View Full Version : [7.6] Zly Rec key?
Witam. Grasz o nick Jaguaross zaczal do mnie wypisywac ze zmieni mi rec keya ze haknie itp. Zbytnio tym sie nie przejelem. Chcialem zmienic r-keya a tu niespodzianka pisze ze zly r-key. Czy moglbym dostac od ekipy apo nowy reckey? Moge podac numer haslo stary rec key a takze e-mail.
@down
Tak. Jaguaross wmawia ze to jego char ze go haknelem itp.
Grasz od 1 lvl tą postacią, czy została kupiona?
Bercik II
06-08-2009, 15:43
ja poraz drugi mam taki problem zmienilem rk zapisalem chce od nowa zmienic a tu buu Podany rk jest nieprawidlowy :O
Mortarius
06-08-2009, 16:10
Ja mam podobnie i to bardzo.Mnie rok temu shakowano.Konto poszło do jakiegoś nooba.Po roku z pomocą moich kumpli udało się odzyskać konto lecz został wyrobiony na nim r-key (po haku jeszcze rkeya nie było) Chciałbym teraz jakoś załatwić sobie tego nowego rkeya ale Mortiis wogule nie odpisuje na maile.Podobno trzeba czekać 2 miesiące i musi się tylko dany owner logować na to konto żeby dostać rkeya ale jakoś w to niewierze.
muszą jakieś błedy być z rk , napisać trzeba do mortiisa o błedzie tym , a rk możecie odzyskać napiszcie do mortiisa all dane na e-mail
ss'y najlepjej od 1 lvl itp.
Miałem ten sam problem.
Lecz miałem troche gorzej.
Zamieniałem się charami i nagle rk niedziała do mojego chara, lecz akurat Gellert był online i szybko do mortiisa napisał, wystarczyło podaĆ stary rk i coś źle było w tym ;d a rkey był później taki sam jak był ;z
marcopolo
14-08-2009, 14:14
No ja dostalem recka a potem nie moglem juz go zmienic. : /
Mortarius
14-08-2009, 15:43
muszą jakieś błedy być z rk , napisać trzeba do mortiisa o błedzie tym , a rk możecie odzyskać napiszcie do mortiisa all dane na e-mail
ss'y najlepjej od 1 lvl itp.
Pisałem już do niego ale odpowiedział jednym zdaniem "Nie można wyrobić nowego rk bez podania aktualnego" I po gadce.A ssy mam dopiero od 300 lvla =/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.