PDA

View Full Version : pandemonium armor

szalony kowbojq
03-09-2009, 16:30
Witam
Do rzeczy..
Chodzi mi o pandemonium armor quest. Zeby moc wogule na niego wejsc trzeba zaplacic 5kcc. Jesli oczywiscie ani razu tam nie padniemy mamy jakies 0,5kcc w plus.
To mniej niz na quescie WHQ ktory mozna zrobic na 250lvlu !!

Proponuje zeby zmienic cene na np 2-3kcc zeby sie wogule oplacalo ten quest robic.
Malo komu chce sie wogule za niego zabierac bo niema wcale zadnego zysku lub nawet sa straty.
Chyba nie od tego jest quest zeby trzeba bylo do niego doplacac ^^

Pandemonium armorow na serwie jest juz duzo wiec cena pewnie niedlugo spadnie na te 5kcc i nikt juz nie zrobi questa..

Prosilbym zeby swoje zdanie dal w tym temacie jakis Moderator lub tez GM.

Pozdrowienia Hunterpall

Hexolic
03-09-2009, 16:32
Pojebało? Niech zostanie tak jak jest. Jak zmniejszą cene wejscia to za miesiąc pandemka będzie warta 2-3kcc :/

..:BlOd MaG:..
03-09-2009, 16:35
Nom. Ja juz kiedys rozmawiałem na ten temat z Santano. To tak samo powiedzial jak Up.
Ze jezeli zmiejsza cene to za tydzien gora 2 panda tez po tyle chodzić więc sie to nie oplaca.

Vivek
03-09-2009, 16:45
Dobrze jest tylko.... Cenę zmniejszył s set, kaptur(kaptur + panda) mógł to poprawić ale za dużo kosztuje. Jakby zrobili jakiś quest na hmm.. Np:

Robisz quest w którym dajesz pandemke potem ulepszasz BH, a ulepszony bh daje np. Blokadę hitów od fire fieldów.

Habemus Papam
03-09-2009, 16:47
Poćwiczmy: W ogóle, jeszcze raz: W ogóle .. Zapamiętamy?

Jeżeli cena wejścia spadnie do 2-3 k cc to za pare miesięcy, cena PA też spadnie do 2-3 k cc.

Sylvanas
03-09-2009, 16:50
Ja bym podniósł cenę za wejście do 10k cc.

Apach v2.0
03-09-2009, 16:51
to niech zrobią npc u którego panda można sellac za 10kcc :)

Marcelllo
03-09-2009, 16:54
Wyjdź i nie wracaj z takim głupim pomysłem...

Wiesz co ty chcesz najgłupszego zrobić? Żeby pandemonium armor stała 2-3kcc -.- Idź do szkoły dziecko ;o Ma być coś dodane, aby ceny nie spadały (quest w którym te itemki będą potrzebne, lub coś w tym stylu) :)

.Bart.
03-09-2009, 16:54
Obniżenie ceny wejścia na quest nic nie pomoże..o wiele bardziej przydał by się npc u którego można by było sprzedawać p armory za 7kcc po wykonaniu jakiegoś nowego questa. Wtedy ludzie kupowali by je za ~6.5kcc, żeby zarobić 5sc na sprzedaży u npc lub za 7kcc+ do noszenia.

Marcin <3
03-09-2009, 17:39
moim zdaniem powinni zwiekszyc cene wejscia na questa, bo wtedy by cena pandemki poszla w gore, a pozatym jest duzo kasy na servie.

top.
jestem na nie.

Roxinna13
03-09-2009, 17:42
a żeby tak pande troche poleprzyć hmmm.....

może cena podskoczyła by 1-2kcc więcej. :D

Seynes
04-09-2009, 21:32
Skoro cena P Arma jest tak niska dobrym wyjściem by było to podrożenie wejścia, ale coś tego nie robią i narzekają że za dużo kasy na serwie. Oby tak dalej.

Reflex
05-09-2009, 21:34
Wyjdź i nie wracaj z takim głupim pomysłem...

Wiesz co ty chcesz najgłupszego zrobić? Żeby pandemonium armor stała 2-3kcc -.- Idź do szkoły dziecko ;o Ma być coś dodane, aby ceny nie spadały (quest w którym te itemki będą potrzebne, lub coś w tym stylu)

marcelllo czy ty kur... musisz zawsze cos krytykowac... jak zauwazyle wyzej juz powiedzieli ze cena zmala to ty dalej swoje. ;||| i ty jestes dziecko w kazdym temacie piszesz pierdoly jakich malo jestes najwiekszym spamerem i nabijaczem postow na tym ots...

@topic
Moim zdaniem cena i tak by nie zmalala co to za quest jesli ma sie tracic jezeli tak ma byc to pandemka niech kosztuj z 70sc ;d i bedzie lajt a nie 5-5.5

Been
06-09-2009, 02:53
Po co zmniejszać cenę questu??? Ja zgadzam sie w hexolic... No na racje jezeli zmniejsza cenę questu to cena pandemki również spadnie...

Mc Maciek
06-09-2009, 08:08
Zmniejszenie ceny za quest minie się z celem. Najlepszym rozwiązaniem byłoby podniesienie jego ceny lub stworzenie NPC kupującego pandemke za większą cenę (do ustalenia).

Zamykam.