View Full Version : [7.6] Dostalem Bana
Dostalem bana za używanie bota. Tak to prawda używałem bota ale przed banem powinno by ostrzeżenie a ja go nie dostałem.Gdybym dostał to bym wyłączył. Prosze o odwołanie bana i obiecuje, że nie będę go już używał. Na innych postaciach zawsze przed banem otrzymywałem ostrzeżenie pisało tak "Igzol prosimy o wyłączynie bota w przeciwnym razie będzie ban" odrazu wyłaczałem. :mad:
1. Moze tak jakis nick, opis sytuacji?
2. Moze bys tak napisal w dziale Skargi & Odwolania?
Dostalem bana za używanie bota. Tak to prawda używałem bota ale przed banem powinno by ostrzeżenie a ja go nie dostałem.Gdybym dostał to bym wyłączył. Prosze o odwołanie bana i obiecuje, że nie będę go już używał. Na innych postaciach zawsze przed banem otrzymywałem ostrzeżenie pisało tak "Igzol prosimy o wyłączynie bota w przeciwnym razie będzie ban" odrazu wyłaczałem. :mad:
Oj biedaku, może ostrzeżenie jest na IP? hahahha :D
⊕ Cineczeq ⊕
20-06-2009, 18:34
Ale o co chodzi? Przecież sam mówiłeś, że dostałeś ostrzeżenie już kilka razy, ale skoro się nie posłuchałeś i na kolejnych postaciach bocisz to otrzymałeś bana.
Ostrzeżenia nie musi być kto ci tak powiedział ,że musi być na innych charach dostawałeś ostrzeżenia ,powiedziałeś ,że byś wyłączył bota lecz i tak byś go w końcu włączył.
Dzielnicowy
20-06-2009, 19:26
1. Moze tak jakis nick, opis sytuacji?
"Igzol prosimy o wyłączynie bota w przeciwnym razie będzie ban" odrazu wyłaczałem.
Gallert czytaj ze zrozumieniem.
tygrys kiedys napisal ze juz nie dajaj ostrzezen,dlaczego?poniewaz i tak zaraz wlaczal bota od nowa.
Mag Magikk
21-06-2009, 17:36
@Dzielnicowy
Gellertowi chodzilo o nick zbanowanej postaci. (No chyba, ze to jest wlasnie ten Igzol) :P
A z tym ze nie powinno byc ostrzezen, to jestem za. Bo i tak po chwili pewnie by wlaczyl bota. :p
Zreszta, sam sie przyznal, ze dostawal ostrzezenia na wielu charach, a pomimo to i tak mial wlaczone bota. ;)
Chłopie kiedy ty dostales bana?
Jak osttani był o 11 rano?
[21/06/2009 10:45] Mortiis -> Irdorath was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Zawsze przed banem otrzymywałeś ostrzeżenie? No to w końcu się ktoś za Ciebie z ekipy wziął... Może mają dosyć ostrzegania noobów? JESTEM ZA ABY CI USUNĘLI KONTO :) :o
Jak dla mnie nie powinno być ostrzeżeń , gdyż osoba używająca bota raz używa go wiecznie!
Nie gadajcie , że się mylę bo znam wiele takich osób.
I tak już jest za dużo botów a my ich nie chcemy!!
A więc bez żadnych skrupułów banować tych co używają botów!!
Skoro dostałeś bana to znaczy ze złamałeś regulamin a jakbyś zabił człowieka w real życiu złamałeś zasady co chcesz ostrzerzenie od policjantów bo liczysz że zdążysz go do Temple zabrać xD ?
Traus knight
21-06-2009, 19:17
hehe a ty myslisz , że za każdym razem będzie ostrzeżenie?
bedzie 1 ,2,3, a za 4 bez bo ile mozna ostrzegać ????????
Hrabia Olaf
22-06-2009, 15:28
Dostałeś słusznego bana, sam potwierdziłeś, pokaż w regulaminie, że GM ma obowiązek ostrzegać?! Delete konta na wakajce? :>
Jak by za każdego bota mnie upominano to bym bociła cały czas. A że GM Cię najpierw upomni a potem da bana to tylko jego dobra wola a za łamanie regulaminu jest po prostu BAN.
Bardzo dobrze zrobili ;) To cie oduczy uzywania botow ;< Graj uczciwie albo idz na inny server ;o. Jestem za tym aby nie ostrzegali przed banem, bo to nie ma sensu ; )
Człowieku, Ty się chwalisz czy żalisz? Może odrazu do telewizji idź z tym, że bana dostałes...
I dobrze zrobili nie trzeba uzywac uzywanie botow jest surowo zabronione dobrze robie ze nie dawaja ostrzezen jezeli jest zasluzony ban to nie ma o czym gadac
Gallert czytaj ze zrozumieniem.
tygrys kiedys napisal ze juz nie dajaj ostrzezen,dlaczego?poniewaz i tak zaraz wlaczal bota od nowa.
On czyta zrozumiale i jakbyś niezauważyŁA to nie chodzi o ten nick, mysku...
@topic
Pozostało ci tylko płakać. : \
Abooooooo
23-06-2009, 12:29
Tak masz rację ! Płaczesz ze dostałes bana :( Smutne. Mam dla ciebie dobrą radę na twoim miejscu poszedłbym się utopić to napewno bardzo dobre rozwiązanie.
Skoro używałeś bota to na pewno byłeś świadom tego, że za to grozi ban. No więc o co chodzi?
Zakładając tu konto jednocześnie akceptowałeś regulamin jaki tu jest (BOT- Ban).
Po za tym... Po co tu się skarżysz? Ty oszukiwałeś czy GM?
Według mnie powinien być delete bo udowodnieniu komuś bota :)
Pozdro ;*
#up, na ho.y to odswiezyles i napisales to co inni? -.-
Matula ^^
23-06-2009, 13:42
...
Używałeś kiedyś bana, poproszono Cię żebyś wyłączył a Ty nadal bocisz?
Bardzo dobrze że Ci banują ! Jaka jest w tym idea co, pomysł.
Używasz bota, mówią żebyś wyłączył, wyłączasz i co bocisz następnego dnia jeszcze raz. Dlaczego nie po 15 minuttach co ;/
Mijasz się z celem kolego.
Nieodbanowujcie go i zamknąć temat. Żenada
#up, na ho.y to odswiezyles i napisales to co inni? -.-
Czy Ty jesteś ślepy?
Nie widzisz że w tym temacie codziennie ktoś pisał aż do dzisiaj? Więc jak go ***** odświeżyłem? Pisząc dokładnie pół godziny po kolesiu odświeżyłem temat? :| Ogarnij sie...
Btw. Za to Ty swoim postem wniosłeś do tematu bardzo dużo.
Ogarnij sie...
Jaki urażony bo go zbanowali bez ostrzeżenia. Bardzo dobrze, że cię nie ostrzegli. Ja bym postąpił tak samo. Miej pretensje do siebie, przynajmniej sobie trochę odpoczniesz od Tibii.
To nie dział na skargi, Gellert już Cię pokierował gdzie masz napisać.
Zamykam :).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.