Zaloguj się

View Full Version : StarLight

Kewins
10-12-2009, 19:15
Witam.
Mam ciekawą propozycję. Polega ona na dodaniu amuletu zwanego StarLight do asortymentu NPC Sonia. Jak wiadomo ten amulet leci często z Fire Woman, a nie dawno na serwerze dodano nowe amulety i "SL" już wielu osobom jest nie potrzebny i nie mają co z nim zrobić. Proponuje więc dodanie go za cene około 85cc.

Jest to moja pierwsza propozycja więc prosze o wyrozumiałość ;)

Saylor
10-12-2009, 19:19
Ja jestem na nie.

Jest dużo osob co kupuje sl od graczy

Np
Bp sl'i za 2kcc

sqlterpa
10-12-2009, 19:42
No to wtedy by się lud zbuntował. Sam nie mam wyrobionej misji na robienie dodatkowych amuletów, a jak jest jakaś szansa kupowania sli od innych graczy po mniejszych cenach to kupuje i raczej robi tak wiele osób. Dlatego jestem na nie.:D

Senshi
10-12-2009, 19:42
FW i urge queen flubber jestem na TAK!! @up komu chce sie po depo latac i szukac kupca jednoczesnie tracac niepotrzebnie czas;o
PS:dodaj sonde;) Sonda jest;)

saori
10-12-2009, 20:09
sle sie sprzedaja bardzo szybko jezeli sprzedajesz je po okolo 80cc. udalo mi sie ostatnio sprzedac prawie 100 sli wlasnie po 80cc wiec do soni to jest raczej niepotrzebne :)

Seth Drut
10-12-2009, 20:23
jestem na nie.
jak by byly u soni to nikt by ich u ludzi nie sprzedawal ;)
a uzywam sl i czasem kupuje taniej ;d

Adasik
13-12-2009, 15:46
Jestem na tak.
Expiąc na wardach na dzień miałem ok. 2gbp SLi a za 80cc to nawet ciężko ludziom sprzedać.

Wolly
13-12-2009, 15:49
Tak, ja myślę, że powinna być możliwość sprzedawania SL'i. Tylko, proponowałbym, aby do tego był całkiem osobny NPC, do którego dostęp ma się dopiero po wykonaniu quest'u.

Deads
13-12-2009, 15:50
Jestem na tak.
Expiąc na wardach na dzień miałem ok. 2gbp SLi a za 80cc to nawet ciężko ludziom sprzedać.

Co do tego dodania do SONI Jestem Na TaK

A ty brox Kiedy tak expiłeś że 2gbp sl'i miałeś ? jak ty w koło padałeś

Badzjos
13-12-2009, 15:52
Jestem na tak, tylko żeby to nie było u soni, ale np jak tam są te queny, to dorobić pomiedzy respami przejscie z bramką lvlową gdzie byłby nowy npc od sli, mozna by do tego npc wprowadzić softy wingedy i c arrow zamiast u soni, żeby to nie było tak wszystko w jednym miejscu

Adasik
13-12-2009, 15:56
A ty brox Kiedy tak expiłeś że 2gbp sl'i miałeś ? jak ty w koło padałeś

Expiłem na Yeah Bunny Amulecie, żebyś miał mniej expa ;(
Exp dalej, opierdalaj ludzi na kaptury, nie rób nic w kierunku poprawy swojej składni zdań i co najważniejsze żyj Tibią.
"Pierdol szkołę, zostań najwyższym Royal Palladynem na serwerze".

Deads
13-12-2009, 16:01
Expiłem na Yeah Bunny Amulecie, żebyś miał mniej expa ;(
Exp dalej, opierdalaj ludzi na kaptury, nie rób nic w kierunku poprawy swojej składni zdań i co najważniejsze żyj Tibią.
"Pierdol szkołę, zostań najwyższym Royal Palladynem na serwerze".

1 Może expiłeś na Yeah Bunny Amulecie
2 Udzielasz się na każdym poscie a nie grasz ??? po co ???
3 Do szkoły chodzę nie wiem jak ty kiedyś chodziłeś ehhh

Zawsze padałeś i będziesz padać.

Marcelllo
13-12-2009, 18:21
Nie. Sprzedaj ludziom - chętnie kupią :)

PS. 100cc za niego nie wyciągniesz bo 95cc u Salima :d Ale po 85cc sprzedasz spokojnie ;) Ja zawsze jak miałem nadmiar to sprzedawałem po 1.8kcc/bp :d

Memphisss
13-12-2009, 18:46
jestem na tak
jesli ktos bedzie chcial kupic sl od gracza to dlaczego nie? u soni 85 cc to na trade po 90 dlaczego nie :D?
mi sie podoba pomysl

Deads
13-12-2009, 18:50
jestem na tak
jesli ktos bedzie chcial kupic sl od gracza to dlaczego nie? u soni 85 cc to na trade po 90 dlaczego nie :D?
mi sie podoba pomysl

Nie zawsze każdy to kupi pamiętaj , a tak idziesz do npc i sellasz odarazu all anie czekać aż ktoś odezwie się.

Psyhol
13-12-2009, 19:01
Jestem na tak , sl teraz bedzie kosztowal coraz mniej poniewaz wiekszosc h lvl chodzi w amuletach co za tym idzie coraz wiecej sl , a mniej kupcow.

Deads a ty moze bys sie nauczyl edytowac posta bo niedosc ze robisz spam nic nie wnaszac do tematu to jeszcze posty nabijasz.