PDA

View Full Version : Fast Puma Ban na rok!!!!

Graland
02-02-2010, 13:34
Witam jestem posiadaczem konta Fast Puma dlaczego dostałem bana na rok za destruktywne zachowanie. A przecież tylko typek dal mi 150kcc przecież w regulaminie "7 - GM/Tutor nie ma prawa angażować się w jakiekolwiek transakcje wykonywane przez graczy." odwołuje się od bana. jeszcze Santano sobie wymyślił ze zabierze mi eq nawet jak przeczekam bana to jak tak to detale Woder Bone!!!!

Arcuś <3
02-02-2010, 13:40
Bo jestes jebanym psem ktory opierdala innych.

Brain
02-02-2010, 13:40
http://th00.deviantart.net/fs11/300W/i/2006/219/c/1/don__t_cry_by_photoImpact.jpg

Od teog jest dział Odwołania. Proponuje zamknąć temat : ). Szkoda, że nie dostałeś deleta : (.

Ernii
02-02-2010, 13:41
dobrze ci tak oszuscie jak sa dowody to masz pojechane ; s kara cie nie omine . Oszustom mowimy nie !

Vojska
02-02-2010, 13:46
Dobrze Ci tak, dla oszustów nie ma litości :)

Veto
02-02-2010, 13:56
Witam jestem posiadaczem konta Fast Puma dlaczego dostałem bana na rok za destruktywne zachowanie. A przecież tylko typek dal mi 150kcc przecież w regulaminie "7 - GM/Tutor nie ma prawa angażować się w jakiekolwiek transakcje wykonywane przez graczy." odwołuje się od bana. jeszcze Santano sobie wymyślił ze zabierze mi eq nawet jak przeczekam bana to jak tak to detale Woder Bone!!!!

Gratuluję. Od samego początku mówiłem Ci, że robie filmik i administracja stara się pomagać gdy ma się dowody. Masz teraz tego dowód. Kthxbye _/

Santano
02-02-2010, 13:57
Już Ci to tłumaczyłem..
Skoro jesteś takim miłośnikiem regulaminu, również Ci coś skopiuję:

2 - Zakazanym jest podejmowanie działań mających na celu kradzież konta i wszelkich znajdujących się na nim dóbr. Konta osoby, która popełniła to wykroczenie - zostają usunięte za Destruktywne Zachowanie.Ze względu na chamstwo, bluzgi pod moim adresem (z innego konta), spam: zmieniam zdanie. Postaci prawdopodobnie nie odzyskasz.
Chyba, że Twoje zachowanie się zmieni. :)