View Full Version : [Forum] Oficjalne przeprosiny.
Aniołek ]:->
18-06-2009, 14:29
Witam.
Ostatnio gdy tu byłem zostałem zbanowany na ip, może i słusznie... Robiłem zamieszanie i obrażałem innych użytkowników tego forum, za co chciałbym bardzo przeprosić... Nie przestrzegałem regulaminu.
Dzisiaj został zdjęty ban na ip, pod warunkiem że przeproszę na forum... Więc przepraszam was wszystkich. Wybaczycie mi?
Z poważaniem... ^Daniel3k*/Slashek xD.
Grulix.
Syfu nie robiłem. Ale każdy kto miał inne zdanie niż ja zostawał nawyzywany i zrównany z ziemią.
Silver.
Napisałem co Ci mogę dać xDDDDD
Ja miałem coś podobnego. Więc ludzie się zmieniają? I tak nie zrobiłeś takiego syfu jak ja, Serafin, John czy też Major :D.
Kamor ^Inter^
18-06-2009, 14:31
Ja miałem coś podobnego. Więc ludzie się zmieniają? I tak nie zrobiłeś takiego syfu jak ja, Serafin, John czy też Major :D.
TAAAK I MUFLON TEŻ SIĘ ZMIENIŁ :DDD
#
Przyjęte.
Major to czarna legenda tego forum. XD
Wybaczam, ale pocałujesz mi sygneta. : )
SerafinProstoNosy
18-06-2009, 14:34
Ty z Serafinem to rzeczywiście mastahy w rozpierdolce jak chooy .
Majorrr mistrzeemmmmmmmmmm
btw
przyjete
Major to czarna legenda tego forum. XD
major jest dwulicowcem, a nie legendą ;)
@topic
Wybaczyć to ci wybaczymy, ale wydaje mi się, że jeśli ban na ip skończył by ci się normalnie, bez skracania go przez admina nikogo byś nie przeprosił za wcześniejsze zachowanie ;d
przyjęte xd.
silver ghostek
18-06-2009, 14:36
Nie przyjmuje bo jestes noobem. Przykro mi bardzo :(
Dasz cos to zmienie zdanie. xd
:OOOO
Nie robiles wokol siebie takiego szumu jak Grulix, czy Serafin XDDDDD
# Przyjete :O
przeprosiny przyjęte, ale masz klapsa
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/113890524531913695.jpg
benek20cm
18-06-2009, 15:30
Ja nie robie syfu, ja robie porządek na wedle własnego uznania. Btw. 65 konto here.
Top:
Przyjete, tylko oddaj Xayna mojemu rlowi bo mial mi dac : < xD
Seviper 2.0
18-06-2009, 15:47
I tak nie zrobiłeś takiego syfu jak ja
Ty zrobiłeś z siebie pośmiewisko a nie syf.
@topic
I tak masz ciasnom ;<
Zuy Pan, Wręcz Okropny
18-06-2009, 15:50
Spoko ;D
Witaj ponownie... :)
P.S. Wyślij mi kwiaty na PW :D
Chyba nie było mnie jeszcze na forum jak robiłeś rzekomy "syf", ale mimo tego i tak Ci wybaczam.
A któż to stosuje takie ciekawe metody wychowawcze, co?
Welcome back ;)
przeprosiny przyjete daniel3ku :p
<znaki><znaki><znaki><znaki><znaki>
Nie znam cie ale po innych komentach mozna ci przebaczyc ; p
.:Speed Fireman:.
18-06-2009, 19:53
Każdy człowiek zasługuje na drugą szansę, więc warto Ci ją dać.
I po co ten temat? Byli userzy, którzy robili dużo większy syf niż Ty i nikt sie tym nie przejmował...
Przeprosiny przyjęte, ale moim zdaniem nie ma za co przepraszać...
18-06-2009, 21:39
I po co ten temat? Byli userzy, którzy robili dużo większy syf niż Ty i nikt sie tym nie przejmował...
Przeprosiny przyjęte, ale moim zdaniem nie ma za co przepraszać...
Mam za co przepraszać, jakbym nie miał to chyba bym nie przepraszał nie?
Przeczytaj mój cały post to będziesz wiedział o co chodzi.
:->;444863']Dzisiaj został zdjęty ban na ip, pod warunkiem że przeproszę na forum...
Już wiesz?
Naucz się edytować posty.
:->;445213']Mam za co przepraszać, jakbym nie miał to chyba bym nie przepraszał nie?
Przeczytaj mój cały post to będziesz wiedział o co chodzi.
Z całym szacunkiem, przeczytałem cały Twój post, chodzi mi o to, że bywały większe przypadki wyzywania i nieprzestrzegania regulaminu, odkąd na forum zjawili się ludzie tacy jak Grulix czy Major nikt sie nie przejmuje takimi głupotami...
#down
Aha sory bardzo nie przyuważyłem tej części, mój błąd :p
nie rozumiem na jakiej podstawie wyzywasz mnie i określasz mój wiek na niski... każdy ma prawo do błędu...
Elite Swood III
18-06-2009, 22:08
Grulix itp robili wiekszy szum i nic ale dobra
przyjete ;d
Doktor sypki robak
18-06-2009, 23:02
major jest dwulicowcem, a nie legendą ;)
@topic
Wybaczyć to ci wybaczymy, ale wydaje mi się, że jeśli ban na ip skończył by ci się normalnie, bez skracania go przez admina nikogo byś nie przeprosił za wcześniejsze zachowanie ;d
przyjęte xd.
Popieram major to dwulicowa szmata :>
Pierdolony Gural jebany w dupe pokemon.
Pampalini
19-06-2009, 09:49
Co do grulixa, to mój drogi kolego nie robiłeś burdelu na forum, tylko ośmieszałeś się swoimi wypowiedziami. Co do autora tematu, znam Cie trochę ale przeprosiny przyjęte .
Pozdrawiam
Nie wlaz juz w dupe modkom/adminom plx
:->;444863']Witam.
Ostatnio gdy tu byłem zostałem zbanowany na ip, może i słusznie... Robiłem zamieszanie i obrażałem innych użytkowników tego forum, za co chciałbym bardzo przeprosić... Nie przestrzegałem regulaminu.
Dzisiaj został zdjęty ban na ip, pod warunkiem że przeproszę na forum... Więc przepraszam was wszystkich. Wybaczycie mi?
Z poważaniem... ^Daniel3k*/Slashek xD.
Hmm... Ja Ci wybaczam pod warunkiem, że to słowa nie zostaną zignorowane po jakimś czasie.
Witam Ponownie ;)
Hmm zastanowię się jeszcze zobaczę co i jak i dam edita ;p
@edit
po tym co przeczytałem niżej sądzę ,że jesteś jakimś dzieckiem tibii i kozaczysz przez internet a w rl jakbyś spotkał satherr'a to byś nawet do niego nie podszedł ,więc mam gdzieś twoje przeprosiny.
Bo i tak się nie zmienisz.
@Aniołek
Tak jasne nie jestem dla ciebie żadną "suką" tak to możesz mówić do koleżanek lub do kogoś innego a nie do mnie.Jednak słowa nie dotrzymałeś i dalej robisz burdę wyzywasz wszystkich co świadczy o twojej inteligencji.
Trochę honoru, jak można przepraszać dzieci z gimnazjum... paranoja Nigdy bym się nie zniżył do tego poziomu by przepraszać kogoś tutaj. Żałosne
@down
Dziecko do kogo ten bulwers? Zjedz kaszkę i się uspokój =p
Przepraszam bo kur** do końca życia bym wchodził na forum przez proxy i nie mógłbym pisać postów
Widzę, że ładnie masz poryty beret ; D Zamierzasz do końca życia grać w tibię i pisać na tym gównianym forum? Grunt to dobre priorytety ;]
2down@
Ty sam wierzysz w to co gadasz? =pp Napinaj się dalej pionku
19-06-2009, 16:24
Boże... teraz dostane warna ale w ***** to mam...
Pajace kur** czytajcie całe posty... Przepraszam bo kur** do końca życia bym wchodził na forum przez proxy i nie mógłbym pisać postów >.> Miałem nie klnąc ani nie wyzywać, ale kur** takie debile tu są że szok. Zanim coś napiszecie to PRZECZYTAJCIE POSTA... a nie tylko tytuł =o
A któryś "mądry" użytkownik napisał coś o lizaniu dupy ;o Jakbym lizał dupę to chyba bym nigdy bana na ip nie miał no nie? Frajerze jak coś ci nie pasi to drzwi są na lewo, wyjdź przez nie, ogarnij downa i wróć. Myślałeś że tym postem zabłyśniesz? Hoho to się przeliczyłeś... Pokazałeś że jesteś mało inteligentny i twój poziom rozumowania ogranicza się do "pokazywania gdzie jest ich miejsce" (tylko pokazujesz że twoje miejsce jest w 2 klasie szkoły podstawowej). Chcesz się ponapinać to idź w inny temat =]
Prosiłbym o zamknięcie tematu, bo tu niedługo się zrobi syf >.>
Aka.
No to wytrzymaj, jak Ci przyjdą takie dzieci i od razu im coś nie pasuje ;o Może i przesadziłem.
SaSa.
No nie podszedłbym, bo staram się trzymać z dala od 12sto letnich dzieci, bo jeszcze bym mu coś zrobił.
Buda suko i nie szczekaj ;o
Akananto
19-06-2009, 21:16
#Aniołek
wdłg mnie powinienes miec dalej bana, nie zmieniles sie ani troszke . Dalej ten sam poziom utrzymujesz chociaz sie starałes, twoje starania to jeden plusik a reszta same minusy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.