View Full Version : Blueconnect vs Iplus
Witam.
Mam zamiar brać neta do laptopa z Ery albo z Plusa i tutaj pojawia się mój problem ;c.
Jestem całkiem łysy jeżeli chodzi i internet bezprzewodowy tego typu.
I tu moje pytanie z czego było by lepsze Blue~ czy Iplus , jakie są wasze uwagi, propozycje, piszcie jeżeli ktoś posiada i jest zadowolony.
Posty typu "poszukaj w google" wychodzą na prawo i zamykają drzwi.
Precision
31-10-2009, 14:52
Napewno nie polecam Iplusa, kolega ma. Limity są ping w csie średni to ~~150. Jeśli musiałbym brać bezprzewodowy to z Netii ( Wifimax czy coś takiego ) chodzi dość dobrze, prędkość 2mb, brak limitów.. ale jest troche drogi :rolleyes:
Sam mam Blueconnecta i nie polecam duze pingi/wolny i wogule ;c
Kolega zalozyl dziadkowi Iplusa i mowil ze to najgorsze gowno jakie tylko moze byc :<
Witam.
Mam zamiar brać neta do laptopa z Ery albo z Plusa i tutaj pojawia się mój problem ;c.
Jestem całkiem łysy jeżeli chodzi i internet bezprzewodowy tego typu.
I tu moje pytanie z czego było by lepsze Blue~ czy Iplus , jakie są wasze uwagi, propozycje, piszcie jeżeli ktoś posiada i jest zadowolony.
Posty typu "poszukaj w google" wychodzą na prawo i zamykają drzwi.
Nie wiem jaki jest Blueconnect, ale wiem jaki jest iPlus. W wakacje pracowałem jako konsultant telefoniczny w Polkomtel i sprzedawaliśmy właśnie iPlusa. Sami liderzy grup, którzy aktywowali nam bazy iPlusa mówili, że jest to najgorsze gówno, jakie powstało i żeby wciskać ludziom jak tylko się da, bo ciężko się tego pozbyć. Także wiesz, nie polecam. ;)
Nooo, miałem iPlusa przez 2 tygodnie i daj spokój... raz łączyło, raz nie... żeby zalogować się na nk czekałem z 10 minut :D ogólnie bezprzewodowe to shit :P
Widzę że populacja Iplusa i Blue~ jest ogromna.
Temat można zamknąć biorę z Netii.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.