PDA

View Full Version : DwiePropozycje ....CO WY NA TO ????

Arystoteles
20-06-2009, 16:38
PIERWSZA
na Apo 7.6 są ciekawe questy które wykonujemy na : 100 (anhilator) 150 (blesed, dsl, g helmet) 200( wh, crystal arrow, softy, anhilator II), 550 ( tu już zaczynamy robić pandemke), 666 klapy 950+ Burning heart do 800lvla saphire set 1000 Quest of Destiny

Pomimo iż są to najważniejsze questy uważam że mogły by dojść jeszcze jakieś 2 ciekawe na 350 i 800lvlu.
a) """na 350lvlu nagrodą byłby jakiś to pierścień co przez 20 min obniżył by straty many o połowę, czyli walisz czarem co zabiera normalnie 1400 many a tu zabiera ci 700 DO ZABICIA solo MISTIC Scarab 3 możliwe podejśćia.

b) Na 800 nagroda to naszyjnik który działa jak klucz ma 100 ładunków i pozwala przejść przez bramkę za którą jest duże ekspowisko mistic scrabów.( może to być na nowej wyspie)

DRUGA - troche z innej beczki
Uruchomienie serwera pod apo 7.6 z exspem *400 na 10 dni . Żeby uspokoić co niektórych którym się marzy Apo 7.6 Rox na stałe z takim exspem. Test serwer dotyczył czegoś tam co GM by wymyślił.

PISZCIE SWOJE OPINIE UWAGI KRYTYKI ITD... PRZYJME TO NA KLATĘ :p :)

:) :( ;) :confused: :mad: :p :D :o :rolleyes: :cool: :eek: :) :) :) :confused::):):):):):):cool::cool: :confused:

TU SPROSTUJE: JEŻELI CHODZI O NASZYJNIK TO TYLKO DO WEJŚCIA BYŁBY POTRZEBNY ALBO I MÓGŁBY BYĆ TYLKO W PLECAKU. JAK SIE IDZIE NA QUEST SONIA NPC TO TAM POTRZEBNA JEST KSIĄŻKA KTÓRĄ WKŁADAMY W BP I MÓWIMY HI. COŚ TAM BLE BLE.... I SIE PRZECHODZI TO BYŁOBY TAK SAMO NP :)

Kurcze idzie jakoś przy EDYCJI zmienić opcje ankiety na to by można zaznaczać kilka odpowiedzi? JAK NIE TO WYBIERZCIE JEDNA Najważniejsza lub najmniej ważną

Ktoś II
20-06-2009, 16:42
Ja nie mam nic przeciwko ;)
Wątpię żeby Mortiis i Tygrys mieli na to czas :]
A gdzie w sądzie, że dwie propozycje dobre :D?

Zuy Pan, Wręcz Okropny
20-06-2009, 16:46
Co do "a" jestem na NIE... Co Ci po takim pierścieniu na 20 minut ? Już lepiej niekończący się, ale to byłoby noobowskie ;<
Co do "b" jestem na NIE... Założę naszyjnik, ale muszę zdjąć SL, padam i muszę pobić mamę krzesłem, a już mam porysowane krzesło od jej zębów więc nie chcę go niszczyć bardziej...
Co do DRUGA, też NIE ;< Za duży exp i za mało 10 dni... ;o

@Edit/Up/Ktoś~

W sądzie to są rozprawy ;)

Powinno chyba być tak :P
A gdzie w sondzie, że dwie propozycje dobre :D?

Arystoteles
20-06-2009, 16:51
ZA SZYBKO TĄ ANKIETĘ ZATWIERDZIŁEM ALE OK :p JAK CHODZI O TEST TO TYLKO BYLE GO URUCHOMILI :p BĘDZIE CO ROBIĆ W WAKACJE LUB CHOCIAŻ NA POCZĄTKU WAKACJI :)

Zabij aka
20-06-2009, 18:04
Pierwsza nawet do momentu tego naszyjnika bo kto ci zdejmie sl-a by isc na MSC ;P.A Secound to zapomnij.

matt185
20-06-2009, 18:46
Jestem na Tak żeby powstał Serwer pod 7.6 tylko exp : 100-200 i więcej czasu np. 3-4 tygodnie to by w zupełności wystarczyło.

Lucek
20-06-2009, 20:00
Koleś (Autorze tematu) Zajebałeś mój pomysł,jako pierwszy założyłem temat z nowym serwerem. ^.^

Akananto
20-06-2009, 21:07
Ja nie mam nic przeciwko ;)
Wątpię żeby Mortiis i Tygrys mieli na to czas :]

Co ma Tygrys do tego? Tygrys robi mape i bierze pieniazki, Mortiis zajmuje sie sprawami technicznymi.

Pampalini
20-06-2009, 21:16
1 propozycja najbardziej mi się podoba, co do nowego servera na 10 dni z expem 400 .. to odpada a dlaczego ? bo jest już apo rox .. i to wystarczy .. questy mogłyby być nowe od 100 do 600 lvla, żeby było też coś dla low lvli ..

silver ghostek
20-06-2009, 21:27
1. nie
2. nie
nie masz gdzie bocic juz? -.-

Lucek
20-06-2009, 21:29
Co ma Tygrys do tego? Tygrys robi mape i bierze pieniazki, Mortiis zajmuje sie sprawami technicznymi.
Skąd wiesz że bierze pieniądze ? ... I czasami na pewno też pomaga Mortiis'owi...
@Down. Tygrys to rl kumpel Mortiis'a.... A Ty skąd wiesz że bierze pieniądze? UHuehUEH

Arhadus
20-06-2009, 21:52
Skąd wiesz że bierze pieniądze ? ... I czasami na pewno też pomaga Mortiis'owi...

bo nikt nie będzie spędzał kilkadziesiąt godzin za frajer, żeby Wam zrobić update i nowe wyspę.

#topic.
1 - nie.
2 - nie mam zdania, za dużo argumentów na tak i na nie.

#down.
koleś po prostu źle założył ankietę, powinien dać możliwość wielokrotnego wyboru.

Dylus Knight
20-06-2009, 22:22
Jeżeli ja widzę temat, który ma 2 pomysły w jednym to dla mnie jest to pokręcona ankieta i nie potrzebna. Takie krutkie pomysły są nie potrzebne. A że nie można zaznaczyć 2 razy NIE ... nie wezme udziału w ankiecie ale i tak jestem na? NIE!!!