View Full Version : Coraz wiecej Thread.
MorgiBack
26-01-2010, 16:58
Już mnie te thread wkur... już nie długo będzie Thread Imion !! (tylko imienia Stanisław może wkładać screeny) itd.....
Co wy o tym myślicie że to już się stanie chore zaraz w dziale Zdjęcia nie będzie żadnego normalnego tematu..
Nie mówiąc już o "Czesław Life".
Piszcie co o tym sądzicie.
P.S Na wasza krytykę wyjeb.. to jest dział i chciałem tylko swoja opinie wyrazić
:)
...I zesłał ich Bog na ziemie... by siali zamęt i zniszczenie...
www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.
Belfus Adri
26-01-2010, 17:00
W remacie screny, mozna dawac ss z czego sie chce i jak chce...
Tyle na ten temat.
Z jednej strony dobrze, że powstają takie 'thready', bo w jednym temacie zawarte są zdjęcia wielu graczy co powoduje, że nie ma takiego bałaganu. Oczywiście nie można też dać się wplątać w paranoje, ja jestem za tym, aby powstawały tylko 'tematy miast'.
Dopóki nie musisz sprawdzić każdego posta myślę, że nie powinno Cię to martwić. Każdy ma prawo założyć swój własny temat. Wszystko oczywiście w granicach dobrego smaku.
Xienus Paladin
26-01-2010, 17:03
dzięki tobie wpadłem na super sprawę :)
zaraz założę Bartosz Thread :)
@Edit
no dobra dobra to byl Joke xD (nie mam 3 zdjęć bo 4mata robiłem ) :)
MorgiBack
26-01-2010, 17:04
dzięki tobie wpadłem na super sprawę :)
zaraz założę Bartosz Thread :)
No widzicie tylko podsunąłem komuś pomysły.....
www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.
.vimpex.
26-01-2010, 17:06
Boże, jeśli Ci to przeszkadza to nie wchodź w dział Screeny :)
A jak chcesz to teź zrób swój temat " Władek Thread - Każdy Władek wstawia ss'y":D
A niech robia sobie co chca od tego jest dzial 'screeny' ..
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
26-01-2010, 17:10
Jeżeli tematy nie łamią obowiązującego regulaminu forum, to uważam, że nie masz się o co napinać
Dexter Rook Sorcerer
26-01-2010, 17:17
Jeżeli tobie to przeszkadza to nie poprostu nie musisz przeglądać tych tematów,o ile się nie mylę wstawiałeś nawet w niektórych screeny więc nie wiem w czym problem. Jeżeli nie łamię on regulaminu to nie powinien zostać zamknięty,nie mówiąc o usuwaniu.
handlarz_narkotykow
26-01-2010, 17:37
Też byłbym za tym żeby było kilka diałów np. Podkarpacie City/ Mazowsze City itp ewentualnie miasta chociaż by było wiadomo skąd kto mniej więcej jest :P lub też tematy poszczególnych gildii :)
Dopóki nie musisz sprawdzić każdego posta myślę, że nie powinno Cię to martwić. Każdy ma prawo założyć swój własny temat. Wszystko oczywiście w granicach dobrego smaku.
Signed.
Powiedzcie mi co jest zlego np w Temacie (nazwa gildii) Thread?
P.S Na wasza krytykę wyjeb.. to jest dział i chciałem tylko swoja opinie wyrazić
Idz dzieciaku płacz z kolegami na dworze, a nie tutaj. Od tego jest ten dział.
Jestem na nie.
Mogli by zrobić specjalny poddział dla takich tematów. Na razie mi się to podoba. Mogę pooglądać poczynania gildii na apo, bez logowania na serwer(nie mam tibi na kompie :o!)
A i tan dział jest do wyrażania opinii, czyli jak zakładasz temat to każdy ma prawo wyrazić tam swoją opinie.
MorgiBack
26-01-2010, 18:43
Idz dzieciaku płacz z kolegami na dworze, a nie tutaj. Od tego jest ten dział.
Jestem na nie.
Już ?! Wyżaliłeś się?! Idź na dwór.
A po za tym gdzie ty tu widzisz jakąś sondę.. :eek: naucz się czytać a potem nabijaj posty..
www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.
Marcelllo
26-01-2010, 19:30
Lepsze thread czy life niż za każdym razem wklejanie nowego ss w oddzielnym temacie :D
Takie jest moje zdanie co do tego :) Ale trochę przesada jest z tym, bo każdy robi "Thread" w którym umieszcza 2 ss'y i koniec... Powinien być jakiś ciąg, że trzeba co tydzień ss wkleić inaczej temat jest zamykany/usuwany :d
Właśnie kto tu się żali...
Co cie to obchodzi co innni robią?
Nie podoba się to zmień serwer.
ps.
Już się wypowiadałem.
A co do nabijania postow bo leje na nie....
Wyjeba** mam na ten serwer;/
Seth Drut
27-01-2010, 17:17
nie wiem dlaczego cie to denerwuje..
nie musisz ogladac, jezeli nie chcesz
ja np. lubie ogladac takie tematy.. zawsze tam wiecej ss'ow niz w "100lvl by .." :D
thread narazie Miast jest
lify sa z imionami bo tam nikt inny ss nie wkleja poza kolesiem co zalozyl ten temat:O
mi to nie przeszkadza:O
Po to jest wlasnie zakladka screeny, a co Ci to wogole przeszkadza ?
Wcale nie rozumiem po co ten glupi temat ...
Mi to nie przeszkadza i jest dobrze.
Masz racje co do powstawanie dzialow Thread, ale jak one powstają to jest o wiele mniejszy bałagan i czytelnicy forum maja wiecej do czytania i oglądania :D
Od tego jest ten dział, każdy ma prawo założyć swój temat, a jeżeli ci to przeszkadza to po prostu tam nie wchodź? : O
Co Ci do tego? Dział screena właśnie służy takim tematom!
Są one o wiele ciekawsze niż pojedynczy post ze screenem 'Awansowałeś z 999 na 1000 lvl'. Nie rozumiem dlaczego Ci to przeszkadza...
3rd Dimension
28-01-2010, 15:07
Piszcie co o tym sądzicie.
,ale:
To jak w końcu?? /\
@Top: ktośtam rzucił dobry pomysł, żeby thready miast zrobić, ale jak ludzie z all wsi zaczną robić, co po 1 osoba gra, to będzie lipa : d.
Najlepszym wg. mnie rozwiązaniem będzie, żeby np. były tylko thready gildii albo taki warunek, że min. 3 osoby postują screeny.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.