View Full Version : Update Na Nowy Rok :D
GooHooNe
30-11-2009, 17:08
Witam was (Administracje).
Chciałbym wam zaproponować wczesne UPDATE SERVERA z okazji Sylwesta,
event w city nalot róznych potworów itp
Nagrody Lossowe itp
Dodane Ciekawy quest na Ultimate Weapons.
Zmiana wyglądu city zamias w cegiełkach lub kamieniach city w śniegu :D
Nie wiem Sonda Pokaże co o tym sądzicie
Zgadzam sie z toba, mogliby zrobic cale city w sniegu. Na srodku Mikolaja i bd dawal prezety:D xD..
Oczywiscie Loterie mogliby zrobic:D
Snieg to podstawa... xD
a na senji lód...
Elite Filutek
30-11-2009, 17:40
Tak Tak. Można by było też coś dla LoV LvL :DD
Marcelllo
30-11-2009, 18:00
Jestem na nie.
Quest na ultimate weapon? Pojeb**o?
Co do eventu, najazdu jestem na tak. Zmiana mapy na kilka dni zbędna.
*KaRpeQ!*
30-11-2009, 20:00
Mogli by zrobić jakiś taki dlugi zajeb*sty najazd w samym srodku city, i zrobić całe miasto w śniegu :D
Podejrzewam ze Mikołaj bedzie jak zawsze na Senji, zamiana mapy nie potrzebna, event/najazd - nie wiem - chcecie grac w swieta a nie spedzic je z rodzina to grajcie wasz wybor ale pamietajcie z gm to tez czlowiek, bedzie mail czas/checi to zrobi.
Seth Drut
30-11-2009, 20:20
nie wiem czy to potrzebne.. ;s
czy komus sie bedzie chcialo organizowac jakies eventy? ja mysle ze spedza ten czas z rodzina.
tak wiec chyba jestem na nie ;p
Myślę, że event mogłby zainteresować graczy zawsze to jakieś urozmaicenie :rolleyes:
sqlterpa
30-11-2009, 20:28
Na sylwestra raczej mało kto będzie siedział na Apo (przynajmniej wieczorem). Quest na ultimate weapon? Po co to wymyślasz skoro jest na stronie napisane w zakładce przedmioty, że przedmiot pojawia się co jakiś czas na serverze. City w śniegu było by dobre ale trochę z tym roboty . Eventy też są fajne ale czy komuś z ekipy będzie się je chciało robić? Zaznaczyłem nie .
jestem na Nie !
Myślicie że w Sylwestra administracja apo nie będzie miała co robić ?? Oni też mają rl życie. No chyba że Zoltan da bana xxx ludziom za bycie na servie ...
Jestem na tak powina bys jakas swiateczna atmosfera i eventy ;d
Łowca Postów
30-11-2009, 21:03
Event jak najbardziej tak , lecz zmiana mapki na śnieg na kilka dni to przesada .
Jurassko
30-11-2009, 21:25
Gm tez ma życie moje na sylwka chce is na imprezę a nie siedzieć na apo jak to robi cały rok :)GM tez człowiek musi mieć rl życie
Jedyne co mi sie podoba to City w sniegu..
W sylwka jedyne kto bedzie siedzial przed tibia to dzieci, ktorym rodzice nie pozwola isc na impreze.
Arigori Dziewicze Łono
30-11-2009, 21:38
Zamknijcie serwer i niech dzieci tibii ogarna prawzdiwy swiat. Jesli spedzasz sylwestra przy tibii to znacze ze nie masz kolegow lub jestes nie fajny i nikt cie nigdzie nie zaprosil... zmiencie to smutne dzieci
WaszkaGmadzisUro
30-11-2009, 21:42
nie wiem jak ty ale ja swiat i sylwka nie spedze przed kompem. Mozna cos wprowadzic.
Powiem tak , niech ekipa lepiej zajmie się update na 8.42 który już od dawna jest obiecywany a nie jakimiś gównami , skoro aż tak bardzo Wam zależy na śniegu to idźcie sobie na lodową wyspę , postawcie choinkę i macie magię świąt jak ja pie.rdole , Po co Wam w ogóle jakieś ozdoby w tibi -,- wyjdźcie na dwór.
Bez kitu ciekaw jestem czy update będzie do świąt bo mam takie małe przeczucia , że dopiero po.
Fanatyczek_1945
30-11-2009, 22:07
Tak Tygrys bedzie z Kamilem spedzal 24/42 bo wam sie chce sniegu lub lodu i eventu...^^ i tak jest za duzo kasy na serwie .A najazdy sa codziennie .PRAWIE
drasty131
30-11-2009, 22:18
Robilem juz kilka tematow zwiazanych ze swietami na rooku, ale zaden nie wypalil... Przeciez chcemy na rooku tylko snieg... Tylko w okolicach temple i dp Facc i Pacc... Takie cos to 1h max ! Podmienic trawke na snieg... Co do eventow jestem na nie... Co za duzo to nie zdrowo ;)
Robilem juz kilka tematow zwiazanych ze swietami na rooku, ale zaden nie wypalil... Przeciez chcemy na rooku tylko snieg... Tylko w okolicach temple i dp Facc i Pacc... Takie cos to 1h max ! Podmienic trawke na snieg... Co do eventow jestem na nie... Co za duzo to nie zdrowo ;)
Ale co Ci z tego śniegu ? co Ci człowieku ze śniegu w tibi , idź na lodową wyspę i tam masz śnieg. A może potrzebujesz śniegu w city bo chcesz zabrać swoją ekipę i kulig dookoła dp zrobić ? A później wojna na śnieżki i lepienie figury Mortiisa. Jak dla mnie skoro tak chcecie spędzać święta z tibia to niech postawią Wam stół w dp , zrobią talerzyki z jedzeniem ( karp , barszczyk itp.. ) zrobią taki skrypt , że pixelek pożera opłatka aaa i o 12 w nocy niebo w tibi rozjaśnią fajerwerki !!
drasty131
30-11-2009, 23:26
Ale co Ci z tego śniegu ? co Ci człowieku ze śniegu w tibi , idź na lodową wyspę i tam masz śnieg. A może potrzebujesz śniegu w city bo chcesz zabrać swoją ekipę i kulig dookoła dp zrobić ? A później wojna na śnieżki i lepienie figury Mortiisa. Jak dla mnie skoro tak chcecie spędzać święta z tibia to niech postawią Wam stół w dp , zrobią talerzyki z jedzeniem ( karp , barszczyk itp.. ) zrobią taki skrypt , że pixelek pożera opłatka aaa i o 12 w nocy niebo w tibi rozjaśnią fajerwerki !!
Mortiis ma taka ' figurę ', ze na ekranie sie jego pasag nie zmiesci...
Chce tylko, by byl ' swiateczny nastruj ' jak na main ... Dlaczego rook ma byc poszkodowany ? -.*
Wez chociaz w Sylwester wyjdz...a nie przed tibia jak Sarumar...
Nie robic nic na Sylwestra...
@all
Napewno dodanie coś dodane jak co roku
ps. Mi jest to obojętne bo nie gram , ale nie liczyłbym na cos dużego;P
Pjona.
Ahahahaha ***** NIE MOGE XDDDDD
Moze cie do chuja pouhac na queenach cod nocke w sylwka co??!?!??!?!!? AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAH
chcesz sniegu to wyjdz na dwor. jestem na nie. nikt nie bd gral oprocz no-lifow. pozdro
drasty131
01-12-2009, 15:52
chcesz sniegu to wyjdz na dwor. jestem na nie. nikt nie bd gral oprocz no-lifow. pozdro
Synek Ty stad wyjdz ...
PuntekPedal
01-12-2009, 16:05
Powiem tak , niech ekipa lepiej zajmie się update na 8.42 który już od dawna jest obiecywany a nie jakimiś gównami , skoro aż tak bardzo Wam zależy na śniegu to idźcie sobie na lodową wyspę , postawcie choinkę i macie magię świąt jak ja pie.rdole , Po co Wam w ogóle jakieś ozdoby w tibi -,- wyjdźcie na dwór.
Bez kitu ciekaw jestem czy update będzie do świąt bo mam takie małe przeczucia , że dopiero po.
zgadzam sie z tym panem
update na 7.6, update na 7.6, a co z 8.42 ? niedawno mieliscie update dodano dosyc sporo roznych rzeczy to niech sie ***** 8.42 zajmia. zaraz zacznie sie ' na chuj robic update dla 20 osob ' po to zeby zachecic graczy zeby tam grali...
moze jeszcze poprosimy mortiisa zeby codziennie patrzyl przez okno i zgodnie z warunkami pogodowymi dawal wam:
- gdy bedzie padalo mu za oknem, na apo bedzie deszcz
- gdy bedzie padal snieg, na apo bedzie snieg
- gdy bedzie slonecznie zrobimy slonce
no i jeszcze tecze zrobcie zeby bylo ciekawie... ja pierdole XD
idz se na senje kup se u tego npc choinke i ***** bedziesz mial swiateczny klimat, zapros kolegow, napierdol sie w tibi i bedzie good...
*^*Hunterpall*^*
01-12-2009, 16:05
Moznaby bylo pomyslec nad tym sniegiem i moze dodac nowy item (jesli sie da) - petardy (wygladaloby to moze troche ladniej niz te gwiazdki podczas uzywania manasow/czarow)
Mozecie robic jak chcecie, mnie i tak wtedy nie bedzie na tibii bo tibia to zUo:<
GooHooNe
01-12-2009, 16:40
Nie no ogar z cb jakby co u mnie w woj (śląskim) nie ma śniegu to co mam zrobić zafundujesz mi sztuczny śnieg ?
drasty131
01-12-2009, 16:52
zgadzam sie z tym panem
update na 7.6, update na 7.6, a co z 8.42 ? niedawno mieliscie update dodano dosyc sporo roznych rzeczy to niech sie ***** 8.42 zajmia. zaraz zacznie sie ' na chuj robic update dla 20 osob ' po to zeby zachecic graczy zeby tam grali...
moze jeszcze poprosimy mortiisa zeby codziennie patrzyl przez okno i zgodnie z warunkami pogodowymi dawal wam:
- gdy bedzie padalo mu za oknem, na apo bedzie deszcz
- gdy bedzie padal snieg, na apo bedzie snieg
- gdy bedzie slonecznie zrobimy slonce
no i jeszcze tecze zrobcie zeby bylo ciekawie... ja pierdole XD
idz se na senje kup se u tego npc choinke i ***** bedziesz mial swiateczny klimat, zapros kolegow, napierdol sie w tibi i bedzie good...
Ja pierdole... Nie chodzi o respy tepaku !!! Chodzi o snieg wokol dp !!!
GooHooNe
01-12-2009, 16:57
Ehh panowie na tym temacie zamiast sie wypowiedzieć to sie kłucimy jak małe dzieci a KWASOBOT Niech idzie na namiaot z kumpelą :P
drasty131
01-12-2009, 17:02
Ehh ziam sorki miczu :(
GooHooNe
01-12-2009, 17:08
ehh drasty ty naprawde nie wiesz o co chodzi a komentujesz :P
Alanaste
01-12-2009, 20:33
Oczywiscie ejstem na tak popieram to.. Chociaz na jakies swieta powinno sie cos zmienic w City.
Pawelek Rookerek
01-12-2009, 20:49
Jestem na TAK,poniewaz kazdy event/up to urozmaicenie naszych wspaniałych Pixelków :D
TAK
Ekzterso
01-12-2009, 21:08
Witam was (Administracje).
Chciałbym wam zaproponować wczesne UPDATE SERVERA z okazji Sylwesta,
Nagrody Lossowe itp
Dodane Ciekawy quest na Ultimate Weapons.
Zmiana wyglądu city zamias w cegiełkach lub kamieniach city w śniegu :D
Nie wiem Sonda Pokaże co o tym sądzicie
Po 1: Sylwestra i święta wypadało by chyba spędzić z rodziną co nie?
Po 2: Jestem na nie.
.Panicz.
01-12-2009, 21:21
Muszę przyznać że jest to 'świetny' pomysł.
Ale już Administracja na pewno coś wymyśliła (myśli). :D :p
Pewnie będzie 'choinka' i tyle, jak co roku. :) Przydało by się coś bardziej ambitniejszego, typu: Jakieś konkursy, eventy. :) Mam nadzieję, że administracja, tym razem się wykaże.
Noob Char
02-12-2009, 16:24
Świetny pomysł. No po prostu zajebisty, będę się czuł na APO jak z qumplami na dworze. Niech Tygrys może do tego zrobi wielki w chu* pokój, gdzie gracze będą miło spędzać Wigilie :) :D
BanujomBecia!!11
02-12-2009, 17:19
Update na Wigilie i Sylwestra będzie takie, że wyłączą serwer. Kthxbye.
Mordimer
02-12-2009, 23:36
Obstawiamy ile jeszcze osób napisze coś w stylu "spędzaj święta z rodziną" albo "idź w sylwestra na imprezę"? :D
Nauczcie się wreszcie patrzeć tylko na swoje życie. Grajcie ile chcecie, chodźcie gdzie i kiedy wam się podoba. Dawajcie też takie prawo innym. No i przede wszystkim nauczcie się szacunku do ludzi.
Co do samego tematu- wiadomo, że zmiany wizualne zawsze są w jakiś sposób atrakcyjne. Zazwyczaj Ekipa APOTS coś wymyślała. Jednak mikołaje i choinki dające prezenty to już trochę przeżytek, może coś nowego? Jakiś specjalny potwór, który nie atakuje ale jest cholernie szybki i lecą z niego jakieś fajne itemki?
Chociaż z mikołajem zawsze było zabawnie, bo na Senji bez przerwy był tłum ludzi, przeklinanie, wywalanie, hunty, przepychanie, zastraszanie;] Miało to swój klimat, oczywiście jeśli ktoś był na tyle spokojny, żeby nie wywalić po 5 minutach czekania kompa przez okno:P
W każdym razie miło, by nie tyle święta, co samą zimę poczuć również (lub patrząc za okno jedynie) na APO. Zawsze to jakaś odskocznia od zwykłego expienia;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.