PDA

View Full Version : Tytu?:

Wrobel 2
03-08-2009, 02:22
Witam,

Od razu do rzeczy, wyobraźcie sobie sytuacje, że złapał was kanar np. w autobusie, i nie macie biletu, jaka jest wasza wymówka :D?

Czytałem że chłopak był z dziewczyną, nie mieli biletów, i jak poprosił o nie, to zaczeli sie całować xD

Tak jak wyżej, co byście powiedzieli :D?

Boonek
03-08-2009, 07:20
Ja mowie "to chuj" wychodze z nimi a gdy kanar mowi "poprosze imie, nazwisko i adres" juz mnie tam nie ma.. XD

Hellmans
03-08-2009, 08:07
Taki kanar mnie nie dogoni więc bym uciekal gdyby autobus zatrzymal sie na przystanku Xd

GladeQ
03-08-2009, 08:55
"Znasz Pan ku.wa Rybaka?"

i już. :)

Guzek_II
03-08-2009, 09:03
- Masz bilet?
- Nie mam
- To będzie mandacik
- Prosze mnie zostawić mam tu żyletke nie zawacham się jej użyc XD

Kilka razy się uciekło, fałszywe dane podało , lub wzieło się na siebie mandat a potem go podarło ...

Nabijacz Postow
03-08-2009, 09:40
Wole chodzić pieszo niż jeździć autobusem . W autobusie to tylko scisk, rozmowy i ,,DAJ PAN USIONSC PLIKS"

Czesio_leszcz
03-08-2009, 09:55
Mi auto wystarczy xD
O bileciki jeszcze nie prosili ;D

Kornas Pall.
03-08-2009, 10:02
Haha ... Ja raz jechałem z 2 kumplami i koleżanką , dwóch kanarów się do nas przyjebało i kazali wysiąść na najbliższym przystanku xD

Gonzalo
03-08-2009, 10:34
Oczywiście ucieczka nic innego nie zostaje :):):):):):):):):)

Sado
03-08-2009, 10:49
Wszyscy na górze - słabe te Wasze pomysły :rolleyes:

Więc przedstawię co zrobił mój kumpel :P
Wsiada kanar. Kiedy on Go zauważył (tego kanara) to przyłożył ryj do szyby i patrzył w górę w ten sam punkt udając dziecko z autyzmem...
Kanar mówi - "Ma Pan bilecik ?"
On odpowiada - "Trąbka !" (patrząc w szybę, nie zerkając na kanara)
Kanar mówi - "Ma Pan bilecik ?!"
On odpowiada - "Trąbka !" (dalej patrząc w szybę, nie zerkając na kanara)
Kanar mówi - "Jaka trąbka ?!" (podniosłym głosem)
On odpowiada - "A jaki bilecik ?" (takim głosem Maćka z klanu)

Kanar machnął ręką i poszedł dalej ! <hahaha>

@Edit / down
Czytanie ze zrozumieniem się kłania...
Jakiego zaś kawału ? : /
Wku***a mnie takie coś !
Zrobił tak idiota w drodze do klubu (K.S. Unia Dąbrowa Górnicza) w autobusie nr 34 !
Jezuniu nie wierzcie se ^^
Koło pały mi to lata. Ja swoje wiem !
Pozdrawiam Arkadiusza ! <lol2>

Martin16
03-08-2009, 11:10
@up
na pewno tak zrobiłes :)) to był odpowiednik kawału a ty sobie przytaczasz no gz.. ;) na pewno byś coś takiego wymyślił...
@topic
Uciekasz i Adios. ; D

`FilipeK <3
03-08-2009, 11:23
Masz bilet?
Nie
Prosze o dokumenty
Nie mam
Prosze z nami wysiasc
Ok
Lotka :<

Emo
03-08-2009, 11:28
Jak złapie mnie kanar to pokazuje mu bilet, następnie legitymację i po sprawie.

Sado
03-08-2009, 11:29
Jak złapie mnie kanar to pokazuje mu bilet, następnie legitymację i po sprawie.

Popieram .
Zawsze mam bilet i ważną legitymację : )
Wolę zapłacić 1,20zł i siedzieć spokojnie na dupie niż srać na widok kanara w autobusie :)

Puntek
03-08-2009, 12:08
Nie jezdze autobusami ;////// xd
: (
xD

Kamor ^Inter^
03-08-2009, 12:16
Udajesz,że ktoś dzwoni do ciebie.
Skutkuje : D

Hexolic
03-08-2009, 12:31
Przewarznie to się ucieka xD Razm jak mnie złapali to pojechaliśmy z kumplem i kanarem na komisariat i z tamtąd długa :p

Steve-O
03-08-2009, 13:04
Ostatnio jechałem tramwajem i wpadly kanary i sapia do takich 2 bykow Ci sie wqurwili wyłamali drzwi i wyjebali ich podczas jazdy Xd
Tak to ucieczka only XD
A tu taki off mały
Nie dawno tzw nie pamietam daty Xd wpadlo dwoch chlopakow do tramwaju tak po 17 lat i mowia Prosze przygotowac bileciki wszyscy szukaja szukaja a jeden z nich bo w kazdej chwili moze kanar wpasc ^^

Tre Cool
03-08-2009, 13:09
Mieszkam w małym mieście, więc wszędzie na piechotę cisnę :<

Ktoś II
03-08-2009, 13:31
Ja zawsze mam bilet, ale nie kasuje!
Jak się kanar doczepi, to się mówi, że zapomniałem skasować i on daje spokój :D

Habemus Papam
03-08-2009, 13:39
Nie dawno tzw nie pamietam daty Xd wpadlo dwoch chlopakow do tramwaju tak po 17 lat i mowia Prosze przygotowac bileciki wszyscy szukaja szukaja a jeden z nich bo w kazdej chwili moze kanar wpasc ^^

hah : D

wysiadasz z nimi i emano . ; >

Pampalini
03-08-2009, 14:09
Jeżeli nie miałbym biletu to zapewne po wyjściu z autobusu uciekał bym :D ale oczywiście zawsze mam bilet :D więc jest dobrze ^^

Hardkor ma moc
05-08-2009, 19:56
Moj brat juz 2 lata bez biletu jezdzi i go tam nawet raz nie zlapali :p Ja osobiscie mieszkam na wsi, wiec jak cos, to do szkoly gmina kupywala calej szkole bilety w gim, a teraz jak pojde dalej, to bede kupowal co miecha bilet :O
Jak jade gdzies do jakiegos wiekszego miasta, to kupuje bilet na 24h i mam spokoj...

Brain
06-08-2009, 12:18
Tylko czasami zdarzało się, że zapomniałem miesięcznego. Raz mój brat zapomniał, a akurat były kanary to ja pokazałem bilet i po 1 min znowu xd. (mam brata bliźniaka )

Crayon
06-08-2009, 12:46
Ostatnio jechałem tramwajem i wpadly kanary i sapia do takich 2 bykow Ci sie wqurwili wyłamali drzwi i wyjebali ich podczas jazdy Xd
A w tej historii były ważki, elfy i krasnoludki?

Ogólnie to zawsze mam bilet, bo w przeciwieństwie do wielu z Was, mnie stać wydać złoty pięćdziesiąt na bilet i w spokoju wrócić do domu.

Ale przydarzyła mi się raz sytuacja, że biletu nie miałem, bo nie było za co kupić, a wracać na piechotę o ~20 z Katowic to trochę głupio. Przyszedł pan 'kanar' i pyta się o bilet. Szybko mu streściłem że nie mam przy sobie w ogóle pieniędzy, nie ma mnie kto podwieźć, robi się ciemno, a mieszkam 30km od Katowic. Gość rozumny człowiek, puścił mnie wolno. KONIEC!

Wujek Margoth
06-08-2009, 13:12
K(anar): Bilet do kotroli. Poproszę bilet.
J(a): Trąbką
K: Jaka trąbka?
J: Jaki bilet?

To nie mój pomysł ale to działa bo testowałęm i kanar wtedy wymięka XD

Maślanka
06-08-2009, 13:37
Zazwyczaj mam bilet, a jak nie mam to akurat kanara nie ma :o. Raz już do mnie podchodził ale był przystanek i wysiadłem : O.