PDA

View Full Version : [Gracz] Wywiad z Quietem by Bondi

Bondi
12-07-2009, 10:19
Wywiad z Quietem by Bondi

Część I - Rl życie/Gra

Cześć, udzielisz mi wywiadu? ( ;

Pewnie

OK, zacznijmy od standardowego pytania; Jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz.

Bartosz, 16, Konin.

No to zostańmy jeszcze przy RL życiu. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz?

W sumie to nie mam ulubionego rodzaju. Jak mi się jakaś piosenka podoba, to słucham.

Podam Ci trzy różne style muzyki, powiedz mi co o nich sądzisz.

Metal.

Czasem fajne, ale na ogół mi się nie podoba.

Techno

Niektóre piosenki mi się podobają, inne nie.

Hip Hop

To samo co techno. Ale podobają mi się bardzo piosenki Eminema.

No to zostańmy jeszcze przy RL życiu. Jak Ci idzie w szkole? Do jakiej klasy idziesz po wakacjach i jakie masz plany co do dalszej nauki.

W szkole dobrze, podniosłem średnią do 4.1 (z 3.8). Zdałem do drugiej klasy technikum informatycznego i zastanawiam się nad studiami w tym kierunku.

A masz może dziewczynę?

Nie mam i nie miałem. Jakoś mnie nie bawi uganianie się za dziewczynami choć znam wiele bardzo fajnych. Jeśli się z jakąś spotykam to tylko na relacjach koleżeńskich, ale kto wie.

No dobry przejdźmy do samej gry. Jak się o niej dowiedziałeś?

Na wakacjach w Koszalinie. Byłem w galerii "Emka" i tam na kafejce jacyś chłopacy mi pokazali tę grę. Minęło chyba ze 4 lata od tamtej pory.

Grałeś na rl?

Tak. 83 rp na asterze, chociaż byłem również na krótko właścicielem postaci mojego kuzyna (126 rp). Nigdy nie potrafiłem się przełamać i wbić te kolejne poziomy...

Czyli na rl już nie grasz? Dlaczego?

Boty, coraz większa ilość noobów, boty, wary, boty, na światach npvp (astera) jest przeludnienie. W ogóle mnie nudziło to powolne wbijanie lvl'a.

A co sądzisz o update'ach? Są ciekawe?

Jasne. Tylko, że te akcje "free pacc" albo "exp x2" mnie zniechęcają. Ogółem ostatni up też był ciekawy poza bp z rogami najbardziej mi się podobają nowe grafiki/addony/questy i potworki (+ tereny).

Dobra powiedz coś o APO. Jak się dowiedziałeś o tym servie?

Ze stronki ots.pl. Na początku mnie zniechęcały kolejki, ale potem serwer mi się spodobał.

Od kiedy tu grasz?

Od 08.08.2006. Czyli za miesiąc miną 3 lata.

Jak oceniasz te 3 lata z perspektywy czasu?

Hmm, kiedyś APO było stanowczo lepsze. Mortiis był często online, pomimo swoich studiów, do adminów można było w każdej chwili napisać i byłeś pewny, że otrzymasz odpowiedź, a teraz? Masakra. Coraz większa liczba botów (teraz chyba to jest z 80% co najmniej i chyba Wiceps się do tego przyczynił, ale nie jestem pewien), admini mają wszystko w dupie i gdyby nie nasz spam w pewnych sprawach to nigdy byśmy się nie doczekali reakcji.

Czyli według Ciebie kto jest bardziej winien? My gracze czy administracja?

Na pewno po obu stronach leży wina. Po stronie graczy to, że jest dużo boterów, złodziei i ludzi, którzy myślą, że im wszystko wolno, a po stronie adminów taka, że mało czasu poświęcają serwerowi, często kasa jest ważniejsza (no, ale Morty musi mieć za co opłacać życie, serwer i studia), mogliby zatrudnić więcej GM (szczególnie na serwerach ROX i 8.42). Jest wielu świetnych skrypterów, maperów, którzy za darmo zgodziliby się pracować, nawet na naszym forum. Uważam, że powinni też zaostrzyć regulamin, aby osoba okradziona też mogłaby liczyć na ukaranie złodzieja.

Według Ciebie Mortiis olewa graczy? Często nie informuje nas o nowinach na servie (np. sytuacja z Santano i Gellertem)

W sumie to można by tak powiedzieć, ale jak każdy, ma swoje rl życie. Mimo wszystko mógłby poświęcać trochę więcej czasu. Tygrysa można często zobaczyć od poniedziałku do piątku w godzinach porannych. Morty też mógłby wejść na te pół godziny, godzinkę. Mógłby nas częściej informować o pracach na serwerze. Wystarczyłoby napisać, że teraz pracują nad PoI i możemy się go spodziewać za tydzień lub dwa i to by wystarczyło, naprawdę.

A co sądzisz o update na APO, są bardzo rzadko?

Są bardzo rzadko. W ogóle to nie wiem kiedy był ostatni update. Te sporadyczne i malutkie zmiany raczej update'm nazwać nie można.

Kto według Ciebie był najlepszym tutorem na APO?

Exod. Ten się nie patyczkował. Ban od razu i nie ma, że boli.

A teraz kto jest najlepszy?

Santano. Gellert w sumie też jest dobry. Oni pokazują, że im naprawdę na tym serwie zależy.

Myślisz, że stracą chęci po kilku miesiącach pracy?

Nie wiem co będzie, ale wiem, że jeśli nasza administracja nie weźmie się do roboty, to ten serwer za jakiś czas upadnie. Niedługo zostaną tylko cave boty. Każdy boter będzie chciał sprzedać chara na allegro, ale i tam nikt nie kupi, a nawet jeśli, to żeby botować albo przestanie grać bo za dużo botów. Wtedy jak już nikt grać nie będzie, to Mortiis będzie sobie w brodę pluł, że nie zapobiegł upadkowi.

Który server jest według Ciebie najlepszy? 7.6, 8.42 czy może ROX?

Żaden. Kiedyś był najlepszym 7.6. 8.42 już można podciągnąć pod noob otsa, bo każdy expi tylko po to, żeby chodzić na wary. ROX to totalna porażka - bez pvp-enf nie ma na nim zabawy.

Gdyby to od Ciebie zależało - co byś dodał na servie a co usunął.

Dodał bym delete za boty, usunąłbym thiefów. Albo przynajmniej starałbym się to zrobić.

Dając im bana na ip?

IP nic nie da, bo są zmienne. Jak bym miał 100% pewności to może bym dał banana na kilka lat albo po porstu bym usunął im postacie/konta, albo też bym ich okradł.

Skończmy rozmowę o servie. Ale zakończę je pytaniami: Co osiągnąłeś na apo, czy nadal grasz, czy zamierzasz grać.

489 lvl od 0, 568 lvl (od 400) na 7.6. Na 8.42 76 ED Nie gram już, bo zauważyłem, że tibia zmienia nawet najlepszych ludzi w dosłownie psy, którzy dla niej potrafią wyzywać każdego. Przykładem takich zachowań może być dział screeny. Tam cały czas latają wyzwiska.

A kogo byś widział na pozycji tutora?

Z forum czy z gry? Jeśli z forum to W. Margotha z gry to może by się sprawdził Metaxa.

Koniec Części I

Bondi
12-07-2009, 21:47
Część II - Forum

Dobra teraz porozmawiajmy o forum. Na początek: od kiedy na nim jesteś.

od 2,5 roku.

Twoje doznania na początku?

Kiedyś forum wyglądało zupełnie inaczej. Było mniej wyzwisk, więcej szacunku. Teraz to burdel jak cholera.

Według Ciebie to burdel. Co jeszcze go trzyma?

Co jeszcze go trzyma? Cóż, sądzę, że forum przetrwało dlatego, że jest wielu użytkowników. Szczególnie ci mądrzej piszący przyczyniają się do podtrzymania forum. Duża też zasługa jest Mc Maćka.

Według Ciebie administracja ma gdzieś forum?

Tak. Już od dawna powinni dobrać nowych moderatorów. Nie wiem dlaczego Muflona wyrzucili, ale uważam, że dobrze się spisywał w tej roli. Sami Guest i Nixon tego nie ogarniają.

Myślisz, że za mało jest zielonych do pilnowania porządku?

Owszem. Powinno być ze dwóch moderatorów więcej.

Dlaczego według Ciebie administracja nie przeprowadzi rekrutacji, albo chociażby wybierze kilku nowych moderatorów.

Nie chce im sie. Morty mógłby kogoś zaufanego wybrać z rl albo poprosić kogoś ze starej ekipy.

Tylko ze starej ekipy? Obecnie na forum nie ma porządnych użytkowników nadających się na tą pozycję?

Z forum nadaje się W. Margoth. Może jeszcze bym Tre Cool'a albo Essay'a zaproponował. Tylko, że cała ta trójka raczej rzadko jest. W sumie im się nie dziwię, patrzeć na taki syf =/

Myślisz, że ta lepsza strona forum odchodzi właśnie z tego jak powiedziałeś syfu?

Tak. Oczywiście zostanie wiele osób z tych mądrzejszych, ale nie wiadomo na jak długo.

Kto ze starej ekipy był najlepszym moderatorem?

Z tej co nie dawno wybrali? To Mc Maciek, a ze starej to w sumie nie wiem.

A obecnie u kogo widzisz więcej wysiłku? Guest czy Nixon?

Nixon ma włączoną opcję, że go nie widać w online, więc nie mogę powiedzieć jak pracuje. Guest stara się, ale widać, że potrzebna mu pomoc. Raczej oboje bardzo dobrze zajmują się swoją pracą.

Wiele osób widziałoby Cie w roli moderatora. Myślisz, że podołałbyś temu zadaniu?

Pewnie tak, ale ja odpadam bo za mocno krytykowałem naszą administrację ostatnio.

Nie sądzę wszak napisałeś kilka dobrych poradników, starasz się odpowiadać na pytania nowych użytkowników i często tu przesiadujesz, a kogo widziałbyś na pozycji moderatora z obecnego składu forum i dlaczego.

W. Margoth bo mądrze pisze, Essay'a bo mądrze pisze i znam tego mastaha, Tre Cool'a to samo co Essay.

Dodałbyś jakieś nowe działy na forum?

Chyba nie, jest wystarczająco dużo. No może dodatkowe poddziały albo prefiksy dla APO ROX.

A poddział humor? Nie brakuje go?

Na początku miałem go napisać w odpowiedzi wyżej, ale stwierdziłem, że dział hyde park wystarcza.

Ostatnio była napięta sytuacja z Muflonem sporo ludzi uważało, że nie powinien dostać moda ze przeszłość, jakie jest Twoje stanowisko w tej sprawie?

Też uważałem, że po tych swoich postach nie powinien dostać moda, ale pogadaliśmy chwilę na PW i stwierdziłem, że waro dać mu szansę. Dobrze wywiązywał się ze swoich obowiązków i pomagał w dziale pomoc 8.42.

Jak wiadomo już nie ma zielonego nicku niestety ci co widzą nie chcą powiedzieć za co. Jak myślisz o co poszło?

Nie wiem. Niektórzy mówią, że za boty, inni że pokłócił się z Morty'm, a jeszcze inni złośliwie go wyzywają, że Morty w końcu zrozumiał swój błąd. Jeśli Muflon będzie chciał to sam powie.

Według Ciebie na forum potrzebny jest licznik postów oraz rangi?

Rangi mogą zostać (pokazują staż użytkownika) ale licznik postów? Po cholerę to? Na tibia.pl też nie ma i nikt nie narzeka.

Wszak na tibia.pl bez licznika postów kręci się bardzo dużo użytkowników. Jeśli już powiedziałeś o polskich fansite, to który jest lepszy tibia.pl czy tibia.org.pl?

Spędzam więcej czasu na TORG-u więc on jest dla mnie lepszy.

A co sądzisz o fansite APO? Są dobre?

Skust Wicepsa mi się tylko przydał. Reszty nie oglądałem.

Wywiad powoli dobiega końca, ostatnie pytanie ile masz warnów, od kogo i za co.

Warnów mam 2 za nabijanie postów. Od Dexoti'ego i Maćka Miałem jeszcze 2 ale były niesłuszne i zostały anulowane.

OK, teraz podam Ci kilka nicków i powiedz co o tych osobach myślisz.

^Crayon

Sądząc po postach innych, jest raczej dobrym użytkownikiem forum.

Wujek Margoth

Kumpel i naprawdę spoko osoba. Jedna z inteligentniejszych na forum.

Tre Cool

Kumpel. Wiele czasu z nim w WoWie spędziłem. Również jak u Marghota - spoko człek i jeden z inteligentniejszych.

Wiceps

Fajną i przydatną stronkę stworzył. Wiele bugów też znalazł.

Cineq

Lubię gościa.

Drako

Też w sumie spoko człek.

Essay

Mój kumpel i zarazem osoba, która mnie nauczyła wszystkiego o WoWie.

No dobra, wywiad dobiegł końca. Jestem pewien, że chcesz kogoś pozdrowić.

Tak, ale zrobię to w osobnym poście, aby móc dodać kogoś, gdyby mi się przypomniało xD

OK, dzięki za wywiad. Trzymaj się!

Narq

---

Mam nadzieję, że wywiad jest ciekawy, wszak jest długi, ale myślę, że warto przeczytać :)

Wywiad w dwóch częściach, ponieważ w jednym poście może być maksymalnie tylko 10000 znaków, a mój wywiad był nieco dłuższy. Jeżeli jest gdzieś źle spacja, przecinek czy literówka to wybaczcie. Czytałem dwa razy, ale mogłem coś przeoczyć.

MasterQ
12-07-2009, 22:22
Bardzo dobry wywiad, dowiedziałem się trochę rzeczy o Quiecie :D

Przejrzyści, nie znalazłem błędów 10/10!

Emo
12-07-2009, 22:22
Wreszcie jakiś porządny wywiad. Mądre i dobrze wyszukane pytania i wyczerpujące odpowiedzi. Do tego wywiad jest długi i jest co poczytać. Wszystko zrobione w ładnej szacie graficznej. Czytając, nie zauważyłem błędów co też jest dużym plusem. Jeżeli chodzi o ocenę to śmiało i z wielką przyjemnością daje 6/6:)
Oby więcej takich wywiadów.

Sir Tom'ek
12-07-2009, 22:23
Super :D nawet nawet... niewiem czy to twoj 1 raz czy ktory ale spoko....

Gonzalo
12-07-2009, 22:27
Świetny wywiad 10 /10 , żadnych błędów . Powodzenia w robieniu następnych :D

Selrien
12-07-2009, 22:44
Wywiad miodzio :) 10/10

Zdziwiła mnie tylko odpowiedz na pytanie:A kogo byś widział na pozycji tutora?
i odpowiedz
Z forum czy z gry? Jeśli z forum to W. Margotha z gry to może by się sprawdził Metaxa.
Nie wiem czemu to ja ale fajnie :>

Thx:)

Bashiok
12-07-2009, 23:49
Wywiad miodzio :) 10/10

Zdziwiła mnie tylko odpowiedz na pytanie:A kogo byś widział na pozycji tutora?
i odpowiedz

Nie rozumiem czemu nie wiesz dlaczego ;]
Widziałem nie raz jak pomagałeś Tym nowym w grze :)

DonieX <3
13-07-2009, 01:41

bo duzy lvl masz ;p?

topic - wywiad dobry, ale haha rozwaliło mnie jak powiedziales, ze wiceps zapoczątkowal ere botów. no napisales, ze mozesz sie mylic, ale mylisz się i to w chuj ;]. kiedys tutaj nie bylo w ogóle botów, ludzi to poprostu nie interesowało.. dopiero cineq wyjebal ze swoim scarem, ludzie najpierw scara zaczeli uzywac, a potem uslyszeli, ze prócz scara są inne boty i poprostu zaczeli szukac :>. To scar ludzi naprowadził i zapoczątkowal epokę botersów xd.

ale Cineq to zajebisty ziom i za tamto mu dziękuje ;d. bo kumpel kupil scara i mi wyslal ;d. (czy tam kupil 10kcc i scara gratis dostał jakos tak).

A Wiceps ? no wiceps nie wiem co takiego zrobil ;o. bocił sobie na rl jak kazdy i juz ;x.

a tak w ogole - ty zakochany w tym W. Morgarocie ;p?

Berafito.

Quiet v 2.0
13-07-2009, 09:08

Wiesz doskonale :*

topic - wywiad dobry, ale haha rozwaliło mnie jak powiedziales, ze wiceps zapoczątkowal ere botów. no napisales, ze mozesz sie mylic, ale mylisz się i to w chuj ;]. kiedys tutaj nie bylo w ogóle botów, ludzi to poprostu nie interesowało.. dopiero cineq wyjebal ze swoim scarem, ludzie najpierw scara zaczeli uzywac, a potem uslyszeli, ze prócz scara są inne boty i poprostu zaczeli szukac :>. To scar ludzi naprowadził i zapoczątkowal epokę botersów xd.

Ja myślałem, że wosso było pierwsze, a wosso słyszałem, że Wiceps zrobił dlatego tak napisałem :P, nie byłem też pewien dlatego napisałem, że mogę się mylić :)

Margotha po prostu nie da się nie lubić :P

No dobra, czas na pozdrowienia:
Amaka
Dark Peter
Superaxe
Popel i PainJuxa Knight (old friends :P)
Mućka, Patrol, Essay i inni z którymi grałem w WoWa (nie chce mi się wypisywać)
W. Margoth
GladeQ
Sempacz
Azonka
Grote
Serafin
Kepucz
RMM
Mordux
Selrien
Tre Cool

Dla moich rl i dla tych, których nie wymieniłem z różnych powodów.

Pozdro.

Exevo knight
13-07-2009, 09:33
Wywiadzik super ;D

Pewnie tak, ale ja odpadam bo za mocno krytykowałem naszą administrację ostatnio.

Możemy zrobić spam na forum, abyś został modkiem i może wysłuchają XD

10/10

@edit
Quiet na modka xD!

Drako o.o
13-07-2009, 10:10
tak naprawde jedyny wywiad ktory sie do czegos nadaje :]
graty

Azonka
13-07-2009, 10:11
A kogo byś widział na pozycji tutora?

Z forum czy z gry? Jeśli z forum to W. Margotha z gry to może by się sprawdził Metaxa. A i Azonke.

Tak to powinno wygladac ;< ;d

@topic
Nie no wywiadzik 1-wsza klasa ;d Duzo pytan dobrze uformowanych.

10/10 ;xx

Quiet na modka ! ;dd

Dark Peter2
13-07-2009, 10:38
Wywiad b czytelny, kontrastujące kolory 10/10
Quiet to spoko ziom i wiedziałem, że prędzej czy później zawita w tym dziale.
Dzięki temu wywiadowi dowiedziałem się także nieco o dzisiejszym APO, po mojej przerwie w grze.

P.S. Dzięki za pozdro :] 3m się

Myst
13-07-2009, 10:53
Super wywiad 10/10 :) Też nazywam sie Bartosz i 16 lat mam :D

Meen
13-07-2009, 10:55
A Wiceps ? no wiceps nie wiem co takiego zrobil ;o. bocił sobie na rl jak kazdy i juz ;x.
Berafito.

Zapoczątkowałem ere botów na rl? :)
To jak zacząłem wbijać po kilka poziomów na rl to potem wszyscy: jak się używa blackd? Jak to kupić?

@topic
Wywiad może być.
ps. To Cineq zapoczątkował ere botów na apo

.Bart.
13-07-2009, 11:08
Wiceps

Wiele bugów też znalazł.
co masz na myśli O.O?

Ja myślałem, że wosso było pierwsze, a wosso słyszałem, że Wiceps zrobił dlatego tak napisałem :P
wosso stworzył koleś o nicku wosso >.<

Zapoczątkowałem ere botów na rl? :)
To jak zacząłem wbijać po kilka poziomów na rl to potem wszyscy: jak się używa blackd? Jak to kupić?
ta, a mi nie chciałeś nic wytłumaczyć, oprócz tego jak się używa zakładki hp&mana ;< wszystko mi musiał ByOuT i mikiel tłumaczyć XD

@topic
Świetny wywiad, daje 9,5/10, bo kolory mi się nie podobają ;dd

Wujek Margoth
13-07-2009, 11:20
Wywiad bardzo mi się podoba. Dawno nie było takich na (GEST)APO. Długi, bardzo dobrze się czyta, ciekawe pytania i odpowiedzi. Tak. Takich wywiadów więcej : )

Pozdro dla autora i 'chwytanego za język' a tak btw. lubie mleczny start ;/

Amaka v2.0
13-07-2009, 12:24
Wow jestem pierwszy w pozdrowieniach oO!!!!
Dzieeeeenkiiii :****
xD
Fajny wywiadzik :P Widzisz jakiś ty sławny , że ludzie z tobą wywiady robią!!
:P Pozdro :P

Tettii
13-07-2009, 12:29
Quiet - przede wszsytkim musisz nauczyć się 'nie rzucać' nickami, bo w wywiadzie wygląda to okropnie. Co chwile Nixon, Guest, Mortiis nawet Wiceps tam sie trafiał. Skończ z tym plax. Po drugie naucz się rządzić apostrofami(update'm ?; Morty'm ;o). Więcej błędów tam nie widziałem, odpowiedzi były dobrze zbudowane chociaż czasem powtarzałeś wyrazy ale dało się przeżyć. Hmmm.. co by tu jeszcze napisać.. Przy wskazywaniu ludzi na stanowisko moderatora kierowałeś się tylko koleżeństwem (Tre/Essay grali z tobą w wowa, są pro i muszą być modkami), Margoth twój super kumpel od xxx miesęcy więc też musi być modem! - Niezbyt trafne myślenie. Wywiad długi, musiał was kosztować sporo czasu i nie można go długo krytykować. Patrząc po postach na górze widać że się podobało. To chyba wszystko co miałem do powiedzenia, cześć.

Plener123
13-07-2009, 12:46
Mój imiennik i jeszcze z tego samego miasta ;D
Wywiad ładny,przejżysty,fajnie go się czyta.
Pozdrawiam!

Quiet v 2.0
13-07-2009, 12:56
Przy wskazywaniu ludzi na stanowisko moderatora kierowałeś się tylko koleżeństwem (Tre/Essay grali z tobą w wowa, są pro i muszą być modkami), Margoth twój super kumpel od xxx miesęcy więc też musi być modem! - Niezbyt trafne myślenie. Wywiad długi, musiał was kosztować sporo czasu i nie można go długo krytykować.

2h go robiliśmy, Essay i Tre są moimi kumplami od dawna, ale nie tylko tym się kierowałem, popatrz na ich posty, piszą raczej mądrze. A W. Margoth'a poznałem ze 3 tygodnie temu i nie tylko ja bym go wksazał gdyby trzeba było ;s.

PS. Walić te apostrofy :P

EDIT: Czasem odnoszę wrażenie, że coś do mnie masz, ale nie wiem co.

Tre Cool
13-07-2009, 13:14
Wcale mało na forum nie siedzę :D Po prostu mało piszę :P

Wywiad git, nie mam nic do dodania.

#edit

Nixon ma włączoną opcję, że go nie widać w online, więc nie mogę powiedzieć jak pracuje. Guest stara się, ale widać, że potrzebna mu pomoc. Raczej oboje bardzo dobrze zajmują się swoją pracą.

Oboje? Który z nich to kobieta? :D

Arigori IksDe
13-07-2009, 13:19
Wywiadzik git fasola na 100%, pózdro Quiet ;d (D2 sux :<)

Sado
13-07-2009, 13:24
Wywiad przejrzysty, czytelny i z porządną osobą :p
Pjona Bondi !
10/10.

Pozdrawiam :*

●●Grote●●
13-07-2009, 13:39
Wywiad słodziutki jak miód z uszu.
Dzieciąteczka w twoją stronę i liczę na rewanżyk :*** <3<3<3

DonieX <3
13-07-2009, 14:22
Queit - ***** scar byl pierwszy, tzn nie wiem ale pierwszy tak bardzo rozpopularyzowany... pozatym sama nazwa mowi, ze Wosso zrobil Wosso.. koles o takim nicku..

Wiceps - no nie chodzi mi o to, ze ty zapoczątkowales bocenie na rl... bo ja ci powiem, ze większość osob (byl taki czas, jak większość grala na harmoni z apo ;d) i tam poprostu z guild chatu tak się zaczelo.. tak niektorzy na gc na harmoni się chwalili ze bocą i duze lvle mają, potem inni zaczeli etc..;] a nasz temat na harmoni byl dosyc wtedy popularny (nawet bardzo ;]) i tak jakos wszyscy tam ogarneli ;p. wiec to nie tylko za twoją sprawą all zaczeli bota uzywac :d

sry, ze tak jakos pewnie malo czytelnie napisalem, ale w ciagu pisania tego minimalizowalem firefoxa z 5razy bo w tibię gram na emtera OTS (dokladnie ip nie podam, bo nie chce warna, ale jak tak w google w piszecie to znajdziecie tego otsa ;d)

SaSa
13-07-2009, 16:21
Wywiadzik z zajebistą osobą ,więc cud ,miód i orzeszki a tak na serio bardzo przejrzysty prawdopodobnie 0 błędów.10/10 ;)

@down ale ja nie szukałem błędów ,może zdarzył się jakiś błąd ale jak czytasz szybko i płynie to nie zwracasz na to uwagi :)

Quiet v 2.0
13-07-2009, 16:26
Queit - ***** scar byl pierwszy, tzn nie wiem ale pierwszy tak bardzo rozpopularyzowany... pozatym sama nazwa mowi, ze Wosso zrobil Wosso.. koles o takim nicku..

Wiceps - no nie chodzi mi o to, ze ty zapoczątkowales bocenie na rl... bo ja ci powiem, ze większość osob (byl taki czas, jak większość grala na harmoni z apo ;d) i tam poprostu z guild chatu tak się zaczelo.. tak niektorzy na gc na harmoni się chwalili ze bocą i duze lvle mają, potem inni zaczeli etc..;] a nasz temat na harmoni byl dosyc wtedy popularny (nawet bardzo ;]) i tak jakos wszyscy tam ogarneli ;p. wiec to nie tylko za twoją sprawą all zaczeli bota uzywac :d

sry, ze tak jakos pewnie malo czytelnie napisalem, ale w ciagu pisania tego minimalizowalem firefoxa z 5razy bo w tibię gram na emtera OTS (dokladnie ip nie podam, bo nie chce warna, ale jak tak w google w piszecie to znajdziecie tego otsa ;d)

Spokojnie człowieku :P Napisałem ci wcześniej:

Ja myślałem, że wosso było pierwsze, a wosso słyszałem, że Wiceps zrobił dlatego tak napisałem :P, nie byłem też pewien dlatego napisałem, że mogę się mylić

Wywiadzik z zajebistą osobą ,więc cud ,miód i orzeszki a tak na serio bardzo przejrzysty prawdopodobnie 0 błędów.10/10 ;)

Nie wiem jak wy to czytacie, ale ja już znalazłem parę błędów :) W każdym razie są one tak nieznaczne (pozmieniały miejsca literki :P), że nie ma sensu ich szukać i poprawiać.

Bondi
13-07-2009, 16:29
@up
Podaj mi je, to poprawię ;)

@topic
Ktoś pisał, że na pewno długo go robiliśmy. Tak, około 2h :)

Pampalini
13-07-2009, 16:36
Wywiad ładny bardzo dużo pytań dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy o Quiecie :D ocenka za wywiadzik oczywiście maxik .. 10/10 :D

Maślanka
13-07-2009, 16:44
No, wywiad ładny dobrze dobrane kolory, długi i wyczerpujący. Oczywiście ocena za wywiad 10/10 i mam nadzieje, że to nie ostatni taki.

Younone
13-07-2009, 19:47
Wywiad bardzo ładny daje 10/10 długi,ciekawe i fajnie się go czyta.Rób takich więcej.

silver ghostek
14-07-2009, 11:57
http://i25.tinypic.com/ico4t5.jpg
I za to go nie lubie... Ale wywiad przejrzysty. 9/10

p.s. dla dociekliwych. tam jezd wossssssssoooooooo

@down
no wiem ze to nie twoj bo moj xd

Quiet v 2.0
15-07-2009, 16:19
I za to go nie lubie... Ale wywiad przejrzysty. 9/10

p.s. dla dociekliwych. tam jezd wossssssssoooooooo

Taa, to nie ja już grałem :P

Apach
15-07-2009, 17:03
no....... najlepszy wywiad jaki czytałem na apo...
Quiet jest dobrym użytkownikiem czytałem wiele jego postów na pewno on bardziej zasługuje na moda niz lost girl ale jak H5N1 pisał jest to dupa Macka wiec........

muflonekk
15-07-2009, 21:39
Wreszcie zobaczyłem jakiś ciekawy wywiad po serii marnych wypocin. Pozdrawiam i rób więcej.

ruskibuc
16-07-2009, 12:38
Spoko wywiad oby wiecej takich :) 10/10 pzdr

>Sem.pacz<
16-07-2009, 12:40
zajebisty wywiadzik z lajtowym typem, dlugi i spoko - mi sie podoba. ;p dzieki za pozdro XD

Sempacz

Rószofy Ócher
16-07-2009, 15:02
Quiet... Jemu chodzi o to że to on wbijał 500 Quietem... dokładniej nasz rl u niego... Grał od 495 chyba do 555, a wcześniej też nasz rl ; ) Jednak nie grałeś wtedy Quietem.

Wywiad nawet spoko ;d dużo pytań xd

Quiet v 2.0
16-07-2009, 16:12
Quiet... Jemu chodzi o to że to on wbijał 500 Quietem... dokładniej nasz rl u niego... Grał od 495 chyba do 555, a wcześniej też nasz rl ; ) Jednak nie grałeś wtedy Quietem.

Wywiad nawet spoko ;d dużo pytań xd

Najlepsze jest to, że ja dostałem Quieta za około 100k na arcanii, a sprzedałem Arkowi za 75 zł ;] To się nazywa interes xD

PS. Mu chodziło, że na ss jest wosso ;p

Kicu
16-07-2009, 17:50
Wywiad dobry duzo rzeczy sie dowiedzialem o Quecie:)mysalem ze to jakis dzieciak;d ale sie przekonalem ze nie:) Pozdro Quiet

H5N1
16-07-2009, 21:46
Wywiad porządnie zaplanowany i przygotowany.
Chyba wyczerpałeś każdy możliwy temat do rozmowy :)
Dobrze się czyta :)
Prawdę mówiąc to najlepszy na tym forum moim zdaniem :D

Santano
17-07-2009, 10:15
Nie wiem, co napisać.. ale.. dostałem już kilka PMów z prośbą o komentarz, więc postaram się coś wymyślić :D

Wywiad ładny, jeden z lepszych na forum..

Tr4X
21-07-2009, 11:36
Wywiad ladny i przejrzysty :] OBy więcej sie takich pojawiało na 4um :p Bardzo dużo żeczy dowiedziałem się o Quiet'cie 10/10

Pozdro, Tr4X

Fresh
21-07-2009, 13:37
Wspaniały... Jestem pod wrażeniem. Kocham Was.

GladeQ
22-07-2009, 11:16
ŁOO Kuiet w wywiadach! ;O Lepszego wywiadu tutaj chyba nie widziałem xd Fajoski jest ten podział na 2 części XD Dobrze się czyta i jest dużo ciekawych informacji ;]

9/10

ps. A ja mam kłijeta w znajomych na nk!!!

@down
masz lol

Quiet v 2.0
22-07-2009, 11:28
ŁOO Kuiet w wywiadach! ;O Lepszego wywiadu tutaj chyba nie widziałem xd Fajoski jest ten podział na 2 części XD Dobrze się czyta i jest dużo ciekawych informacji ;]

9/10

ps. A ja mam kłijeta w znajomych na nk!!!

Ja nie mam nk łosiu :D Musisz mieć kogoś innego :D

`FilipeK <3
24-07-2009, 18:34
bardzo fajny wywiad , duzo sie o Tobie dowiedzialem <;
a ten KLIT na NK to zapewne moj rl [czyt. 1 owner] :p
10/10 nabijaczu ;]

Zal Baned Pawel Sioher
24-07-2009, 20:18
Wspaniały... Jestem pod wrażeniem. Kocham Was.

Takarji
25-07-2009, 01:48
Wywiad bardzo dobry, dużo pytań, zgadzam się z nie którymi jego stwierdzeniami co do serva ;p

^Pimpek^
25-07-2009, 16:16
Przydało by się zapytanie:
Kiedy Kójecie wbijesz jako pierwszy na forum 10k postów?
Można się domyśleć:
28.07.2009

Devixx
25-07-2009, 16:24
Ekhem... wywiad taki sobie ;d oceniać nie będę bo to głupie ; o

Wujaszek
21-12-2009, 15:22
Masz dobre wywiady trochę się dowiedziałem o Quiecie

Pablosikk
23-12-2009, 19:59
Wypasiony Wywiadek ;] wszystko przejrzyście pięknie się czyta daje 10/10
Bondi ty rob wiecej wywiadow :D

Veres
23-12-2009, 21:29
Hmm Wywiad spoko dużo pytań itp oby tak dalej xD ! :]

Folgowsky
23-12-2009, 22:17
Hehe nie jest on az tak znany ale ok
fajne pytania i odpowiedzi :)

v.37.0 Azbestowy v.37.0
29-12-2009, 13:59
Tak, bardzo ladny wywiad Quiet i dobrze dobrane kolorki. UWażam że się napracowales i dzieki temu mozemy wiedziec o Bondim więcej