View Full Version : StarLight
Witam.
Mam ciekawą propozycję. Polega ona na dodaniu amuletu zwanego StarLight do asortymentu NPC Sonia. Jak wiadomo ten amulet leci często z Fire Woman, a nie dawno na serwerze dodano nowe amulety i "SL" już wielu osobom jest nie potrzebny i nie mają co z nim zrobić. Proponuje więc dodanie go za cene około 85cc.
Jest to moja pierwsza propozycja więc prosze o wyrozumiałość ;)
Ja jestem na nie.
Jest dużo osob co kupuje sl od graczy
Np
Bp sl'i za 2kcc
sqlterpa
10-12-2009, 19:42
No to wtedy by się lud zbuntował. Sam nie mam wyrobionej misji na robienie dodatkowych amuletów, a jak jest jakaś szansa kupowania sli od innych graczy po mniejszych cenach to kupuje i raczej robi tak wiele osób. Dlatego jestem na nie.:D
FW i urge queen flubber jestem na TAK!! @up komu chce sie po depo latac i szukac kupca jednoczesnie tracac niepotrzebnie czas;o
PS:dodaj sonde;) Sonda jest;)
sle sie sprzedaja bardzo szybko jezeli sprzedajesz je po okolo 80cc. udalo mi sie ostatnio sprzedac prawie 100 sli wlasnie po 80cc wiec do soni to jest raczej niepotrzebne :)
Seth Drut
10-12-2009, 20:23
jestem na nie.
jak by byly u soni to nikt by ich u ludzi nie sprzedawal ;)
a uzywam sl i czasem kupuje taniej ;d
Jestem na tak.
Expiąc na wardach na dzień miałem ok. 2gbp SLi a za 80cc to nawet ciężko ludziom sprzedać.
Tak, ja myślę, że powinna być możliwość sprzedawania SL'i. Tylko, proponowałbym, aby do tego był całkiem osobny NPC, do którego dostęp ma się dopiero po wykonaniu quest'u.
Jestem na tak.
Expiąc na wardach na dzień miałem ok. 2gbp SLi a za 80cc to nawet ciężko ludziom sprzedać.
Co do tego dodania do SONI Jestem Na TaK
A ty brox Kiedy tak expiłeś że 2gbp sl'i miałeś ? jak ty w koło padałeś
Jestem na tak, tylko żeby to nie było u soni, ale np jak tam są te queny, to dorobić pomiedzy respami przejscie z bramką lvlową gdzie byłby nowy npc od sli, mozna by do tego npc wprowadzić softy wingedy i c arrow zamiast u soni, żeby to nie było tak wszystko w jednym miejscu
A ty brox Kiedy tak expiłeś że 2gbp sl'i miałeś ? jak ty w koło padałeś
Expiłem na Yeah Bunny Amulecie, żebyś miał mniej expa ;(
Exp dalej, opierdalaj ludzi na kaptury, nie rób nic w kierunku poprawy swojej składni zdań i co najważniejsze żyj Tibią.
"Pierdol szkołę, zostań najwyższym Royal Palladynem na serwerze".
Expiłem na Yeah Bunny Amulecie, żebyś miał mniej expa ;(
Exp dalej, opierdalaj ludzi na kaptury, nie rób nic w kierunku poprawy swojej składni zdań i co najważniejsze żyj Tibią.
"Pierdol szkołę, zostań najwyższym Royal Palladynem na serwerze".
1 Może expiłeś na Yeah Bunny Amulecie
2 Udzielasz się na każdym poscie a nie grasz ??? po co ???
3 Do szkoły chodzę nie wiem jak ty kiedyś chodziłeś ehhh
Zawsze padałeś i będziesz padać.
Marcelllo
13-12-2009, 18:21
Nie. Sprzedaj ludziom - chętnie kupią :)
PS. 100cc za niego nie wyciągniesz bo 95cc u Salima :d Ale po 85cc sprzedasz spokojnie ;) Ja zawsze jak miałem nadmiar to sprzedawałem po 1.8kcc/bp :d
Memphisss
13-12-2009, 18:46
jestem na tak
jesli ktos bedzie chcial kupic sl od gracza to dlaczego nie? u soni 85 cc to na trade po 90 dlaczego nie :D?
mi sie podoba pomysl
jestem na tak
jesli ktos bedzie chcial kupic sl od gracza to dlaczego nie? u soni 85 cc to na trade po 90 dlaczego nie :D?
mi sie podoba pomysl
Nie zawsze każdy to kupi pamiętaj , a tak idziesz do npc i sellasz odarazu all anie czekać aż ktoś odezwie się.
Jestem na tak , sl teraz bedzie kosztowal coraz mniej poniewaz wiekszosc h lvl chodzi w amuletach co za tym idzie coraz wiecej sl , a mniej kupcow.
Deads a ty moze bys sie nauczyl edytowac posta bo niedosc ze robisz spam nic nie wnaszac do tematu to jeszcze posty nabijasz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.