View Full Version : Lagi
Zuczek Przemas
11-12-2009, 17:04
Macie tez lagi?? ja mam juz okolo tygodnia lekko inni tez sie skarzyli w grze co sie dzieje?????
down chlopie widzisz co napisalem ze inni tez tak maja a ty pieprzysz o zimie
! Bardaha !
11-12-2009, 17:08
Nie, ja nie mam lagow, ale moze to cos z Twoim netem, bo tez tak czasami mam ze jak nadchodzi zima pada snieg, deszcz to wtedy mam lagi i mi sie net zacina sproboj zrestartwac komputer i internet.
Ja tam nie mam lagow czasami tylko jakies zacinki :D zresetuj kompa lub zmien neta ;o
#Up
No dokladnie nic 0 lagow jak cos to juz na Clean a tak to wogule
Ja mam czasem lagi np dostaje kicki itp. Jak chce chodzisz esc+ na skos to lagi jak ****
Zbigniew Wodecki
11-12-2009, 17:20
Ja nie mam żadnych lagów, a z czego masz neta?
No ja też mam różne ścinki itp, kilka dni temu tak nie miałem ;s
Lagi sa spowodowane tym ze nieda sie teraz chodzic na esc jak klikniesz kilka razy esc i bd chcail chodzic to masz jaki na jakies 10 sec ;/
Lagi sa spowodowane tym ze nieda sie teraz chodzic na esc jak klikniesz kilka razy esc i bd chcail chodzic to masz jaki na jakies 10 sec ;/
i pewnie dla tego teraz ci 0 pvp nie moga na esc uciekac i dobrze im tak xd
Widocznie twój i innych operator internetowy sie jebie.Albo masz tak słabo neta, że szkoda gadać ja osobiście lagów nie mam :<.
No ba
Dzisiaj miałem takie lagi, że pomyślałem, że to coś z kompem...
Poprostu nie mogłem się ruszyć.
Widocznie twój i innych operator internetowy sie jebie.Albo masz tak słabo neta, że szkoda gadać ja osobiście lagów nie mam :<.
Pierd***lisz głupoty...
jakoś mam neta 4mb i mam lagi, że ch*j
Takanori~
11-12-2009, 19:02
@up
Mozesz miec nawet 10... Ale jak bedziesz miec zmienny transfer, pobieranie moze miec nawet 10kb/s...
Top.
Tak, mam 'lagi', a raczej 'zacinanie sie'...
To nie Twoja wina, lecz servera Mortiisa, mozliwe, ze ktos chce 'shackowac', 'wlamac sie' itp server... Lecz mu sie to nie udaje...
ja mam lagsy i gratis dostałem bana od Santo za używanie macro/botów których nie uzywałem tylko klikałem jak szalony bo sie bałem że padnę a więc proszę o zdjęcie bana ...
Marcelllo
11-12-2009, 19:51
Czasem się zlaguje serv i wiem, że to server bo potwory też mają laga ;)
Nie jest to nowością, często tak jest ;) Ale nie są one non stop ;) Gdzieś tak co 15 minut :)
Angu$ XD
11-12-2009, 19:54
Ogólnie nie mam lagów.
Musiałabym mieć nieźle zamulonego kompa żeby mi Tibia lagowała:P
troche sa lagi ale zauwazylem ze speed(esc) nie dziala juz;/;/;/
Misiaczek Sorc
11-12-2009, 20:06
Jak chodzicie na esc to macie cos w stylu exh~ i nie mozna juz tak chodzic ale niestety mp click zostal xd Lagów nie ma
miałem założyć dzisiaj ten temat bo dzisiaj ok.16 miałem takie lagi że nie mogłem nic zrobić nie wiem jaki był tego powód ale to raczej nie mój net bo nigdy na tym serwerze nie miałem takich lagów jak dzisiaj
a ja w ogóle nie mam lagów i nie miałem, nie wiem od czego to zależy.
Lagi..
Są są miałem wcześniej tylko tak czasem raz na 1h taki lekki i nic nie było a dzisiaj to wogóle(dziś chodzi mi o dzien 11.12.09) straszne lagi ale mam nadzieje że po restarcie serwera wszystko będzie GIT
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.