Zaloguj się

View Full Version : League of Legends

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

'Oxidosis'
24-12-2011, 20:12
Fakt, pomylilem sie. Do tryndy.

A Tobie o co chodzi? Ze zamiast skin napisałem skorke? Spoko. xd

Ja pier*ole, chodzi o to, że jak mozna kupować tak droga skorke do xina, ktory jest po prostu mega chujowy. Zaraz znajda sie Quiety i inni ktorzy mnie shejtuja i powiedza jaki to xin jest zajebisty, ale dla nich to nawet garen ap jest dobry takze :)

Diablo
24-12-2011, 20:23
http://screenshooter.net/data/uploads/nx/tt/tpex.jpg
Ktory skin ladniejszy?xd

KamilQ
24-12-2011, 20:46
Ja pier*ole, chodzi o to, że jak mozna kupować tak droga skorke do xina, ktory jest po prostu mega chujowy. Zaraz znajda sie Quiety i inni ktorzy mnie shejtuja i powiedza jaki to xin jest zajebisty, ale dla nich to nawet garen ap jest dobry takze :)

Jak mam to czemu mam nie kupic? :D
XIN>TRYND

Assassin Mateusz
24-12-2011, 20:56
Ktory skin ladniejszy?xd

Szkarłatna Akali. :)

_woto_
24-12-2011, 21:08
1 gra rammusem i tak jeszcze bez wszystkich itemkow i runek ale nizly fun
http://img535.imageshack.us/img535/1223/rammush.jpg

SedaN*
24-12-2011, 21:12
Ktory skin ladniejszy?xd

Ja mam żądlącą akali i nie narzekam ;d fajna, żółta XD

'Oxidosis'
24-12-2011, 21:24
Jak mam to czemu mam nie kupic? :D
XIN>TRYND

trynda > teemo ap > gowno > heimer > xin

pogodz sie z tym

warlike
24-12-2011, 22:09
http://img33.imageshack.us/img33/1034/asdkr.png
ide do gory

'Oxidosis'
24-12-2011, 22:41
gj ja na ostatnie 25 gier wygralem 20, z czego dwie ostatnie przejebalem..... ale ogolnie liczac od 4 dni jestem 180 elo na + takze progresik

Taki se pazdzioszek v1.01
24-12-2011, 22:59
trynda > teemo ap > gowno > heimer > xin

pogodz sie z tym

Xin to dobra postać do carrowania low elo (ofc z jungli), z racji szybkich ganków i całkiem skutecznych, nie zgadzam się z Tobą. Xin na low elo = dobry pick do jungli

Tumanbuga
24-12-2011, 23:56
Xin to zajebisty offtank z dużym dmg na early (grałem nim troche więc to nie jest puste gadanie) = dobry pick , niby łatwo go skontrować i tak dalej , ale to samo tyczy się każdego innego melee naparzacza z wyjątkiem chyba tylko Olafa(R) , grałem ostatnio sporo 3v3 gdzie Trynda jak się domyślacie uważany jest za UBER PRO OP WIN GAME , bullshit - wystarczy odpowiedni team ze stunami i ignite , no i ewentualnie takie luksusy jak ścięcie as (Nasus) i Tryndy nie ma. Bardziej chyba jednak obawiałbym się Xina bo ma instant doskok i bardzo szybkie podbicie (premia do as) przy czym dokurwia całkiem ładny dmg.

Mów mi królu
25-12-2011, 00:08
no niewiem czemu oxi uwazasz xina heima za gówna to są dobre czempy jak sie ogarnia zobacz sobie streamy ludzi co nim grają jest nie tak czesto pickowany ale jak jest ogarniety to naprawde dobrze gra kazdym czempem jak ogarniasz to jestes kotem i tyle jak dla mnie nie ma słabych czempów

Qυiet
25-12-2011, 09:16
Dla Oxiego najwyraźniej wszystko co wymaga użycia mózgu lub nie jest OP jest słabe. Nie wiem w sumie czemu. Xin może nie jest najlepszym pickiem i został wyparty przez wiele innych, ale na low elo jest jak najbardziej dobry.

Diablo
25-12-2011, 11:03
Majac 4 bany za wychodzenie z gier dostalem 450 rp, zajebiscie o.o

mistrzemty
25-12-2011, 12:14
Ja też miałem z 3 bany a rp dostałem a nie którzy nie dostali. Już sam nie wiem o co w tym chodzi XD. A tak poza tym co kupić malze czy nocturna ? :>

SedaN*
25-12-2011, 12:39
Śmiać się możemy, ale z takim heimerem ciężko mida wygrać, nakurwi tyle tych zabawek, lecisz np. takim karthusem w niego i zamiast ty go zabić on Cię kontruje swoimi zabawkami + łatwo się nim puszuje turety ;d jednak ten chemp gowno robi w team fight i to jest jego strasznie duża wada, przez którą mało osób ją pickuje..

a co do elo to ja nie wiem, z 1400 spadłem na 1260 : ( jeszcze wczoraj straciłem 20 elo przez kłopoty z lolem, bo w czasie wybierania chempów mnie wywalało.

Qυiet
25-12-2011, 13:02
Przed chwilą zagrałem duo z kumplem z teamu. On Vayne, ja Nunu support. Patrze na przeciwny team: bot Cait + LeBlanc. Ja pierdole. Jaki to jest chory support LB. Chory dmg, a w teamifghtach miała ściągać przeciwnego supporta. Na szczęście, Nunu to tank, więc nie dała rady mnie zabić, a Vayne latała ze Starkiem i Boilem ode mnie :P

http://i44.tinypic.com/2ptzdxu.jpg

I taki mały bonus: zapisaliśmy się na turniej, gdzie można wygrać podkładki, myszki i klawiatury. Trafiliśmy na same low-boby, aż do półfinału, gdzie spotkamy... exGBT lub DELTA.eSPORTS (NVM). Zajebiście. Jedyny plus tego taki, że walczą między sobą :P Mam nadzieję, że chociaż 3 miejsce się uda zdobyć :P

Link do drabinki. (http://allplay.pl/pl/tournament/lol-allplay-qpad-christmas-cup,29/)

http://i43.tinypic.com/2ym9a1c.jpg

SedaN*
25-12-2011, 13:03
Oooooo, miło, dostałem 450 riotów i aktualnie mam 559, czekam na jakiegoś przecenionego chempa albo jakiegoś zajebistego skina! :)

'Oxidosis'
25-12-2011, 13:07
Dla Oxiego najwyraźniej wszystko co wymaga użycia mózgu lub nie jest OP jest słabe. Nie wiem w sumie czemu. Xin może nie jest najlepszym pickiem i został wyparty przez wiele innych, ale na low elo jest jak najbardziej dobry.

No pewnie, a sam najczęściej gram champami, które według większości są ''bardzo trudne do ogarnięcia''.

Poza tym, nie postacie wymagają mózgu, tylko gra. W końcu strategiczna, także myślenie odgrywa główną role. Ale skoro uważasz, że są postacie, na które wymaga się użycia mózgu i są takie, na które się tego nie wymaga, byłbym wdzięczny, gdybyś podał mi przykład jakiegoś championa. Założe się, że nie podasz, albo - jak zwykle - będziesz szukał dziury w całym. Tak czy siak, pierwszą część Twojego twierdzenia zdementowałem, ponieważ grając obojętnie jakim czampionem, trzeba myśleć - w końcu postacie to część gry strategicznej, w której przede wszystkim chodzi o używanie mózgu.

Jeżeli chodzi o OP postacie, po raz kolejny się mylisz. Mam około 20 postaci, którymi przegrałem więcej, niż 10 gier rankedowych. Jak wiadomo, tyle OP nie ma nawet w grze, a więc po co miałbym nimi grać, zwłaszcza gry rankedowe, skoro uważam je za słabe? Dużo postaci uważam za świetne i niedoceniane, ale xin czy heimer to dla mnie jedne z najgorszych championów w grze.

Xina, którym zazwyczaj gra się w jungli, pozwole sobie porównać chociaż do Lee Sina. Jeżeli chodzi o early ganki, oboje mają je bardzo dobre. I na tym się kończy, siła Lee Sina z każdą minutą rośnie, a Xina maleję. W końcu dochodzi do tego, że Lee Sin dzięki świetnej mobilności i escape jest praktycznie nie do zabicia, przy czym potrafi zarówno zrobić niezły dmg w tf jak i uratować komuś dupe, ponadto potrafi bez problemu wyłączyć ad carry z tf'a swoim ulti. A Xin? Jak nie zbudujesz jakiś itemów pod AD zrobi chuja dmg, a jak zbudujesz to nawet nie zdąży się rzucić na ad carry i już będzie gryzł piach. O jakiejkolwiek teamowej pomocy, czy ucieczce może zapomnieć. A i mobliność w porównaniu do Lee, jest zerowa.

O heimie nie będę się wypowiadał, bo jak na midzie może kogoś zabić, to przeciez na tfach tak ssie, że głowa mała. 0 dmg, a ulti, który ma ogromny cd, nadaję się tylko do robienia trapów. to ma być ap carry, który ma wyniszczać na combo??? To mają być zbalansowane postacie, mr znawco? Zaraz pewnie powiesz, żeby robić Xina pod AP bo wtedy niszczy wszystkich.

Veto
25-12-2011, 13:28
Z tego co widzę, to piszesz o jakichś glass-cannonowych xinach, którzy nie wiedzą co to warmog atma. Xin ze swoim ulti zabierającym 15% current healtha + flat dmg, oraz dającym (przy dobrym caście) ok. 60 resistów i armoru wcale nie jest silny =/

Qυiet
25-12-2011, 13:34
No pewnie, a sam najczęściej gram champami, które według większości są ''bardzo trudne do ogarnięcia''.

Już ci mówiłem, że ogarnianie to nie to samo co robienie rozpierdolu i kończeniu na statach 10/1. Ogar masz wtedy, gdy spierdalasz z 5 osobowego ganku lub sam zabijasz 3, gdzie przeciwnicy mają podobne itemy, a nie same dorany.

Poza tym, nie postacie wymagają mózgu, tylko gra. W końcu strategiczna, także myślenie odgrywa główną role. Ale skoro uważasz, że są postacie, na które wymaga się użycia mózgu i są takie, na które się tego nie wymaga, byłbym wdzięczny, gdybyś podał mi przykład jakiegoś championa. Założe się, że nie podasz, albo - jak zwykle - będziesz szukał dziury w całym. Tak czy siak, pierwszą część Twojego twierdzenia zdementowałem, ponieważ grając obojętnie jakim czampionem, trzeba myśleć - w końcu postacie to część gry strategicznej, w której przede wszystkim chodzi o używanie mózgu.

Zgadzam się tylko w części. Są czepiony, które wymagają użycia mózgu, jak dla przykładu Vayne. Każdym praktycznie carry możesz normalnie walczyć w teamfightach, bo masz duży zasięg. Vayne niestety tego nie posiada i często walczy w samym środku, dlatego w jej przypadku musisz użyć mózgu, by nie paść w 2 sekundy. Czempion nie wymagający myślenia? Hmm, taka Anka dla przykładu. Jedyne co może być w niej trudnego to odpowiednie użycie miśka, bo tak to spamujesz resztą spelli bez większego wysiłku, polegającym na wytargetowaniu, jak w przypadku Branda dajmy na to.

Jeżeli chodzi o OP postacie, po raz kolejny się mylisz. Mam około 20 postaci, którymi przegrałem więcej, niż 10 gier rankedowych. Jak wiadomo, tyle OP nie ma nawet w grze, a więc po co miałbym nimi grać, zwłaszcza gry rankedowe, skoro uważam je za słabe? Dużo postaci uważam za świetne i niedoceniane, ale xin czy heimer to dla mnie jedne z najgorszych championów w grze.

Wiesz dlaczego na ogół nie ma Heimera i Xina w tier listach? Bo to są czempiony, które mogą w dobrych rękach robić kosmos, a w innych ssać pałę tak, że głowa mała. To samo Blitz. Też niby słaby czemp, ale jak Blitz ogarnia to jest w stanie sam wygrać grę. Są to czempiony często pickowane przez noobów i pewnie widziałeś samych słabych Xinów/Heimów. Zobacz sobie czasem stream Froggena z CLG, on często gra Heimem i ma 100% winów na tym czempie. To chyba o czymś świadczy, nie uważasz?

Xina, którym zazwyczaj gra się w jungli, pozwole sobie porównać chociaż do Lee Sina. Jeżeli chodzi o early ganki, oboje mają je bardzo dobre. I na tym się kończy, siła Lee Sina z każdą minutą rośnie, a Xina maleję. W końcu dochodzi do tego, że Lee Sin dzięki świetnej mobilności i escape jest praktycznie nie do zabicia, przy czym potrafi zarówno zrobić niezły dmg w tf jak i uratować komuś dupe, ponadto potrafi bez problemu wyłączyć ad carry z tf'a swoim ulti. A Xin? Jak nie zbudujesz jakiś itemów pod AD zrobi chuja dmg, a jak zbudujesz to nawet nie zdąży się rzucić na ad carry i już będzie gryzł piach. O jakiejkolwiek teamowej pomocy, czy ucieczce może zapomnieć. A i mobliność w porównaniu do Lee, jest zerowa.

"siła Lee Sina z każdą minutą rośnie, a Xina maleję" to mnie rozjebało. Tak się składa, że Lee Sin jak nie złapie w early fragów, to jest w late słaby. Pozdrawiam w tym mmencie kumpla Veta, który dobrze gankował, a w late był useless, jak cała reszta jego teamu, bo tylko Lee miał fragi. Xin właśnie robi się coraz silniejszy i bardziej tankowy, dzięki swojemu ultowi, które jest podobne do Trundlowego, choć ten drugi ma znacznie silniejsze. Lee Sin wyparł Xina właśnie tą mobilnością. Jak już wcześniej pisałem: Xin to dobry pick, ale został wyparty przez inne lepsze. Lee Sin jest lepszy pod względem ogólnym, ale to Xin ma większy dmg.

O heimie nie będę się wypowiadał, bo jak na midzie może kogoś zabić, to przeciez na tfach tak ssie, że głowa mała. 0 dmg, a ulti, który ma ogromny cd, nadaję się tylko do robienia trapów. to ma być ap carry, który ma wyniszczać na combo??? To mają być zbalansowane postacie, mr znawco? Zaraz pewnie powiesz, żeby robić Xina pod AP bo wtedy niszczy wszystkich.

Ponownie odsyłam do streama Froggena. Możesz go zobaczyć na solomid.net, jeśli nie wiesz gdzie znaleźć jego stream. Nie każdy ap carry ma wyniszczać na combo (odsyłam do Swaina, Malzahara, dla przykładu). Są czempiony ap, które robią cały czas jakiś dmg, a nie wywalą combo i są bezużyteczni dopóki im CD nie zejdzie.

Dobra, muszę lecieć na obiad do rodziny. Dodam tylko, że wielu czempionów zostało wypartych z jungli. Spójrz na WW, Olafa, Trundla, Xina wreszcie. Ponieważ są inni, lepsi junglerzy, to pickuje się ich na topa, gdzie sprawdzają się naprawdę świetnie. Taki Xin potrafi wygrać topa z GPkiem czy WW, gdzie inni często mają z nimi problemy.

Potem najwyżej coś dopiszę, bo muszę spadać, Cya.

Veto
25-12-2011, 14:30
Nie chwaląc się, nareszcie wróciłem na jakieś normalne elo po spadku z 1400+ na ~~1200 ;d

http://img16.imageshack.us/img16/4179/eloib.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/16/eloib.jpg/)

Jednak o wiele łatwiej się gra pickami w stylu lee sin, xerath, graves czy renekton, niż jakimiś caitlynami. Dzisiaj nawet grałem pierwszy raz nunu na supporcie, 2/3/7 heal + cv :p

Tumanbuga
25-12-2011, 14:33

Fakty są niestety takie , że próbujesz na siłe mądralikować a ciągle piszesz jakiś bullshit , chyba nigdy nie grałeś Xinem(albo nie widziałeś żadnego dobrego) , bo to świetna postać , odpowiednio zbudowany jest niezastąpiony i moim zdaniem na late ma większą mobilność od Lee Sin'a (dzięki zbijaniu cd możesz skakać z e od przeciwnika do przeciwnika , co prawda ciężej mu cofnąć ale w full buildzie nawet nie musi). Dodatkowo Xin ma zajebistą obszarówkę (R) , która przy okazji dodaje mu gozu resy i dużo bije = profit. Jak uważasz , że Xin albo nie ma dmg albo szybko pada - zapoznaj się z Atmogiem i Wit's Endem. Co do Heima to też widze , że niezły gościu jesteś xd , nie no slow na praktycznie cały enemy team , blind i rakietki bijące kilka osob naraz za całkiem dużo nic nie dają na tf'ach - gratuluje , jak coś napiszesz następnym razem polecam się zastanowić . Uważasz , że każdy tu czeka żeby się z Tobą posprzeczać ale prawda jest taka , że albo gramy w inną grę albo sam nie wiesz o czym piszesz. Chociaż czasami nie zgadzam się z Quiet'em to podbijam pod jego post , bo mądrze gada.

'Oxidosis'
25-12-2011, 15:09
Dobra nawet mi się nie chce czytać waszych wypocin, bo jak zwykle wszyscy chcecie się popisać swoją wiedzą oraz skillem, po prostu spójrzmy jak to wygląda w praktyce - skoro uważacie, że heimer jest taki dojebany bo ma rakietki i w ogóle powah, to czekam na screeny jak często go pickujecie na rankedach i najlepiej aby było widać także K ; D ( nie dotyczy Quieta, bo tutaj wiadomo całe życie na supporcie ) Jak się nie doczekam to znaczy, że mam racje.

unk
25-12-2011, 15:57
@up
100% agree

@

Wiesz dlaczego na ogół nie ma Heimera i Xina w tier listach? Bo to są czempiony, które mogą w dobrych rękach robić kosmos, a w innych ssać pałę tak, że głowa mała. To samo Blitz. Też niby słaby czemp, ale jak Blitz ogarnia to jest w stanie sam wygrać grę. Są to czempiony często pickowane przez noobów i pewnie widziałeś samych słabych Xinów/Heimów. Zobacz sobie czasem stream Froggena z CLG, on często gra Heimem i ma 100% winów na tym czempie. To chyba o czymś świadczy, nie uważasz?

teraz naprawde dojebales XD patrzysz na streamy jakis pajaców ktorzy chca udowodnic nam grającym ze warto zagrac heimerem bo jemu sie udalo kilka tam razy ..
to tak samo jak uwazanie ze jednym chempionem ( elite champ zakazany dla wszystkich) potrafisz rozjebac a inni nie cos typu bawienie sie w rpg jak to niektorzy robia na otsach x9999 exp gdzie we dwojke ida huncic dragon lordy z manasami w backpackach expiąc 1h/1 lvl a drudzy wala sobie demony solo expiac 1h/500 lvl

Bo to są czempiony, które mogą w dobrych rękach robić kosmos, a w innych ssać pałę tak, że głowa mała.
ok, wiec mi powiedz które chempion w dobrych rekach nie robia rzezni ? zalosne xD w stylu co ma mlyn do wiatraka, kazda postac jest dobra ale nie oszukujmy sie heimer poza tym ze ma dobry line jest useless, jakas smieszna bombka ktora mozna zdodgowac, rakietki zadajace mierny dmg, w swietle innych ap carry typu brand, xerath itp heimer nie moze sie rownac (owszem raz mu sie trafi jedna kulka na 50 ale to naprawde musi zfarcic, a do tego jest papierowy jak ryze na 1 lvl)

PODSUMOWANIE:
NA CHUJ SIE MECZYC I UCZYC GRAC HEIMEREM SKORO LATWIEJSZE CZEMPY OFERUJĄ NAM TYLE SAMO A NAWET O WIELE WIĘCEJ

a co do xina to zalezy XD bo xin troll to juz stereotyp jak widze xina to mi sei nie dobrze robi xd tylko raz w mojej karierze spotkalem dobrego xina (przed nerfami) xD

warlike
25-12-2011, 16:18
http://img163.imageshack.us/img163/373/adsar.png
skonczcie te spiny

Devixx
25-12-2011, 16:22
Jaka jest kolejność składania itemów na vayne i gravesa?
Vayne - doran, berserki, phantom/bloodthrister/infinity/phantom lub last whisper/survi?

'Oxidosis'
25-12-2011, 16:39
Na Vayne budujesz najpierw IE, ale czasem warto zbudować black cleaverka jak w enemy jest sporo offtanków :P

warlike
25-12-2011, 16:40
Vayne - doran, berserki, phantom/bloodthrister/infinity/phantom lub last whisper/survi?

moze ktos sie ze mna nie zgodzi, ale ja skladam tak:
doran/buty+3 poty zalezne od supporta
doran/buty(tu je koncze)
vampiric sceptre
trinity force
black cleaver
phantom
IE
bt lub drugi phantom lub survi

build candypandy

Karol Strasburger
25-12-2011, 16:53
na gravesa ja przynajmniej zacyznam od dorana, później zależnie od farmy biorę albo bf + zwykłe buty albo v scepter + zwykłe buty i kupuje samego zeala przy okazji kończąc berserki, następnie kończę bloodthirstera i po nim biorę phantoma, jeśli padam za dużo zbieram na ie, a jak nie to 2 bloodthirster i dopiero po nim infinity:) sprawdzony build screen http://i41.tinypic.com/166i22v.jpg

ten wyżej dobry na vayne polecam ofszem

SedaN*
25-12-2011, 17:22
Na Vayne lepiej od BT zacząć, chociaż z infinity też dobrze : d

Qυiet
25-12-2011, 18:29
Dobra nawet mi się nie chce czytać waszych wypocin, bo jak zwykle wszyscy chcecie się popisać swoją wiedzą oraz skillem, po prostu spójrzmy jak to wygląda w praktyce - skoro uważacie, że heimer jest taki dojebany bo ma rakietki i w ogóle powah, to czekam na screeny jak często go pickujecie na rankedach i najlepiej aby było widać także K ; D ( nie dotyczy Quieta, bo tutaj wiadomo całe życie na supporcie ) Jak się nie doczekam to znaczy, że mam racje.

Szkoda, że nie czytałeś, bo jakbyś przeczytał, to byś się dowiedział, że w większości dot. Xina się zgodziłem. Ale wiem, wiem, do prostych ludzi trzeba prostymi słowami i krótki zdaniami*.

teraz naprawde dojebales XD patrzysz na streamy jakis pajaców ktorzy chca udowodnic nam grającym ze warto zagrac heimerem bo jemu sie udalo kilka tam razy ..
to tak samo jak uwazanie ze jednym chempionem ( elite champ zakazany dla wszystkich) potrafisz rozjebac a inni nie cos typu bawienie sie w rpg jak to niektorzy robia na otsach x9999 exp gdzie we dwojke ida huncic dragon lordy z manasami w backpackach expiąc 1h/1 lvl a drudzy wala sobie demony solo expiac 1h/500 lvl

Tylko, że te pajace grają na światowym poziomie, potrafią grać i, sorry, ale taka prawda, każdego z nas by pocisnęli, nie ważny czym by grali. Dlatego też powiedziałem, że tylko dobrzy gacze coś z tych czempów wyciągną. Na 1400 elo takich nie spotkasz.

ok, wiec mi powiedz które chempion w dobrych rekach nie robia rzezni ? zalosne xD w stylu co ma mlyn do wiatraka, kazda postac jest dobra ale nie oszukujmy sie heimer poza tym ze ma dobry line jest useless, jakas smieszna bombka ktora mozna zdodgowac, rakietki zadajace mierny dmg, w swietle innych ap carry typu brand, xerath itp heimer nie moze sie rownac (owszem raz mu sie trafi jedna kulka na 50 ale to naprawde musi zfarcic, a do tego jest papierowy jak ryze na 1 lvl)

Młyn do wiatraka, hmm :P Ciekawe, ciekawe :P Akurat rakiety zadają duży dmg, zdodgować możesz też pilar i sear Branda czy Silence Malzy, więc to głupie porównanie, ale faktem jest, że Heimi jest dobry na ad team, bo ma blinda i stuna w tej bombie, a czasami jest ciężko zdodgować, zwłaszcza w teamifightach :P

PODSUMOWANIE:
NA CHUJ SIE MECZYC I UCZYC GRAC HEIMEREM SKORO LATWIEJSZE CZEMPY OFERUJĄ NAM TYLE SAMO A NAWET O WIELE WIĘCEJ

Zgadzam się. Jest więcej dużo lepszych czempów, ale to wcale nie znaczy, że jakiś czemp jest useless, bo Oxi nim nie potrafi grać albo widział samych noobów, którzy grać tymi czempami nie umieli.

a co do xina to zalezy XD bo xin troll to juz stereotyp jak widze xina to mi sei nie dobrze robi xd tylko raz w mojej karierze spotkalem dobrego xina (przed nerfami) xD

Ostatnio Xin same boosty dostał przecież. Ale tutaj również zgadzam się, że Xin ma stereotyp noobskiego chara i właśnie to jest przyczyną tego, że pojawia się taki płaczek Oxi, który widział 2x Xina na ranku, sam zagrał raz i we wszystkich 3 grach grały tym czempionem lamy i teraz płacz jaki to ten czemp jest słaby, bo grać nie umiem, a powinienem robić 1000/1.

Jeśli w przeciwnym teamie jest dużo postaci z mocnym hp, to: maxujesz W i jedziesz: buty > BC > PD > IE > Survi > LW (LW na końcu bo i tak masz % true dmg, więc nie potrzeba znacznego arp).

Jeśli w przeciwnym teamie jest mało postaci z mocnym hp, to: maxujesz E i jedziesz: buty > IE > PD > BT > Survi > LW.

Na Vayne lepiej od BT zacząć, chociaż z infinity też dobrze : d

Na Vayne IE/BC robią znacznie więcej niż BT.

*OD RAZU MÓWIĘ: TO BYŁ ŻART, ŻEBY POTEM NIE BYŁO. NIE BIERZ TEGO DO SIEBIE OXI.

unk
25-12-2011, 19:08
Młyn do wiatraka, hmm :P Ciekawe, ciekawe :P Akurat rakiety zadają duży dmg, zdodgować możesz też pilar i sear Branda czy Silence Malzy, więc to głupie porównanie, ale faktem jest, że Heimi jest dobry na ad team, bo ma blinda i stuna w tej bombie, a czasami jest ciężko zdodgować, zwłaszcza w teamifightach :P
To nie jest glupie porownanie , bo zobacz heimer jak nie trafi kulką to jego przydatnosc dla teamu spada o 50% na iles tam sekund (nie pamiętam ile to ma cd chyba 13? dawno nie gralem heimerem) a taki brand jak nie trafi oba skillami to traci te 15% swojej przydatnosci dla teamu bo zostaje mu ulti które przeskakuje przez niemal kazdego, gorzej z silencem malzy bo to jego wazniejszy skill no ale ma do zaoferowania jeszcze ult, ten skill zadajacy % hp i zaraze a heimer? te rakietki ktore nie maja cc (chociaz pewnie rylai to na niego core)

jak juz wspomnialem

PODSUMOWANIE:

'Oxidosis'
25-12-2011, 19:34
No więc właśnie dlatego twierdze że to gówno, bo Irelką czy Anką wszędzie zrobisz sieke, a heimerem tylko jak będziesz jakimś mega skillowcem. Czyli wychodzi na to, że zobaczysz ich tylko na high elo ( i tak sobie nie wyobrażam, jak ktoś pickuje heima trolol ), bo na low elo są chujowe.

aha i jeszcze jedno - noobski to jest trynda, xin jest po prostu chujowy. I nie wydaję mi się żebym płakał, bo zawsze jak widzę w enemy xina to zazwyczaj kończy się moim zwycięstwem, 2-3 ganki w early a potem cała gra useless nawet z tym atmogiem hehe

Zgadzam się. Jest więcej dużo lepszych czempów, ale to wcale nie znaczy, że jakiś czemp jest useless, bo Oxi nim nie potrafi grać albo widział samych noobów, którzy grać tymi czempami nie umieli.

Brawo, właśnie przyznałeś mi rację. Skoro jest dużo lepszych czempionów, to jak nazwać tego słabszego? "Też dobry, ale trochę gorszy"? Nie ma balansu, to jest albo useless albo op, a w tym wypadku musi być useless, bo op czempionów dużo nie ma.

warlike
25-12-2011, 19:45
No więc właśnie dlatego twierdze że to gówno, bo Irelką czy Anką wszędzie zrobisz sieke, a heimerem tylko jak będziesz jakimś mega skillowcem. Czyli wychodzi na to, że zobaczysz ich tylko na high elo ( i tak sobie nie wyobrażam, jak ktoś pickuje heima trolol ), bo na low elo są chujowe.

aha i jeszcze jedno - noobski to jest trynda, xin jest po prostu chujowy. I nie wydaję mi się żebym płakał, bo zawsze jak widzę w enemy xina to zazwyczaj kończy się moim zwycięstwem, 2-3 ganki w early a potem cała gra useless nawet z tym atmogiem hehe

Brawo, właśnie przyznałeś mi rację. Skoro jest dużo lepszych czempionów, to jak nazwać tego słabszego? "Też dobry, ale trochę gorszy"? Nie ma balansu, to jest albo useless albo op, a w tym wypadku musi być useless, bo op czempionów dużo nie ma.

boze ty jestes jakis niedoje***, na twoim marnym ranku pewnie east w dodatku 1000 elo nikt nie wie, ze banuje sie lee sina,shaco i czasami nocturna, wiec trzeba znalesc jakas alternatywe, ale u ciebie to pewnie bany leca na branda i trynde wiec co ty mozesz wiedziec

Qυiet
25-12-2011, 20:09

Przyznawałem ci rację i w innych postach, których ci się czytać nie chciało. Są czempiony useless, op, średnie i takie, które są po prostu wyparte przez inne, które lepiej się sprawdzają, co nie oznacza, że są słabe. Xin jest dobrym pickiem, ale Lee Sin, Noct czy Shaco mają łatwiejsze ganki, więc są pickowane. Xin to postać typowo late, a Noct/Lee/Shaco to early. Tak samo GP jest late pickiem i ostatnio rzadziej jest pickowany na jungle, bo po prostu w early liczą się ganki. Dlatego jest więcej GP, WW, Trundli czy Xinów na topie, a jungle zostawia się wlaśnie tym innym.

Nie gadaj, że op czempionów nie ma dużo, bo jest ich sporo. Brand, Cassio, Cho, GP, Irelia, Kassadin, Morgana, Maokai, Rammus, Olaf, Riven, Nocturne, Lee Sin, Nasus, Ryze, Shaco, Skarner, Trundle, Vayne, Tristana, Udyr, Volibear, Xerath, Warwick, Sion, Wukong.

Pogrubieni ci, którzy prawie ciągle są pickowani, podkreśleni ci, którzy prawie ciągle są banowani. Bez oznaczenia są te czempy, które choć mają op ganki lub dmg, to takie, które są pickowane rzadko, bo na SQ trzeba umieć już nimi grać, by wygrać grę. Inaczej robi się 1/10 zamiast oczekiwanego 10/1.

Midq
25-12-2011, 20:14
***** NIE WIERZE XDXD ALE MI DOBRZE POSZLO XDXD DUMNY HERE, 4 DZIEN GRY coraz bardziej ogarniam:}:} jak widzicie jakies bledy w buildzie to pisac
http://img36.imageshack.us/img36/3070/graves.png

'Oxidosis'
25-12-2011, 20:27
boze ty jestes jakis niedoje***, na twoim marnym ranku pewnie east w dodatku 1000 elo nikt nie wie, ze banuje sie lee sina,shaco i czasami nocturna, wiec trzeba znalesc jakas alternatywe, ale u ciebie to pewnie bany leca na branda i trynde wiec co ty mozesz wiedziec

gram na weście od dłuższego czasu to po pierwsze, po drugie byłem w elo hell ale potrafiłem z niego wyjść, w przeciwieństwie do Ciebie ( patrz sezon 1 ). Dałem sobie radę pewnie dlatego, że nie sprzedaję konta po przegranym rankedzie....

no u nas nikt nie wie, że banuje się shaco czy lee sina, u nas bany lecą w miotacza rakietami heimera, którego tureciki wygrywają każdego tf'a...

@UP

chciałbym zauważyć, że to co wymieniłeś, to wszystko albo top, albo jungla, oraz chciałbym dodać, że już kiedyś mówiłem to veto i jego familii, to zostałem zmieszany z błotem. Z resztą, już kiedyś mówiłem, że większość offtanków jest stosunkowo za silna.

śmieszy mnie to, że dyskusja przeradza się w napinke, ale czego można się spodziewać po poziomie tego forum ( patrz warlike czy jak mu tam )...

unk
25-12-2011, 20:42
tak gadamy o tych heimerach a patrzcie to XD mecz z przed 5 minut
http://i44.tinypic.com/2ldyjr9.jpg

heimer support quadra

Qυiet
25-12-2011, 21:20
chciałbym zauważyć, że to co wymieniłeś, to wszystko albo top, albo jungla, oraz chciałbym dodać, że już kiedyś mówiłem to veto i jego familii, to zostałem zmieszany z błotem. Z resztą, już kiedyś mówiłem, że większość offtanków jest stosunkowo za silna.

Ekhm... Wszystko top albo jungla? Oxi, naprawdę? Albo nie czytasz tego co ja napisałem, bo ci się nie chce, albo nie wiesz co sam piszesz.

Brand - mid, Cassio - mid, Cho - top, GP - top/jungla, Irelia - top, Kassadin - mid, Morgana - mid, Maokai - jungla, Rammus - jungla, Olaf - top/jungla, Riven - top/jungla, Nocturne - jungla, Lee Sin - jungla/top, Nasus - top, Ryze - ap top/mid, Shaco - jungla, Skarner - jungla/top, Trundle - top/jungla, Vayne - bot, 1Tristana - bot, Udyr - jungla, Volibear - jungla/top, Xerath - mid, Warwick - top, Sion - mid, Wukong - top.

Jak widać nie wszystko co op jest z topa albo jungli. Nie wiem czemu tak napisałeś, ale chyba aż tak głupi nie jesteś. Zacznij czytać posty :cool:

śmieszy mnie to, że dyskusja przeradza się w napinke, ale czego można się spodziewać po poziomie tego forum ( patrz warlike czy jak mu tam )...

No właśnie. Ja mam po prostu swoje zdanie, które wyrażam. Czasem pierdolnę farmazon, ale bez przesady. To jakieś scorviele czy inne typy wyskakują od razu z napinami.

@down: skończ z tymi kumplami, bo nikogo nie obchodzi twoje prywatne życie.
@dwon2: może i nie mam, ale nie muszę latać po forach i wypisywać ilu to ja mam kumpli w rl, żeby się dowartościować.
@down3: mówi to osoba, która gdy ze mną wychodziła z elo hell grała Alistarem supportem :)
Nastąpiło to, czego można było oczekiwać ;) Cisza ;) Teraz pewnie odpiszesz coś, że i tak nie mam kolegów. Wiesz co, wolę nie mieć ich niż posiadać przyjaciół wymyślonych =/

warlike
25-12-2011, 21:20
gram na weście od dłuższego czasu to po pierwsze, po drugie byłem w elo hell ale potrafiłem z niego wyjść, w przeciwieństwie do Ciebie ( patrz sezon 1 ). Dałem sobie radę pewnie dlatego, że nie sprzedaję konta po przegranym rankedzie....

no u nas nikt nie wie, że banuje się shaco czy lee sina, u nas bany lecą w miotacza rakietami heimera, którego tureciki wygrywają każdego tf'a...

@UP

nie musze prezentowac mojego poziomu idiocie, ktory siedzi tu 24/7 zeby nabic posta albo miec jakiegos zasranego reputa, niestety ja mam kolegow nie tylko na forum :/

@up: bo go nie masz
@up2: no ty musisz popisac i pokozaczyc, ze grasz go4lol co kazdy to ma w dupie i grasz z jakimis gownami supportem pis jou
@up3: ktos napisal, ze nigdy nie gram supportem ? gram kiedy mam last picka, a z toba mialem, to nie znaczy, ze wafluje co gre ^.^

'Oxidosis'
25-12-2011, 21:50
Quiet

Masz rację, mój błąd. Nie wszyscy, ale większość i tu się chyba trzeba zgodzić, że offtanki są grubo przesadzone. Poza tym, uważam, że nie wszyscy, których wymieniłeś są OP. Ba, nawet z większością mógłbym dyskutować.

warlike

jakbyś nie był głupi, to byś zauważył, że od jakiegoś roku wypowiadam się tylko w dziale piłka nożna oraz od jakiegoś czasu w tym, a o reputa nigdy nie poprosiłem. poza tym, jaki poziom prezentujesz tu, taki poziom prezentujesz wszędzie, także marna wymówka :)

Qυiet
25-12-2011, 22:25
@up3: ktos napisal, ze nigdy nie gram supportem ? gram kiedy mam last picka, a z toba mialem, to nie znaczy, ze wafluje co gre ^.^

Przynajmniej coś osiągam i nie płaczę co drugą grę, że sprzedam konto bo same nooby =/

Masz rację, mój błąd. Nie wszyscy, ale większość i tu się chyba trzeba zgodzić, że offtanki są grubo przesadzone. Poza tym, uważam, że nie wszyscy, których wymieniłeś są OP. Ba, nawet z większością mógłbym dyskutować.

Znaczy ja wypisałem te, które są ogólnie op, nie ważne czy w early (sion), czy w late (gp, nasus). Offtanki są przesadzone, dlatego to nimi najłatwiej wyjść z elo hell :P

A warlikowi daj spokój. Niech żyje w swoim wyimaginowanym świecie, a potem szuka ludzi do gry na tym forum, gdzie wypowiadają się same nolify i skończeni kretyni, bo nie ma z kim grać :P

warlike
25-12-2011, 22:29
@up: raz napisalem, ze sprzedaje konto, bo nie chce mi sie grac, i sie podjarales, ze przez przegrany ranked, a teraz mam wyzsze elo od ciebie gownie, a do duo zawsze warto kogos miec, bo nie kazdy ma czas wtedy kiedy ja, i powiedz mi co osiagnales. Gowno ?

Qυiet
25-12-2011, 22:42
@up: raz napisalem, ze sprzedaje konto, bo nie chce mi sie grac, i sie podjarales, ze przez przegrany ranked, a teraz mam wyzsze elo od ciebie gownie, a do duo zawsze warto kogos miec, bo nie kazdy ma czas wtedy kiedy ja, i powiedz mi co osiagnales. Gowno ?

Raz napisałeś, a ile razy mi o tym płakałeś na ts? Bo chyba nie powiesz, że raz? W ciągu jednej gry potrafiłeś mi o tym powiedzieć 10 razy, więc masz pecha :P

Co osiągnąłem? Pomyślmy. Przede wszystkim to, że ludzie z 2k elo potrafią mnie docenić, powiedzieć, że gram jak support z 1800 elo. Potrafiłem im pokazać, że choć mam 1400 elo to mimo wszystko potrafię się przydać w teamie. I, dodatkowo, kilka miejsc w pierwszej trójce w eslach, które mi zagwarantowały już 6k rp w styczniu :)

http://i43.tinypic.com/2ls7le8.jpg

http://i43.tinypic.com/25f0pqr.jpg

Pozdrawiam! Nawet supportem mam wyższe elo od ciebie! Co ja gadam, nawet na east mam wyższe elo, choć w co drugiej grze jakiś debil lub troll! I nie musiałem się przenosić na westa, żeby osiągnąć wyższe elo, którego z resztą nie masz. L2P and stop crying bitch! Pokazałbym jeszcze drużynowe elo, ale jesteście unranked bo za mało gier rozegranych, więc się by to nie liczyło. Porównaj też top ratingi.

EDIT: Przypominam, że na stałe supportem gram dopiero od 3 tygodni, więc wsadź sobie w dupę tekst, że jestem wyccarowany na takie elo, bo właśnie spadłem przez to, że gram tylko supportami ;)

Devixx
26-12-2011, 00:26
Jakaś gra anivią :S
http://i42.tinypic.com/66ktfp.jpg
Corki mi pente zabrał ignajtem :/

SedaN*
26-12-2011, 14:28
Takie tam przed chwilą z rankeda, SHYVANA OP! sprzedałem latarnie i budowałem już madredy ;d

http://i42.tinypic.com/16i8gmv.jpg

_woto_
26-12-2011, 15:38
od 2 dni gram rammusem i nawet fajnie :)
http://img268.imageshack.us/img268/8655/ramlt.jpg

SedaN*
26-12-2011, 15:55
od 2 dni gram rammusem i nawet fajnie :)
http://img268.imageshack.us/img268/8655/ramlt.jpg

no musi być fajnie skoro tankiem masz najwięcej kili w teamie. xd

Midq
26-12-2011, 16:03
HALP PLZ MAM PROBLEM Z CZATEM TZN SIE ZJEBAŁ. logowanie na serwerze czatu..... caly czas. a na drugim koncie ***** dziala zal co jest

_woto_
26-12-2011, 16:41
no musi być fajnie skoro tankiem masz najwięcej kili w teamie. xd

nie chodzi mi nawet o to czy mam dobre staty czy zle :P
Beka jest jak pod koniec 4k hp buffy tarcze inne pierdoly i bija mnie 2 wieze i 2 gosci i chuja mi robia :D

Mów mi królu
26-12-2011, 18:53
elo cweluchy wkoncu po formacie moge grac z wami ;d sciągam lola i nakurwiamy 1500 rejting ;]

Ero Senin
26-12-2011, 21:53
I co? będą jakieś kary za te debety? : D

KozaQ ZiooM
26-12-2011, 22:00
HALP PLZ MAM PROBLEM Z CZATEM TZN SIE ZJEBAŁ. logowanie na serwerze czatu..... caly czas. a na drugim koncie ***** dziala zal co jest

oj, masz poważny problem, a tak naprawdę to spróbuj za kilka godzin :))))

Devixx
27-12-2011, 00:09
http://i41.tinypic.com/xfyj2v.jpg
Gra sponsorowana by spółka Irelia&Trynda
z 2/6 na 23/12 hihi

Nerf Irelia plax :0

Qυiet
27-12-2011, 00:10
Irelia już tyle nerfów dostała, a i tak jest op :P Chyba najwięcej nerfów ze wszystkich czempionów dostała od daty produkcji :P

'Oxidosis'
27-12-2011, 10:04
@UP

Sporo nerfów dostała, ale nie wiem czy więcej niż Vlad :P jakoś podobnie

Midq
27-12-2011, 10:50
oj, masz poważny problem, a tak naprawdę to spróbuj za kilka godzin :))))
naprawilem wczesniej, zmienilem date na jutro XD
btw widze ahri w darmowej rotacji, pogram se troche moze mi sie spodoba. ktos chetny do wycarrowania gry pisac ACME MIDQ i nie bic za to ze nie umiem grac :( staram sie

Qυiet
27-12-2011, 12:37
Thank you for your reports regarding the Direct Debit Payment feature. I would like to first and foremost thank you for reporting this issue to me. When a user makes a purchase with Direct Debit, all bank account information will be verified to confirm the account is both legitimate and properly funded. If the Debit account is found to be illegitimate or not properly funded, the offending account will be frozen until the full negative balance has been paid in full.

While it seems like several users are getting away with free RP, we would just like to let you know that we at Riot are proactively locating these offenders and will be issuing them the appropriate consequences. Please be aware that we take such matters very seriously and if you know anyone that may potentially want to take advantage of this, you would be doing both us and the community a favor by informing them with this information.

I’d once again like to thank you for your honesty regarding this matter and assure you that the situation is under control. Should you have any further questions or concerns, please let me know.

Gratuluję wszystkim, którzy na main kontach użyli tego buga. Dostaniecie bana, dopóki nie zwrócicie kasy, haha :D

Rumix
27-12-2011, 13:08
Dajcie mi dobrego builda na lee sina.

SedaN*
27-12-2011, 13:16
Dajcie mi dobrego builda na lee sina.

buty merkurialki - latarnia - warmog/frozen malet - atma imperator - potem to już zależy może być guardian angel/force of nature na defa, czasami thornmail na armora, na atak trinity force albo BT : d

'Oxidosis'
27-12-2011, 13:33
Gratuluję wszystkim, którzy na main kontach użyli tego buga. Dostaniecie bana, dopóki nie zwrócicie kasy, haha :D

Tak kończą frajerzy :(

btw

http://i43.tinypic.com/b4i9u8.jpg

kolejno mid i top. i weź kurva takich wycarruj

KamilQ
27-12-2011, 14:12

Zbanuja to zbanuja, nowe konto i od nowa.
Przeciez to nie koniec swiata. xDD

Qυiet
27-12-2011, 16:13
A u nas w teamie (http://www.esl.eu/pl/#/pl/team/6408992/) znowu zmiany. Motyl odszedł, za to doszedł Bruce, więc jest w sumie ok.

Dziś na perfectreign (www.perfectreign.net), o godzinie 17, będzie streamowany nasz mecz vs. ZUBAT. Jeśli chcecie obejrzeć to zapraszam. O 20 za to będzie mecz BenQ DELTA.eSPORTS vs. exGBT. Też pewnie ładne widowisko będzie.

Assassin Mateusz
27-12-2011, 16:39
A u nas w teamie (http://www.esl.eu/pl/#/pl/team/6408992/) znowu zmiany. Motyl odszedł, za to doszedł Bruce, więc jest w sumie ok.

Dziś na perfectreign (www.perfectreign.net), o godzinie 17, będzie streamowany nasz mecz vs. ZUBAT. Jeśli chcecie obejrzeć to zapraszam. O 20 za to będzie mecz BenQ DELTA.eSPORTS vs. exGBT. Też pewnie ładne widowisko będzie.

Dzieki, ze napisales! Z checia obejrze streamy. :)

Qυiet
27-12-2011, 16:56
Ok. Przeciwnicy prawdopodobnie nie stawią się na mecz. Zgodziliśmy się poczekać do godziny 18. Jeśli się na 18 pojawią to gramy, jeśli nie, to w/o. Trochę lipa.

SedaN*
27-12-2011, 17:02
Ok. Przeciwnicy prawdopodobnie nie stawią się na mecz. Zgodziliśmy się poczekać do godziny 18. Jeśli się na 18 pojawią to gramy, jeśli nie, to w/o. Trochę lipa.

Pewnie się wystraszyli jak zobaczyli twoje streamy jak supportujesz.

Qυiet
27-12-2011, 17:10
Pewnie się wystraszyli jak zobaczyli twoje streamy jak supportujesz.

Jak to nie ja streamuje deklu tylko P_aul z CD-Action

_woto_
27-12-2011, 17:30
Ja sie wkurwilem no bo jak mozna miec taki nie fart i caly dzien zadnej gry nie wygrac? Yi afk reszta NC
http://img4.imageshack.us/img4/6807/noobyf.png

Veto
27-12-2011, 18:03
http://img502.imageshack.us/img502/5416/eloe.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/502/eloe.jpg/)

Smutno mi trochę, bo mam więcej meczy rozegranych od kumpla i dostaje mniej elo, więc on już na 1452 siedzi i jestem lastpickiem xd. Ale ciśniemy!

Qυiet
27-12-2011, 19:01
Zaraz gramy vs. ZUBAT. Powinien być również stream na perfectreign.net.

EDIT: http://www.own3d.tv/PerfectReign#/live/179783 O 20 mecz exGBT vs. Delta.

Ogólnie typ umawia mecz na dziś 17. Potem okazuje się, że zapomniał i chce na 19. Ok, czekamy. Potem okazuje się, że im się nie chce. No *****, to my czekamy specjalnie na takich debili, a oni taką manianę odpierdalają. Ja pierdole...

Midq
27-12-2011, 19:41
http://img502.imageshack.us/img502/5416/eloe.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/502/eloe.jpg/)

Smutno mi trochę, bo mam więcej meczy rozegranych od kumpla i dostaje mniej elo, więc on już na 1452 siedzi i jestem lastpickiem xd. Ale ciśniemy!

jestem tam hehehehehe D: D: D:

#top
Diablo srablo
19:57:01
zapytaj an forum apo jakie postacie sa dla debili

powie ktos? bo kolega nie ogarnia zupelnei a chce sie dowiedziec

mistrzemty
27-12-2011, 19:47
oglądam tego streama ale nie lubię dominion :D

Qυiet
27-12-2011, 19:51
Zaraz będzie mecz normalny. Graliśmy do 20, bo nie ma jeszcze GBT i DELTY :)

KamilQ
27-12-2011, 21:17
Zaraz będzie mecz normalny. Graliśmy do 20, bo nie ma jeszcze GBT i DELTY :)

Niezle Makler rozpierdala. XD

A jak graliscie dominiona to ładnie jakis ziomek w klawiature nakur***. ;>

#down
No to Wam współczuje. XD

######################
Jakis tam ranked XDD

http://i44.tinypic.com/t725af.jpg

Qυiet
27-12-2011, 21:18
Niezle Makler rozpierdala. XD

A jak graliscie dominiona to ładnie jakis ziomek w klawiature nakur***. ;>

Makler to najlepszy AD Carry w Polsce. A my w półfinale trafimy właśnie na GBT... Żal trochę, ale gramy o 3 miejsce :P

Mów mi królu
27-12-2011, 23:21
Makler to najlepszy AD Carry w Polsce. A my w półfinale trafimy właśnie na GBT... Żal trochę, ale gramy o 3 miejsce :P

nie zgadzam sie oxi jest najlepszym ad carry w polsce

Veto
27-12-2011, 23:48

Podbijam, jest AD carry, który nie może wycarrować teamu idiotów.

Orson_Pall
28-12-2011, 02:35

najlepszy ad ranged carry w Polsce to midi lol

Krulowiec
28-12-2011, 09:44
Ocb z hybrydą, bo czytałem build pod ad, ap a gość o hybrydzie wyjechał ? :confused:

Mów mi królu
28-12-2011, 10:25
Ocb z hybrydą, bo czytałem build pod ad, ap a gość o hybrydzie wyjechał ? :confused:

np robienie teema pod survi

Midq
28-12-2011, 11:01

podbijam XDDDD

ByOuT
28-12-2011, 11:05

Nie można zaprzeczyć, +1

Qυiet
28-12-2011, 11:16
#top
Diablo srablo
19:57:01
zapytaj an forum apo jakie postacie sa dla debili

powie ktos? bo kolega nie ogarnia zupelnei a chce sie dowiedziec

Ashe, Annie, Caitlyn, Tristana, Yi. W sumie to nie wiem czy są jakieś inne, prostsze :P

SedaN*
28-12-2011, 11:25

PODBIJAM! nie dorównuje midi

#down
nom nie mówił, serio jesteś najlepszym ad carry w polsce?

'Oxidosis'
28-12-2011, 11:31

I mówi to veto który myśli że wygrał pare gier gravesem i świeci. z tym że różnica jest taka, że Ty grasz duo, podejrzewam, że siedzisz z gościem na ts'ie, masz 100 % farmy, oraz dobór supporta pod twojego ad carry. ja musze na bocie sam sobie radzić, a gdy dostane ogarniętego supporta, zazwyczaj te gry wygrywam, także marny tekst, idź śmigaj grać op gravesem :(

a scorviel wcale nie mówił ironicznie, po tym, jak wczoraj wycarrowalem team idiotów!

Veto
28-12-2011, 12:00
I mówi to veto który myśli że wygrał pare gier gravesem i świeci. z tym że różnica jest taka, że Ty grasz duo, podejrzewam, że siedzisz z gościem na ts'ie, masz 100 % farmy, oraz dobór supporta pod twojego ad carry. ja musze na bocie sam sobie radzić, a gdy dostane ogarniętego supporta, zazwyczaj te gry wygrywam, także marny tekst, idź śmigaj grać op gravesem :(

a scorviel wcale nie mówił ironicznie, po tym, jak wczoraj wycarrowalem team idiotów!

1) Przeszkadza Ci coś mój op graves? Jeżeli tak, to nie bronie Ci go zakupić.
2) Potrafię grać właściwie każdym AD Carry, dla porównania Twoim ezrealem kilka razy ścisnąłem tego "ope" gravesa na bocie.
3) To moja wina, że nie potrafisz sobie na weście znaleźć nikogo normalnego i musisz grać solo q? Nie, tak więc nie wyskakuj mi z takimi pierdołami tutaj.

Qυiet
28-12-2011, 12:36
http://i39.tinypic.com/1z1r23s.jpg

Odrabiam elo =/ Jak się uda wyjść na 1700, w co wątpię, to będę grał duo z teamem non-stop :P Teraz to tylko raz na jakiś czas gramy, bo zawsze debile się trafiają z powodu wielkiej różnicy elo -.-

'Oxidosis'
28-12-2011, 12:42
http://i39.tinypic.com/1z1r23s.jpg

Odrabiam elo =/ Jak się uda wyjść na 1700, w co wątpię, to będę grał duo z teamem non-stop :P Teraz to tylko raz na jakiś czas gramy, bo zawsze debile się trafiają z powodu wielkiej różnicy elo -.-

Nie masz czym się przejmować, ja swoją ostatnią grę rankedową mając score na - wygrałem może ze 100 gier temu. nie wiem jak to jest, przecież w przeciwnych teamach mają te same elo, a w 80 % gier jak schodze z linii przegrywamy jakieś 5-20 i czasem mi się uda wygrać nasusem czy irelią, jak wcześniej nie dadzą surrender. naprawdę nie wiem jak ten matchmaking jest zrobiony.

KamilQ
28-12-2011, 14:37
Szukam kogos do gry rankedów na wescie, bo juz nie mam nerwów do gry z trollami. Pisac na forum lub w grze, nick DJ Sadzix.

SedaN*
28-12-2011, 14:46
Szukam kogos do gry rankedów na wescie, bo juz nie mam nerwów do gry z trollami. Pisac na forum lub w grze, nick DJ Sadzix.

jakie elo? :x mnie też troche irytuje to..

btw lee sin solo top niszczy, nie wiem jest jakiś chemp który da mu rade? bo przysięgam, jeszcze nigdy nim nie przegrałem topa ;P takiego gp przed chwilą 4:0 + turret szybko mu padl i bez farmy praktycznie byl nawet jeśli skarner gankował 3 razy udawało mi się uciec (ale co się dziwić: "w" do miniona, kop, flash)

KamilQ
28-12-2011, 14:57

btw lee sin solo top niszczy, nie wiem jest jakiś chemp który da mu rade? bo przysięgam, jeszcze nigdy nim nie przegrałem topa ;P takiego gp przed chwilą 4:0 + turret szybko mu padl i bez farmy praktycznie byl nawet jeśli skarner gankował 3 razy udawało mi się uciec (ale co się dziwić: "w" do miniona, kop, flash)

Dopiero zaczynam rankingi.
A co do lee sina, jak gra ktos ogarniety to nie ma dla niego przeciwnika.

'Oxidosis'
28-12-2011, 15:05
Nie prawda. Na Lee Sina są przeciwnicy, mało bo mało, ale są. Nic dziwnego, że wygrywacie topa Lee Sinem, jak ludzie nie potrafią kontrować. Taki Udyr czy Volibear na solo topie, i Lee może im posmyrać.

SedaN*
28-12-2011, 17:04
Nie prawda. Na Lee Sina są przeciwnicy, mało bo mało, ale są. Nic dziwnego, że wygrywacie topa Lee Sinem, jak ludzie nie potrafią kontrować. Taki Udyr czy Volibear na solo topie, i Lee może im posmyrać.

To zazwyczaj ja kontruje lee sinem niż ktoś mnie.. I nie wiem po co dajesz dziwne przykłady, których nawet nie masz sprawdzonych. Volibear na solo topie? żadna mi kontra, może go nie zabije bo ma ten pasyw swój, ale farmić będę na pewno dobrze, prawdopodobnie lepiej od niego. A Udyr nie będę się wypowiadał, bo nigdy go nie miałem na solo topie, ale nie raz miałem z nim early pojedynek w jungli no i przegrywał.

Qυiet
28-12-2011, 17:32

Trolle na west? To niemożliwe!

Jestem taki słaby, że supportem podnoszę swoje elo bardziej niż Warlike każdą inną postacią =/

http://i39.tinypic.com/2dllte1.jpg

Ale ze mnie unskilled player =/

http://i42.tinypic.com/t4wtg4.jpg

DAT NUNU. Ten czempion na supporcie jest so op. Nie wiem czemu go ludzie nie doceniają. Wszystko zestealowane z auto attacków xD I do not know how it is even possible to steal :D

Soi
28-12-2011, 17:55
siema, mam problem z wyborem chempa, bardz odobrze gra mi sie Jaxem i chce cos podobnego kupic tylko nie wiem co, patrzylem na trynda, ale sam nie wiem... co wy byscie polecili??

KozaQ ZiooM
28-12-2011, 18:10
hahaha sprzedałem się!

@up
akali jest zajebista, trynda również. polecam tez siona, nasusa

Diablo
28-12-2011, 18:24
Shaco/Karthus/Xin Zhao/Gragas/Pantheon/LeBlanc, kogo brac?xd

Lagga v3
28-12-2011, 18:27

jeśli masz full runy shaco / xin są zajebistymi pickami. gragasa nie polecam , sam mam nie lubię nim grać . karthusa ostatnio kupiłem zajebisty więc jak najbardziej polecam. Leblanc op jeśli się nim ogarnie . z tych co podałeś wziąłbym shaco lub xina ; D

Mów mi królu
28-12-2011, 19:08

shaco- jeden z najlepszych junglerów
kathus- dobry ale trzeba naprawde ogarniac
xin zhao- taki sobie nie radze
gragas- dobry ale trzeba naprawde ogarniac
pantheon- dobry na low lvle w sumie jego ci polecam
lb- tak samo polecam ją

Ryśku xD
28-12-2011, 19:18
Kumpel właśnie mnie katował żeby ściągnął i zobaczył zrobiłem to wczoraj pograłem trochę i powiem że fajna gra tylko jeszcze jej nie ogarniam.

Diablo
28-12-2011, 19:34
shaco- jeden z najlepszych junglerów
kathus- dobry ale trzeba naprawde ogarniac
xin zhao- taki sobie nie radze
gragas- dobry ale trzeba naprawde ogarniac
pantheon- dobry na low lvle w sumie jego ci polecam
lb- tak samo polecam ją

Ogarne jungle Shaco bez run?

Mów mi królu
28-12-2011, 19:48

armor musisz miec to najwazniejsze reszta moze byc attack speed albo armor pen albo m resist

Qυiet
28-12-2011, 19:57
armor musisz miec to najwazniejsze reszta moze byc attack speed albo armor pen albo m resist

Reszty już wcale nie musi mieć :P Z resztą, teraz jungla jest tak prosta, że bez run armor da się spokojnie robić, zwłaszcza Shaciem, gdzie można zrobić, że moby najpierw zaczną bić boxa, a dopiero potem nas ;P A i runy niech kupuje dopiero po 20 levelu, bo wcześniej się nie opłaca.

Pokémon
28-12-2011, 20:12
np robienie teema pod survi

http://i44.tinypic.com/2uzcgeu.jpg

@Sysek
Hybryda to połączenie AP i AD. Np Akali mozesz robic pod hybryde, bo ma w skillach przeliczniki na AD i AP, Jax to samo i kilka innych postaci, co nie oznacza ze wszystkie które mają różne przeliczniki, opłaca się to robić.

Przykładowe itemy na hybryde to; Trinity Force, Hextech Gunblade.

Veto
28-12-2011, 20:24
http://i44.tinypic.com/2uzcgeu.jpg

@Sysek
Hybryda to połączenie AP i AD. Np Akali mozesz robic pod hybryde, bo ma w skillach przeliczniki na AD i AP, Jax to samo i kilka innych postaci, co nie oznacza ze wszystkie które mają różne przeliczniki, opłaca się to robić.

Przykładowe itemy na hybryde to; Trinity Force, Hextech Gunblade.

Triforce na hybryde? Widziałeś kiedyś Jaxa, albo Akali z Triforcem? Triforce to item na offtanków bruiserów, ew. champów, których skille zawierają on hit effecty. Już byłbym w stanie zaryzykować stwierdzenie, że to lich bane jest bardziej hybrydowy, niżeli triforce ze względu na to, że o wiele łatwiej nabić AP niż AD.

A co do scorviela, to chyba nie wiesz, co to znaczy trolling p.p

@Sedan
Co do lee na topie, to nie grałeś z dobrym renektonem :p Renekton ma taki power, że ciśnie wszystko z wyjątkiem Riven, która tak jak i on jest kontrą na lee sina.

Midq
28-12-2011, 22:11

ty nic nie ogarniesz smieciu jebany ;D:D:D:D:D

KamilQ
28-12-2011, 22:20
ty nic nie ogarniesz smieciu jebany ;D:D:D:D:D

hahahahah XD

#top
Jednak sa jakies ogarniete osoby. ^^
http://i44.tinypic.com/jpiik1.jpg

Qυiet
28-12-2011, 23:13
Jesteśmy w finale dzisiejszego GoPL4LoLa. Jutro meczyk rozgrywamy, ale już mamy miejsce w finale miesiąca i champion skin bundly :P Ciekaw jestem czy dostaniemy Viktora czy Ahri, mam nadzieję, że tego pierwszego ;)

Link do drabinki: http://www.esl.eu/pl/lol/east/gopl4lol/5on5/45/rankings/#/pl/lol/east/gopl4lol/5on5/45/rankings/

Assassin Mateusz
28-12-2011, 23:32
Jesteśmy w finale dzisiejszego GoPL4LoLa. Jutro meczyk rozgrywamy, ale już mamy miejsce w finale miesiąca i champion skin bundly :P Ciekaw jestem czy dostaniemy Viktora czy Ahri, mam nadzieję, że tego pierwszego ;)

Link do drabinki: http://www.esl.eu/pl/lol/east/gopl4lol/5on5/45/rankings/#/pl/lol/east/gopl4lol/5on5/45/rankings/

Gratuluje i powodzenia. Bedzie moze streamowany mecz?

Midq
28-12-2011, 23:50
hahahahah XD

#top

ladnie ci poszlo piekny mecz. kiedy gadamy na skype?:):)

#top
kupilem sobie kassadina pierwszy mecz 5/0/11 ale glownie temu ze grote mnie wycarrowal XDXDXD a druga ekipa dawala sie wyfeedowac nam bo nie chcialo im sie grac XDXDXD [2] ale spoko postac pogram moze troche nia :}

ByOuT
29-12-2011, 08:40
Sylwester na midzie, więc już trenuję grę kog'mawem, aby szczelać fajerwerkami...Zajebista perspektywa, co?

Veto
29-12-2011, 10:35
hahahahah XD

#top

Polecam ogarnąć build pod małpę, bo budowanie go pod assasyna to zły pomysł. Offtank wychodzi dużo lepiej, przy czym chyba pomyliły Ci się buty, bo magic dmg to Ty wkładasz tylko z Decoya.

KamilQ
29-12-2011, 11:18
Polecam ogarnąć build pod małpę, bo budowanie go pod assasyna to zły pomysł. Offtank wychodzi dużo lepiej, przy czym chyba pomyliły Ci się buty, bo magic dmg to Ty wkładasz tylko z Decoya.

Zawsze mu składałem buty na cooldowna.
Po TF złozyłem IE bo nie wiedziałem co dalej składac, ale opłacało sie. ;)

Vivek
29-12-2011, 12:30
http://i44.tinypic.com/2z3sakx.jpg
500k zadanych dmg przez Viktora, wtf?
Jak widać na ss lamił i wcale nie zadawał tak dużego dmg :P
18+78= 550 xD

@edit
Druga gra 140dmg 52 creepy 3 kille wtf?

Veto
29-12-2011, 12:34
Zawsze mu składałem buty na cooldowna.
Po TF złozyłem IE bo nie wiedziałem co dalej składac, ale opłacało sie. ;)

To bynajmniej nie są budy na cooldown, tylko Sorcerer Shoes z 20 magic penetration ^.-

@down
Coś Ci nie pasują moje budy?

@edit2
Last edited by Heaven; 29-12-2011 at 13:21. Czemu usunąłeś moje budy? Nie wstydzę się ich =/

SedaN*
29-12-2011, 13:21
Ja właśnie kupiłem sobie tego Wiktorka i idę nim rozkurwić system XD

Lagga v3
29-12-2011, 14:14
Ja właśnie kupiłem sobie tego Wiktorka i idę nim rozkurwić system XD

też kupiłem i żałuję :D .

To bynajmniej nie są budy na cooldown, tylko Sorcerer Shoes z 20 magic penetration ^.-

budy zazwyczaj nie mają ani penetration ani cd.

Krulowiec
29-12-2011, 14:47
Panowie, gram zazwyczaj z ziomkiem i to on gada co budować, dzisiaj grałem sam i chciałem zapytać czy dobrze się budowałem czy raczej ch*jowo.
No i co zmienić jeżeli jest źle

http://i42.tinypic.com/o03v3m.jpg

Ero Senin
29-12-2011, 15:24
Grałeś vs 4x AD? potrzebujesz więcej armora :P zresztą rammus sam w sobie potrzebuje go więcej(ma przeliczniki z armora do skilli + bonus do atk z passive)
Zamiast tego ostatniego itema lepiej było budować frozen heart ;p

SedaN*
29-12-2011, 15:29
Panowie, gram zazwyczaj z ziomkiem i to on gada co budować, dzisiaj grałem sam i chciałem zapytać czy dobrze się budowałem czy raczej ch*jowo.

Źle budowałeś w tej grze. Jeżeli grasz tankiem to pierwsze co robisz patrzysz na ich team (w tym przypadku 4ad i 1ap). Zresztą tak zazwyczaj jest, że więcej ad a ap to z 1-2 na team. Ty zamiast zraszować w armor (zmniejsza dmg od atack damage) poszedłeś w resisty (od magii) co jest zupełnie nieopłacalne bo wszyscy biją w ciebie praktycznie normalnie tylko ahri zadaje Ci gówno dmg. W tym przypadku zamiast force of natura powinieneś pojsc w thornmaila. Zresztą w PRAWIE każdym grach buduj tankiem thornmaila (tani a 100 armora ma). Zazwyczaj rób tak aby mieć trochę więcej armora od resistów, bo to zazwyczaj ad jest więcej. Chyba, że jest taka sytuacja ze ich caster ma z 30 fragów i każdego ściąga na combo. W twoim przypadku masz więcej resistów i widze zacząłeś już składać banshee vaila to już w ogole fail XD tak po za tym na rammusa tym bardziej jest oplacalne budowanie armora bo ileś tam procent z arma leci mu w atack damage z tego co pamietam. xd

btw. sie nie dziwie ze miałeś tyle dedów jak pewnie caitlyn Cię ściągała na pare hitów z kogiem ;d

Qυiet
29-12-2011, 15:47
http://i40.tinypic.com/143ddeb.jpg

=/ +16elo Tariciem. Support ftw! Gogogo 1700!

Krulowiec
29-12-2011, 15:51
Dzięki Sedan, bo słabo ogarniam jeszcze.

Zrazik
29-12-2011, 15:52
@2xup
Za bardzo podnieczasz sie jaki jestes zajebisty...
@top
Viktor jest spoko postacią tylko trzeba nauczyć się trafiac laserkiem i doprze ulti uzywac

Lagga v3
29-12-2011, 15:56
doprze czeba ulti wycelować ?

według mnie jest gorszy niż ahri czy inne postacie ap ; p . combo aż tak dużego jak inne championy nie ma.

warlike
29-12-2011, 16:08
@2xup
@top
Viktor jest spoko postacią tylko trzeba nauczyć się trafiac laserkiem i doprze ulti uzywac

juz szkoda mi bylo to pisac, bo znowu bedzie spinal, ze ma o 20 elo wiecej bo gra z ziomkami 1800 elo ^^

Midq
29-12-2011, 16:10
jeszcze nie trafilem na mecz z viktorem ciekawe jaka ta postac jest. poki co jej nie kupuje bo nie ma zadnych poradnikow do niej XD

Qυiet
29-12-2011, 16:40
@2xup

Nieee, podniecam się osiągnięciami na eslu, bo to moje pierwsze jakby nie spojrzeć. W poprzednich teamach nawet nie mogłem marzyć o czymś takim. Z elo pokazuję, że bez przenoszenia się na west też da się spokojnie grać, osiągnąć dobre elo, chociaż east jest pełen trolli, feederów. Ale może faktycznie macie rację, że przesadzam.

juz szkoda mi bylo to pisac, bo znowu bedzie spinal, ze ma o 20 elo wiecej bo gra z ziomkami 1800 elo ^^

Mówi to osoba, która, za przeproszeniem, wpierdala się w nie swoją dyskusję, rozkręca dramę, na końcu płacze, że nie mamy życia. Po wszystkim nie potrafi nic powiedzieć, bo został przez wszystkich zgnojony.

jeszcze nie trafilem na mecz z viktorem ciekawe jaka ta postac jest. poki co jej nie kupuje bo nie ma zadnych poradnikow do niej XD

Nie wiem, ja dzisiaj z kumplami grałem. Picknęli tego Viktora i w sumie gówno robił. Pewnie trzeba poczekać, aż ludzie go potestują na różnych buildach, a wtedy okaże się, że jest OP.

EDIT: http://www.perfectreign.net/

GoPL4LOL

Belfus Adri
29-12-2011, 21:19

Jak cos masz dobra stronke z buildami :D
http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=score_weighted&sort_order=desc&champion_id=11&guide_type=&threshold=guides&freshness=Stale&vote_count=0

Again q.q
29-12-2011, 21:25
http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=score_weighted&sort_order=desc&champion_id=11&guide_type=&threshold=guides&freshness=Stale&vote_count=0

Akurat nie wiem co jest trudnego do budowania u Rammusa czy Galio...

Przecież patrzysz co w przeciwnym teamie jest i się budujesz :< A jeszcze jak się trafi full ad team, to można powiedzieć że gra wygrana :]

SedaN*
29-12-2011, 21:50

mobafire - pamietam quiet kiedyś nam dawał buildy stąd i mówił, że dobre hahaha. ODRADZAM XD

Belfus Adri
29-12-2011, 22:02
@up
Tu sie nie rozchodzi o rammusa tylko ogólnie jakby nie wiedział jak jakoms postac budować :D

^Topic
Wbiłem sobie 30 lev i powoli gram rankedy :)
Trzeba zagrać 10 rankedow zeby bylo elo +/- ??
A tak pozatym zakochalem sie w lapce Blitzcranka :D
http://img441.imageshack.us/img441/7411/levnaforum.png (http://imageshack.us/photo/my-images/441/levnaforum.png/)

@down
Teraz w sumie gicior :D

Krulowiec
29-12-2011, 22:18
http://i44.tinypic.com/2n7128l.jpg

A teraz Panowie?
Chyba dobrze, co?

Mów mi królu
29-12-2011, 22:27
http://i44.tinypic.com/2n7128l.jpg

A teraz Panowie?
Chyba dobrze, co?

za bardzo lecisz w parametry, ramus ma na w skillu duzo resistów i armora, zawsze kupuj warmonga ramus bez tego jest chujowy :<

KamilQ
29-12-2011, 23:45
Jakis rankedzik z ziomkami.

http://i44.tinypic.com/33xbsr8.jpg

Mów mi królu
29-12-2011, 23:49
Jakis rankedzik z ziomkami.

http://i44.tinypic.com/33xbsr8.jpg

na chuj grasz rankedy jak jestes zerem bez run bez normalnego builda a potem placz na forum "no ale ja chce na westa"

KamilQ
30-12-2011, 00:22
na chuj grasz rankedy jak jestes zerem bez run bez normalnego builda a potem placz na forum "no ale ja chce na westa"

No to tak, runy posiadam, buildem gram takim jakim mi pasuje, gdzie widziales zebym plakal? + zaliczyles faila bo gram na wescie. ; )

#down
Nie kminie Cie ziomek.

Mów mi królu
30-12-2011, 01:19
No to tak, runy posiadam, buildem gram takim jakim mi pasuje, gdzie widziales zebym plakal? + zaliczyles faila bo gram na wescie. ; )

ha ha potem sie dziwić czemu tyle trolli na west

'Oxidosis'
30-12-2011, 02:23
jakaś przegrana gierka z 3 dni temu ;/;/

http://i43.tinypic.com/2dqipms.jpg

Brasist
30-12-2011, 09:35
http://img267.imageshack.us/img267/9930/tardyyyyyy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/267/tardyyyyyy.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Lagga v3
30-12-2011, 10:04
http://img267.imageshack.us/img267/9930/tardyyyyyy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/267/tardyyyyyy.jpg/)

fajny team miałeś , 3 tanków , 2 ap. jak widziałeś , że tamci biorą tanków to na chuj cho brałeś?;x

Mów mi królu
30-12-2011, 10:17
hhah beka patrze last pick + troll team(4ap) to mówie chuj też potroluje ide twichem w dzungle 1wszy raz a tu twicch dobry kot ;pppp
http://img339.imageshack.us/img339/999/twich.png (http://imageshack.us/photo/my-images/339/twich.png/)

Brasist
30-12-2011, 10:55
fajny team miałeś , 3 tanków , 2 ap. jak widziałeś , że tamci biorą tanków to na chuj cho brałeś?;x

Byłem pierwszy z chogathem, pisałem im zeby wzieli jakies ad,ap. Ale jak widzisz to tardy, ammumu feeder, nie wiem po co tacy ludzie grają w tą grę, zeby chyba wkurwiać ludzi!!!!!!!!

Brasist
30-12-2011, 11:09
hhah beka patrze last pick + troll team(4ap) to mówie chuj też potroluje ide twichem w dzungle 1wszy raz a tu twicch dobry kot ;pppp
http://img339.imageshack.us/img339/999/twich.png (http://imageshack.us/photo/my-images/339/twich.png/)

Nie buduj na początek black clevera.

Wtyka1
30-12-2011, 11:12
http://i41.tinypic.com/zv8xdx.png
To juz mnie wkurza -.- co ranked trol -.- teraz tez wygrywam mida 3-0 ,zabijam gangera 1x ,top oblegany przez le e, fidel zrobil 1 ganga pro elo jungler ktory spinal na poczatku ze gram grubasem a bot dostaje po czym vayna wychodzi -.-

SedaN*
30-12-2011, 11:18

black clever na twicha jako pierwszy item to dobre rozwiązanie, więc nie pierdol BRĄS ZI00000M XD

Brasist
30-12-2011, 11:29
http://i41.tinypic.com/zv8xdx.png
To juz mnie wkurza -.- co ranked trol -.- teraz tez wygrywam mida 3-0 ,zabijam gangera 1x ,top oblegany przez le e, fidel zrobil 1 ganga pro elo jungler ktory spinal na poczatku ze gram grubasem a bot dostaje po czym vayna wychodzi -.-

mam dokładnie taki sam dylemat, tylko ze jeszcze nie gram rankedzikow.

Pzdr.

Mów mi królu
30-12-2011, 11:29

ziomek, nie ucz dzieci ojca robic....

Veto
30-12-2011, 11:31
black clever na twicha jako pierwszy item to dobre rozwiązanie, więc nie pierdol BRĄS ZI00000M XD

Dobre rozwiązanie, jak nie masz w ogóle penetracji, a przypuszczam, że takową miałeś. Ja tam twich jungle w atmoga szedłem i potrafiłem mieć staty po 25/6/12 :p Raz takim atmog twitchem na Latarni, Brutalizerze, Warmogu, Atmie, Phantomie i butach z AS wysolowałem 3 xd

Brasist
30-12-2011, 11:43
ziomek, nie ucz dzieci ojca robic....

dobra synek. ;))))))))))

'Oxidosis'
30-12-2011, 11:46
mam dokładnie taki sam dylemat, tylko ze jeszcze nie gram rankedzikow.

Pzdr.

ale, że jaki dylemat, bo ja nie widzę, aby ktoś przedstawiał jakikolwiek dylemat? XD

Brasist
30-12-2011, 12:21
ale, że jaki dylemat, bo ja nie widzę, aby ktoś przedstawiał jakikolwiek dylemat? XD

Pomyśl logicznie, Mateuszu. Ziomek pisał o tardach każdej w swojej grze, ja mam podobnie ;)

'Oxidosis'
30-12-2011, 12:39
Dylemat (z gr. dilemmaton) - w logice tradycyjnej niezawodne schematy wnioskowań, w których przesłankami są dwa zdania warunkowe i alternatywa (nierozłączna).

W skrócie, jest to kłopotliwa sytuacja, wymagająca wyboru między dwoma możliwościami. Innymi słowy - logiczne wnioskowanie.

A teraz będziesz moim mistrzem, jak wskażesz mi miejsce w tamtym poście, w którym doszukałeś się dylematu!

@Topic

Ciebie scorviel zawsze wycarrują ;/;/

Brasist
30-12-2011, 12:56
Mniejsza z tym XDDDDDDDDD

Soi
30-12-2011, 13:25
@up
hahahha xD spoko...
Kogo brac przeciwko tej Irelii, bo juz mnie cos strzela jak mi all chempy rozwala ;f

Brasist
30-12-2011, 13:59
http://img802.imageshack.us/img802/9130/noobteam.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/802/noobteam.jpg/)

Kolejny jebany noob team, jak można grać na tym west, żałuję że się tutaj przeniosłem z nordica :<<<<<<<<<

KamilQ
30-12-2011, 14:18
http://img802.imageshack.us/img802/9130/noobteam.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/802/noobteam.jpg/)

Kolejny jebany noob team, jak można grać na tym west, żałuję że się tutaj przeniosłem z nordica :<<<<<<<<<

Płaczesz ze feeduja, zobacz w swoje rozgrywki i potem płacz, oks? :)

Mów mi królu
30-12-2011, 14:22
@up
hahahha xD spoko...
Kogo brac przeciwko tej Irelii, bo juz mnie cos strzela jak mi all chempy rozwala ;f

riven,rumble,nasus,lee sin

Brasist
30-12-2011, 14:32
Płaczesz ze feeduja, zobacz w swoje rozgrywki i potem płacz, oks? :)

ale co mam zrobić gdy jakis bub nafeeduje np. noc. Nie ma szans aby go praktycznie zabic.

http://img40.imageshack.us/img40/1633/losem.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/40/losem.jpg/)

Team z polaczkami ;<

Qυiet
30-12-2011, 14:55

riven,rumble,nasus,lee sin

+ Trundle, GP, Renekton, Dziwdalee AD, byle nie Nasus. Udyr i WW chyba też sobie dobrze radzą, ale nie jestem tego pewien. Na pewno świetnie Irelię kontrują Trundle, Rene i Rumble. Reszta to różnie, zależy jak wy gracie i jak gra przeciwnik, ale Riven, Lee, GP i Dziwdalee sobie radzą.

Mów mi królu
30-12-2011, 15:05
@top
nasus też ma z nią dobrze bo go napewno nie z outfarmi jak inne czempy aka nidale etc zabić to jej moze tak szybko nie zabije ale jak nastakuje q to napewno potem
@topic
potrzebuje runy na vayne\ashe\caitly da sie jakoś połączyc wie ktos?

Midq
30-12-2011, 15:13
pierdole nie gram przerzucam sie na pokerstars

Qυiet
30-12-2011, 15:17
@top
nasus też ma z nią dobrze bo go napewno nie z outfarmi jak inne czempy aka nidale etc zabić to jej moze tak szybko nie zabije ale jak nastakuje q to napewno potem

On Irelii nie zabije, ale Irelia go na pewno. Jak jest ogarnięta Irelia to spokojnie go zniszczy. Nasus przegrywa z Irelią w 1v1. Dopiero nafarmiomy Nasus coś zrobi, jak z resztą sam napisałeś. Ale dobra Irelia nie pozwoli mu sfarmić q i nawet jeśli creepy będą równe, to Nasus będzie miał znacznie mniej sfarmione Q.

@topic
potrzebuje runy na vayne\ashe\caitly da sie jakoś połączyc wie ktos?

Redy: 9x ArP lub 3xAD + 6x ArP lub 3x AS + 6x ArP (najlepsze są 9x ArP)
Blue: 9x AS lub 9x Magic Resist
Yellow: 9x Armor
Purple: 3x AD lub 3x ArP (AD najlepsze, pomagają creepować i harrasować w early game).

'Oxidosis'
30-12-2011, 15:46
+ Trundle, GP, Renekton, Dziwdalee AD, byle nie Nasus. Udyr i WW chyba też sobie dobrze radzą, ale nie jestem tego pewien. Na pewno świetnie Irelię kontrują Trundle, Rene i Rumble. Reszta to różnie, zależy jak wy gracie i jak gra przeciwnik, ale Riven, Lee, GP i Dziwdalee sobie radzą.

Co Ty pie*dolisz. GP na Irelie? hahaha, jak Irelia to najlepszy counter pick na GP jaki może być. Poza tym, Nasus jest jednym z lepszych picków na Irelie, także nie wprowadzaj ludzi w błąd ;p

Qυiet
30-12-2011, 15:52
Co Ty pie*dolisz. GP na Irelie? hahaha, jak Irelia to najlepszy counter pick na GP jaki może być. Poza tym, Nasus jest jednym z lepszych picków na Irelie, także nie wprowadzaj ludzi w błąd ;p

W early GP > Irelia. Te parlaye <3 W mid Irelia > GP i w late są mniej więcej podobni, ale GP w sumie to GP robi więcej bo ma crity po miliard. Nasus kontruje Irelie jak ma Frozen Hearta, bo ten as slow ją zwyczajnie niszczy, ale Irelia wygra z Nasusem w early spokojnie... Tak samo Rumble wygra w early z Irelią, ale potem to Irelia gniecie, jak już się sfarmi.

@down: Riven op shit. W jungli też pwni wszystko =/ Na 1500 czasami się zdarzy ban, ale na 1800+ jest banowana bardzo często :P

unk
30-12-2011, 16:06
W early GP > Irelia. Te parlaye <3 W mid Irelia > GP i w late są mniej więcej podobni, ale GP w sumie to GP robi więcej bo ma crity po miliard. Nasus kontruje Irelie jak ma Frozen Hearta, bo ten as slow ją zwyczajnie niszczy, ale Irelia wygra z Nasusem w early spokojnie... Tak samo Rumble wygra w early z Irelią, ale potem to Irelia gniecie, jak już się sfarmi.

rumble kontruje irelie do 9 (oczywiscie jak irelia maxuje e) lv
riven kontruje wszystko
moim zdaniem ta postac jest przesadzona i to naprawde sporo. sam nią gram i musze stwierdzic ze nie przegralem nią solo topa, na 6 lvl potrafi zgniesc 2vs1 junglera i solo topa, nie wiem dlaczego nikt prawie jej nie banuje/nie pickuje. W sumie to jest podróba irelii tylko 50% mocniejsza

co o tym myslicie ?
tu macie moje gry tym chempem
http://i44.tinypic.com/23st6wm.jpg
trzeba byc naprawde uposledzonym zeby przegrac tym chempem topa
http://i41.tinypic.com/np0s4j.jpg

SedaN*
30-12-2011, 16:18
trzeba byc naprawde uposledzonym zeby przegrac tym chempem topa

nie wkurwiaj mnie, dzisiaj miałem typa co picknął właśnie riven na irelie i była już któraś minuta ja jak zawsze podsumowuje creepy na lanech a tam irelia 95 cs a nasza rivenka 25 (z healem) ja się pytam wtf a on, że przynajmniej nie padł i sie śmieje z naszego ad carry co ma 2-4, ale za to 100 csów. Jeszcze przed grą mówił, że rivenka to couter pick na irelke, jeżeli couter pickiem miał na myśli sukces, że od niej nie padł no to brawo. Za to jej pozwolił się zajebiście wyfarmić i przy okazji siebie z outfarmic.

Zrazik
30-12-2011, 16:28
jakas penta na rankedie ;P
http://i44.tinypic.com/154vhq8.jpg

nie no mam zajawe na sivir :D`

Qυiet
30-12-2011, 18:26
@up: po boostach Sivir stała się nareszcie dobrym pickiem. Wcześniej obsysała i dopiero w bardzo późnym late robiła siekę.

http://kwejk.pl/obrazek/786574/ahri,%3C3.html

Trololololo. Nice, very nice cosplay :P

Soi
30-12-2011, 20:56
Do poppy lepiej trinity force, infinity edge czy bardziej itemy w def/hp?? Bo rozegralem jedna gre w proponowane itemki i horror... ;S (kupuje po kolei all czempy i sprawdzam ktorym mi sie dobrze gra, stad poppy)

'Oxidosis'
30-12-2011, 21:43
Bardziej trinity force :)

unk
30-12-2011, 21:59
do poppy rabadonka/shen(albo lichbane) i survi bo ad poppy ssie

Mów mi królu
30-12-2011, 22:44
do poppy rabadonka/shen(albo lichbane) i survi bo ad poppy ssie

dokładnie, voild staff czy jakos tak co daje m pena rabadonka gusbaran czy jakos tak i walisz po 700 z q

Again q.q
30-12-2011, 23:00
Wkurwiam się ***** no.

Dzisiejsza akcja:
Wybieramy picki, no to jungler polecial - skarner, ahri, vayne i chyba jakis support, ja gram singedem. Ide na topa i patrze ze mam teemo i blitzcranka. Ciężko było - ja po pierwsze nie mialem mozliwosci farmic, po drugie bot przejebal, po trzecie jungler chuja robil zero udanych gankow :| Jak tu ***** ogarniać dwóch na jednego ? jeszcze chujowy jungler.... nie wiem jak to sie ***** trafia ze idziesz na solo topa i masz jednego przeciwnika przed soba, a nie dwoch :| i to nie pierwszy raz, czy mi sie ***** nie moze trafic solo top ?

Mów mi królu
30-12-2011, 23:36
Wkurwiam się ***** no.

Dzisiejsza akcja:
Wybieramy picki, no to jungler polecial - skarner, ahri, vayne i chyba jakis support, ja gram singedem. Ide na topa i patrze ze mam teemo i blitzcranka. Ciężko było - ja po pierwsze nie mialem mozliwosci farmic, po drugie bot przejebal, po trzecie jungler chuja robil zero udanych gankow :| Jak tu ***** ogarniać dwóch na jednego ? jeszcze chujowy jungler.... nie wiem jak to sie ***** trafia ze idziesz na solo topa i masz jednego przeciwnika przed soba, a nie dwoch :|

poprostu jestes skazany na bycie gównem jak oxi :<

Midq
30-12-2011, 23:46
Wkurwiam się ***** no.

Dzisiejsza akcja:
Wybieramy picki, no to jungler polecial - skarner, ahri, vayne i chyba jakis support, ja gram singedem. Ide na topa i patrze ze mam teemo i blitzcranka. Ciężko było - ja po pierwsze nie mialem mozliwosci farmic, po drugie bot przejebal, po trzecie jungler chuja robil zero udanych gankow :| Jak tu ***** ogarniać dwóch na jednego ? jeszcze chujowy jungler.... nie wiem jak to sie ***** trafia ze idziesz na solo topa i masz jednego przeciwnika przed soba, a nie dwoch :|

przejebane :cool:

Wtyka1
30-12-2011, 23:58
http://i40.tinypic.com/2lasapc.png
szlag jasny mnie juz trafia -.-

'Oxidosis'
31-12-2011, 00:03
poprostu jestes skazany na bycie gównem jak oxi :<

:(:(:(:(:(:mad::mad::confused::confused::confused: :(:mad::confused::mad::(:confused::mad::cool::cool ::cool:

http://i40.tinypic.com/2wn79kn.jpg

tylko bez spiny :confused::confused:

Mów mi królu
31-12-2011, 09:33
:(:(:(:(:(:mad::mad::confused::confused::confused: :(:mad::confused::mad::(:confused::mad::cool::cool ::cool:

http://i40.tinypic.com/2wn79kn.jpg

tylko bez spiny :confused::confused:

lol dałes ssa ze srodka walki a skonczyłem na 9\11 smieciu bo sie wyfarmiłem nie to co ty tylko dobijał tez masz chujowe mecze ale nie jestem takim pojebkiem zeby je archizować, trzepac sobie potem wrzucac na forum ;d

Veto
31-12-2011, 11:24
Oxi chyba za dużo gra w farmvilla, bo farmer z niego zajeb*isty, 106 cs w 30 minucie =)

Według CS Scorviel ma aktualnie staty 8/10/5, bo 10 CS = 1 kill, ziom.

'Oxidosis'
31-12-2011, 11:55
lol dałes ssa ze srodka walki a skonczyłem na 9\11 smieciu bo sie wyfarmiłem nie to co ty tylko dobijał tez masz chujowe mecze ale nie jestem takim pojebkiem zeby je archizować, trzepac sobie potem wrzucac na forum ;d

gorzej skonczyles ale mniejsza z tym, dobry ss dobre prowo co nie? :)) poza tym wyjebane, nie archiwizuje meczów z tobą, ale czekałem aż coś napiszesz, żebym Ci odpowiedział w ramach riposty :< pisałem bez spiny, ale widzę, że forum wzięło górę i jeżeli chodzi o staty z lolca, nie wyczuwasz beki :<?

Veto

wiedzialem ze sie dojebiesz, ale zgaduje ze jestem lepszym farmerem niz ty i ta twoja cala banda gimbow :)))) jestes po prostu idiota, oceniajac cs na podstawie screena

Quiet

Irelia > GP

http://i42.tinypic.com/208ct92.jpg

tylko bez hejtu, wiem, że powinienem mieć już z 300 cs

Mów mi królu
31-12-2011, 11:59
gorzej skonczyles ale mniejsza z tym, dobry ss dobre prowo co nie? :)) poza tym wyjebane, nie archiwizuje meczów z tobą, ale czekałem aż coś napiszesz, żebym Ci odpowiedział w ramach riposty :< pisałem bez spiny, ale widzę, że forum wzięło górę i jeżeli chodzi o staty z lolca, nie wyczuwasz beki :<?

Veto

wiedzialem ze sie dojebiesz, ale zgaduje ze jestem lepszym farmerem niz ty i ta twoja cala banda gimbow :))))

Quiet

Irelia > GP

http://i42.tinypic.com/208ct92.jpg

tylko bez hejtu, wiem, że powinienem mieć już z 300 cs

ogolnie to beka z ciebie najpiew płaczesz potem spinasz na koncu piszesz ze to beka :<

'Oxidosis'
31-12-2011, 12:07
ale to ty spłakałeś się jak lamus, że wkleiłem twoje jakieś marne staty, zamiast odebrać to na beke.. co ty myslisz, ze ja gier nie rujnowalem? przeciez mi sie tez zdazalo, raz tobie strolowalem shaco (2-8 chyba), a raz sempaczowi ale w dupie to mam

SedaN*
31-12-2011, 12:26
Dobra nie spinać się o lolca pizdy :S

Dla mnie wczoraj to było coś pięknego jak lee sinem niszczyłem irelke. Zaliczyłem first blooda, a potem samym q + e i w miedzy czasie auto atackiem zabierałem jej ponad połowe hp, tak, że nawet z tureta wyjść nie mogła. Obijałem sobie ją tak ciągle i potem dobijałem z kopa, raz nawet shaco przyszedł to ich dwóch poskładałem (no plus mój ten, że miałem już ulti a oni nie). Tak więc early kompletna dominacja lee sina. Potem olałem na chwile topa i poszedłem pomóc teamowi, w między czasie irelka w miare fajnie się wyfarmiła (tyle samo cs co ja albo nawet więcej) i w mid gamie powiem wam, że było wyrównanie, jednak z lekką przewagą lee sina, bo w bezpośredniej solówce z nią wygrałem. Z gankplankiem robie jeszcze lepszą rzeźnie, z nasusem w sumie też.

Dla mnie Lee Sin najlepszy na solo topa, ciężki do skontrowania, łatwo uciec z ganków i ten dmg, coś pięknego.

Mów mi królu
31-12-2011, 12:31
ale to ty spłakałeś się jak lamus, że wkleiłem twoje jakieś marne staty, zamiast odebrać to na beke.. co ty myslisz, ze ja gier nie rujnowalem? przeciez mi sie tez zdazalo, raz tobie strolowalem shaco (2-8 chyba), a raz sempaczowi ale w dupie to mam

wez chłopczyku ogarnij bo sam płacze co strone albo i 2 razy na strone z elo hell, to na chuj to wrzucasz sam pierwszy popłakałes z tymi ssami zebyś sie nie czuł najgorszy raz na jakiś czas, ognolnie to nie chce mi sie tu pisać jak chcesz popisz ze mną na lolu albo na tsie :<

'Oxidosis'
31-12-2011, 13:00
wez chłopczyku ogarnij bo sam płacze co strone albo i 2 razy na strone z elo hell, to na chuj to wrzucasz sam pierwszy popłakałes z tymi ssami zebyś sie nie czuł najgorszy raz na jakiś czas, ognolnie to nie chce mi sie tu pisać jak chcesz popisz ze mną na lolu albo na tsie :<

wrzucając te ss'y pokazuje wszystkim, którzy mówią o nieistniejącym elo hell, że się mylą, a Ty płaczesz o jakiegoś głupiego ss'a jak lamus ( jestem pewien, że gdyby sempacz wrzucił screena z gry, w ktorej strolowałem mu gre soraką, wziąłbym to na beke )

@Topic

+100, +172, + 700 z q Nasusem XD ale oro im z yi zrobiliśmy

Veto
31-12-2011, 14:39
polecam adam malysz

http://img546.imageshack.us/img546/2724/olafn.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/546/olafn.jpg/)

'Oxidosis'
31-12-2011, 14:55
olafek dobra sprawa ale w jungli dla mnie jakiś taki troszke ch*jowy, ale na solo topie jeden z lepszych picków

Veto
31-12-2011, 16:36
Nie wiem, czemu ten olaf jest taki niedoceniany p.p

http://img812.imageshack.us/img812/2179/olaf.png (http://imageshack.us/photo/my-images/812/olaf.png/)

Soi
31-12-2011, 17:31
Olaf jest spoko, gralem nim jak byl za free i gralo sie na prawde bardzo fajnie, w sumie nie wiem czemu go jeszcze nie kupilem ;f

Diablo
31-12-2011, 18:34
Mozna prosic o jakis build dla lee sina?xd

KILER
31-12-2011, 18:43
ja składam latarnie>merkurki>warmoga>atma's impalera>thornmaila ew. fon

Brasist
31-12-2011, 21:12
http://img62.imageshack.us/img62/3599/beztytuurdx.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/62/beztytuurdx.jpg/)

i znów jebane ***** trolle , japierdole jak można grać cait afk, fizz leave. Wykarowałem im giere a te nooby to zjebały japierdole!!!!!!!!!!

Midq
31-12-2011, 21:41
nie da sie grac w sylwka, same ruchole ;]

Brasist
31-12-2011, 22:22
http://img840.imageshack.us/img840/1675/znowtardy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/840/znowtardy.jpg/)

Zobacz lepiej to co za trolle!!!!!!

FAIL< LOOK AT MISS FORTUNE

Midq
31-12-2011, 22:57
ja mialem shaco ruska co sie specjalnie na midzie podkladal i po 10 minutach ahri juz miala 8 czy tam 9/0 xd

Again q.q
31-12-2011, 23:12
http://img62.imageshack.us/img62/3599/beztytuurdx.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/62/beztytuurdx.jpg/)

i znów jebane ***** trolle , japierdole jak można grać cait afk, fizz leave. Wykarowałem im giere a te nooby to zjebały japierdole!!!!!!!!!!

jak im wykarowales jak ***** porażka... do tego solo t pewnie ogarnial skarner wiec wieza padla w 5 minucie ;x

Brasist
31-12-2011, 23:23
http://img543.imageshack.us/img543/7100/zajebistyfeed.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/543/zajebistyfeed.jpg/)

polecam karthusa :)

http://img59.imageshack.us/img59/2871/dobragra.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/59/dobragra.jpg/)

Midq
01-01-2012, 00:43
POZDROWIENIA DO WIENZIENIA
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395764_135180806598108_100003185697927_155598_1754 309731_n.jpg

Poziomek :P
01-01-2012, 00:45
O tesz jestem na screenie beka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

'Oxidosis'
01-01-2012, 03:59
A MNIE NIE MA HEHEHEHHEHE IDE WBIJAM NA LOLCA Z ZIOMKAMI SIEMA :d:d:d:

KILER
01-01-2012, 05:09
HEE PJONTECZKA ZIOMOWERY DOMOWECZKA U MNIE UDANA, NIE PRZY LOLU, hehsss prosze o warna

Midq
01-01-2012, 10:32
o tesz jestem na screenie beka :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

poziomeg sylwester 21-22:30 xddd;];]

SedaN*
01-01-2012, 11:59
poziomeg sylwester 21-22:30 xddd;];]

SYLWESTER NA RESPIE! nawet w w ten dzień trolują :mad:

Midq
01-01-2012, 12:43
SYLWESTER NA RESPIE! nawet w w ten dzień trolują :mad:

trololololo XD nie chcialo mi sie dupy nigdzie ruszac :P

Mów mi królu
01-01-2012, 14:28
noworoczny twich dobry kocur pod atmonga :D
http://img809.imageshack.us/img809/1589/twichhere.png (http://imageshack.us/photo/my-images/809/twichhere.png/)

'Oxidosis'
01-01-2012, 15:29
musisz zrozumieć, że coś takiego jak ''atmong'' czy ''mandredy'' nie istnieje :<

Maciejas
01-01-2012, 19:45
Napisałby ktoś co trzeba zrobić by sie na WEST przenieść ?
I czy coś trzeba płacić albo coś sie traci ?

I co to jest to wybór draftowy ? Zawsze mnie to zastanawiało

I jest na jakiejs stronie gdzie mozna posegregować bohaterów np. AD Carry ?

Midq
01-01-2012, 19:58
przeciez w lolu w bohaterach mozesz sobie zaznaczyc carry itp xd

Smoczek
01-01-2012, 20:00
za przeniesienie na west placisz w rp bodajze 1500, wybor draftowy to gra ala ranked musisz miec 14 bohaterow na poczatku sa bany i wybor turowy, a z "segregacja" nie znam str ;;p

Veto
01-01-2012, 20:10
za przeniesienie na west placisz w rp bodajze 1500, wybor draftowy to gra ala ranked musisz miec 14 bohaterow na poczatku sa bany i wybor turowy, a z "segregacja" nie znam str ;;p

2600 rp .

Smoczek
02-01-2012, 15:35
wtf? tylko dla viktora....
http://i43.tinypic.com/2ive4k2.jpg

btw jeszcze nie widzialem zeby ktos nim umiac zagrac wiec czeka man rotacje :>

SedaN*
02-01-2012, 15:40
wtf? tylko dla viktora....
http://i43.tinypic.com/2ive4k2.jpg

btw jeszcze nie widzialem zeby ktos nim umiac zagrac wiec czeka man rotacje :>

Strasznie dziwnego ma tego pasywa, a zarazem wyjątkowego ;P ta ostania rózga w miarę fajna bo w sumie 100AP za taka małą cenę..

tego viktora kupiłem, zagrałem pare gier i odechciało mi się nim grac, poczekam troche sobie z nim. xd

Ero Senin
02-01-2012, 17:04
Ja ostatnio grałem z niezłym victorem! Z tego laserka ładnie rozpierdzielał przeciwników

Smoczek
02-01-2012, 17:30
jutro nim pogram tyle ze laptopa narazie nie mam a na pc lagi :>

Midq
02-01-2012, 17:37
wreszcie przerwana passa 13 porazek pod rząd X D
http://i43.tinypic.com/s3kaz4.png

Maciejas
02-01-2012, 19:25
Chętny ktoś do grania z początkującym Gravesem ?

Qυiet
02-01-2012, 19:49
Zauważyłem, że w LoLu najlepiej się gra mi czempionami, którymi nigdy wcześniej nie zagrałem. Ryze 8/4/10, Lee 8/3/8 :D Bekowo trochę, ale muszę odrobić elo, bo znowu się spadło na 1540 -.- Myślałem, że takich tardów dostaje się na 1100 elo, ale już wiem, że najgorsze tardy są na 1500-1700. Wczoraj mnie goście chcieli zaraportować za focusowanie Gravesa i Anivi :D:D

http://i40.tinypic.com/674bqq.jpg
http://i42.tinypic.com/wmnvqg.jpg

Polecam też Support Tier List mojego "brata" Elendixa: http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=45407. Supportami wypisanymi przez niego jest najłatwiej wygrać, bo są strasznie op. Jak dobrze zagracie to nawet z tardami w teamie nimi wygracie.

SedaN*
02-01-2012, 21:00
Polecam też Support Tier List mojego "brata" Elendixa: http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=45407. Supportami wypisanymi przez niego jest najłatwiej wygrać, bo są strasznie op. Jak dobrze zagracie to nawet z tardami w teamie nimi wygracie.

Ja zazwyczaj jak mam tego last picka to biorę tarica (zależy od ich teamu) i zajebiście mi się nim gra. Najwięcej % wygranych w porównaniu do takiej soraki -.- twój ziomek umieścił go w tier3, chociaż dla mnie ciężko sporządzić liste najlepszych supportów, bo ich się dobiera pod względem teamu. Czasami taki taric będzie bardziej przydatny, a czasami soraka czy janna.

#edit
Widzę ten twój "brat" napisał, że swojemu teamowi podczas gry dodaje motywacji. Możesz powiedzieć w jaki sposób to robi? :DDDDDDDDDDDDDDDDD

#edit2
aaa i dla mnie taric powinien być wyżej, heala ma zajebistego, słabszego tylko od soraki (z niższym cd), stun non stop, dodatkowo taki gruby no i te aury dla całego teamu.

Again q.q
02-01-2012, 21:06
Ja zazwyczaj jak mam tego lasta picka to biorę tarica (zależy od ich teamu) i zajebiście mi się nim gra. Najwięcej % wygranych w porównaniu do takiej soraki -.-

#edit
Widzę ten twój "brat" napisał, że swojemu teamowi podczas gry dodaje motywacji. Możesz powiedzieć w jaki sposób to robi? :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Taric dobry kot <3333

Qυiet
02-01-2012, 21:27
Ja zazwyczaj jak mam tego last picka to biorę tarica (zależy od ich teamu) i zajebiście mi się nim gra. Najwięcej % wygranych w porównaniu do takiej soraki -.- twój ziomek umieścił go w tier3, chociaż dla mnie ciężko sporządzić liste najlepszych supportów, bo ich się dobiera pod względem teamu. Czasami taki taric będzie bardziej przydatny, a czasami soraka czy janna.

Nigdzie nie ma napisane, że jest bezużyteczny, ale Janna i Sona są najlepszymi supportami. Taric najlepiej się sprawdza z konkretnymi ad, podczas gdy Janna i Sona mogą być na linii z każdym i zawsze dadzą radę.

#edit

Nie wiem, ale pewnie zwykłe mówi tak jak ja: "calm down, chill out, stop flame, start play", etc. Na premadach inaczej to wygląda.

#edit2
aaa i dla mnie taric powinien być wyżej, heala ma zajebistego, słabszego tylko od soraki (z niższym cd), stun non stop, dodatkowo taki gruby no i te aury dla całego teamu.

Ale wysoki cd na healu i w sumie nic on nie daje. Soraka daje np. armor, Karma ma AoE heal i to mocny. Aury są ok, ale ogólnie Sona > Taric. Sona ma 6 sekund cd na heal, gdzie Taric ma 20 s bez cdr. 3 heale Sony = 2 heale Taric. Sona na dodatek ma aury nawet lepsze niż Taric, bo daje i resist, i armor.

Podsumowując: supporta pickuje się pod AD Carry i właśnie na podstawie tego została zrobiona ta tier lista. Sona i Janna świetnie działają z każdym. Soraka i Ali gorzej, a reszta to już są pod bardzo konkretne picki. Np. Nunu i Vayne robią znacznie więcej niż Taric + Caitlyn czy Taric + Vayne, choć nie mają heala. Także nie oceniajcie supporta bo ma dobrego heala czy aury.

'Oxidosis'
02-01-2012, 21:48
Jak dobrze zagracie to nawet z tardami w teamie nimi wygracie.

Sory, ale większej głupoty nie czytałem. Chyba nie trafiłeś jeszcze na tardów.

Skoro Nasusem, mając staty 13-5-x, oraz ponad 600 z q, nie mogę wygrać z ludźmi (reszta teamu 1-10, 2-10 etc. ) to jak mam wygrać supportem? Tym Nasusem chociaż powalcze, a grając supportem gówno zrobie i gre skończe 20 minut wcześniej

ale i tak gratulacje dla tego endelixa, przynajmniej widze że macie wspólne tematy, bo owaflować każdym supportem co najmniej kilkanaście razy i być dumnym ze swojej pozycji w grze to nie lada sztuka :):)

Pokémon
02-01-2012, 22:47
DOKONAŁEM NIEMOŻLIWEGO!!!!!
http://i41.tinypic.com/260uclj.jpg

CAŁY MÓJ TEAM TO RUSKI!!!! ROFL

Qυiet
03-01-2012, 13:34
Skoro Nasusem, mając staty 13-5-x, oraz ponad 600 z q, nie mogę wygrać z ludźmi (reszta teamu 1-10, 2-10 etc. ) to jak mam wygrać supportem? Tym Nasusem chociaż powalcze, a grając supportem gówno zrobie i gre skończe 20 minut wcześniej

Wiesz, mi chodziło nie o carrowanie dosłowne, a wspomaganie carrującego teamu. Sona i Janna mają największy wpływ na rozgrywkę. Sona ma niesamowity dmg, świetne aury i ulti, które dobrze rzucone zatrzymuje przeciwnika na 2 sekundy. Janna to samo. Tornado i Ulti dobrze rzucone daje ci szansę na zabicie 2-3 i uratowanie twoich towarzyszy. Zefir pomaga w pogoniach, a shield to wiadomo - rzucasz na carry i 50 dmg więcej.

ale i tak gratulacje dla tego endelixa, przynajmniej widze że macie wspólne tematy, bo owaflować każdym supportem co najmniej kilkanaście razy i być dumnym ze swojej pozycji w grze to nie lada sztuka :):)

1) Elendixa i nie obrażaj osoby, której w ogóle nie znasz.
2) Tak, mamy wspólne tematy, które wychodzą poza płacz o tardach w teamie i niepotrafieniu wygrać gry zajebiście nafarmionym Nasusem, którym pewnie focusujesz tanków i budujesz tylko dmg, bez survi. Niestety, tak mają słabi.
3) Gówno obchodzi twoje zdanie o supportach, bo i tak to ty tutaj jesteś gównixem i na zawsze nim pozostaniesz :)

'Oxidosis'
03-01-2012, 14:40
Wiesz, mi chodziło nie o carrowanie dosłowne, a wspomaganie carrującego teamu. Sona i Janna mają największy wpływ na rozgrywkę. Sona ma niesamowity dmg, świetne aury i ulti, które dobrze rzucone zatrzymuje przeciwnika na 2 sekundy. Janna to samo. Tornado i Ulti dobrze rzucone daje ci szansę na zabicie 2-3 i uratowanie twoich towarzyszy. Zefir pomaga w pogoniach, a shield to wiadomo - rzucasz na carry i 50 dmg więcej.

Nie rozumiem, po co mi tłumaczysz, jakie pole manewru mają owe championy - ja to doskonale wiem, jednak chcąc nie chcąc, za każdym razem zasłaniasz się, tłumacząc nam, jaką ważną rolę ma support w grze - czyżbyś miał jakiś kompleks dotyczący tego?

1) Elendixa i nie obrażaj osoby, której w ogóle nie znasz.
2) Tak, mamy wspólne tematy, które wychodzą poza płacz o tardach w teamie i niepotrafieniu wygrać gry zajebiście nafarmionym Nasusem, którym pewnie focusujesz tanków i budujesz tylko dmg, bez survi. Niestety, tak mają słabi.
3) Gówno obchodzi twoje zdanie o supportach, bo i tak to ty tutaj jesteś gównixem i na zawsze nim pozostaniesz :)

1) Nie do końca wiem o czym mówisz, jednak byłbym rad, gdybyś wskazał mi miejsce, w którym rzekomo obrażam pana Elendixa - jeżeli chodzi Ci o ciągłe waflowanie, jest to rzecz oparta na faktach, która wcale nie ubliża jego osoby ( skoro sam jest dumny ze swojej pozycji w grze, to jaki Ty masz problem )?

2) Niestety, po raz kolejny, nie mogę się z Tobą zgodzić. Na czym się opierasz, wnioskując, że moje rozmowy dotyczą tylko i włącznie ''płaczu'' jak to nazwałeś? Jeżeli chodzi o reszte komentarza, swoim przypuszczeniem zaprzeczyłeś sam sobie, dlatego nie będę szczególnie tego rozwijał - chyba wiesz o co mi chodzi. Słabi mają tak, że za każdym razem się wywyższają - zgadnij, o kim tu mowa.

3) Wcale się nie dziwię, że nie obchodzi mnie Twoje zdanie - sam raczej unikałbym krytyki, gdybym musiał co grę waflować. Mnie z kolei nie obchodzi Twoje zdanie na temat ad carry i innych pozycji, gdyż tak jak napisałem - dlaczego miałbym się sugerować opiniami osób, którzy ograniczają się do waflowania?

Najśmieszniejsze jest to, że na każdym kroku powtarzasz, że support odgrywa ważną rolę w drużynie, oraz przyjemnie się nim gra. Jednak waląc głową w monitor pisząc komentarz, co można zaobserwować wyżej, sam sobie zaprzeczasz - chyba naprawdę Cię to boli, że ograniczasz się do supporta.

Aha, żeby było jasne - nie wątpie, że jesteś lepszy w tą grę. Ale sposób, w jaki próbujesz się pokazać, jest co najmniej żałosny, także daruj sobie : D

DOKONAŁEM NIEMOŻLIWEGO!!!!!

Chyba żartujesz. Ja dokonałem niemożliwego, grając z troll pickiem na solo topie :

http://i40.tinypic.com/2i9gy3a.jpg

Qυiet
03-01-2012, 15:35
@up: nie dziwię się, że wygrać nie możesz jak Ty Nasusa pod Atmoga składasz... DMG masz mieć z Q i TFa. HP masz w chuj z ulti, po chuj ci warmog? Atma w sumie ok, bo i tak dostajesz HP z ulta. Nasus bez Frozen Hearta jest śmieszny. Przecież to ma takie chore skalowanie z W... Polecam ten link (http://solomid.net/guides.php?g=8292). Gość rozegrał Nasusem ponad 600 gier, więc wie o czym mówi.

Próbuje Was zwyczajnie przekonać, że support jest ważny. Na ogół wygrywają teamy z supportem, dlaczego? Bo support daje dużo. Support daje wizję na mapie, aury przy odpowiednich itemach lub spelli, heale, etc. Jak by było inaczej to by nikt nie grał supportami, żaden z lepszych teamów też by ich nie używał. Nie rozumiem dlaczego zawsze dla Was support jest czymś gorszym. Dlatego się rzucam, bo do Was zwyczajnie nie dociera, że support robi bardzo dużo.

1) Nie do końca wiem o czym mówisz, jednak byłbym rad, gdybyś wskazał mi miejsce, w którym rzekomo obrażam pana Elendixa - jeżeli chodzi Ci o ciągłe waflowanie, jest to rzecz oparta na faktach, która wcale nie ubliża jego osoby ( skoro sam jest dumny ze swojej pozycji w grze, to jaki Ty masz problem )?

Dla mnie sposób w jaki to napisałeś był obraźliwy, ale nvm.

2) Niestety, po raz kolejny, nie mogę się z Tobą zgodzić. Na czym się opierasz, wnioskując, że moje rozmowy dotyczą tylko i włącznie ''płaczu'' jak to nazwałeś? Jeżeli chodzi o reszte komentarza, swoim przypuszczeniem zaprzeczyłeś sam sobie, dlatego nie będę szczególnie tego rozwijał - chyba wiesz o co mi chodzi. Słabi mają tak, że za każdym razem się wywyższają - zgadnij, o kim tu mowa.

Co do ostatniego zdania to pasuje każdy na tym forum xD Większość z Was zwyczajnie płacze, że przegraliście, chociaż mieliście 10+/1 staty. To miałem na myśli. Nie wiem gdzie tutaj sobie zaprzeczyłem.

3) Wcale się nie dziwię, że nie obchodzi mnie Twoje zdanie - sam raczej unikałbym krytyki, gdybym musiał co grę waflować. Mnie z kolei nie obchodzi Twoje zdanie na temat ad carry i innych pozycji, gdyż tak jak napisałem - dlaczego miałbym się sugerować opiniami osób, którzy ograniczają się do waflowania?

Tyle, że w przeciwieństwie do Was ja nic nie mam do carry, junglera czy offtanków. To Wy się zawsze burzycie, że ma lepsze osiągi, chociaż non-stop "wafluje". Mnie po prostu wkurwia takie gadanie, że jesteś gorszy, bo grasz supportem.

Najśmieszniejsze jest to, że na każdym kroku powtarzasz, że support odgrywa ważną rolę w drużynie, oraz przyjemnie się nim gra. Jednak waląc głową w monitor pisząc komentarz, co można zaobserwować wyżej, sam sobie zaprzeczasz - chyba naprawdę Cię to boli, że ograniczasz się do supporta.

Bo odgrywa i przyjemnie się nim gra. Supporta nikt nie flamuje, bo support, choć ma duży wpływ na grę i to czy gra zostanie wygrana, nie może ci wygrać samemu gry (jak przytoczony wyżej Nasus). Supportem się fajnie gra, bo nie musisz się spinać, żeby wygrać, ot healniesz/shieldniesz carry, postawisz wardy w jakimś miejscu, zapiszesz timer: masz zwyczajnie prostą grę. Do tego to Ty decydujesz czy wbijasz na gości czy nie (mówię o bot lane, bo o teamfightach decyduje ktoś z inicjacją jak Sona, Nocturne, mumia, etc, czyli najczęściej nie-support).

'Oxidosis'
03-01-2012, 15:59
@up: nie dziwię się, że wygrać nie możesz jak Ty Nasusa pod Atmoga składasz... DMG masz mieć z Q i TFa. HP masz w chuj z ulti, po chuj ci warmog? Atma w sumie ok, bo i tak dostajesz HP z ulta. Nasus bez Frozen Hearta jest śmieszny. Przecież to ma takie chore skalowanie z W... Polecam ten link (http://solomid.net/guides.php?g=8292). Gość rozegrał Nasusem ponad 600 gier, więc wie o czym mówi.

Przecież wygrałem i to była akurat nieliczna gra, w której złożyłem atmoga. Frozen Heartha buduję, ale nie zawsze, poza tym zasłanianie się w tym momencie buildem jest troche bez sensu, bo nawet jeżeli nie jest idealny, to na pewno nie jest najgorszy.

Próbuje Was zwyczajnie przekonać, że support jest ważny. Na ogół wygrywają teamy z supportem, dlaczego? Bo support daje dużo. Support daje wizję na mapie, aury przy odpowiednich itemach lub spelli, heale, etc. Jak by było inaczej to by nikt nie grał supportami, żaden z lepszych teamów też by ich nie używał. Nie rozumiem dlaczego zawsze dla Was support jest czymś gorszym. Dlatego się rzucam, bo do Was zwyczajnie nie dociera, że support robi bardzo dużo.

Przecież to nielogiczne, gdyby było inaczej. Support jest ważny, zarówno tak samo jak reszta zespołu, ale gra nim daję najmniej frajdy, dlatego każdy uważa tak, jak uważa. Poza tym tak jak Ci pisałem, u mnie gra supportem w solo q 100% lose, bo nie dość, że ja nic nie mogę zrobić, to oczywiście cały mój team feeduje. Powiedz mi, co ja mogę zrobić w tym momencie, jak nie ''płakać'' na tardów?

Orson_Pall
03-01-2012, 15:59
spoko rotacja, 6 chempow za 6.3k lol :D

cos tam z ostatnich, + wierszyk midiego XD
http://img854.imageshack.us/img854/3073/talontezmapierdolniecie.png
http://img36.imageshack.us/img36/5799/luxmapierdolniecie.png
http://img710.imageshack.us/img710/9804/midi.png
Renekton/Kennen, kto lepszy?

SedaN*
03-01-2012, 16:00
Sam supportem czasami lubię zagrać, ale nie owijając w bawełnę szybko to się nudzi i większą przyjemnością (przynajmniej dla mnie) jest zagrania sobie jakimś carry i zabijanie przeciwników. Chyba się z tym zgodzisz Quiet? Jeżeli nie, no to brawo znalazłeś sobie team, w którym pełnisz najprzyjemniejszą dla siebie funkcję, jednak najmniej przyczyniającą się do wygrania. No bo od kogo mniej zależy niż od supporta?

Assassin Mateusz
03-01-2012, 16:35
Kazdy gra czym lubi, a Quiet akurat lubi supporta i jest spoko. Niepotrzebnie sie tutaj robi taki spam na temat grania supportem. :/
@fajna rotacja

Vivek
03-01-2012, 16:52
Mam xeratha, branda, maokaia.. Musze sprawdzić gravesa i nocturna :P
A liczyłem na lee sina, kennena, fizza, cass :(
w co 2 grze widze nocturna w jungli...

Qυiet
03-01-2012, 17:55
Mam xeratha, branda, maokaia.. Musze sprawdzić gravesa i nocturna :P
A liczyłem na lee sina, kennena, fizza, cass :(
w co 2 grze widze nocturna w jungli...

Bo Nocturne ma op ganki xD Wardy cię nie uratują od ganków Nocturna (od 6 ofc) :) Fizza długo nie zobaczysz, bo wyszedł miesiąc temu dopiero, Cass i Lee byli jakiś czas temu. Też w sumie czekam na Kennena + kilka innych czempionów, ale mam 6,3k i może sobie Xeratha kupie, bo op czemp. Zobaczymy co zapowiedzą na next czempa.

'Oxidosis'
03-01-2012, 18:03
Ja Kennena mam chyba od 20 lvl, był to bodajże mój drugi czamp za 6k, wtedy nie umiałem grać to twierdziłem, że jest słaby, spróbowałem nim grać ponownie ok. 3 dni temu i osobiście twierdze, że jest to jedna z najlepszych ( o ile nie najlepsza ) postać na mida. Ja osobiście jeszcze nim nie przegrałem, od 6 lvl ściągam co się da na combo ( q + e + ulti + ignite + w + q ), 100 % kill. Oczywiście podałem przykładową kombinacje, bo można zarówno zacząć od q, potem e, w ( tutaj stun ), wtedy ulti ignite i q, który ma mały cooldown. świetny do inicjacji dive, wjeżdzasz z e i ulti, nastepnie zhonya, enemy mają stuna a Twój team wie co z nimi robić ;). Jedna z nielicznych postaci, którą można starać się wygrywać solo.

Again q.q
03-01-2012, 18:22
Kazdy gra czym lubi, a Quiet akurat lubi supporta i jest spoko. Niepotrzebnie sie tutaj robi taki spam na temat grania supportem. :/
@fajna rotacja

Ja rozumiem Oxidosisa, Quiet pisze ze support bardzo wazny jest duzo robi, no dobrze, ale jak sie trafi ci sie taki team z ktorym za chuja nie wygrasz :/

Np. U mnie ostatnio jak gralem Taricem - miss fortune 7/31 i vayne 9/19 :|

Pss: Lee Sina juz bardzo dawno nie bylo ;)

Veto
03-01-2012, 18:41
Tryndamere był w rotacji od powstania gry 2 razy, ale to chyba dlatego, że każdy go ma.

Pokémon
03-01-2012, 20:38
@~Sedan
Grałeś kiedyś rankeda? Bo widzę że chyba nie. Spróbuj zagrać bez supporta, automatycznie odchodzi Ci:
-CV
-Ewentualny Heal
-Wardy, bo kto będzie kupował wardy ciągle jak nei support
-Ewentualny speed z shureli/slow z randuina
-Aury (jaki support nie składa itemów na te aury
-Buffy supportów, których inni NIE MAJĄ.

Następnym razem dobrze się zastanów, zanim napiszesz że support nie przyczynia się do wygranej, bo support może uratować Ci dupę bardziej niż jakaś Misska czy nawet Leona.

SedaN*
03-01-2012, 21:15
@~Sedan
Grałeś kiedyś rankeda? Bo widzę że chyba nie. Spróbuj zagrać bez supporta, automatycznie odchodzi Ci:
-CV
-Ewentualny Heal

Następnym razem dobrze się zastanów, zanim napiszesz że support nie przyczynia się do wygranej, bo support może uratować Ci dupę bardziej niż jakaś Misska czy nawet Leona.

Ok warjat, rozegrałem ogólnie z 600 rankedów w dwóch sezonach, więc nie pierdol, że nie grałem rankedów. To po pierwsze.. Po drugie NIGDZIE nie napisałem, że support jest nieprzydatny, tylko po prostu pełni najmniej zależną funkcję od wygranej. Co nie zmienia faktu, że jeżeli jesteś dobrym supportem to w iluś tam % się do tej wygranej przyczyniasz :) Między dobrym supportem a słabym jest ogromna różnica dla teamu. Aa i gra bez supporta jest po prostu troll pickiem, więc nie wiem co ty pierdolisz? Może u Ciebie coś złego z czytaniem ze zrozumieniem pyrusie? Gimb?

Ero Senin
03-01-2012, 21:30
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:
http://i39.tinypic.com/2czosgh.jpg
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

Pokémon
04-01-2012, 09:44
Ok warjat, rozegrałem ogólnie z 600 rankedów w dwóch sezonach, więc nie pierdol, że nie grałem rankedów. To po pierwsze.. Po drugie NIGDZIE nie napisałem, że support jest nieprzydatny, tylko po prostu pełni najmniej zależną funkcję od wygranej. Co nie zmienia faktu, że jeżeli jesteś dobrym supportem to w iluś tam % się do tej wygranej przyczyniasz :) Między dobrym supportem a słabym jest ogromna różnica dla teamu. Aa i gra bez supporta jest po prostu troll pickiem, więc nie wiem co ty pierdolisz? Może u Ciebie coś złego z czytaniem ze zrozumieniem pyrusie? Gimb?

No i tu przeczysz sam sobie :)

KamilQ
04-01-2012, 11:43
@~Sedan
-CV
-Ewentualny Heal

Powiem Ci ze bez supporta tez da sie wygrac, wczoraj grałem bez suppa, bez junglera (troll picki) i wygralismy z teamem ktory posiadał owe postacie.
Wystarczą ogarnieci ludzie którzy nie lataja sami tylko w grupie.

#down
Zapewne tak.

Ero Senin
04-01-2012, 13:05
Powiem Ci ze bez supporta tez da sie wygrac, wczoraj grałem bez suppa, bez junglera (troll picki) i wygralismy z teamem ktory posiadał owe postacie.
Wystarczą ogarnieci ludzie którzy nie lataja sami tylko w grupie.

Na wyższym elo byłby to zapewne hardy wpierdol ; d

Mów mi królu
04-01-2012, 15:26
beka z was jak macie 800 elo to mozecie wygrac bo to same boby jednak na 1300+ bez suporta to mozecie possac pałki i tyle ;<

SedaN*
04-01-2012, 16:21
beka z was jak macie 800 elo to mozecie wygrac bo to same boby jednak na 1300+ bez suporta to mozecie possac pałki i tyle ;<

Po części się zgadzam, jednak to też zależy od przeciwnego teamu. Ja na 1300+ ostatnio miałem troll picka mordekaisera, który siedział na bocie we 3 (z supportem i ad carry) bez junglera : d ale na solo topie rammus pozwolił mi się nastackować nasusem i w sumie wygrałem tą grę XD

'Oxidosis'
04-01-2012, 21:06
http://www.youtube.com/watch?v=0aKuY0SRSs8&ob=av3e

pierwsze dwie akcje takie sobie, potem miazga :D IRELIA & AMUMU

Belfus Adri
04-01-2012, 21:13
Wiem ze build może troszkę nie ogar ale z takim mogłem sobie pozwolić na swobodne zabijanie 2 champow pod wieżami :)
http://img502.imageshack.us/img502/4208/levnaforum.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/502/levnaforum.jpg/)

SedaN*
04-01-2012, 21:41

AMUMU z dupy dmg, przecież same tanky itemy zbudowane, ale to jest właśnie mumia! ;D

Lagga v3
05-01-2012, 11:42

najlepsza ta końcówa z ulti , miażdzy wszystko :D .

Soi
05-01-2012, 19:57
Jej, jaka fajna rotacja!!! :D ile fajnych chempow teraz!! :)

Midq
05-01-2012, 21:46
takie tam kruva z nobami XD;]
http://i.imgur.com/L2A8j.jpg

Veto
06-01-2012, 10:28
Midi, widzę, że nie na próżno poszła moja gra Soraczką i uczenie Cię creepowania :p