PDA

View Full Version : [rook] New quest :o

marcelllo _/
17-10-2009, 08:58
Tak przy następnym update mogliby dodać questa jakiegoś dla 250+ lub 300+ lvl'a ;)

Nagroda byłaby niby droga a niby nie ;o
Byłyby to klapki - są one mało przydatne ale są ;) Na rooku dają one tylko prędkość i mają arm:2 czyli połączenie bohów ze steelami :)
PS. Na rooku nie ma magii ;) A na maina nikt by mądry nie wyniósł bo byłyby to rare na rooku :)

Pozdrawiam marcelllo _/

@edit - najwyższa bramka lvl'owa na questa jest 200 ;/ I go robię bez problemów :s

Wolly
17-10-2009, 09:03
Bez sensu. Nie wnosimy itemów z maina na rook'a. Jak już coś to jakiś całkiem nowy item.

noe89
17-10-2009, 09:05
Fajnie by bylo, jestem na tak, zawsze szybciej by sie biegalo i mona bylo by sie o te 20hp wiecej ihnonc z b robw i mt ;p a

Przydal by sie jakis sword 1 reczny co ma tyle samo ataku co wasze darawaraxe

Jestem na tak oczywiscie ale watpie ze przejdzie ;p
pozdro ;p

Anade'$
17-10-2009, 09:15
Tak przy następnym update mogliby dodać questa jakiegoś dla 250+ lub 300+ lvl'a ;)

Nagroda byłaby niby droga a niby nie ;o
Byłyby to klapki - są one mało przydatne ale są ;) Na rooku dają one tylko prędkość i mają arm:2 czyli połączenie bohów ze steelami :)
PS. Na rooku nie ma magii ;) A na maina nikt by mądry nie wyniósł bo byłyby to rare na rooku :)

Pozdrawiam marcelllo _/

@edit - najwyższa bramka lvl'owa na questa jest 200 ;/ I go robię bez problemów :s

Glupi pomysl ... Quest tak, ale nie klapki !!! Powariowaliscie czy co ?! Pff ...
Jezeli ma byc quest to np. jakies legi ... Bo Crown sa moze i ladne, ale przestazale :S

Fajnie by bylo, jestem na tak, zawsze szybciej by sie biegalo i mona bylo by sie o te 20hp wiecej ihnonc z b robw i mt ;p a

Przydal by sie jakis sword 1 reczny co ma tyle samo ataku co wasze darawaraxe

Jestem na tak oczywiscie ale watpie ze przejdzie ;p
pozdro ;p

Z tym swordem to dobry pomsyl :)
I zeby nie bylo na niego quest, lecz dropil by z jakiegos potwora... Cos takiego jak bk, tylko mniej hp i inny loot ;) Exp'a troche wiecej ... Do 10k i lecimy :)
Pozdo ;>

Tygrys
17-10-2009, 09:37
Quest na klapki na Rooku?;o Chyba zwariowałeś... Może i nie liczy się magia, ale to przesada... Może i inny quest, ale nie na klapki!

Odrzucam...