PDA

View Full Version : Odbanowanie innych...

Skryper.!
03-01-2010, 13:12
Witam. Skoro Woder Bone zostal odbanowany to prosze o odbanowanie innych graczy, ktorzy zostali zdeletowani. Mozna im takze odjac 100 lvl i eq.
Pewnie tego nie zrobicie. Czemu? wszyscy wiedza.
Pewnie temat bedzie usuniety;)

*^*Hunterpall*^*
03-01-2010, 13:13
Woder stracil 100lvl i 500kcc.
Gm moze sie zgodzic odbanowac innych, ale malo kto bedzie chcial zaplacic za to taka cene:)
Mysle, ze rozwialem juz twoje watpliwosci.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
03-01-2010, 13:13
I jeszcze zeby oddali zabrane chary, za różne przestępstwa :>

Skryper.!
03-01-2010, 13:14
Gm moze sie zgodzic odbanowac innych, ale malo kto bedzie chcial zaplacic za to taka cene:)

ale cena powinna byc proporcjonalna do lvla chyba nie? Pomysl

aLiN
03-01-2010, 13:14
@up
Po pierwsze, woder to haker.
Master Shidishi, został shakowany i sam mówił, że woder podał mu ip na ventrillo, eq zdobędzie.

handlarz_narkotykow
03-01-2010, 13:21

kazdy chyba będzie wolal odzyskac chara nawet i pustego...

@ topic
przypuszczam że każdy może odzyskać chara starajac sie o niego poprzez pisanie maili do mortiisa po jakims czasie ok. 2tyg do miesiaca

Mehu
03-01-2010, 13:22
Dobra skończcie już i wyjdźcie na dwór. I odpierdolcie się od tego co robi ekipa. Sami jedziecie na botach. Nie ma ed/ms/rp 1,5k+ który na bocie nie jedzie.

Do widzenia.

Wolly
03-01-2010, 13:25
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=565074&postcount=8

Poczytaj i dowiesz się o co w tym wszystkim chodzi. :)

*^*Hunterpall*^*
03-01-2010, 13:30
kazdy chyba będzie wolal odzyskac chara nawet i pustego...

Level levelem ale kto specjalnie bedzie kupowac 500kcc na allegro zeby potem sprzedac chara spowrotem na allegro? ; o

Podejrzewam, ze ci co mieli usuniete duze lvl np Przemo ziom juz nie graja.

Deads
03-01-2010, 13:31

Woder Ma 3 Chatki Jak byś nie wiedział warte wiecej niż torus albo Darkrose w kcc Oczywyscie + 3 2 kaptury

Rgk
03-01-2010, 13:32
A skąd wszyscy wiecie ze stracił wogule te 500kcc ? ;o

Krsix
03-01-2010, 13:39
A skąd wszyscy wiecie ze stracił wogule te 500kcc ? ;o

Dobre pytanie :D

@top
Choćbyście płacili po 100kcc za 400lvl to i tak musicie dać wspomogę na utrzymanie serwera żeby was odbanowali ;)

Marcelllo
03-01-2010, 13:46
A ja nie jestem za tym. Niech ludzie w końcu przestaną bocić... Powinni monitować pakiety wysyłane do serwera i automatycznie usuwać konta za użycie jakiegokolwiek bota. Niektórzy się męczą grając ręcznie a niektórzy jedynie naciskają 3 hotkeye i po sprawie...

Kowalu$
03-01-2010, 14:08

Niech cena bedzie adekwatna do lvla...
Odbanujcie wszystkich i nie piszcie wiecej ze za cave jest delate

.Panicz.
03-01-2010, 14:18
No i bardzo dobrze że temat zostanie usunięty. To nie wasza sprawa,cieszcie się że macie jeszcze możliwość grać na tym serwerze.

Angu$ XD
03-01-2010, 14:19
Woder od początku odwoływał się od bana. Jeżeli chcesz to zapłać 100 lvli i 500kcc+ ^^ Może i tobie zdejmą. On miał powody żeby się odwoływać wic nie wnikaj już w to:)

!!sQaua!!
03-01-2010, 14:22
To już chyba 5 temat na Woder Bone'a...
Myślę, że nie powinniśmy już tak w to wnikać, w końcu to nie jest nasza sprawa.
Moim zdaniem 'odkasowywanie' go było złym pomysłem, ale teraz już go nie warto kasować, bo 'kto daje i zabiera, ten się w piekle poniewiera'.

Wątpie, żeby komuś z ekipy chciałoby się pilnować tych wszystkich unbanów, kaucji itp...

krzysiek_15
03-01-2010, 14:35
tylko jest troche roznic miedzy woderem a innymi graczami!
1. Administracja karze za kupywanie/sprzedawanie charow/kcc na allegro! jak wiemy woder to xx owner :)
2. woder ma w chuj kasy! a jezeli nawet nie ma dokupi na allegro!! 500kcc teraz to nie jest duzo!
3. spojrzmy na jego lvl! dokladnie 2174 wiec?! przeciez taki lvl expi 25/8 na wardach w 2 tyg odrobic ponad polowe! a te smieszne 100 lvli? ni prosze was!

Administracja sama psuje ten server! sa niekonsekwentni! przeciez mialo byc tak ze nie ma przekupstwa a co to jest??
Zaraz moj post zostanie skasowany zapewne jak wszystkie moje posty w ktorych mowie prawde :)
pozdrawiam old Wladca Luku! wasz kochany misio!

Mitek
03-01-2010, 14:42
Wszystki chary powinne zostac oddane. Powini im wziac proporcjonalnie lvli i kasy.

..:TaLoS DrUid:..
03-01-2010, 14:46
Ja pierdole.Ile jeszcze zrobicie tematow o nim/?
Odzyskał hara Ok nie sprawiedliwe bo miało być delete. Spoko ale np postawcie się w jego sytuacji.Np ty Skryper jak by Ci mieli deletnąć 2k lvl co byś zrobił na pewno płakał i prosił gma aby nie usuwał.Więc niewiem poco te bezsensowne tematy ....-.-

Emo
03-01-2010, 14:58
Nie mam pojęcia po co kolejny temat... Czy wy nie rozumiecie, że nic nie wskóracie w ten sposób? Pogódźcie się z tym, że go odbanowali i koniec. Dziwi mnie jednak posunięcie administracji, skoro miał być delete to delete... Z drugiej strony może Woder miał jakieś dowody...

Santano
03-01-2010, 15:07
Jeśli ktoś z Was byłby gotów zapłacić taką cenę za odblokowanie postaci, moglibyśmy to rozważyć.
Postać Woder Bone jest teraz sprawdzana przy każdym zalogowaniu. Za jakiekolwiek użycie bota postać zostanie ponownie usunięta, kolejnej szansy nie będzie. Wszystkie bany nałożone na tą postać będą kilkukrotnie dłuższe.
Były już przypadki, że odblokowaliśmy konto po usunięciu takowego za używanie bota, nawet w ostatnim czasie, osoby te były kilkanaście razy sprawdzane, bota już nie użyły.
W związku z tematami, które powstały: zobowiązujemy się, że od tej pory nie oddamy już żadnej usuniętej za używanie cave bota postaci, niezależnie od jej poziomu.