View Full Version : Nowy loot z UM
Cze. Ten loot to masakra -.- Przez to cena c arrow spadnie do 500cc za sztuke :< Wbiłem cały lvl (ok. 30 mln) na UMach i zobaczcie jaki loot.
http://i28.tinypic.com/333v0pf.png
PS: Sprzedam 2x c arrow :d
Moon Red
25-08-2009, 16:00
OMG sami chcieliscie teraz to expijcie a nie .......
Sylvanas
25-08-2009, 16:00
C arrow i tak jest bardzo trudno dostępna, ludzie mają po 5 w domkach, ale żaden potrzebującemu nie sprzeda, no ale za często też nie powinna lecieć :P Naprawią pewnie, bo się przestawiły cyferki chyba.
Kapitan Alkohol.
25-08-2009, 16:03
Zgadzam sie, neich c arrow leci baaaardzo rzadko, bo jutro na trade bd oferty sell c arrow 500cc.
Mc Maciek
25-08-2009, 16:05
Loocik fajny, powinno tak zostać. Zmniejszyłbym tylko częstotliwość wypadania c arrow.
UM - zapomniany potwór, na którym nikt nie expił. Teraz może część osób do niego wróci :D Sam sprawdzałem jak loot leci na UM dzisiaj, ale poleciało mi tylko 1mpa na lvl ;| Spoko :D
Przecież kilka dni wcześniej był spam, że z UMów nic nie leci i trzeba zwiększyć loot... Cokolwiek by nie zostało zmienione, czy wprowadzone zawsze jest źle...
Kapitan Alkohol.
25-08-2009, 16:17
Loocik fajny, powinno tak zostać. Zmniejszyłbym tylko częstotliwość wypadania c arrow.
UM - zapomniany potwór, na którym nikt nie expił. Teraz może część osób do niego wróci :D Sam sprawdzałem jak loot leci na UM dzisiaj, ale poleciało mi tylko 1mpa na lvl ;| Spoko :D
Maciuś ale tu własnie o to chodzi - zeby nie leciało tak czesto c arrow. Reszta niech leci bo jest to mocny potwor i zasługuje na taki loot (tj. g axe, g buty etc)
[Mc Maciek] No przecież właśnie to napisałem :D
Ciekawe czy Tygrys testował po zmianie loota... zapewne nie i dlatego tak dużo leci...
Przecież kilka dni wcześniej był spam, że z UMów nic nie leci i trzeba zwiększyć loot... Cokolwiek by nie zostało zmienione, czy wprowadzone zawsze jest źle...
No tak, ale rare nie powinny tak często lecieć -.- Scix przez 15% lootnoł 2x c arrow -.-
Ja Was coraz bardziej kur*a nie rozumiem...
Gdy Ekipa nic nie robi, to jest źle.. A gdy coś zrobi, to przyjdzie ktoś, komu sie coś nie podoba..
Marcelllo
25-08-2009, 16:51
Możliwe, że mieliście qrwa farta... Powinniście cieszyć dupę, że mieliście farta... Wątpię aby aż tak polepszyli loota...
No tak, ale rare nie powinny tak często lecieć -.- Scix przez 15% lootnoł 2x c arrow -.-
lootnonc to ja moge i 20 c arrows na 5 % ;/ ale z lootnieciem gorzej:\
jest slaby loot - zle jest dobry loot - zle
spalic w pizdu cale apo - bedzie dobrze?
loot jest dobry teraz i spirdalac
bb
chojrak
A jaki masz lvl? xD
#topic
Zamknij usta i się nie odzywaj.
Loot był dobry, ale zmniejszyli, bo jakieś czopy napisały, że za dużo leci, a wcale tak nie jest. Loot z Um jest porównywalny do lootu z msc, ale z UM leci nieco lepiej, bo daje o 100k expa więcej.
Jeszcze godzinę temu leciało fajnie, miło się expiło, a teraz po 1cc leci, a nieraz jest pusty UM.
Rano loot został zwiększony dość mocno, kilka godzin później lekko go osłabiliśmy, przed chwilą ponownie nieznacznie go zwiększyliśmy.
Aktualnie loot z Undead Mastaha jest porównywalny do lootu z innych potworów dających podobne ilości doświadczenia, można zarobić równie szybko.
Pampalini
25-08-2009, 17:43
Hmm, c arrow powinniście wycofać z um .. jeżeli ma być dużo większy loot .. i zastąpić go np mlsem .. zaraz bedą potwory które dropią softy itp :| nie że coś mam do tego że loot został powiększony ale te 2 c arrow na 30 min to lekki fail ..
Zmieńcie c arrow tak jak był na początku, a reszyte zostawcie to będzie spox ;x
Teraz lot jest git.. Musze szybko wbic level i lece na Umy:D
i dobrze jest teraz mozna gdzies expic i dobry loot a nie tylko msc teraz wiecej respow bedzie wolne bo umy beda zaete ;] a niech i c arrow dawaja za free ...
nie przesadzaj ja expie na um i nic ne lotam tylko kasa :/;/;/;/;/;/
nie przesadzaj ja expie na um i nic ne lotam tylko kasa :/;/;/;/;/;/
Zobacz ośle co napisał Santano, a o której założyłem temat -.-
pomyslicie co piszecie ...jak juz wyzej ktos mowil plakaliscie jak loot byl slaby, teraz macie lepszy loot i nadal zle ???? o co wam do k**** chodzi???? jak nie podoba sie loot z um to na raty zapraszam... tam na pewno nie zarobicie ...
pomyslicie co piszecie ...jak juz wyzej ktos mowil plakaliscie jak loot byl slaby, teraz macie lepszy loot i nadal zle ???? o co wam do k**** chodzi???? jak nie podoba sie loot z um to na raty zapraszam... tam na pewno nie zarobicie ...
Człowieku ty widzisz co ty piszesz? Rozumiem jakby c arrow poleciała raz na 5h ale nie ku*wa 2x w ciągu 30 minut -.- No chyba jest coś nie tak. Lvl bilem 30 minut, rare spadły w 10 :d
Ero Senin
25-08-2009, 21:46
loot jest ogólnie dobry...może tylko c arrow rzadziej : s
Um powinien być potworem do loota a expo powinno się zmniejszyć np.2x xd
przesadziliście troche z tym lotem... dziś kolo na trade sprzedawal 10 C.A. po 300cc... zrobcie nowe i wieksze respy z potworkami:<
Co do loot'a to ogolem jest dobry tylko za czesto wypada c arrows powinniscie wogole ja wycofac i dodac mlsa
jak tylko nie zrobia podobac sie nie bedzie i tak;)
Ale moze tak nastepnym razem zostal by dodany jakis news na stronie? :O
Kapitan Alkohol.
26-08-2009, 02:04
4 lvl i ani 1 c arrowa.
Naprawde - ze skrajnosci w skrajnosc. Albo leci co 10 min albo po 10 godzin ...
maniek26
26-08-2009, 08:50
zgadza sie wbilem 2 levele 840-842 czyli troche um padlo ;p milo sie wracalo z plecakiem pelnym loota ale nie bylo tam nic wartosciowego nie mowiac juz o c arrow, koledzy ktorzy expili obok tez nie wylotowali.
ten co zalozyl ten temat mial farta i to wielkiego zreszta arrow polecialo mu wiecej niz great axe. pomyslcie
Wczoraj 4h siedzialem na um lecialy same smieci... a po 3h tak mniejwiecej w 5 minut lotlem 2 arrowy...xd
Byłem na umach po 3, z 1 uma poleciala blessedka+g axe z drugiego g helmet. A tak to duro mpa+warlordy.. byłem 20minut? xD
@tygrys
A może to były golden bootsy xD
Sylvanas
26-08-2009, 09:00
Wczoraj 4h siedzialem na um lecialy same smieci... a po 3h tak mniejwiecej w 5 minut lotlem 2 arrowy...xd
Czyli jak widać, wszystko zależy od szczęścia. Moim jest trochę dobrze, że leci c arrow, bo jest łatwiej dostępna i nie trzeba czekać nie wiadomo ile aż ktoś się zgodzi sprzedać. Ale jest też trochę minusów, przede wszystkim spadająca cena. Może niech troszkę zmniejszą jej loot, ale niezbyt mocno.
Crystal Arrow leci teraz (od wczoraj od godziny 17+) tak, jak leciał kiedyś.
To, że wydaje się wam, że dalej często leci, to dlatego, że nagle więcej osób zaczęło expić na UM... Dlatego nie widzę sensu jeszcze bardziej zmniejszać jej wypadanie.
Myślę, że loot jest teraz dobry, satysfakcjonujący :>
@Vivek
G-Helmet nie leci z UM o ile dobrze pamiętam, ale jeszcze to sprawdzę :p
Jestem Na Tak XD
26-08-2009, 10:32
Teraz c arrow z UM leci tak często jak Blessed Shield z MSC.
Przesada niech coś z tym zrobią ; >
Crystal Arrow leci teraz (od wczoraj od godziny 17+) tak, jak leciał kiedyś.
To, że wydaje się wam, że dalej często leci, to dlatego, że nagle więcej osób zaczęło expić na UM... Dlatego nie widzę sensu jeszcze bardziej zmniejszać jej wypadanie.
Myślę, że loot jest teraz dobry, satysfakcjonujący :>
@Vivek
G-Helmet nie leci z UM o ile dobrze pamiętam, ale jeszcze to sprawdzę :p
Dzięki Tygrys. Mi chodziło tylko o to aby c arrow rzadziej leciał. Reszta lootu może zostać bez zmian. Ide zaraz przetestować i dam wam ssa z 1 lvla :]
Tygrys slodziutki avatar :cool: ;) :) :D :o :eek: Loocik jest git teraz :d
@down Botter :cool:
Ero Senin
26-08-2009, 11:54
@up
Lizodup XD
Loot jest dobry ;p nic nie zmieniać akurat c arrow będzie tańszy bo taki 200 rp zrobil quest i był 1.5kcc na plus a inne profy? >.<
pogromcaszczurow II
26-08-2009, 13:30
Dla mnie loot jest fajowski , gdyby nie c arrowki,to byłby taki jak z Queen. :)
To moje 5 lvli na um (1008-1013) :)
http://img43.imageshack.us/img43/4079/10081013um.png
Taki może zostać, po prostu miałem farta co do c arrowek :D
Dedax's będzie grzeczny
26-08-2009, 14:00
up.
nie zdziwię się że za miech c arrows będzie kosztować 500cc, i dobrze, pall nabija 200 lvl i ma 1,2kcc, a srok co?
Pogromcaszczurow II Gratz. Teraz daj mi pare itemkow. Wlasnie co z sorkiem wbije 200 lvl i co? Pall ma questa na c arrow... a sorki? WASTE!
pogromcaszczurow II
26-08-2009, 15:20
Pogromcaszczurow II Gratz. Teraz daj mi pare itemkow. Wlasnie co z sorkiem wbije 200 lvl i co? Pall ma questa na c arrow... a sorki? WASTE!
"Muw mi joogi" XD
#Topic
Niech zostanie jak jest, jest dobry proft :D
Arystoteles
26-08-2009, 15:21
No fajny locik ale jednak jeśli o c arrow chodzi to mozecie zmniejszyć wypadanie troszke.
dodajcie cos w tych podziemiach gdzie są UM na ank żeby było ciekawiej.
No i jest fajnie jeszcze niech dodadzą jakiś lot z ugre bo to prawie to samo ;P
Niech już z tym nic nie robią.
Pjona _/
Gz loot'a Joogolas ;p Dobrze ze ekipa powiekszyla z nich loot i teraz jest on "idealny" ;p
Wg mnie najlepiej było by dodac C arrowa do shopu za 500cc u soni na przykład :) Loocik idealny ;)
Nietoperz
06-09-2009, 11:35
Wg mnie najlepiej było by dodac C arrowa do shopu za 500cc u soni na przykład :) Loocik idealny ;)
A ms, ed i ek po 200 lvl co mają? pall miał by te 500cc, ale taki ek nie ;)
Zgadzam sie z tym .. w ogole ceny wiekszosci itemow spadaja :\
Przeciez s set da sie kupic za 30kcc, to jest smieszne ;\
c arrowa wczoraj sprzedalem za 400cc, bo drożej sie nie dalo. xd
Dillinger
06-09-2009, 12:40
A ms, ed i ek po 200 lvl co mają? pall miał by te 500cc, ale taki ek nie ;)
YYY jak palek zrobi na 200lvlu c arrow to chyba jej używa i nie opłaca się sprzedawać....
ja to z wami nie moge pierw prosicie o zmiane lota potem o zmnejszenie zastanowcie sie ... niech zostanie tak jak jest..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.