View Full Version : Potrzebni GM'owie!
Dzisiaj tak popatrzyłem na Game-Chat i po prostu załamałem ręce. Rozumiem administracja przed samym update zajęta no, ale jakby nie było to tak być nie może :confused:
http://i45.tinypic.com/2wmghv9.jpg
Podbijam!
Kiedyś było git, za czasów Exoda... ostatnio zalogowałem się na chwile, zobaczyć co jest 5 i po wejściu na GC stwierdziłem, że nawet pogadać nie można i sobie poszedłem- masakra jakaś.
Podbijam!
Kiedyś było git, za czasów Exoda... ostatnio zalogowałem się na chwile, zobaczyć co jest 5 i po wejściu na GC stwierdziłem, że nawet pogadać nie można i sobie poszedłem- masakra jakaś.
Też jestem takiego zdania. Kiedyś nawet nikt nie pomyślał by napisać na gc oferte sprzedaży. Teraz ludzie piszą bo wiedzą, że nie dostaną bana...
Marcelllo
05-02-2010, 14:36
No teraz kiedy Santano się zajmuje update to już nikt nie pilnuje porządku... Mogliby kilku tutorów zatrudnić nowych bo teraz to masakra...
Tak, porządku na kanale Game-Chat nie ma w ogóle. Nawet bany są bardzo rzadko za pisanie nie na temat na kanałach.
Zbigniew Wodecki
05-02-2010, 15:13
Można było by wprowadzić takie coś, ze na game chacie nie można było napisać "buy" lub "sel, sell"
Ale jak najbardziej są potrzebni GM'owie, albo jeden porządny.
Mało jest takich co siedzą tygodniami nie wychodząc z domu, tylko grając?
Pako Kimg
05-02-2010, 15:27
Z tego co widzę gc to masakra : ||
Powinien być chociaż 1 nowy GM ;)
Zrobił by porządek :-))
Pozdro ! : D
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
05-02-2010, 15:41
Można było by wprowadzić takie coś, ze na game chacie nie można było napisać "buy" lub "sel, sell"
Muahaha! Podjebałem twój pomysł i to ja bd sławny
#topic
Upy i tak są rzadko, więc dodatkowi gmi nie są potrzebni, bo poprostu zaraz się zwolnią.
Ale jak najbardziej są potrzebni GM'owie, albo jeden porządny.
Mało jest takich co siedzą tygodniami nie wychodząc z domu, tylko grając?
Wtedy pisali bi inaczej jakimisz szyframi lub cos tego nieda sie wyeliminowac mozna tylko dawac ban na 1 dzien na ip..:)
Na GC jeszcze nigdy tak źle nie było... ;|
Też jestem za zrobieniem jakiegoś porządku, nie tylko na GC, ale i w kwestii botów, bo widzę że tutaj sporo osób nawet się z tym odnosi że ma bota, a jak nie, to i tak widać auto uh'y i w ogóle, a banów za bardzo nie widać, zwłaszcza dla hlvl którzy ładnie na nich cisną....
A co do game-chat, dla mnie to wygląda jak kanał trade, z tym że można częściej pisać msg :|
Albo zatrudnijcie kogoś odpowiedzialnego do takiej fuchy, albo niech obecni GM'owie się tym zajmą :P
Temat jak najbardziej trafiony :)
Peace.
Wujaszek
06-02-2010, 00:21
Powinni wziąść więcej gmów, żeby lookali na trade game-chat itp oraz takich którym by się chciało w nocy boty łapać ;D
Teraz to już nie ma sensu tu grać.
Założe się, że do końca roku nie bd grało więcej niz 200 osób.
@topic
Tak jest od jakiegoś miecha.
Latwo jest powiedziec..... Tylko skad tu wziac zaufanych ludzi.
Powinni Zrobić rektrutacje ..
Trwają prace nad update, co za tym idzie, ekipa ma mniej czasu, zapewne po zakończeniu prac będą częściej siedzieć na serwerze i pilnować kanałów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.