PDA

View Full Version : Adrook Seraeflaki ; sprzedam 670 cc ROOK

Sasha Rookslayer *
07-12-2009, 22:16
Pisac do ; Adrook Seraeflaki , wymiana po 1cc.
Przelicznik to ( 1cc rook - 45cc main ) pisac do Adrook Seraeflaki !

Adrook Seraeflaki
08-12-2009, 13:22
Ok.... już wiem kto mnie haknął.... Sasha... myślałem że jesteśmy kumplami.... Gadałeś ze mną cały czas... Wymienailiśmy się doświadczeniami, żartowaliśmy sobie i z siebie i z innych a ty się okazałeś Jebanym Thiefem.... Adrooka już nie ma i nie będzie gdyż definitynie kończe z tym jebanym APO... I chuj mnie obchodzi czy mi dadzą GM'i jakiegoś warma czy chuj wie co... to mogą mi wsadzić w duspsko kabel od myszki bo jebie was wszystkich.

Tak do wszystkich... Co to ma być za gra jeżeli ludzie cie na każdym kroku ojebują ze wszystkiego i nie wiem co ***** ci jebani GM robią na tym servie... chyba są takimi samymi thiefami bo tylko im na kasie ***** zależy.

Sasha... okazałeś się jebanym noobkie i dzięki ci za to :)
Nauczyłeś mnie że nawet największy prtzyjaciel po drugiej stronie ma noobka i thiefa.

Chuj co mi teraz zrobicie... czy ty mnie shasha ojebałeś czy nie... mam to wew dupie.

Aliant
08-12-2009, 13:36
@up współczuje...

@2x up
zal mi cie noobie -.- thief jebany -.-

Amu$
08-12-2009, 13:44
To się nazywa tibijska przyjaźń. <3333
Teraz płaczesz. : )

Adrook Seraeflaki
08-12-2009, 14:44
@up nie płacze bo mam to wew dupsku pompie i sraczce...

Podziękować to nie dziękuje nikomu gdyż każdy przyjaciel to taka sama menda jak Paździoch ze "Świata Według Kiepskich"... Narazie......

Marik
08-12-2009, 16:13
@up nie płacze bo mam to wew dupsku pompie i sraczce...

Podziękować to nie dziękuje nikomu gdyż każdy przyjaciel to taka sama menda jak Paździoch ze "Świata Według Kiepskich"... Narazie......

szczerze ci współczuje

no ale z takimi ludzmi juz sie nie da nic zrobic;/