PDA

View Full Version : "Mam dwóch ojców."

⊕ Cineczeq ⊕
14-05-2009, 23:06
http://www.youtube.com/watch?v=c0fXMnIfA2Q
Jak myślicie? Czy dewiacją należy się chwalić w ten sposób? xdddddddddd

Daaron
14-05-2009, 23:20
Dla Mnie to idiotyzm pogwałcenie praw jakie dziecko powinno posiadać i brak jakichkolwiek pochamowań od strony rządu, takie coś czyt. adoptowanie dzieci przez "dwóch ojców" powinno być zabronione, powinni w ogóle zabronić adoptowania dziecka jeżeli zgłosi się albo przyszła SAMA matka albo SAM przyszły ojciec. Je*#ć k^*#a!

@Edit
Dodam jeszcze, że taki koleś na 100% będzie w przyszłości także miał męża i adoptuje kolejne biedne dziecko.

ZareX
14-05-2009, 23:57
Jak kto lubi. ;o

Jak mu się to podoba niech robi co chce. W Polsce by zrobił pośmiewisko i tyle. :S

Ishaus
15-05-2009, 11:09
Współczuje kolesiowi, naprawdę, los skrzywdził go tak, że gorzej już się nie da ...

Jedynie, co mi pozostaje, to zapalić wirtualny znicz .

Mc Maciek
15-05-2009, 11:35
Chłopak będzie miał już skrzywioną psychikę do końca życia... Zastanawia mnie tylko jedno: jak jego biologiczna matka, jeśli widziała ten występ i wiedziała, że to jest jej dziecko... Jak ona się poczuła...?

Drako o.o
15-05-2009, 11:35
pozdrowienia dla tolerancyjnej holadnii ;> .

Hjubert
15-05-2009, 12:21
Zal mi go z deka =.= Nie wiem czym sie chwalic, ze jego 'rodzice' sa homo =.= Trzeba miec niezle najeb*** w bani...

Drah
15-05-2009, 14:39
Drako mieszka w Polsce i równiez ma dwóch ojców i nikt z tego nie robi wielkiej afery,
tolerancji trochę ludzie ; ) ! jak kto lubi.

Nie no świrowałem, dla mnie to jest popierdolone - dziecko wychowuje się w takiej rodzinie a nie innej i potem nie ma bata żeby nie był homoseksualistą ! bo jak inaczej ?

666
15-05-2009, 14:45
Skoro adoptowali go jak miał lat 1 xd
To ciekawe jak sie czuł gdy widział, ze inni chodza z mama i tata a on z tata i tata xd !Chodzi Mi o to gdy byl juz "ogarniety" 7-10 lat

xxXTibiomanxxX
15-05-2009, 14:50
Według mnie w Polsce nie powinno być wprowadzone adoptowanie dzieci przez gejów ...
No dobra niech se mają te śluby -.-
Ale niech nie niszczą życia jakiemuś dziecku ;<
Jestem bardzo ciekawy czy takie dziecko , które adaptowali geje ma jakieś problemy w szkole (czyt.Ktoś je wyzywa w szkole)
To na tyle.

@Down
Widzę że jednak to ty jesteś młody ...
Powinni go traktować jak normalnego rówieśnika...
Ale niestety często jest na odwrót...

Seba Master Knight
15-05-2009, 15:12
@Up
Widzę, że młody jesteś. Akurat wyzywać tego dziecka nikt nie powinien, raczej mu współczuć.

@topic
No widzicie, do czego prowadzi homoseksualizm? ;) Zgadzam się z Daaronem, że ten chłopak w przyszłości również będzie gejem...
Jak to powiedział Kaczyński, homo~ nigdy nie powinien być zalegalizowany, bo ludzie by wyginęli. :S

Orson_Pall
15-05-2009, 18:15
Moim zdaniem ta piosenka ma pokazywać tym małym dzieciakom że to nic złego... i to im sie udaje, zobaczcie ten 'dziecięcy chórek' śpiewajacy refren... wyobrazacie sobie cos takiego u nas w szkole? Śmiech... i ja nie widze w tym nic zlego.

*Razor*
15-05-2009, 22:19
Omg i tak wymiera rodzaj ludzki --/--- Homo ? Spalić ,Zabić i i nie wiem co... Wogóle co tu mowa o tolerancji to po bóg stowrzył dziewczyny żeby w nie pchać swój "złom" a nie gejować-.-- ktoś miał w podpisie "Homoseksualizm - to nie tylko skłonność do grzechu bo przewysza je jej nikczemność ;]" ;p Widać że chłopiec już jest Pedałem krótko mówiąc

Trikool
15-05-2009, 22:26
Refren z chorkiem... pierwsze co mi przyszlo Korn-Another brick in the wall xd

Ktoś II
15-05-2009, 22:45
Paranoja!
To jest jakieś wielkie nieporozumienie.
No cholera... Próbuję zrozumieć te związki geyów, ale żeby dzieci adoptować!?

Jestem ciekawy czy ten chłopak będzie miał męża czy żonę :)

Rase Klata Byka
15-05-2009, 23:03
Dzisiaj bylem w oswiecimi i nie bede pisal co tam bylo ale homoseksualisci tez byli karani...>

Jak dla mnie to jest jedna wielka patologia ze on to spiewa a dzieci "on ma dwoch ojcow"

Staszne, dobrze ze ludzie innej orjetacji byli karani bo moze i ty bys byl adoptowany :)

KaczorPowraca
16-05-2009, 00:23
Boże, chwali się ,że ma gejów jako rodziców o.O
Jestem pewien , że on będzie pedałem . W ogóle powinni zabronić adoptacji dziecka przez
"parę" homoseksualistów .
Moim zdaniem powinni zrobić jakiś "obóz" i tam pozamykać tych pedałów
i tam by sie sadzili po dupach -.^

Ktoś II
16-05-2009, 00:28
Boże, chwali się ,że ma gejów jako rodziców o.O
Jestem pewien , że on będzie pedałem . W ogóle powinni zabronić adoptacji dziecka przez
"parę" homoseksualistów .
Moim zdaniem powinni zrobić jakiś "obóz" i tam pozamykać tych pedałów
i tam by sie sadzili po dupach -.^

Obóz? Dobrze się czujesz? Mamy XXI wiek, koleś...
Gey też człowiek i to nie on wybierał swoją orientację.
Wyobraź sobie, że wszyscy są gejami, a Tobie podobają się kobiety.
Jak byś się czuł? Potrafiłbyś to zmienić?

Tettii
16-05-2009, 08:14
@up
eee bronisz ich ? jestem tolerancyjny ale nie na tyle żeby ***** oglądać jak ktoś ma dwóch ojców. niech biorą śluby ale od dzieci to niech spierdalaja. mamy takie spiecia bez homosow a jak dojda to bedzie w chuj i dalej. ;O
topic
debil xd

DannRook
16-05-2009, 11:10
Yyy???
Albo mi się zdaje, albo ten koleś jest z tego dumny?
W wielu rzeczach można być tolerancyjnym, ale to już jest przesada.
Jeszcze robić z tego szopkę...

Wrigley
16-05-2009, 14:35
Tak oczywiście będzie gejem, pomijając fakt, iż orientacja jest wpisana w psychice oraz genach.
Parę osób napisało, że jest tolerancyjnym... z dodatkiem 'prócz tego, tego i tamtego'. Tak na prawdę bycie tolerancyjnym tzn. tolerować wszystko, bez wyjątków, a do tego potrzeba wyrozumiałości i dorosłości.

Co do adopcji dzieci przez pary homoseksualne jestem na nie. Po co to komu? Chyba od początku było wiadome, że bycie homoseksualistą wyklucza założenie rodziny z 'własnym' dzieckiem, tym bardziej nie powinno się adoptować czyiś.

Pozdrawiam.