View Full Version : nowy sty? eventu
siemka. moja propozycja to taka by eventy nie były w stylu znajdź gm ( ponieważ każdy wie że wygra jakiś 1klvl ) a mianowicie na stronce apo dzien przez eventem umieszczało by sie informacje że jutro o godzinie xx odbędzie sie event . EVENT bedzie w stylu np gm poda x linijke tekstu piosenki (polskiej żeby każdy miał równe szanse ) i kto odgadnie tytuł piosenki dostanie nagrodę. oczywiście odpowiedzi pisane na forum w stylu kto pierwszy ten lepszy
Marcelllo
23-08-2009, 20:04
Było już kiedyś takie coś, że był quiz i miał być on dla nas niespodzianką, lecz niespodziankę sprawili gracze którzy dawali spam z hotkeyów i przez to zrobiły się tylko lagi i debugi...
Jestem na nie, gdyż znowu znajdzie się kilka osób które będą próbowały szczęścia i waliły spama z hotkeyów - pomyśl jak 200 osób walnie w 1 sekundzie 1 wiadomość... :) Dobrze, że jest muted i nie można zbyt często na Game Chat pisać...
Jeszcze raz: Nie.
ale odpowiedzi na forum !
-----------------------
siemka. moja propozycja to taka by eventy nie były w stylu znajdź gm ( ponieważ każdy wie że wygra jakiś 1klvl ) a mianowicie na stronce apo dzien przez eventem umieszczało by sie informacje że jutro o godzinie xx odbędzie sie event . EVENT bedzie w stylu np gm poda x linijke tekstu piosenki (polskiej żeby każdy miał równe szanse ) i kto odgadnie tytuł piosenki dostanie nagrodę. oczywiście odpowiedzi pisane na forum w stylu kto pierwszy ten lepszy
2 sekundy - włączenie przeglądarki.
1 sekunda - załadowanie wyszukiwarki.
2 sekundy - wpisanie linijki piosenki i załadowanie wyników wyszukiwarki.
3 sekundy - wklejenie tytułu na forum.
Watpie zeby komus udalo sie w 8 sekund.
Lol, tekst piosenki XDDD Proponuję coś innego: jakaś zagadka czy coś, nosz ale nie zgadywać, że tak powiem jaka to melodia XD
2 sekundy - włączenie przeglądarki.
1 sekunda - załadowanie wyszukiwarki.
2 sekundy - wpisanie linijki piosenki i załadowanie wyników wyszukiwarki.
3 sekundy - wklejenie tytułu na forum.
1500 lvl założy bicz i utani hur i w 15 min znajdzie gm :/
mozecie zrobic jakies zagadki
i częściej robic eventy
tylko nagrody troche osłabic !
Mc Maciek
23-08-2009, 22:14
Nie martwcie się, niedługo na APO będzie prawdopodobnie event, w którym wszyscy będą mieli równe szanse :) Poczekajcie kilka dni, a zobaczycie :P
!!sQaua!!
23-08-2009, 22:54
Mc Macku. A moglby ten event byc w weekend przyszly? Poniewaz tak sie sklada ze gram przewaznie w soboty niedziele i piatki...
No ale liczy sie to, ze bedzie. Moze cos na rooku? zn tez event na rooku?
Niee, nie podoba mi się pomysł z tymi piosenkami. Tak jak napisał Santano wystarczy wrzucić tekst w google i już ;/
Kumpel Armii
24-08-2009, 00:04
Zaznacze tak, chociaż jest to nieprzemyślane.
Dla mnie co tydzień chociaż powinno być losowe wybieranie gracza, który w tym tyg. był chociaż 24h na ots (przez tydz.) wiec to mało. A pacc był by na 7dni.
Symbolicznie, ale z klasą. Wiele można by tu pomysłów dać.
Nie wiem czemu APO po tylu latach nie uruchomiło jeszcze ots na skale świata.
Było by dużo więcej graczy i była by ciekawsza gra. Mogli by pomyśleć też nad prowadzeniem serwera leaderowego.
Mortarius
24-08-2009, 00:28
Nie martwcie się, niedługo na APO będzie prawdopodobnie event, w którym wszyscy będą mieli równe szanse :) Poczekajcie kilka dni, a zobaczycie :P
Niepotrzebnie mówisz takie rzeczy : | Za chwile będzie spam w innym dziale "a co to za efent" itp.
@topic
Tak,zdecydowanie przydałoby się coś takiego...Jak dla mnie to jest żałosne żeby 1500 lvl który ma kasy po pachy dostawał jeszcze dodatkowe itemy.
Ja proponuję, aby powstawały takie eventy, jaki kiedyś zrobił Exod.
Osoby pokroju Aeroxa nie miały czego w nim szukać, bo są po prostu tępe.
Wykazać mogła się ta mądrzejsza część graczy :P
Powinniście robić coś, w czym trzeba nieco ruszyć głową.
Zagłosowałem w ankiecie na TAK.
przydalby sie ale nie tekst piosenki bo w przegladarke wpisujesz i masz;o ale pomysl dobry zeby 1k- mialy szanse:)
Omg. Trzeba było expić. Jestem na Nie.
Był taki "event" na gc to był spam że nikt niewiedział ocb.
>>Vegos<<
24-08-2009, 08:43
Tak, choć źle zaznaczyłem, bo nooby spama dadzą w sek.. A po 2 nie szukaj gm'a, bo hlv ma w dupie kasy a gada, że na sl'a nie ma ... itp. Jakieś wyrównane szanse.
Pampalini
24-08-2009, 09:55
Maciek jak to jest prawda to bardzo dobrze że to napisaleś :) urozmaicanie apo 7.6 to świetny pomysł :) administracja się stara co cieszy graczy.
Co do tematu tekst piosenki to moim zdaniem przesada .. bo było by to samo co działo się na quizie ja bym zrobił taki event że trzeba by było pozbierać pare itemów .. tzn więcej niż pare .. i gdy mamy te wszystkie itemy GOD zadaje nam pytanie gdy odpowiemy dajemy mu te itemy i czekamy aż wszyscy gracze skończą przynośić itemy .. dodał bym do tego że jak nie odpowiesz poprawnie GM Cię zabija i odpadasz z konkursu :D
Propozycja autora tematu jest (tak jak to ktoś up napisał "nieprzemyślana") nie zbyt dobra. Dlatego też zostaje odrzucona.
Mc Maciek już wam napisał, event będzie - ale na innych zasadach prawdopodobnie ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.