View Full Version : [CS] Bezpodstawny ban?
BauwaneK
31-01-2010, 12:43
Witam.
Niedawno na mapie de_aztec dostałem bana. Oczywiście ban jest za Wh, którego nie posiadam. Tak to jest jak na serwer wbija gracz, który gra w cs'a od 2 dni i spamuje czat, wyzywając Tygrysa, iż nic nie robi ze mną, BO MAM WH... Nie mam wh, szkoda by mi było Steam'a. Tygrys nawet mi nie zrobił ss'ów, demka pewnie też nie nakręcił.
Pozdrawiam,
BauwaneK.
P.S. Tu ss, że perm.
http://iv.pl/images/6z9tytc1s87z9g9gf6q.png
Xienus Paladin
31-01-2010, 12:48
ja tez dostałem bana i bo pisałem co kilka min żeby zbanowali takiego typka z aim botem -.-
Mortalix
31-01-2010, 12:49
Uważam, że Ty jak i Udi dostaliście bana za darmo. :}
Proponuję aby administracja utworzyła dział/temat na forum do wrzucania screenów i by robiła je w grze.
E tam temat do wrzucania screenów .. Niech wezmą na administratorów ludzi, którzy znają się na tej robocie .. Przecież obecni nie ogarniają nawet podstaw CS'a. 4-5 nowych, ogarniętych adminów i myślę, że serwer dojdzie do ładu.
BauwaneK
31-01-2010, 12:57
Tygrys pewnie mnie zbanował, za to, że puszczałem binda dla zabawy:
http://iv.pl/images/jyow206gbkcaf1ahxgo9.png
Chociaż w sumie, nie dziwię się mu. Przecież nie musi być obeznany we wszystkim. :)
Xienus Paladin
31-01-2010, 13:01
ja dostałem bana prawdopodobnie od Nelmana (Mc Maciek)
on w ogóle się nie nadaje do CSa...
skoro każdy ma staty około 5;4
a taki jeden luna coś tam ma 20;1 to chyba wiadome ze trzeba go sprawdzić..
Dostałem bana nie wiem za co bez powodu może za to ,że powiedziałem że admin nie banuje cziterów(Mc Maciek) dostałem bana i cały czas czekam na unbana a chcę pograć
Tygrys pewnie mnie zbanował, za to, że puszczałem binda dla zabawy:
http://iv.pl/images/jyow206gbkcaf1ahxgo9.png
Chociaż w sumie, nie dziwię się mu. Przecież nie musi być obeznany we wszystkim. :)
Akurat za to i ja bym Cię zbanował. VDC Redux to bardzo rozbudowany cheat do Counter Strike'a, a wysyłanie takich bindów nie mówi de facto czy robisz to dla zabawy, czy faktycznie masz włączone cheaty i naciskając klawisz odpalasz menu.
Twój żart się nie udał, a admin zachował się na mój gust - poprawnie.
Mc Maciek
31-01-2010, 13:56
Zaczyna się to samo co na serwerach do gry w Tibię... Jak zwykle jesteście pokrzywdzeni itp itd. Sami się przyznajecie, że coś robicie nie tak jak trzeba i płaczecie, że dostajecie bany... Jak co drugie Twoje słowo to przekleństwo, najeżdżasz na kogoś, to nie dziw się, że dostałeś bana.
BauwaneK
31-01-2010, 14:00
Ale to nie jest Tibia, do bana potrzebne są dowody.. Ss'y - Demo.
#Crayon
Tak? A niby dlaczego inni nie dostaja bana?Hmm...? Np. Taki Cineq, Muflon?
Za to co ty napisałeś.
czy robisz to dla zabawy, czy faktycznie masz włączone cheaty i naciskając klawisz odpalasz menu.
Na takie coś trzeba też mieć dowody :)
#Mc Maciek
Gdzie widzisz w moich wypowiedziach przekleństwa?
@up
Jak admin jest na serwie i Cię banuje za przekleństwa albo chociaż za tego binda to musi mieć dowód. Wina leży po Twojej stronie, bo gdybyś nie wykonywał nieodpowiednich czynności w grze, bana byś nie dostał.
Siemeniu
@edit, down
Ile ty człowieku w CS grasz. Widziałeś kiedyś żeby za przekleństwa był perm ? Lol.
Zapewne tego bana będziesz miał jeszcze max 2 dni. Chyba, że za tego binda to napisz do Tygrysa na pw.
BauwaneK
31-01-2010, 14:12
No dobrze, przypuśćmy, że ban jest za tego binda. Czyli za przekleństwa jest perm?
Sam napisałeś, że potrzebny jest dowód. Ja tu żadnego nie widze..
#editUP
Nie chodzi mi o to... Nie przeklinałem, chodzi mi o to, że puszczanie tego binda jest wzięte pod uwagę jako przekleństwo. Bo ja dostałem perma...
Puszczałem tego binda, a zadaniem admina jest sprawdzić czy jest to pusczanie dla zabawy, czy używanie dopalacza...
To ze ktos ma dobre staty to nie znaczy ze posiada boty itp. moze to jest dobry gracz ktory gra w cs'a juz bardzo dlugo. Gmowie musza miec powod dla ktorego wystawiaja bany -.-
Mortalix
31-01-2010, 15:56
You have been kicked and banned permanently by the server op.
Kicked and banned.
Dziekuję, dobranoc. Koniec imprezy! : /
#down
Tak mogę. Dostałem perma za zabicie 5 osób w rozgrzewce wśród których był Mc Maciek. :}
BauwaneK
31-01-2010, 16:01
Mortalix, możesz wyjaśnić co miałeś na myśli?
#Crayon
Tak? A niby dlaczego inni nie dostaja bana?Hmm...? Np. Taki Cineq, Muflon?
Za to co ty napisałeś.
Bo trzeba powiedzieć sobie szczerze - obecni administratorzy(Muflon, Tygrys, Mortiis, Mc Maciek aka Melman) nie ogarniają tego wszystkiego. To raczej wszystko tłumaczy.
Mc Maciek
31-01-2010, 16:09
Bauwanek, nie mówiłem, że to Ty przeklinałeś. Co do WH, to dobrze widziałem, co robiłeś, jak wodziłeś celownikiem przez sciany za przeciwnikami i strzelałeś nie wiedząc, że oni tam są.
Dajcie trochę czasu na ogarnięcie tego wszystkiego, dobrze wiecie, że to są dopiero początki. Niedługo będą nowi admini, będzie łatwiej wszystko ogarnąć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.