PDA

View Full Version : [Strona] Kazdy dla kazdego klika w link gry ;p

Dark Devorious
22-07-2009, 01:48
Witam. Ten temat jest stworzony po to zebyscie umieszczali linki z gry np. menelegame i dostajecie kase czy cos tam za to jak ktos wejdzie w ten link ;p. Dodajemy tylko tutaj linki z gier znanych.

KLIKAC TUTAJ >>> http://s18.bitefight.onet.pl/c.php?uid=94692

Dzieki i pozdrawiam ;]

Apach
22-07-2009, 07:45
ciekawe po co to??

nie bede gorszy :)
http://s5.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=224376:eek:

Old Dzolo/Seba :)
22-07-2009, 09:25
Czytałeś regulamin matole ? ŻADNYCH LINKÓW DO GIER! A ten jeszcze temat zrobił. Co za ludzie..

Nie zamieszczamy linków do innych serwerów, serwisów w celu reklamy.

#Na dole - a co to jest jak nie reklama innego serwisu ? _._ Podajesz link do gry A ZARAZEM do serwisu!
#2x na dole - Ty jesteś matołem.

Quiet v 2.0
22-07-2009, 09:30
Czytałeś regulamin matole ? ŻADNYCH LINKÓW DO GIER! A ten jeszcze temat zrobił. Co za ludzie..

W celu reklamy głąbie...

@top: mam link w podpisie.

Dark Devorious
22-07-2009, 10:16
Old dzolo/seba i kto jest matolem ? ja pieprze nauczcie sie czytac regulamin dzieciaki ! Prosze abyscie sie tutaj nie klocili bo to nie temat od tego...

@Apach - Kumor trafił Cię! Twój lśniący nowy samochód płonie na poboczu. Mało tego, dzięki temu zyskał 3.6 punktów respektu! Co zamierzasz zrobić?

@Quiet - Quiet trafił Cię! Twój lśniący nowy statek płonie w odległej galaktyce. Mało tego, dzięki temu zyskał 28 reputacji! Co zamierzasz zrobić?

Klikac tutaj w linki od kolegow wyzej i moj ;p

@songoku - thx ;p ;] moze ty masz grasz w jakas gre :D chetnie ci klikne w cos.

SongokuSSJ
22-07-2009, 10:56
Zostałeś pokąsany przez skurwol i straciłeś 5.6 litry(ów) krwi

Kumor trafił Cię! Twój lśniący nowy samochód płonie na poboczu. Mało tego, dzięki temu zyskał 5.21 punktów respektu! Co zamierzasz zrobić?

Quiet trafił Cię! Twój lśniący nowy statek płonie w odległej galaktyce. Mało tego, dzięki temu zyskał 34 reputacji! Co zamierzasz zrobić?

:D

Maślanka
22-07-2009, 11:15
Zostałeś już dziś ugryziony, stworzenia nocy omijają twoje ciało, więc czuj się bezpieczny

Azonka
22-07-2009, 11:27
Quiet trafił Cię! Twój lśniący nowy statek płonie w odległej galaktyce.

W wiecej mi sie nie chcialo klikac :)

Gonzalo
22-07-2009, 12:32
Tu macie. Klikać ! :):)

http://www.ladnok.pl/robbers/me/108326/77119

Dark Devorious
22-07-2009, 12:35
Zostałeś napadnięty. Bandyta Byry napadł na Ciebie i zrabował 11 Twojego złota. PROSZE BARDZO ;] ;p kliknij w moj bitefight :< -- http://s18.bitefight.onet.pl/c.php?uid=94692

MasterQ
22-07-2009, 12:36
Zostałeś napadnięty. Bandyta Byry napadł na Ciebie i zrabował 13 Twojego złota.

Noob :<

.Bart.
22-07-2009, 13:25
Jeżeli wszyscy którzy podali swoje linki do tych śmiesznych gierek w tym temacie nie zostaną zwarnowani proszę o zdjęcie mojego warna którego dostałem za podanie linku do gladiatusa w styczniu'08.

@Dark devorious
może ty się bardziej wczytaj w regulamin
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52792

@down
ślepy jesteś? sonda zamknięta, więcej głosów na tak - zakaz wprowadzony. Ciekawe za ile skasują ten temat.

@edit2
ale retard lol, zakaz obowiązuje linki w podpisach jak i w postach..

Dark Devorious
22-07-2009, 13:34
Bart skoncz ;] jakos nic tam nie widze zeby bylo napisane ze nie mozna.
i tak samo jak Quiet:
@bart: jest zakaz reklamowania serwisow a nie prosba o klik.
pozdro*poklaszcz

@up ty to naprawde jestes popierdolony za przeproszeniem ;] co z tego ze jest wiecej na tak ? jakby bylo 100 na tak 0 na nie to i tak mortiis ma wladze ;] regulamin to regulamin co ma do tego klikniecie w link gry ktora jest niezwiazana z tibia. Nie wiem kur.. probojesz byc fajny czy co.

@edit Bart zaraz Ci wyjebie ty ***** popierdolony dzieciaku juz mi nerwy puscily. Wyjdz i nie wracaj do tego tematu jak nie umiesz logicznie myslec. Moze i ***** nie mozna tych linkow dawac ale tylko jesli sa one zwiazane z reklamowaniem innych otsow. Ile ty masz lat? ja pierdole ...

Quiet v 2.0
22-07-2009, 15:36

#Na dole - a co to jest jak nie reklama innego serwisu ? _._ Podajesz link do gry A ZARAZEM do serwisu!
#2x na dole - Ty jesteś matołem.

Odpowiem w nowym poście - reklama wygląda tak: Zapraszam do gry w grze xxx. Jest super i w ogóle. Ma ciekawe misje itp.

Tutaj nikt nie pisze w taki sposób. Reklama ma zachęcić do gry, a te linki są po to, by ktoś ci pomógł. Jeśli grać chcesz to zagrasz, jeśli nie to nie.

Jeżeli wszyscy którzy podali swoje linki do tych śmiesznych gierek w tym temacie nie zostaną zwarnowani proszę o zdjęcie mojego warna którego dostałem za podanie linku do gladiatusa w styczniu'08.

Ja dostałem też kiedyś 2 razy warna - napisałem do Tygrysa i mi zdjęli je. Teraz będzie ciężko, bo Tygrys już nie odpisuje, a nawet nie czyta PW.

Z tym tematem co podałeś to była wyłącznie inicjatywa Guesta. Z tego co wiem, to nawet nie pytał Tygrysa ani Mortyego o to.

/EDIT: Teraz najwyżej dostane warna za drugi post :s