PDA

View Full Version : Si?a to jedno??.

Rzulf
26-12-2009, 18:17
Siła to jedność: Paluch,Shellerini,FsDan,Kobra,Koni,Waber,Mrokas,Sa ja,Słoń,Perez,Dj Taek

http://www.youtube.com/watch?v=6ZiqmHIySqY

Jaram się shellką jak pojebany.

Wolly
26-12-2009, 18:27
Konkretne. :) Czekam na kolejne kawałki, byle były by równie zajebiste.

Storm
26-12-2009, 18:29
Zajebista nuta, Slon i Paluch wymiataja , oby tak dalej i wiecej kawalkow :D

Axelo .
27-12-2009, 09:05
Dobre, jak panu up najbardziej podobali mi się Słon i Paluch.

Mikiel Król Sedesów, ej!
27-12-2009, 09:49
Nie zauważyłem w tym tracku żadnego rapera : O Sami penerzy. Z tych wszystkich poznańskich gwiazd to najlepiej wypada Sheller, jeszcze słuchać można RY23, ale nie było go w tym oto tracku.

Jaros Jaroz Jaro
27-12-2009, 14:33
Nie zauważyłem w tym tracku żadnego rapera : O Sami penerzy. Z tych wszystkich poznańskich gwiazd to najlepiej wypada Sheller, jeszcze słuchać można RY23, ale nie było go w tym oto tracku.

;d

@topic

ogólnie mi się podoba. duża lista ;o

Rzulf
27-12-2009, 19:24

To jest właśnie ograniczanie się do garstki raperów.
Hmm, no okej, każdy ma prawdo do swojego zdania. No i oczywiście szanuje je...
Ale czy Poznańska scena nie jest obfita ?
Paluch - daje rade. Cała aifam klika...
Shellerini - to nim jaram się jak pojebany i czekam na solo tak, ze max.
Słoń - i ten jego chory styl.
Całe PDG... Robi dobre gówno...
Oczywiście dla mnie nie mogę ich porównać do Paktofoniki, Fokusa czy tam O.S.T.R`a, ale nie bądźmy zamknięci na tylko paru wykonawców...
Pozatym shellka ma jakieś 20+ lat, młody... Więc manawijać o czym ? Skoro w życiu za dużo jeszcze nie przeszedł.
Ja się jaram ;)

Heineken
29-12-2009, 16:41
@RZULF

jak to nie przezyl przesluchaj wszystkie kawalki jego i na ktorych sie udzielal.

JA Z CHECIA ICH PORÓWNAM MAGIK DLA MNIE CHOJOWY. NIE PodOBAJA MI SIE JEGO BITY. rahim z fokusem tez fokusa nie moge sluchac do pizdy.

ostr tez gowno frajer sie wykreowal na fristajlowca i teraz kazdy ma do niego szacunek bo po koncercie mowi jaka to widownia fajna i w ogole.

zeus? co to za frajer zerowiec .

kogo tam jeszcze sluchasz mikjel ? hmm mezo verba?:O

jestem pewnein ze jak oni stali sie "slawni" byles podjarany i sluchales piosenke ANIELE na full i wystawiales glosniki do okna:O.

I tak naprawde pe do n z kreską przoduje z wuwuą.

AIFAM I SZELKA ROZKURWILI!!!!!!! Prze Uj zwrota szelki!:)

Wszyscy polecieli niedlugo mixtape LUZBENA CREW też bedzie ciekawie.

na mikiela sram od dawna rzulf zauwazylem ze chce byc jak raper troszke sie naogladal i nasluchal zbyt tedego i raper z niego wielki ;o wyjebane.

slownictwo nie czyni cie kims kim nie jestes i nie bedizesz boś pizda. ta co ty mozesz wiedziec o ry i szelce skoro nawet nie slyszales PEŁNEJ DYSKOGRAFII PDG. to tak ja zjesc ziemniaka z obiadu i powiedziec ze chujowe sorry dla mnie pizda jestes mikiel czy jak tam na ciebie szczekaja.:|

Red Rubblaz
29-12-2009, 22:06

bym napisal, ale juz ci odpisali na gorze.

@topic
fajne, sheller i paluch najlepiej.

SilesiaRebel
30-12-2009, 23:05
Przekozacki ten utwór

no ale to wkońcu Poznań jedni z najlepszych