View Full Version : Spelle.
Witam chcialem dzis zaproponowac aby wszystkie czary ofensywne dzialaly na tem samym sqm na ktorym stoimy poniewaz jak jakis noob usieka po schodach piramidzie czy cos albo na schodach co maja 1 sqm to nie da sie go zabic stojac na nim , aby zabic taka osobe trzeba ja wysunac co sie rzadko udaje albo stana kolo niej co rzadko sie udaje bo odrazu ucieka na inne pietro....
Jestem na tak .
Ale były juz takie propozycje, i nic nie dały
pjontka
Jestem na nie. Po to jest to zrobione żeby mieć jakąś szansę się uratować. Jak nie dajesz rady kogoś zabić na schodach to odpuść. :)
Jestem na NIE. Jak się potrafi kogoś zabić, to się zabije.
Up masz troszkę racje, ale nie do końca. Oczywiście łatwo wtedy taką osobę zabić, ale to na 7.6 jest niemożliwe, chyba, ze własny klient by był.
Up masz troszkę racje, ale nie do końca. Oczywiście łatwo wtedy taką osobę zabić, ale to na 7.6 jest niemożliwe, chyba, ze własny klient by był.
HAHAHAHAH Oj Grulix idz lepiej nowe wosso robic...
@topic
Jestem za. Jeśli uciekanie na schody (np. te po drodze na wise cod) majac pk jest wykorzystywaniem slabosci gry to powinno byc wprowadzone. :)
Raczej nie, to jest ostatnia deska ratunku dla dzieci schodków. To żałosne jak ktos tak ucieka, ale no cóż, jak się nie da inaczej, albo goni Cię 10 psów bo tylko tak potrafią bić to spierdoli sie na schodki :)
^Akynaoo
14-11-2009, 21:06
Jestem na tak bo wtedy rowniez taktyka 1 sqm idzie w zapomnienie : )
Master Sio
14-11-2009, 21:22
Jestem na tak xd jak ktos juz cie zaczyna bic to niech cie bije a nie ucieka na schody.
a mi sie on podoba chcialbym zeby zmienili obszar pod siebie i powinno tak tez byc jak na 8.4 i innych
sqlterpa
14-11-2009, 22:00
Mi to jakoś nie sprawia dużego problemu;). Przecież jakoś się zabijają. Więc wydaje mi się to nie potrzebne :rolleyes:. Jestem na nie :D
Mortalix
15-11-2009, 09:45
Przydałoby się to wprowadzić. ; S
Na pewno byłoby o wiele łatwiej zabijać low lvli dających ys i uciekających po schodach, a z tego co widzę większość głosujących na nie to właśnie te parobki. : x
Jestem na tak.
Seth Drut
15-11-2009, 11:52
jestem na nie. zawsze tak bylo i jakis to nikomy tak nie przeszkadzalo...
co prawda knight + schody = prawie nie do zabicia ;p
dla lov lvl to jest bardzo przydatne. jak jestes na schodach, to duzo osob odpuszcza ;P
jestem na nie. zawsze tak bylo i jakis to nikomy tak nie przeszkadzalo...
co prawda knight + schody = prawie nie do zabicia ;p
dla lov lvl to jest bardzo przydatne. jak jestes na schodach, to duzo osob odpuszcza ;P
Knajta łatwiej ujebac na schodach niz pallka . : \
Jestem na NIE. Jak się potrafi kogoś zabić, to się zabije.
Signed.
Również jestem na NIE, ponieważ wtedy będzie za łatwo. Niech osoba ma jakieś szanse na wyjście cało podczas ataku.
Nie, po co jeszcze ułatwiać grę? Jeśli ktoś tak ucieka, to po prostu odpuścić, świadczy to tylko o nim. :)
Habemus Papam
15-11-2009, 15:17
A ja jestem na Tak, nie wiem jakby to wyszło w praktyce ale myślę, że by się przydało.. xd
Kapitan Alkohol.
15-11-2009, 19:29
Jestem na nie, tak już jest zawsze i jakoś nikomu nie przeszkadza. To że np Ciebie jedzie 2x 1100 lvl'e to "peh" :|
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.