gle pojawia się komunikat o banie =/
Jak dzielisz neta z ziomkami czy cos i oni dostali bana na IP to Ty takze masz, poniewaz masz takie samo IP jak oni.
Ban na IP to jest ban na każd± postać na danym koncie jednym słowem ban na konto nie na Twoje PRAWDZIWE IP. Nowa postać pomoże. Jeżeli nie działa to prawdpodobnie masz zablokowane porty, z tym musisz sie zgłosić do dostawców internetu.
Axis Second
13-05-2009, 16:08
No to co bye APO? Nie pogram sobie przez to że kto¶ korzystaj±cy z tej samej radiówy co ja dostał bana na IP?x/
>>Vegos<<
13-05-2009, 16:12
S± 3 sposoby:
-Zakładaj cały czas postacie i konta nawet :)
-Napisz e-maila do Mortiisa - bosch@o2.pl
-Zadzwoń do twojej firmy internetu i powiedz im, że chcesz zmienić IP internetu
Nie wiem czy to pomoże :(
hmm moze to tylko chwilowe xd tez tak mialem jak duzo razy zl haslo wpisywalem
wiem ze to wsumie nie ten temat ale takiego jak potrzebuje nie znalazlem mam pytanie dawno temu gralem na apo mam wszystko pasy , clienta . tibie multi . ale nigdzie nie moge znalezc ip serva z góry dziekuje za pomoc :)
@up chodzi ci o armia.toproste.pl??????
<znaczki>
^Akynaoo
07-06-2009, 16:00
S± 3 sposoby:
-Zakładaj cały czas postacie i konta nawet :)
-Napisz e-maila do Mortiisa - bosch@o2.pl
-Zadzwoń do twojej firmy internetu i powiedz im, że chcesz zmienić IP internetu
Nie wiem czy to pomoże :(
Fail.
@topic
Odczekaj do restartu, byc moze, ze ban na ip jest nadany tylko chwilowo. Jezeli to nie pomoze to ban ip jest na stale. Wtedy napisz mail do Mortiisa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.