View Full Version : Problem z drukarka
Τettmeier
29-08-2009, 13:11
Elo. Otoz mam problem, posiadam drukarke HP Deskjet D2360. Do tej pory wszystko by³o dobrze, drukowa³o all pieknie ladnie, nie mialem problemow. Az do dzis. Chcialem sobie elegancko wydrukowac jakies zasrane ogloszenie, tusz normalnie wlozony wszystko czyste, wytarte, a to gowno nie drukuje. Tzn wciskam drukowanie codzienne, w ogole wszystko w ustawieniach rowniez ladnie i na miejscu, i drukuje mi sie tylko kawalek tekstu na gorze normalnie (litery sie ucinaja) a reszta juz tak jakby nie bylo tuszu (tak na siwo ze w ogole nie widac liter) : o?
Te¿ takie co¶ mia³em, ale nic nie poradzi³em jedynym wyjsciem by³o wyjebanie drukarki do smieci ;<
Telefony, obuwie, samochody, motocykle, zwierzêta, komputery, telewizory, napoje, muzyka, konsole i drukarka.
¯eby nie by³o offtop. Sam raczej nic nie zdzia³a¶. Najlepiej oddaæ do gwarancji je¶li masz je¶li nie zoorientuj sie ile kosztuje naprawa jak nie bêdzie op³acalne wywal i kup now±, ale kto wie mo¿e to kwestia kilkunastu z³otych.
Jakie¶ pó³ roku temu mia³em to samo... ;/ Niestety moja drukarka podzieli³a los drukarki Arcusia... Dowiadywa³em siê o cene naprawy i dlaczego tak siê dzieje... To w ka¿dym serwisie mówili mi ¿e to wina elektroniki... Koszt naprawy w wielu miejscach przewy¿sza³ ceny nowych drukarek... Wiêc kupi³em now±, bo nawet je¶li bym naprawi³ to nie mia³em pewno¶ci ¿e to siê znowu nie powtórzy... :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.