View Full Version : [ROOK] 1 poziom - 1 cap
Witam,
Dzisiejszym moim pomysłem jest dodatkowy cap na rooku. Co 1 poziom zwiększał by się o 1 cap. Niby to nic, ale na 64 poziomie możemy zabrać dodatkowy gbp life fluid ;)
Zajebisty pomysł. NIe gram na rooku ale ta propozycje jest naprawde dobra. Na 200 lvlu masz 200 cap wiecej i zabierzesz wiecej LF na hunta xD
Jestem an tak, to samo na main, aby było dla każdej prof, bo to przesada. Biorę knightem 2 gbp mmax, 2 gbp uh i miejsce kilka gbp na lota i zostaje mi 100 cap?
Można by coś takiego zastosować. W prawdzie 1 cap - 1 level to nie jest dużo, ale zawsze coś. Tym bardziej na rook'u jest to przydatne. ;)
silver ghostek
01-07-2009, 17:04
Nie gram na rooku ale uwazam ze to by sie przydalo ;d Nie jest to tak strasznie duzo a czasem sie przyda.
Pampalini
02-07-2009, 09:47
Ofc jestem na tak, grałem trochę na rooku .. i za bardzo nie mogłem dużo LFów ze sobą brać .. jestem na tak :)
Odświeżam......... Mortiis nadal nie odpisał.....
Daj link do tematu Tygrysovi na priv.
Kolekcjonuje znaczki..
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Przydalo by sie to na rooku , mimo iz tam niegram ale jestem na TAK ; d
A jeżeli powiecie (TO NIE FER F STOSUNKU DO MAJNA) to dajcie na rooku lfy x280, tak jak na mainie. Co Wy na to? To wyjdzie na to samo. Dajcie im tego capa, a nie się pierdolicie jak nie wiem co.
Nie, twoja propozycja nie będzie wprowadzona, każdy ma mieć tyle samo capa, nie będziemy robić wyjątku dla rookstayerów, zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.