View Full Version : 500 By ....
Witam oto skromny awansik na 500 lefel nie robilem jakiegos specjalnego ss'a bo nie bylo czasu musialem leciec na bicz :) pozdrawiam gildie Black Pearls :D
http://i40.tinypic.com/n350t1.jpg
Czym sie niby manasujesz?Wylacz bota
Nie gz
@ Wtyka
FAIL. Może zamknął bp z manasami na ss'a? Ty musisz się manasować żeby ubić kilka bear'ów i wolf'ów? Wyjdź...
@ topic
Gzz i thx za pozdro :D
Leitry:)
27-06-2009, 12:30
Po co dawałeś reloga ? :> Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Czym sie niby manasujesz?Wylacz bota
Nie gz
Jak czym przeciez manasami co wy macie z tymi botami ludzie nie otwieralem bp bo mi sie skonczyly omg
@down 3 Leitry spojrz na godziny :) nie dalem reloga zjechalem do gory paskiem zeby nie bylo widac co byla na rozmowie zreszta widac na ss'ie:) i wez tu daj ss'a zaraz cie od botow wyzwa a w zyciu bana za to nie dostalem i nie dostane ................ tyle z mojej strony :D
Po co dawałeś reloga ? :> Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Dawał reloga?
Po pierwsze popatrz na to, że pasek jest przesunięty do góry, a po drugie gdzie na senji blisko masz hero? Bo ja widze tylko beary i wolfy. ;<
@topic
Gz.
@Up moze wracal z hero :D
Ale ten pasek to zeczywiscie trochu zle wkleiles :P
P.S
moze dawal reloga zeby wiadomosci nie bylo widac albo cos :D:D..
@topic
Gratz!!:D
O ***** zal... Spojrz na swoj pasek masz taki sam nic nie doklejal.. Zal co ktos wstawi screen to: bot bo light, to bp z manasami zamkniete, to loga dal, to pasek dokleil, to paska nie ma. ZAL WAS LUDZIE..
@ Topic
GrAtZ :D Lecisz Dalej :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.