PDA

View Full Version : [7.6] Dostalem Bana

Igzol
20-06-2009, 18:04
Dostalem bana za używanie bota. Tak to prawda używałem bota ale przed banem powinno by ostrzeżenie a ja go nie dostałem.Gdybym dostał to bym wyłączył. Prosze o odwołanie bana i obiecuje, że nie będę go już używał. Na innych postaciach zawsze przed banem otrzymywałem ostrzeżenie pisało tak "Igzol prosimy o wyłączynie bota w przeciwnym razie będzie ban" odrazu wyłaczałem. :mad:

Gellert
20-06-2009, 18:19
1. Moze tak jakis nick, opis sytuacji?
2. Moze bys tak napisal w dziale Skargi & Odwolania?

ﻯWiceps
20-06-2009, 18:27
Dostalem bana za używanie bota. Tak to prawda używałem bota ale przed banem powinno by ostrzeżenie a ja go nie dostałem.Gdybym dostał to bym wyłączył. Prosze o odwołanie bana i obiecuje, że nie będę go już używał. Na innych postaciach zawsze przed banem otrzymywałem ostrzeżenie pisało tak "Igzol prosimy o wyłączynie bota w przeciwnym razie będzie ban" odrazu wyłaczałem. :mad:

Oj biedaku, może ostrzeżenie jest na IP? hahahha :D

⊕ Cineczeq ⊕
20-06-2009, 18:34

Ale o co chodzi? Przecież sam mówiłeś, że dostałeś ostrzeżenie już kilka razy, ale skoro się nie posłuchałeś i na kolejnych postaciach bocisz to otrzymałeś bana.

SaSa
20-06-2009, 18:44
Ostrzeżenia nie musi być kto ci tak powiedział ,że musi być na innych charach dostawałeś ostrzeżenia ,powiedziałeś ,że byś wyłączył bota lecz i tak byś go w końcu włączył.

Dzielnicowy
20-06-2009, 19:26
1. Moze tak jakis nick, opis sytuacji?

"Igzol prosimy o wyłączynie bota w przeciwnym razie będzie ban" odrazu wyłaczałem.
Gallert czytaj ze zrozumieniem.
tygrys kiedys napisal ze juz nie dajaj ostrzezen,dlaczego?poniewaz i tak zaraz wlaczal bota od nowa.

Mag Magikk
21-06-2009, 17:36
@Dzielnicowy
Gellertowi chodzilo o nick zbanowanej postaci. (No chyba, ze to jest wlasnie ten Igzol) :P

A z tym ze nie powinno byc ostrzezen, to jestem za. Bo i tak po chwili pewnie by wlaczyl bota. :p
Zreszta, sam sie przyznal, ze dostawal ostrzezenia na wielu charach, a pomimo to i tak mial wlaczone bota. ;)

Gaston
21-06-2009, 18:17
Chłopie kiedy ty dostales bana?

Jak osttani był o 11 rano?
[21/06/2009 10:45] Mortiis -> Irdorath was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Lucek
21-06-2009, 18:20
Zawsze przed banem otrzymywałeś ostrzeżenie? No to w końcu się ktoś za Ciebie z ekipy wziął... Może mają dosyć ostrzegania noobów? JESTEM ZA ABY CI USUNĘLI KONTO :) :o

maro22
21-06-2009, 18:51
Jak dla mnie nie powinno być ostrzeżeń , gdyż osoba używająca bota raz używa go wiecznie!
Nie gadajcie , że się mylę bo znam wiele takich osób.

I tak już jest za dużo botów a my ich nie chcemy!!
A więc bez żadnych skrupułów banować tych co używają botów!!

*Razor*
21-06-2009, 18:57
Skoro dostałeś bana to znaczy ze złamałeś regulamin a jakbyś zabił człowieka w real życiu złamałeś zasady co chcesz ostrzerzenie od policjantów bo liczysz że zdążysz go do Temple zabrać xD ?

Traus knight
21-06-2009, 19:17
hehe a ty myslisz , że za każdym razem będzie ostrzeżenie?

bedzie 1 ,2,3, a za 4 bez bo ile mozna ostrzegać ????????

Hrabia Olaf
22-06-2009, 15:28
Dostałeś słusznego bana, sam potwierdziłeś, pokaż w regulaminie, że GM ma obowiązek ostrzegać?! Delete konta na wakajce? :>

Arcadia
22-06-2009, 16:46
Jak by za każdego bota mnie upominano to bym bociła cały czas. A że GM Cię najpierw upomni a potem da bana to tylko jego dobra wola a za łamanie regulaminu jest po prostu BAN.

Azonka
22-06-2009, 16:49
Bardzo dobrze zrobili ;) To cie oduczy uzywania botow ;< Graj uczciwie albo idz na inny server ;o. Jestem za tym aby nie ostrzegali przed banem, bo to nie ma sensu ; )

Wnorass
22-06-2009, 17:24
Człowieku, Ty się chwalisz czy żalisz? Może odrazu do telewizji idź z tym, że bana dostałes...

Jasny
22-06-2009, 18:51
I dobrze zrobili nie trzeba uzywac uzywanie botow jest surowo zabronione dobrze robie ze nie dawaja ostrzezen jezeli jest zasluzony ban to nie ma o czym gadac

Dolar $
23-06-2009, 12:26
Gallert czytaj ze zrozumieniem.
tygrys kiedys napisal ze juz nie dajaj ostrzezen,dlaczego?poniewaz i tak zaraz wlaczal bota od nowa.

On czyta zrozumiale i jakbyś niezauważyŁA to nie chodzi o ten nick, mysku...

@topic

Pozostało ci tylko płakać. : \

Abooooooo
23-06-2009, 12:29
Tak masz rację ! Płaczesz ze dostałes bana :( Smutne. Mam dla ciebie dobrą radę na twoim miejscu poszedłbym się utopić to napewno bardzo dobre rozwiązanie.

JaCkAzZ
23-06-2009, 12:59
Skoro używałeś bota to na pewno byłeś świadom tego, że za to grozi ban. No więc o co chodzi?
Zakładając tu konto jednocześnie akceptowałeś regulamin jaki tu jest (BOT- Ban).

Po za tym... Po co tu się skarżysz? Ty oszukiwałeś czy GM?
Według mnie powinien być delete bo udowodnieniu komuś bota :)

Pozdro ;*

Severyn
23-06-2009, 13:23
#up, na ho.y to odswiezyles i napisales to co inni? -.-

Matula ^^
23-06-2009, 13:42
...

Używałeś kiedyś bana, poproszono Cię żebyś wyłączył a Ty nadal bocisz?
Bardzo dobrze że Ci banują ! Jaka jest w tym idea co, pomysł.
Używasz bota, mówią żebyś wyłączył, wyłączasz i co bocisz następnego dnia jeszcze raz. Dlaczego nie po 15 minuttach co ;/

Mijasz się z celem kolego.

Nieodbanowujcie go i zamknąć temat. Żenada

JaCkAzZ
23-06-2009, 16:09
#up, na ho.y to odswiezyles i napisales to co inni? -.-

Czy Ty jesteś ślepy?
Nie widzisz że w tym temacie codziennie ktoś pisał aż do dzisiaj? Więc jak go ***** odświeżyłem? Pisząc dokładnie pół godziny po kolesiu odświeżyłem temat? :| Ogarnij sie...

Btw. Za to Ty swoim postem wniosłeś do tematu bardzo dużo.

Ogarnij sie...

Pagon
23-06-2009, 16:48
Jaki urażony bo go zbanowali bez ostrzeżenia. Bardzo dobrze, że cię nie ostrzegli. Ja bym postąpił tak samo. Miej pretensje do siebie, przynajmniej sobie trochę odpoczniesz od Tibii.

Guest
24-06-2009, 07:18
To nie dział na skargi, Gellert już Cię pokierował gdzie masz napisać.

Zamykam :).