View Full Version : League of Legends
Vernereq
12-04-2013, 14:28
To za ten bug z paypalem? ;p Kumpel dopiero wczoraj dostał za to perma, a wysłał smsów za ~200Euro na LoLa ;p jeden skin i bb 100 lat ban.
ta ale mozna odkupic konto wystarczy zaplacic im tyle hajsu ile sie ukradlo, w moim przypadku 20 euro na dwie osoby bo z kolega sie podzielilismy h3h3
Ma ktoś na zbyciu konto 20+ lvl na EUW (mile widziany 30)? Nic poza poziomem nie jest istotne.
#
Piąte podejście do złota czas zacząć.
Armianin
12-04-2013, 19:20
vernerku mój kochany doplace Ci, hue hue <3.. XD
@t
jak zrobic nick z http://scr.hu/0zla/boyts (nie moge napisac, bo blad) i ü ?? bo jak daje check name to pisze, ze jest not available badz mi wyskakuje taki blad: http://scr.hu/0zla/5e0wh
Siema apowicze. Doradźcie mi jak grać elise. Tzn co budować to wiem, ale jak wyprowadzać tym czempem combo itp.
http://i50.tinypic.com/2d0j1c5.jpg
Nie no, pierd*lę tą grę.. Czemu zawsze Ci je*ani idioci muszą się trafić jak mam promocję? Wygrasz swoją linie, gra idzie dobrze, to Ci po rozwaleniu inhibitora inicjują 2 vs 5 i oddają grę za darmo..
Siema apowicze. Doradźcie mi jak grać elise. Tzn co budować to wiem, ale jak wyprowadzać tym czempem combo itp.
Combo Elise jest proste: pierw na humanie: E -> W -> Q ->(spider form)W -> Q no i jak ktoś ucieka to oczywiście E.
https://www.youtube.com/watch?v=kFBzv8EIFms
Takie tam granie na koncie kumpla połączone ze streamingiem. Gorąco zapraszam do śledzenia kanału na YT, streamu (www.twitch.tv/elohellguy) oraz fanpage (www.facebook.com/KamilVetoFaryna).
'Oxidosis'
13-04-2013, 12:32
zagralem 2 gry solo, pierwszy pick 1850 elo przedostatni 1600, ja jestem silv 1 aktualnie i co? team 0-4, 2-7 instalocker orianna, 5-9, 1-6 i ja 5-3 ez'em...orianna nie potrafi trafic z ulti ( w przeciagu calej gry trafila tylko raz ), elise flejmujaca dookola wszystkich majac 9 dedow, jedynie ten shen co mi waflowal cos gral..zastanawiaja mnie dwie kwestie ; pierwsza, dlaczego ja w ogole gram z kolesiami bedacymi w goldzie/platynie kiedy jestem silv I? dlatego ze mam sporo winow i malo losow? druga kwestia, to dlaczego Ci kolesie graja minimum jakby byli w bronzie, za to enemy tez maja te 1700-1800 elo ale graja na swoj poziom?
Vernereq
13-04-2013, 13:12
vernerku mój kochany doplace Ci, hue hue <3.. XD
@t
jak zrobic nick z http://scr.hu/0zla/boyts (nie moge napisac, bo blad) i ü ?? bo jak daje check name to pisze, ze jest not available badz mi wyskakuje taki blad: http://scr.hu/0zla/5e0wh
jaki gowniany nick wez juz lepiej miec andrzejzpolskipl
#oxi
bo masz duzo winow i malo losow i twoje ukryte elo jest wyzsze :}
#veto
mozesz napisac na forum jak jestes online czasem wpadam hehe
ta ale mozna odkupic konto wystarczy zaplacic im tyle hajsu ile sie ukradlo, w moim przypadku 20 euro na dwie osoby bo z kolega sie podzielilismy h3h3
potwierdzam, 600 euro here
KUR*A MAĆ! Dlaczego Ci popier*doleni idioci, którzy nie potrafią grać, są zawsze w mojej drużynie, a przeciwnicy wiedzą o co chodzi w tej grze? Dlaczego ja mogę mieć wygrywać linię/być na równo, a bot musi przegrywać 0:6 w 10 minucie gry?
KUR*A MAĆ! Dlaczego Ci popier*doleni idioci, którzy nie potrafią grać, są zawsze w mojej drużynie, a przeciwnicy wiedzą o co chodzi w tej grze? Dlaczego ja mogę mieć wygrywać linię/być na równo, a bot musi przegrywać 0:6 w 10 minucie gry?
Uroki east'a XD Nic z tym niestety nie zrobisz trolle zawsze były, są i będą.
Armianin
13-04-2013, 14:31
jaki gowniany nick wez juz lepiej miec andrzejzpolskipl
masz racje, lepiej isc na westa ;]
Na weście wbiłem golda za drugim razem, a Laluś już 6ta próba - więc różnicę widać :D
MorgiBack
13-04-2013, 19:15
Z ostatniej chwili.
Perm na EU East :D !! HAHA konto poszło się jebać więc zacznę grać na wescie słyszałem ze lepszy poziom...
Ero Senin
13-04-2013, 21:01
Na weście wbiłem golda za drugim razem, a Laluś już 6ta próba - więc różnicę widać :D
Może to być też kwestia pecha... ; d 2 gry trafiasz na jakiegos leszcza i leżysz
'Oxidosis'
13-04-2013, 22:06
Nie wydaje mi sie... trafiajac na leszcza mozna wygrac, gorzej, jak trafisz na leszczy. na leszcza to ja trafilem przed chwila, majac freezy co 20-30 sekund na 5 sekund ( I WONT PLAY ANYMORE ) i wygralem.. a rzadko kto robi 0-7 pantheonem na topie, nasus 7-0 feed jak hooj ale dalismy rade. ogolnie lajtowo sie gra midem na tym 1500 elo, wystarczy wziac lux/orianne cokolwiek co ma jakies cc i aoe dobrze rzucic a reszta konczy :D ja poki co nie gram bo mam problem ktory opisaem w dziale komputery % internet, jak ktos wie jak go rozwiazac to zapraszam do tamtego tematu ;)
Jak jest ktoś, komu wyjątkowo gra nie idzie i feeduje, ale ma choć trochę mózgu, to da się go wycarrować. Problem polega na tym, że ja trafiam na 4 debili, którzy nie mają mózgu i feedują (aka 0/3 ci*l, który dalej myśli, że wygra 1 na 1 z przeciwnikiem, mającym 2 poziomy przewagi).
'Oxidosis'
14-04-2013, 00:50
hehe :D to u mnie tak z pantheonem dzisiaj bylo TYPOWO mial 0-6 i dalej pushowal bez warda, padal i spinal, ale na szczescie jarvan i swain oprocz mnie tez ogarniali co jest pięć i ugraliśmy ;) ale grałem też dzisiaj z typami na solo q co mieli plat IV, kazdy z nich przegral linie a mi z freezami ciezko bylo pokerowac... no jak kazdy przegra linie to ciezko cos potem ugrac ale jak grasz mida to dbasz aby inni nie przegrywali linii badz farmisz aby nawet przy ewentualnym feedzie przeciwnikow ich niszczyc D:
DonieX <3
14-04-2013, 10:16
Hi. Chciałbym pograć z Wami w lol'a. Pierwsza rzecz na jakim świecie gracie (czy jak to tam nazwać) bo przy ściąganiu mam wybrać. Druga rzecz ma ktoś może swój tutorial czy coś,abym załapał o co w tej grze chodzi? ;>
jakikolwiek server amerykanski, w grze chodzi o jak najwieksza ilosc zabitych potworków
Stream live, gorąco zapraszam! Na chwilę obecną w planach trochę soloq (carrowanie silver II na gold), później może pogram trochę u siebie.
www.twitch.tv/elohellguy
Ero Senin
14-04-2013, 12:14
Wybierz nordic east lub eu west : D na serwery amerykańskie będziesz miał 200+pinga
'Oxidosis'
14-04-2013, 13:32
Hi. Chciałbym pograć z Wami w lol'a. Pierwsza rzecz na jakim świecie gracie (czy jak to tam nazwać) bo przy ściąganiu mam wybrać. Druga rzecz ma ktoś może swój tutorial czy coś,abym załapał o co w tej grze chodzi? ;>
graj z nami na west :) tutoriale pewno są, ale one gówno dają, bo tak naprawdę ja gram ponad 2 lata a i tak nie do końca wszystko ogarniam :D w pierwszym tygodniu będziesz kompletnie zielony i nie ogarniał jak każdy, z czasem jak Ci się nie znudzi złapiesz o co chodzi w tej grze mniej więcej i Ci się spodoba ;d generalnie jest to rozgrywka 5vs5, bądź 3 na 3 jednak ta 5 na 5 jest najbardziej popularna, jest jakieś 114 championów których można porównać do mhmm pokemonów, Ty sobie jakiegoś wybierasz i nim grasz. W grze chodzi o to aby zniszczyć przeciwnikom wszystkie turety i nexusa, a jak to zrobisz to już zależy od Ciebie i od Twojego teamu. Każda postać się czymś cechuje, ale ściągniesz ogarniesz to Ci na ts'ie potłumacze. Generalnie jest to gra strategiczna w której trzeba mieć sprawne palce, a główną rolę odgrywa Twój mózg ;d Sredni czas rozgrywki to ok.30-35minut. Ogólnie skilla nabierasz z czasem, no coś jak w cs'ie, a tutoriale i tak gówno pomogą więc lepiej grać i bazowac na własnym doświadczeniu
W grze chodzi o to aby zniszczyć przeciwnikom wszystkie turety i nexusa
Od kiedy trzeba niszczyć wszystkie turrety? :rolleyes:
Vernereq
14-04-2013, 14:33
ja to polecam granie vayne chodza plotki ze jestem doubleliftem westa i keruje gry 1/15 wiec np :}}}}}}}} a ten tutorial to pomaga akurat w lolu jest ogarniety tutek i mozna przynajmniej podstawy ogarnac
DonieX <3
14-04-2013, 15:26
Jak na razie to mam jakiś problem ze stroną, ani nie mogę stworzyć konta, ani pobrać gry ;x
'Oxidosis'
14-04-2013, 15:34
Od kiedy trzeba niszczyć wszystkie turrety? :rolleyes:
wydaje mi sie ze to najlepszy sposob na wytlumaczenie laikowi ze turret > frag i w grze przede wszystkim chodzi o zdobywanie turretow ;> no ale dobra, generalnie trzeba zniszczyc nexusa poprzez hozjebanie jakiegos inhibitora badz inhibitorow :D
Generalnie na początku jest ciężko więc dobrze jest grać z równymi sobie tzn z zerami. Szkoda tylko, że dużo osób robi ref konta i grasz z takim, parę gier i się zniechęcasz do tej gry. Znajdujesz sobie chempa, który ci się podoba (nie ma sensu ciągle grać innym), ogarnąć sobie go i po prostu nim napierdalać ;D skill i doświadczenie przyjdzie z czasem. Ja dla przykładu kiedyś z 2-3 lata temu już chyba zaczynałem fiddlesticiem (też go w sumie polecam), długie serie też miałem warwickiem i akali jak ten chempy niszczyły innych ;P w sumie to cała przyjemność z gry rozpoczyna się dopiero po ogarnięciu wszystkiego XD
http://i48.tinypic.com/2z9fn14.jpg
Podejście szóste. Ciekawe jak mi jutro pójdzie.
http://www.youtube.com/watch?v=zRyDBAHnSas&feature=youtu.be
Coś tam na reddicie znalazłem, może się dla nowicjuszy przydać
He, nareszcie się udało.. i to w dobrym stylu. :C
http://i50.tinypic.com/34fjo75.jpg
#down
A no, fajną dupeczkę tam majo, tą czarną. :rolleyes: Go, go Wickd!
Vernereq
15-04-2013, 23:05
106k na streamie wickda, rekord ogolnie dla streama solo, streamuje 1vs1 bo5 z s0azem o slota w allstar meczu gg
#edit
140k widzow ~ ja jebie btw s0az wygral D:
'Oxidosis'
16-04-2013, 00:39
hehe mi jutro technik na chate wpada ogarnia neta i juz bez lagow freezow koniec przegrywania rankedow i gold IV wbijamy jutro :) D:
Ero Senin
16-04-2013, 06:26
@up
Mówiłem :o
@top
Kto to jest ten soaz? xd
'Oxidosis'
16-04-2013, 12:29
@up no hehe ale nie wiadomo czy naprawia mam taka nadzieje ;}
soaz to top laner z fnatic, jak dla mnie jeden z lepszych topow w eu ( na swiecie stanley ) xD a juz na pewno lepszy od wickda :):)
a jakbyscie mieli wybierac trzech najlepszych midow na swiecie kogo byscie wzieli? ja osobiscie uwazam ze top 3 plasuje sie tak ( kolejnosc przypadkowa )
1. froggen
2. toyz
3. PleaseMid
Froggen to gówienko ;0
Toyz, Misaya, RapidStar, Nyjacky, Xpeke, Alex, Bjergsen, Scarra, L1nk - to są dobre midlejnery
Wawa Krul
16-04-2013, 13:19
shushei i acme poziomek najlepsze midy świata
'Oxidosis'
16-04-2013, 14:28
Froggen to gówienko ;0
Toyz, Misaya, RapidStar, Nyjacky, Xpeke, Alex, Bjergsen, Scarra, L1nk - to są dobre midlejnery
aha froggen to guwienko XD szkoda ze on na kazdym turnieju prowadzil niegdys clg do zwyciestw, nikt inny nie carrowal tak jak on XD polfinal w s2 to w zasadzie w 80 % jego zasluga :}
ps technicy nie podolali z internetem problem jest jednak powazniejszy i dotyczy calego bloku :( dlaczego urodzilem sie kuhwa w tym gownie czyli jeszcze dobre kilka dni bez dobrego neta;
top 3 za malo robie liste top 5
1. PleaseMid
2. Froggen
3. Misaya
4. Toyz
5. Alex
Kolejnosc przypadkowa
@Oxi to było w s2, teraz w s3 gra miernie :((
http://i45.tinypic.com/2euqs5d.jpg
Easy game, 7 solo wygranych z rzędu, bez trolli i się fajnie gra, gold 4 at the time
@down
to 3vs3 ranked ślepy człeniu
Vernereq
16-04-2013, 17:41
nie no dobra elise 0/6 widze kocur
najlepszy mid to misaya albo toyz ale wiem ze najlepsza vayne na serwerze west jest gracz o nicku willywinny19 nie wiem moze znacie ale kocur to jest serio
'Oxidosis'
16-04-2013, 17:55
nie no dobra elise 0/6 widze kocur
najlepszy mid to misaya albo toyz ale wiem ze najlepsza vayne na serwerze west jest gracz o nicku willywinny19 nie wiem moze znacie ale kocur to jest serio
no cos kojarze a znacie takiego typka pleasemid? gosc tak wymiata ta lux ze nawet sam quiet skladal propozycje do jego timu
Dziękuje, dobranoc.
http://iv.pl/images/60201631826847029484.png (http://iv.pl/)
no cos kojarze a znacie takiego typka pleasemid? gosc tak wymiata ta lux ze nawet sam quiet skladal propozycje do jego timu
To gówno co robi 5/8 lux i siedzi w silver? :x
#you
GZ platynki :))))
Propsuję 'Days to Come' i Harriska, gz platyny
'Oxidosis'
16-04-2013, 19:33
To gówno co robi 5/8 lux i siedzi w silver? :x
#you
GZ platynki :))))
aha, a gdzie mam siedziec skoro dopiero ranki zaczalem grac? mam 27 win i 10 lossow co daje duzo wyzsze ukryte elo, aktualnie graam o gold v i dalej bobixy, a co do wypominania mi 5/8 to ogarnij sie nerdzie bo gralem akurat wtedy z vernerkiem i mozesz sie go zapytac jak gra wyglada :) no ale jakies zero z easta bedzie mi gre wypominac no bo mialem 5/8 hahah poza tym ostatnie defeaty to tylko i wylacznie wina neta, co 30 sekund mam laga, a gralem tamte gry bo mimo wszystko mialem nadzieje ze z vernerkiem cos zdzialamy no ale wyszlo jak wyszlo. dorosnij chlopie i pozdrow arsenal ile tam juz lat mija bez trofeum hehe
@Oxi to było w s2, teraz w s3 gra miernie :((
http://i45.tinypic.com/2euqs5d.jpg
Easy game, 7 solo wygranych z rzędu, bez trolli i się fajnie gra, gold 4 at the time
@down
to 3vs3 ranked ślepy człeniu
Słabiutko. 0/6 elise ale nigdy nie umiałeś pająkiem grać. lulu 59creepów, janna jeszcze mniej aha gz :)XD
Witam! Dla wszystkich spragnionych streamu - będziecie mogli poświęcić mi swoją uwagę przez najbliższe 2, może 3 godziny. Zapraszam na trochę soloq silver II -> gold V:
www.twitch.tv/elohellguy
Przypominam o udostępnianiu kanału!
Wawa Krul
16-04-2013, 21:04
aha froggen to guwienko XD szkoda ze on na kazdym turnieju prowadzil niegdys clg do zwyciestw, nikt inny nie carrowal tak jak on XD polfinal w s2 to w zasadzie w 80 % jego zasluga :}
frogen anivia or feed i keruje co;/
aha, a gdzie mam siedziec skoro dopiero ranki zaczalem grac? mam 27 win i 10 lossow co daje duzo wyzsze ukryte elo, aktualnie graam o gold v i dalej bobixy, a co do wypominania mi 5/8 to ogarnij sie nerdzie bo gralem akurat wtedy z vernerkiem i mozesz sie go zapytac jak gra wyglada :) no ale jakies zero z easta bedzie mi gre wypominac no bo mialem 5/8 hahah poza tym ostatnie defeaty to tylko i wylacznie wina neta, co 30 sekund mam laga, a gralem tamte gry bo mimo wszystko mialem nadzieje ze z vernerkiem cos zdzialamy no ale wyszlo jak wyszlo. dorosnij chlopie i pozdrow arsenal ile tam juz lat mija bez trofeum hehe
jaka spina ziomek. XDDD
wiesz co znaczy słowo 'nerd'? raczej nie, wiec elo.
btw. w lola nie gram 2 miechy wiec skad mozesz wiedziec gdzie 'gram'? :D:D;D
co ma piłka nozna do gry? XDDDDD
Armianin
16-04-2013, 22:04
Chcielibyście takie coś? Bo ja nie :D
http://i47.tinypic.com/2uzqejb.png
Vernereq
16-04-2013, 22:09
10 minut czekania na mida 10s na supporta i do tego zamrozona meta calkowicie przy czym jesli zyra to midder to nie mozna isc nia na wafla ogolnie to gowno
'Oxidosis'
16-04-2013, 22:34
frogen anivia or feed i keruje co;/
ta jak jo ciagle banowali na s2 a on robil oro karthusem ;/ a poza tym jest chyba best lux eu ( zaraz po mnie ) i lee sinem na midzie ;]
jaka spina ziomek. XDDD
wiesz co znaczy słowo 'nerd'? raczej nie, wiec elo.
btw. w lola nie gram 2 miechy wiec skad mozesz wiedziec gdzie 'gram'? :D:D;D
co ma piłka nozna do gry? XDDDDD
a jakim prawem mnie oceniasz skoro zagrales ze mna w zyciu tylko jedna gre, w ktorej na dodatek gralem ez'em i z tego co pamietam gralem dosc dobrze? :D ja nie wiem ty serio myslisz ze ja uwazam ze jestem best lux czy co ze sie o to przyjebales? ogarnij wora i daruj sobie "XDDDDD" no chyba ze sie bawisz jeszcze w gimbazie to wybacze :}
@armianin
ja bym chciał, chyba nie musze mówić że wybrałbym supporta
a jakim prawem mnie oceniasz skoro zagrales ze mna w zyciu tylko jedna gre, w ktorej na dodatek gralem ez'em i z tego co pamietam gralem dosc dobrze? :D ja nie wiem ty serio myslisz ze ja uwazam ze jestem best lux czy co ze sie o to przyjebales? ogarnij wora i daruj sobie "XDDDDD" no chyba ze sie bawisz jeszcze w gimbazie to wybacze :}
i po co zmieniasz temat? :D
dla mnie Twoje zachowanie jest załosne a chodzi mi własnie o to "best lux eu" itd. pozdrawiam Cie pionku z silvera ;D
'Oxidosis'
16-04-2013, 22:47
a po co mam kontynuować tą dyskusje, która nie prowadzi do niczego ?
w takim razie będąc konsekwetnym powinieneś równie dobrze przyjebać się do vernerka, dlaczego tego nie zrobiłeś? a co do tym silverem pogadaj sobie, grając solo q gram z gościami w granicach 1700-1800 elo bo ukryte elo mam wyższe i zapewne gdyby dalej był system elo to właśnie w tych granicach bym się znajdował, a tak chcąc się wybić musze przebijać się przez kolejne dywizje i nic nie poradze, z czasem zapewne będę co raz wyżej, poczekaj ze dwa tygodnie po tym jak mi neta naprawią i potem pisz.
serio jesteś taki ograniczony i nie potrafisz zrozumieć, że tutaj nie ma już czegoś takiego jak w systemie elo, że wygrasz pare gierek i masz te 1800 elo? w każdej dywizji poki co bylem to mialem najmniejsza ilosc rozegranych gier, tutaj potrzeba czasu by sie wybic a aktualnie nie mam jak bo mi net nie hula, bez kitu do Ciebie gadac to jak do slupa
aha dodam jeszcze, ze majac 8 winow i 2 lossow czyli po booscie wrzucilo mnie albo do Silv V albo silv IV, przez nastepne 27 rankedów zdołałem wybić się aż o cztery dywizje i zapewne będę dalej to kontynuował, to coś znaczy chyba co?
Vernereq
16-04-2013, 22:58
aaaaaaaaaaaaaa guwnoguwnoguwno
przeciez pisanie dla smiechu best lux eu itp itd az taki bol dupy wywoluje? jezu wtf przeciez to nie na serio a wy spinacie co nie
#topic
kupic ziggsa czy fizza?????
ej bo na streamie chaoxa cos na czacie pisza ze zamiast doublelifta chaox wpada do clg prawda to czy fake wie ktos moze imo fake bo chaox gowno gra a doublelift to kocur ale pytam sie prosow hehe
'Oxidosis'
16-04-2013, 23:06
kup fizza nim na bronzie sie easy carruje wiec mi bedziesz carrowal a ja bede sobie gral ezikiem hehe :} daj link do strima chaoxa
Hehe, Oxi miernota ze srebra.. Jak Ty w ogóle śmiesz się wypowiadać w tym temacie?
'Oxidosis'
16-04-2013, 23:33
Hehe, Oxi miernota ze srebra.. Jak Ty w ogóle śmiesz się wypowiadać w tym temacie?
no właśnie sam nie wiem... ;) powinni ostrzec na początku, że żeby móc pisać w tym temacie, trzeba mieć co najmniej 2k elo..
+140 LolkingScore, G5->G3, z 15 wygranych rankedów dzisiaj, platyna w tym tyg może, easy game
@down
u jelly
Vernereq
17-04-2013, 11:24
+140 LolkingScore, G5->G3, z 15 wygranych rankedów dzisiaj, platyna w tym tyg może, easy game
bo cie keruja widzialem kilka meczy hehe daja ci fragi zeby ladnie wygladalo
*Esende Mylffon*
17-04-2013, 12:26
http://i48.tinypic.com/2rnvllu.png
Screen sie nie zapisal.
Vernereq
17-04-2013, 13:55
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/nv/fa/x8/zcw6ym.jpg
first time twitch hehe
Jestem takim ogarem, że będąc w solo que jako gold3 byłem 1st pick a gość diamond 5 był 3rd pick i to 2 gry z rzędu ;d pocarrowałem go jedną grę a 2gą on bo supportem grałem (thresh <3)
btw. +210 LolKing Score
Lagga v3
18-04-2013, 16:11
Jestem takim ogarem, że będąc w solo que jako gold3 byłem 1st pick a gość diamond 5 był 3rd pick i to 2 gry z rzędu ;d pocarrowałem go jedną grę a 2gą on bo supportem grałem (thresh <3)
btw. +210 LolKing Score
Kogo to obchodzi, i tak jesteś szwedem : O :confused:
@top
build na amumu?
Vernereq
18-04-2013, 16:19
Kogo to obchodzi, i tak jesteś szwedem : O :confused:
@top
build na amumu?
zlodziej laga zlodziej
#top
panowie kogo polecacie swain czy orianna? ;}
'Oxidosis'
18-04-2013, 16:45
@up
SWAIN CZY ORIANNA HAHAHAHAHHAHAHA CO TO ZA GLUPIE PYTANIE !!! CHYBA BEST ORIANNA EU NIE MUSI MOWIC ZE ODPOWIEDZ JEST TYLKO JEDNA I JEST NIA SWAIN
Patryk1551
18-04-2013, 19:53
http://i45.tinypic.com/2d9v4lc.png
4 penta w zyciu ;p
i staty z dzisiaj lece na kozaka z winami
http://i47.tinypic.com/sepc.jpg
Armianin
19-04-2013, 18:15
pograłby ktoś ze mną na weście ? ?
Patryk1551
19-04-2013, 18:52
9 rankedów zagrałem, dało mnie do bronze 4 jest zajebiście zawsze chciałem być w brązie
'Oxidosis'
19-04-2013, 18:56
hye ja przed chwilo jakiegos 1900 elo platinimum pocarrowalem pisze mu ze ide mida to ten instalock tf macias mistrz jego rn nie polecam, chociaz tyle dobrze ze przeprosil po meczu XD ale ***** sad grac na ciaglych freezach
*Esende Mylffon*
20-04-2013, 00:33
#up
A nie zrobiles update'ow windowsa jak radzilem? Moze i glupie, ale mi pomoglo.
Vernereq
20-04-2013, 10:45
#up
A nie zrobiles update'ow windowsa jak radzilem? Moze i glupie, ale mi pomoglo.
jak ma pirata to co
#topic
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=443818792370981&set=a.429974593755401.1073741825.397545286998332&type=1&theater
hehe smiesznisie support carry hehe
#edit
tak sie gra twichem witam
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/pt/x7/48/dn0jq5.jpg
'Oxidosis'
20-04-2013, 16:09
no offence ale ***** ile mozna tlumaczyc, ze moi rodzice, czy znajomi z osiedla majacy upc maja ten sam problem, i nie wydaje mi sie, aby tutaj update windowsa cos pomoglo? xd
Ero Senin
20-04-2013, 16:13
@verner
bronze 8?????
MorgiBack
20-04-2013, 17:40
Trzeba umieć się składać pod tego adc Twitch'a. Mega skill patrze..
Vernereq
20-04-2013, 18:41
no ciekawe czy wy byscie wygrali te gry ktore przegralem prosy gdzie gram linie 1vs3 bo support jest zerem albo jestem kampiony przez enemy mida/junglera a moj team to bezmozgi poza tym twitchem gram pierwsze kilka dni a i tak linie wygrywam dopoki nie przyjdzie enemy jungler 3 razy i wtedy jestem rozjebany ale win ratio twitchem 55% 12/10 w/l ale no tak mega skill bo 4 mecze z retardami ten mega skill wyszedl w kilka dni z brazu 5 na srebro 2 i za chwile gold ale no tak to ja tutaj jestem gownem pozdruwki
'Oxidosis'
20-04-2013, 19:04
wez ty morgiback sie ogarnij, nie zeby cos ale jeszcze nie dawno wrzucales screeny z 1400 elo i spinales i pouczales kazdego jak grac, naprawde sa tutaj ludzie ktorzy graja duzo duzej i maja wieksze pojecie na temat tej gry a przykladem jest wlasnie pan wyzej, 1400 elo poucza 1800-1900 to chyba nie wypada co? w ogole jak mozna oceniac kogos na podstawie kilku przegranych gier, nie majac pojecia, jak ta gra przebiegala..\
@edit aha tak jak myslalem morgiback aka kt nefiks 1340 elo nordic silver III, kazdy jego post w tym temacie to spinka o elo i pouczanie, silver III pouczajacy platinium V ah
Armianin
20-04-2013, 19:07
ktoś chętny na duo?
west, nick: Szymico
@edit aha tak jak myslalem morgiback aka kt nefiks 1340 elo nordic silver III, kazdy jego post w tym temacie to spinka o elo i pouczanie, silver III pouczajacy platinium V ah
W Silver III EUNE, jest trudniej niż w Challengerze na koreańskim serwie. :rolleyes:
Armianin
20-04-2013, 19:35
:(( myślałem, że będe w gold V, a tu silver I..
na eaście miałem gold IV i 50 pkt, a mnie przeniosło do silver I :((
wez ty morgiback sie ogarnij, nie zeby cos ale jeszcze nie dawno wrzucales screeny z 1400 elo i spinales i pouczales kazdego jak grac, naprawde sa tutaj ludzie ktorzy graja duzo duzej i maja wieksze pojecie na temat tej gry a przykladem jest wlasnie pan wyzej, 1400 elo poucza 1800-1900 to chyba nie wypada co? w ogole jak mozna oceniac kogos na podstawie kilku przegranych gier, nie majac pojecia, jak ta gra przebiegala..\
+ 1 dla tego pana xd
@top
Chętny ktoś na duo east? Obojętnie jakie elo ważne abyś ogarniał xd
@down
Rafihero
qL1h-9hlmhY
pewnie widzieliście, ale wytlumaczcie mi, gdzie on ma "klawiature"? to ten dlugopis i ten "pad"? tak czy siak wielki szacun :P
@
quadra na rankedzie, lecz przegrana
http://i36.tinypic.com/2wdbmtg.png
&
http://i37.tinypic.com/2vt6rdd.png
Lol, ten koleś to kadłubek sam
Vernereq
21-04-2013, 10:48
tym padem rusza jak myszka a lokciem wciska klawisze jakies tam specjalnie porozstawiane odpowiadajace za skille
#edit
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/4t/84/jw/tomfhx.jpg
jedno z lepszych 300 csa w 32 minucie potem poszedlem sie bic he
tym padem rusza jak myszka a lokciem wciska klawisze jakies tam specjalnie porozstawiane odpowiadajace za skille
jak on nie ma ronk, to jak lokciem :confused:
to raczej jego noga. propsy i respekt dla ziomka, widzialem kiedys na twitchu jak pociskal na WvWvW w GW2
Vernereq
21-04-2013, 21:47
jak on nie ma ronk, to jak lokciem :confused:
no costam bylo jakos kurde cos ktos wyjasnial moze cos pomylilem xd
Ero Senin
22-04-2013, 00:57
Mouse is controlled by my cheek/earlobe and typing is done with a pen in my mouth. I also use external switches by my foot and elbow to activate my q w e r abilities in LoL.
On ma ręce XD choruje na jakiś zanik mięśni czy coś : d
Vernereq
22-04-2013, 16:10
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/7h/30/fj/jp50am.jpg
takie tam z silvera
'Oxidosis'
22-04-2013, 16:41
@up
hahaha dobry typ, chociaz w sumie jakby nie patrzec caitlyn jest bardzo dobra przeciwko vayne, jednak jest jedna rzecz która ma dużo większe znaczenie niż jakieś kontry i jest to skill dlatego rozumiem co Cie tak rozbawilo xd
Lagga v3
22-04-2013, 16:54
Dziwne, skończyłeś 1/7 na cait 7/1 przecież kontry nie grają, lol.
Pewnie trollowales albo noob jungler: ///
'Oxidosis'
22-04-2013, 18:41
@up haha co racja to racja ale bota w 70 % wygrywa support nie ad xd
MorgiBack
22-04-2013, 19:15
[
Nie wypada? Typ mi pierdoli coś w języku trolli i myśli ze jest zajebity + do tego mając te 1,8k elo myśli ze jest koks? Obserwuje każde jego posty i przypuszczam ze jego 1,8-1,9k na 1000% nie wzieło się z JEGO dobrej gry. Powątpiewam w to. Jego pierdolenie na temat tej gry jest zajebiste, myśli ze jest zajebisty a mogę dać rekę uciąć ze na przeciwko botlane dać mu 1,2k elo przejebałby jak początkujący. Mid'a tak samo . Lubie tego typa Verqea coś tam, kozak kozak a w grze gówno.. HEHZ
+ Liż mu bardziej :*
@down.
Znawcy od siedmiu boleści.
@up haha co racja to racja ale bota w 70 % wygrywa support nie ad xd
O_o. AHHHAHAHAHAHA OKEJ !!! Jeśli jest dobry to ci nawet support nie potrzebny. Idioto. Wystarczy umiejętnie grać.
Boże widzisz i nie grzmisz XD
[
Nie wypada? Typ mi pierdoli coś w języku trolli i myśli ze jest zajebity + do tego mając te 1,8k elo myśli ze jest koks? Obserwuje każde jego posty i przypuszczam ze jego 1,8-1,9k na 1000% nie wzieło się z JEGO dobrej gry. Powątpiewam w to. Jego pierdolenie na temat tej gry jest zajebiste, myśli ze jest zajebisty a mogę dać rekę uciąć ze na przeciwko botlane dać mu 1,2k elo przejebałby jak początkujący. Mid'a tak samo . Lubie tego typa Verqea coś tam, kozak kozak a w grze gówno.. HEHZ
+ Liż mu bardziej :*
Nie warto sie z nimi kłócić, obaj są siebie warci :D:DD:D
#top
@up haha co racja to racja ale bota w 70 % wygrywa support nie ad xd ja pier$#@*
Oxidosis i Vernereq nie umieją grać i mają nikłe pojęcie na temat tej gry. Miałem niestety nieprzyjemność grania z tym duo trolli, więcej tego błędu nie popełnie.
'Oxidosis'
22-04-2013, 19:46
O_o. AHHHAHAHAHAHA OKEJ !!! Jeśli jest dobry to ci nawet support nie potrzebny. Idioto. Wystarczy umiejętnie grać.
Boże widzisz i nie grzmisz XD
Nie warto sie z nimi kłócić, obaj są siebie warci :D:DD:D
#top
ja pier$#@*
wy teraz serio? slaby ad z dobrym supportem bez problemu rozjebie dobrego ad ze slabym supportem, zwlaszcza, jezeli mowimy tu o supportach agresywnych. gdy wybijalem sie kiedys, gralem ciagle i tylko ez'em, a ziomek z klasy gral sona/blitzem i moge powiedziec, ze w wiekszosci gier on carrowal swoimi grabami badz harrasem sona. przeciez ad na linii tylko farmie a cala inicjacje rozpoczyna wlasnie support ( no chyba, ze gramy z soraka ) i to od niego praktycznie zalezy wygrany botlane.. chyba nie graliscie z dobrym suppem, jezeli uwazacie inaczej ;
Vernereq
22-04-2013, 20:21
Oxidosis i Vernereq nie umieją grać i mają nikłe pojęcie na temat tej gry. Miałem niestety nieprzyjemność grania z tym duo trolli, więcej tego błędu nie popełnie.
popieram tego pana
co do mojej gry 1/7 vayne to w ogole nie bede komentowal 5/11 twitch tez przy czym - ja na tej vayne bylem do 10~ minuty caly czas 20cs do przodu ale to w koncu 5vs5 hehe tu sie nie popisalem tak czy tak
nom 2100 elo nie wzielo sie z mojej dobrej gry w kazdej mnie wykerowali przeciez jestem gownem przegrywam z 1200 szkoda ze braz 5>silver 5 wyszedlem z 45/6 w/l no tak ale przeciez jestem gownem
co do kerowania supportem, to co niby adc wygrywa linie? przeciez on ma tylko farmic i autoatakowac a support robi reszte, wardy harras engage etc nie ma co tutaj mowic o umiejetnosciach ad ktore wychodza dopiero w mid-late game przy pozycjonowaniu przykladowo, to co, linie wygrywa caitlyn ktora bedzie puszczala q i bila z autoataku czy leona ktora pusci combo gdzie enemy adc nie bedzie nic mogl zrobic i nagle szary ekran? 1400 elo bedzie mnie pouczal i mowil jakim to nie jestem gownem ale ja potrafilem wyjsc do platyny a ty gnijesz na 1400 jak nie nizej elo
a lizanie dupy oxiemu, bo on/ja mamy racje/te same poglady to lizanie dupy okej
kkthxbye ps sedan noob
Może i nie ranked, ale zawsze można się pochwalić :d
http://iv.pl/images/89199406416077172638.png (http://iv.pl/)
@oxi
Masz rację. Kazik jest przesadzony i to strasznie. W late game robi po prostu miazgę. Może traci w early-mid gdzie potrzebuje dmg przez co staje się papierowy i łatwy do zabicia, ale jak go dobrze złożysz to robisz dmg i jesteś twardy. Jestem ciekaw kiedy Riot go znerfi XD
'Oxidosis'
22-04-2013, 22:45
up
gratuluje, ale trzeba przyznac mimo wszystko ze ten khazix jest wciaz przesadzony.
ja nie gram rankuw do odwolania, niby ciagle pne sie w gore bo dostaje wiecej punktow za wina niz trace za lossa, ale jestem pewien ze z tych kilkunastu gier co przegralem na freezach co najmniej polowa z nich byla do wycarowania, poza tym w grze na lagach nie ma tego, co najwazniejsze - funu.
ps 1000 post
Powiem Wam przyjaciele, że poziom na goldzie i silverze jest taki sam, więc nie myślcie sobie, że na goldzie już nie będzie trollów :P:P aktualnie g2 :/
MorgiBack
22-04-2013, 23:41
@up.
WP. Trolle są wszędzie. Nawet w platinium na przykładzie naszych 'kolegów'. Verq i Oxix. Jeden 'zajebiscie keruje' a drugi ma lagi i krasze !! HEHEZZ.
Takie małe trolle.
Aktualnie teraz od nowa gram :D Zmieniłem świat na westa ! :P
@down.
Powiedz mi jedno. Trzeba się uczyć grać adc? Co w tym trudnego i + do tego No NA JAKIM WY JESTEŚCIE przecież zajebistym poziome.
Tacy jak wy z tymi twoimi 'freezami' dzieki wam ludzię przegrywaja ranki, a tacy ja vener 'ucza sie' grać adc na ranku XDDDDD też mega !
'Oxidosis'
22-04-2013, 23:58
@up
i teraz powiedz mi typie na jakiej podstawie nazywasz mnie i vernerka trollami ? beka, wszystko zaczelo sie od tego, ze verner wrzucil jakiegos marnego screena z chujowej gry twitchem, gdzie sam podkreslil, ze sie dopiero uczy nim grac. widzisz przynajmniej wrzuca screeny rowniez z tych gorszych gier, a nie tak jak ty, wrzucisz jednego screena na trzy miesiące gdzie ci się uda wycarrować jedną na sto gier na 1400 elo. poza tym nie jestem na platynie i nigdy nie byłem, siedze na marnym goldzie i ide w góre mimo freezów ( swoją droga, nie wiem od kiedy freez = krasz no ale spoko ), w zasadzie to szedłem, bo póki co zaprzestaje gry. mam 42 win / 23 loss chyba nie tak źle, a było jeszcze lepiej, bo 27w/9loss xd. pogadamy jak mi neta naprawią, ba, będziemy mogli wtedy zagrać 1vs1 i pokażesz tego twojego skilla
@devixx
no wiem przeciesz skoro jestes na gold 2 to tam musi byc trolli od zajebania ;/
Powiedz mi jedno. Trzeba się uczyć grać adc? Co w tym trudnego i + do tego No NA JAKIM WY JESTEŚCIE przecież zajebistym poziome.
Tacy jak wy z tymi twoimi 'freezami' dzieki wam ludzię przegrywaja ranki, a tacy ja vener 'ucza sie' grać adc na ranku XDDDDD też mega !
No a może adc nie trzeba uczyć się grać? Jeśli grę adc nazywasz staniem w środku tf'a i bicie tanka to spoko XD Pooglądaj filmiki Doublelifta jak gra vayne to zobaczysz, że adc też trzeba umieć grać a potem zacznij pisać posty XD
@up
i teraz powiedz mi typie na jakiej podstawie nazywasz mnie i vernerka trollami ? beka, wszystko zaczelo sie od tego, ze verner wrzucil jakiegos marnego screena z chujowej gry twitchem, gdzie sam podkreslil, ze sie dopiero uczy nim grac. widzisz przynajmniej wrzuca screeny rowniez z tych gorszych gier, a nie tak jak ty, wrzucisz jednego screena na trzy miesiące gdzie ci się uda wycarrować jedną na sto gier na 1400 elo. poza tym nie jestem na platynie i nigdy nie byłem, siedze na marnym goldzie i ide w góre mimo freezów ( swoją droga, nie wiem od kiedy freez = krasz no ale spoko ), w zasadzie to szedłem, bo póki co zaprzestaje gry. mam 42 win / 23 loss chyba nie tak źle, a było jeszcze lepiej, bo 27w/9loss xd. pogadamy jak mi neta naprawią, ba, będziemy mogli wtedy zagrać 1vs1 i pokażesz tego twojego skilla
@devixx
no wiem przeciesz skoro jestes na gold 2 to tam musi byc trolli od zajebania ;/
Po kropce piszemy z duzej litery. :(
No a może adc nie trzeba uczyć się grać? Jeśli grę adc nazywasz staniem w środku tf'a i bicie tanka to spoko XD Pooglądaj filmiki Doublelifta jak gra vayne to zobaczysz, że adc też trzeba umieć grać a potem zacznij pisać posty XD
Po choy sie wypowiadasz jak nie wiesz nic o graniu adc? Oh, sorry widziałes filmiki Doublelifta to wiele wyjasnia, haha. XD
'Oxidosis'
23-04-2013, 09:01
@up no popatrz, piszesz, ze ci wypominam arsenal w dziale o lol'u, a sam rowniez w tym dziale uczysz mnie pisowni. hipokryzja pelna para. skoro tak ladnie skwitowales moj post na temat tego, ze wygrana na bocie zalezy przede wszystkim od supporta to moze przedstawilbys jakies argumenty, dlaczego jest inaczej?
aha i nie przegrywam komus gier na freezach, po prostu nie jestem w stanie wycarrowac =d a adc to najtrudniejsza pozycja w grze wg. mnie, czym lepiej ogarniasz pozycje na tf i unikasz focusu tym wiecej gier wygrywasz, im lepiej to robisz tym jestes lepszy, ale rozumiem dlaczego piszesz ze nie jest to trudna pozycja skoro tam u ciebie focus leci w malphite a twoja gra adc ogranicza sie do autoattacku
MorgiBack
23-04-2013, 10:35
Mi nie chodziło tepaku o Tf'a tylko czas 1-20min na botlanieje. Jesli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to lepiej sie nie wypowiadaj prosze cię. Adc nie jest to postać która trzeba umieć grac wystarczy zajebista farma, 2-3 kille i mozesz nawet i tanka focusowac, widać dość dużo grasz adc ! HAHAA
a adc to najtrudniejsza pozycja w grze wg.
I tym zajebistym zdaniem stwierdzam, że nie powinieneś się już w tym dziale wypowiadać. Twoja wypowiedź sprawiła, że prawie posikałem się ze śmiechu. Własnie udowodniłeś nie, że nie masz pojęcia o tej grze. :))
Dziękuję dobranoc :DDDD
@down.
Aha. Koleiny noŁ nejm który gra najlepiej i wie wszystko ! Mega..
Wawa Krul
23-04-2013, 11:23
Mi nie chodziło tepaku o Tf'a tylko czas 1-20min na botlanieje. Jesli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to lepiej sie nie wypowiadaj prosze cię. Adc nie jest to postać która trzeba umieć grac wystarczy zajebista farma, 2-3 kille i mozesz nawet i tanka focusowac, widać dość dużo grasz adc ! HAHAA
I tym zajebistym zdaniem stwierdzam, że nie powinieneś się już w tym dziale wypowiadać. Twoja wypowiedź sprawiła, że prawie posikałem się ze śmiechu. Własnie udowodniłeś nie, że nie masz pojęcia o tej grze. :))
grasz w to 2 tyg i uważasz się za ***** alfe i omege a tak naprawde jesteś zwykłym przychujasem z wooden V i cwaniaczysz co nie poczytaj posty quieta króla gry to dowiesz sie coś o niej więcej!!!! :cool:
@down.
Nie masz pojęcia o tej grze. Fakt faktem wypowiadam się pierwszy raz w tym temacie, ale z góry mogę powiedzieć, że trochę w nią gram. Jeżeli uważasz, że adc nie trzeba ogarniać, to proszę unistall lol.
BTW Po co są bany na rankedach skoro zawsze są te same : Shen, Amumu, Kassadin, Malphite, Blitz, Darius?
@down.
Weź już się lepiej nie odzywaj w tym temacie bo się tylko kompromitujesz XDD A Wawa jest bardziej znany od Ciebie więc nie wiem kogo tutaj wyzywasz od ''noł nejmów'' XDDDDDDDDD
Lagga v3
23-04-2013, 15:19
Nie masz pojęcia o tej grze. Fakt faktem wypowiadam się pierwszy raz w tym temacie, ale z góry mogę powiedzieć, że trochę w nią gram. Jeżeli uważasz, że adc nie trzeba ogarniać, to proszę unistall lol.
BTW Po co są bany na rankedach skoro zawsze są te same : Shen, Amumu, Kassadin, Malphite, Blitz, Darius?
może na twoim drewnie 10 są takie permabany, na wyższym elo praktycznie żadna z tych postaci nie jest banowana : C
Wawa Krul
23-04-2013, 15:20
@down.
jak chcesz coś do mnie powiedzieć chwaście to posta napisz a nie edytuj bo ***** nie patrze na takie rzeczy, żal
Lol jest fajny lubie chociaż nie gram dzienkuje:cool:
@up no popatrz, piszesz, ze ci wypominam arsenal w dziale o lol'u, a sam rowniez w tym dziale uczysz mnie pisowni. hipokryzja pelna para. skoro tak ladnie skwitowales moj post na temat tego, ze wygrana na bocie zalezy przede wszystkim od supporta to moze przedstawilbys jakies argumenty, dlaczego jest inaczej?
aha i nie przegrywam komus gier na freezach, po prostu nie jestem w stanie wycarrowac =d a adc to najtrudniejsza pozycja w grze wg. mnie, czym lepiej ogarniasz pozycje na tf i unikasz focusu tym wiecej gier wygrywasz, im lepiej to robisz tym jestes lepszy, ale rozumiem dlaczego piszesz ze nie jest to trudna pozycja skoro tam u ciebie focus leci w malphite a twoja gra adc ogranicza sie do autoattacku
Ty na serio jestes głupi. :D Nie bede Ci przedstawiał zadnych argumentów poniewaz chce uniknac niepotrzebnej spiny. Btw. 80% swoich gier albo nawet i wiecej rozegrałem na ADC wiec wiem troszku od czego zalezy wygrana na bottomie.
może na twoim drewnie 10 są takie permabany, na wyższym elo praktycznie żadna z tych postaci nie jest banowana : C
XDDDDDDD
#Benn
"Nie masz pojęcia o tej grze" powiedziała to osoba, która siedzi na brązie. XDDDDDDDDDD Nic dziwnego ze widzisz tylko tanie bany. :(
#down
Ty tez, za Twój płacz. :D
Powinniście zakończyć dyskusję z tym całym Morgi, po tym, jak napisał 'adc nie trzeba umieć grać', a on powinien wypi*rdalać z permabanem na forum. :rolleyes:
Vernereq
23-04-2013, 16:21
nie chce mi sie cytowac to oki
benn takie bany sa bo ludzie na nizszym elo zyja s2 gdzie te picki byly uwazane za "op"
morgi skoro adc nie trzeba sie uczyc grac i jest najlatwiejsza rola w grze to ktora linia jest najtrudniejsza? czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz.
lalus 999 postow hehe gj
ucze sie grac adc na rankach bo normale to dla mnie strata czasu poniewaz mechaniki itp znam wiec gram rankedy a poza tym uczenie sie czegos =/= robienie tego zle zwlaszcza na "nizszym" poziomie rozgrywek :}
khazix jest porytym czempem
morgi wyzywasz wszystkich od nołnejmów, ktorzy wiedza wszystko o grze a popatrz na swoje posty, o ironio
pozdrawiam
MorgiBack
23-04-2013, 16:51
#1.morgi skoro adc nie trzeba sie uczyc grac i jest najlatwiejsza rola w grze to ktora linia jest najtrudniejsza? czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz.
#2. ucze sie grac adc na rankach bo normale to dla mnie strata czasu poniewaz mechaniki itp znam wiec gram rankedy a poza tym uczenie sie czegos =/= robienie tego zle zwlaszcza na "nizszym" poziomie rozgrywek :}
#3. morgi wyzywasz wszystkich od nołnejmów, ktorzy wiedza wszystko o grze a popatrz na swoje posty, o ironio
#1.Gra Supportem/Jungle jest o wiele trudniejsza i wymagająca użycia mózgu w tej grze aby wykerować całą grę. Jeśli mająć 1,8k elo tego nie wiesz to zajebiście XDDDDDDDD
#2.I wszystko w temacie. :D:D:D. Jeśli uczysz się grać na rankedach. Lepiej już nic nie mów XDDDD
#3. Ja wyzywam? Stwierdzam tylko fakt, że w waszym języku trolii dużo pierdolicie a gówno grać tylko to chciałem podkreślić. :**
Vernereq
23-04-2013, 17:02
ucze sie grac adc a nie grac w te gre boze a to chyba roznica serio typku siedz tam w swoim silverze lepiej, chociaz skoro jestes taki dobry to pewnie zaniedlugo diament, nie?
Ero Senin
23-04-2013, 18:03
#1.Gra Supportem/Jungle jest o wiele trudniejsza i wymagająca użycia mózgu w tej grze aby wykerować całą grę. Jeśli mająć 1,8k elo tego nie wiesz to zajebiście XDDDDDDDD
#2.I wszystko w temacie. :D:D:D. Jeśli uczysz się grać na rankedach. Lepiej już nic nie mów XDDDD
#3. Ja wyzywam? Stwierdzam tylko fakt, że w waszym języku trolii dużo pierdolicie a gówno grać tylko to chciałem podkreślić. :**
support trudniejszy niż adc? ok.
troll language \o/
'Oxidosis'
23-04-2013, 18:19
No to powiedz mi w takim razie, od jakiej pozycji najwiecej zalezy w tf'ach oraz mid/late game, kto musi ogarniac najbardziej jak sie ustawic w teamfightcie i kto jest z reguly najlatwiejszy do zabicia tym samym majac na celu zabic wszystkich innych? nie wydaje mi sie, aby to byla jungla. champy w jungli nie sa trudne i w zazwyczaj w tf'ach sluza tylko do inicjacji, chyba, ze pod pojeciem "jungla" masz na mysli to, ze ciezko jest ci zrobic wraithy bo podczas gry wypierdalasz na nich glebe trzy razy. Tak, wtedy zgodze sie - jungla to trudniejsza pozycja, niz adc. Kuhwa, grasz gosciu prawie trzy razy krocej ode mnie a uwazasz sie za alfe i omege.
Ty na serio jestes głupi. :D Nie bede Ci przedstawiał zadnych argumentów poniewaz chce uniknac niepotrzebnej spiny. Btw. 80% swoich gier albo nawet i wiecej rozegrałem na ADC wiec wiem troszku od czego zalezy wygrana na bottomie.
kolejny nazywajacy dyskusje spina, moze ty sie spinasz ja na pewno juz nie, choc w gimbazie przejawialem podobne syndromy. Spoko, ja tez rozegralem sporo gier ad, mialem zajebista serie w wbijaniu elo oraz nieprzegranych gier gdy gralem na duo bocie z ziomeczkiem, swietny supporcik to i gra wygrana, teraz niekiedy trafiam na takich randomowych supportow ze czasami przegrywam linie vs asha, ktora wchodzi potem w srodek teamfightow :) z linii wychodzi 5-1 ja 0-2-3 potem zdobywam kolejnych dziesiec fragow a ona z 5-1 na 5-7.
hejka wlasnie zaczolem rankedy grac i 2 przegralem i 3 wygralem, powiedzcie jak to zrobic zeby w goldzie byc he he, a serio to ile trzeba wygrac zeby w srebrze byc pszynajmniej z gury dzienki i pozdrawiam
edit juz 3 przegrane jebac feederow i trollow
dzieki ero ide grać
Panek Kitara
23-04-2013, 19:36
Morgi od dzisiaj mój mistrz który w 2 tygodnie mnie nauczy jak wyjsc z drewno 5 do chalengera, oczywiście nie będę na 1 miejscu bo jest na nim morgi który nie pozwoli mi być pierwszy :(
Support trudny, hehe pilnowanie swojego carry i dobre wardy serio, trudna sprawa.
@DOWN
HEHEHE WAWULEC STRAZAQ SAM ;]
Wawa Krul
23-04-2013, 20:21
Morgi pls
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHbtS7Nbnww5UbdrmNSE3VZirtG5Bx6 j_CXn1WAJEqYrTZYKbtKQ
>upb
ciong sie nutrio XDXDXD:cool:
Armianin
23-04-2013, 21:10
http://i35.tinypic.com/142shfc.png
:( i jednak poszedł afczyć w 20, bo zagłosowaliśmy na nie ..
Ero Senin
23-04-2013, 21:41
hejka wlasnie zaczolem rankedy grac i 2 przegralem i 3 wygralem, powiedzcie jak to zrobic zeby w goldzie byc he he, a serio to ile trzeba wygrac zeby w srebrze byc pszynajmniej z gury dzienki i pozdrawiam
edit juz 3 przegrane jebac feederow i trollow
na eune:
6/4 - ~silver V
7/3 - ~silver III
także na golda nie masz już szans xD
Akananto
23-04-2013, 22:21
Szczerze to nie wiem czy zauwazyles ale support robi duzo mniej niz ad carry, oczywiscie, support musi pamietac o wardach i aura itemach, musi zrobic wszystko zeby bronic jego carry i za to cenimy support, ale jezeli chodzi czym jest trudniej grac to oczywiscie carry, last hitting & positioning nie jest to takie latwe. Co do junglera, czy ja wiem czy tak trudno byc ogarnietym?
Poczatek gry, wciskasz tab, lane ktory nie ma warda kampisz, typ albo sie podda albo jego team zacznie go flameowac, czyli 90% gry wygranej.
Support trudny, hehe pilnowanie swojego carry i dobre wardy serio, trudna sprawa
To akurat jest bzdura. Wszystko zależy od tego jakim supportem grasz, jak wygląda Twój team i jak przebiega gra. Chyba nie powiesz, że grając agresywnym supportem masz za zadanie tylko pilnowanie swojego adc?
'Która pozycja jest najtrudniejsza' - pie*dolenie kotka za pomocą młotka... Każda pozycja jest istotna i na każdej trzeba umieć grać. W końcu nie bez powodu jest to gra DRUŻYNOWA.
Wawa Krul
23-04-2013, 22:28
To akurat jest bzdura. Wszystko zależy od tego jakim supportem grasz, jak wygląda Twój team i jak przebiega gra. Chyba nie powiesz, że grając agresywnym supportem masz za zadanie tylko pilnowanie swojego adc?
'Która pozycja jest najtrudniejsza' - pie*dolenie kotka za pomocą młotka... Każda pozycja jest istotna i na każdej trzeba umieć grać. W końcu nie bez powodu jest to gra DRUŻYNOWA.
myślę że najważniejszą pozycją w grze jest baron :rolleyes:
myślę że najważniejszą pozycją w grze jest baron :rolleyes:
Phreak jest wyżej. :E
Vernereq
23-04-2013, 23:21
ja tam zawsze gram wardami a jak wasze odczucia???
#kogo kupic zeda czy khazixa? :}
MorgiBack
23-04-2013, 23:33
#kogo kupic zeda czy khazixa? :}
Kha, mega op champ[.
http://i35.tinypic.com/33nf72o.png
jednak 5 win wystarczylo, oczywiscie tam widac moich pro plejerów ;[;]
oczywiscie tam widac moich pro plejerów ;[;]
Szkoda, że nie widać Twoich 124 creepów w 35 minucie. :rolleyes:
XDDDDDDD
#Benn
"Nie masz pojęcia o tej grze" powiedziała to osoba, która siedzi na brązie. XDDDDDDDDDD Nic dziwnego ze widzisz tylko tanie bany. :(
#down
Ty tez, za Twój płacz. :D
Ja siedzie na brązie? Typie ty nie masz pojęcia o mnie, ponieważ piszesz same bzdury to pozwoliłem sobie na komentarz.
Sarkastyczne stwierdzenie "po co bany skoro i tak są banowane te same postacie" kierowałem do najlepszych graczy z polski. Tak się składa, że zrobiłem 3 konta, oba są zbanowane, teraz mam konto na którym gram jedną grę i rzygam lolem, bo siedzę na silverze V. Gdyby ta gra była po angielsku nie było by tylu ułomnych polaczków, którzy jedyne co potrafią to wywoływać spinki, napisać "I fuck you mother" i trolować grę, bo mu zabrali mida. Niestety przejść przez brąz, silver, złoto jest bardzo ciężko, praktycznie nie możliwe, jeżeli nie masz czasu, a możesz zagrać dziennie 1-2 gry.
Jeżeli cię zabolało, to, że nie masz pojęcia o tej grze, to napisz mi nick na PW zagramy 1 vs 1.
http://youtu.be/Ci3-OaSXx_4
Pewnie MorgiBlack. :rolleyes:
#KamilQ
Cały czas to robię. ;(
Ja siedzie na brązie? Typie ty nie masz pojęcia o mnie, ponieważ piszesz same bzdury to pozwoliłem sobie na komentarz.
Sarkastyczne stwierdzenie "po co bany skoro i tak są banowane te same postacie" kierowałem do najlepszych graczy z polski. Tak się składa, że zrobiłem 3 konta, oba są zbanowane, teraz mam konto na którym gram jedną grę i rzygam lolem, bo siedzę na silverze V. Gdyby ta gra była po angielsku nie było by tylu ułomnych polaczków, którzy jedyne co potrafią to wywoływać spinki, napisać "I fuck you mother" i trolować grę, bo mu zabrali mida. Niestety przejść przez brąz, silver, złoto jest bardzo ciężko, praktycznie nie możliwe, jeżeli nie masz czasu, a możesz zagrać dziennie 1-2 gry.
Jeżeli cię zabolało, to, że nie masz pojęcia o tej grze, to napisz mi nick na PW zagramy 1 vs 1.
Duza róznica, braz czy silver :D Nawet gdyby ta gra była po angielsku to i tak jak to ujałes "polaczki" by grały. Co do gry 1vs1, z checia bym Cie rozje&@* ale no niestety nie gram juz w tą gre ponad 3 miesiace wiec mi przykro. :(
#Laluś
Idz dalej plakac ze masz idiotów w teamie :(
'Oxidosis'
25-04-2013, 15:18
a ja, po zrobieniu mega sztrymsu moge napisac, ze skuhwysyny naprawily mi neta. a wiec wracam do normalnej gry, bez przegranych glupich rankedow -,-
ty sie lalus smiejesz z tego amumu ale to jest wszystko wyliczone wiem co mowie
Lagga v3
25-04-2013, 15:24
Gdyby ta gra była po angielsku
po angielsku
http://i34.tinypic.com/cmjae.jpg
o ile wiem to ta gra ma kilka języków do wyboru , dla mnie możesz grac nawet na rosyjskim kliencie - i tak jesteś marny ; <
MorgiBack
25-04-2013, 16:53
http://youtu.be/Ci3-OaSXx_4
Pewnie MorgiBlack. :rolleyes:
Gimbusek, który wyżywa się na 4um. Przykre :((
@up.
XDDDD
Ero Senin
25-04-2013, 19:18
http://i34.tinypic.com/cmjae.jpg
o ile wiem to ta gra ma kilka języków do wyboru , dla mnie możesz grac nawet na rosyjskim kliencie - i tak jesteś marny ; <
FAIL.
chodziło mu o to, że gra powinna być TYLKO w języku angielskim: (
teraz nawet 7 latek może grać(dzięki szerokiemu wyborowi języków o którym wspomniałeś)
Typie czy ty naprawdę jesteś tak głupi czy udajesz? Każdy z IQ większym niż świnka morska wie w jakim kontekście to napisałem.
Ale dobrze, to jest forum, w regulaminie nie ma nic napisane, że debile nie mogą postować. Zmienię to zdanie na twoje potrzeby.
, a resztę już znasz.
BTW co za gówna są na tym forum OMG
Teraz powiedz mi jedno, co by to zmieniło gdyby gra była tylko po angielsku? XD
Jak po testach w gimbazie? :>
Panek Kitara
25-04-2013, 22:08
Jak po testach w gimbazie? :>
zajebiscie podobno 1 kg kamieni jest cięższe od 1 kg piór ;>
Devix worst draven in the world ;C
nie chce usprawiedliwiac tego benna, bo nawet typa nie znam, ale jak dalej nie czaicie kontekstu "po angielsku" to graty
Vernereq
25-04-2013, 22:26
lagga troche zle uzyles mema
#topic
voli czy jarvan?? do jungli? :}
MorgiBack
25-04-2013, 22:28
lagga troche zle uzyles mema
#topic
voli czy jarvan?? do jungli? :}
Ten i ten jest op w jungli. Ale bardziej bym stawiał na Jarvana.
Arcano Druid
25-04-2013, 22:41
zajebiscie podobno 1 kg kamieni jest cięższe od 1 kg piór ;>
Nie, bo Ziemia jest 8 Planetą w kolejności od słońca ;]
@topic
KuŁwa Heimerdinger OP xDD
Ero Senin
26-04-2013, 18:42
Ostatnio gambit fajnie zagrał z nunu na topie (18 minuta - baron)
niestety ostatecznie grę przegrali, bo nunu nie udało się "porządnie" użyć ulta chyba ani razu + nie mieli czampa z dobrym "initiate"
mam nadzieje że dobrze pamiętam ten mecz : O
zastanawiam się co wy myślicie o czymś takim?
top: nunu
jungle: jarvan
mid: kayle/veigar/anivia
adc: varus/mf?
support: thresh/kayle/leona/sona
ciekawi mnie jaki waszym zdaniem byłby najlepszy team pod nunu(bez hejtów proszę XD)
Pierdolone nooby na rankedach.
http://i39.tinypic.com/242eayo.png
Akananto
26-04-2013, 20:02
Dzisiaj z oxim mielismy jaxa w teamie co zamiast pushowac nexusa to poszedl robic wilki, oczywiscie przez ten oto zacny poczynek przegralismy :p
Orson_Pall
26-04-2013, 20:40
Pierdolone nooby na rankedach.
http://i39.tinypic.com/242eayo.png
no nie zartuj, wygrales topa dariusem, masz 110 farmy, oddales az dwa fragi teamowi, i jak wynika z czatu spamowalem swojemy teamowi o jakies gowna, ale Twoj team to debile?
Vernereq
26-04-2013, 21:53
Ostatnio gambit fajnie zagrał z nunu na topie (18 minuta - baron)
niestety ostatecznie grę przegrali, bo nunu nie udało się "porządnie" użyć ulta chyba ani razu + nie mieli czampa z dobrym "initiate"
mam nadzieje że dobrze pamiętam ten mecz : O
zastanawiam się co wy myślicie o czymś takim?
top: nunu
jungle: jarvan
mid: kayle/veigar/anivia
adc: varus/mf?
support: thresh/kayle/leona/sona
ciekawi mnie jaki waszym zdaniem byłby najlepszy team pod nunu(bez hejtów proszę XD)
w teorii taki setup dziala ale jeden fail i gg
no nie zartuj, wygrales topa dariusem, masz 110 farmy, oddales az dwa fragi teamowi, i jak wynika z czatu spamowalem swojemy teamowi o jakies gowna, ale Twoj team to debile?
nie spamowałem, tylko ile razy można pisać że mają nie feedować lub pushować solo wieżę? I chyba nie wiesz na czym polega Ulti Dariusa geniszu. Jak miałem zostawiać fragi..
MorgiBack
27-04-2013, 09:49
#up.
Niestety poczęści to jest też twoja winna oddając 2 fragi dałeś im też przewagę więc nie zwalaj na team, bo też gówno pokazałeś 27min 110 cs OK!. Wooden V?
#topic.
mf'ka z trinitym force wymiata ! ;d
'Oxidosis'
27-04-2013, 11:09
27min 110 cs OK!. Wooden V?
aha aha smiejesz sie z czyjes farmy tymczasem piec twoich gier ( fakt, ze 4 weeks ago, jednak watpie, aby to cos zmienialo )
http://i42.tinypic.com/95r4pi.png
khazix 20 minuta ~~ 37 cs nidale 28 minuta 91 cs graves 146 cs 30 minuta veigar 30 minuta 61 cs ~~ tf 30 minuta 98 cs musisz sie tam zajebiscie bawic
#up.
Niestety poczęści to jest też twoja winna oddając 2 fragi dałeś im też przewagę więc nie zwalaj na team, bo też gówno pokazałeś 27min 110 cs OK!. Wooden V?
Ja pierdole. A inni byli lepsi w farmie lub oddawali jakieś fragi? Fragi miałem głownie na solo topie. Bo jak się walczyło team fight to gówno z tego było. Więcej nie dało się wyciągnąć przy tak feedującym teamie. Bronze II.
MorgiBack
27-04-2013, 11:51
Ja pierdole. A inni byli lepsi w farmie lub oddawali jakieś fragi? Fragi miałem głownie na solo topie. Bo jak się walczyło team fight to gówno z tego było. Więcej nie dało się wyciągnąć przy tak feedującym teamie. Bronze II.
Niestety jedna linia padnie w Bronze II i potem koniec :D, taka karma ; d
aha aha smiejesz sie z czyjes farmy tymczasem piec twoich gier ( fakt, ze 4 weeks ago, jednak watpie, aby to cos zmienialo )
http://i42.tinypic.com/95r4pi.png
khazix 20 minuta ~~ 37 cs nidale 28 minuta 91 cs graves 146 cs 30 minuta veigar 30 minuta 61 cs ~~ tf 30 minuta 98 cs musisz sie tam zajebiscie bawic
Użyj mózgu a zobaczysz, że dwie gry to ARAM, a reszta popatrz na staty.
O_O HEHESZKi
'Oxidosis'
27-04-2013, 13:07
ale co maja staty do farmy bo nie rozumiem hahaha? ten typek tez mial 6-2 dariusem i przyjebales sie do niego o farme, ty masz 7-2 nidalee i kazesz mi patrzec na staty? serio glupi jestes albo nie wiem udajesz a co do
O_O HEHESZKi
tego to ciezko mi o jakikolwiek komentarz brak slow
MorgiBack
27-04-2013, 13:38
ale co maja staty do farmy bo nie rozumiem hahaha? ten typek tez mial 6-2 dariusem i przyjebales sie do niego o farme, ty masz 7-2 nidalee i kazesz mi patrzec na staty? serio glupi jestes albo nie wiem udajesz a co do
tego to ciezko mi o jakikolwiek komentarz brak slow
Bez kitu jesteś tępy. Nie chodzi mi o pozytywne staty, tylko własnie niegatywne jak prz 11 deadach mogę mieć pozytywną farmę. Używasz czasem tą pustą mózgownice ?
Proszę cie nie pisz już tu :D
Vernereq
27-04-2013, 13:56
dlaczego ktos mi usunal posta i zapewne to byl demon? napisalem o dyskwalifikacji aaa z playoffow lcs ale tak najlepiej wyjebac posta a czemu bez warna?
ps morgi to ty nie powinienes tu pisac to po pierwsze, po drugie to skoro do tego goscia 6/2 dariusem z 110 cs spinales a tutaj sie tlumaczysz "nie chodzi mi o pozytywne staty" ale do tamtego sapales ze taka mala farma sad
#topic
aaa wyrzucone z lcs pisze jeszcze raz pewnie i tak usuna mi posta
Ero Senin
27-04-2013, 17:03
dlaczego ktos mi usunal posta i zapewne to byl demon? napisalem o dyskwalifikacji aaa z playoffow lcs ale tak najlepiej wyjebac posta a czemu bez warna?
ps morgi to ty nie powinienes tu pisac to po pierwsze, po drugie to skoro do tego goscia 6/2 dariusem z 110 cs spinales a tutaj sie tlumaczysz "nie chodzi mi o pozytywne staty" ale do tamtego sapales ze taka mala farma sad
#topic
aaa wyrzucone z lcs pisze jeszcze raz pewnie i tak usuna mi posta
dlaczego zostali wywaleni? :O
Panek Kitara
27-04-2013, 21:33
dlaczego zostali wywaleni? :O
Ktoś z aAa mial kłopoty rodzinne i musiał wracać do domu. I do tego dochodzi to ze żaden z subów nie mógł przyjechać do kolonii ;C
Devix reddit power
Bedą mieszkać w domu ocelota i trenować jego psa ; >
Ah ten Pampiszon, wie chyba wszystko co kojarzy się z SK :/ Spytaj Ocelota kiedy zrobią gaminghouse tour
TSM
BTW - na PBE nowy login screen - http://www.youtube.com/watch?v=M6Q6xrNEOWw&feature=youtu.be XDD
'Oxidosis'
27-04-2013, 23:04
http://i41.tinypic.com/xo1kcw.jpg
w pewnym momencie bylo 3-23 ;p fizz flejmujacy mnie przez cala gre a w 20 minucie mial uwaga 100 cs mniej niz ari aha aha :c niestety uncarryable bo przewaga byla zbyt duza, dopiero pod koniec jak nam turety wyniszczyli to zaczelismy zdobywac jakies fragi, szkoda takich gier
scimex pallll
27-04-2013, 23:49
^^ pro player riven i taric XDDDDDDDDDDDDD
'Oxidosis'
28-04-2013, 00:05
e tam taric byl ogolnie ok, fajnie mi sie z nim na linii pykalo, riven w sumie guwniak ale i tak najgorszy byl fizz, serio to ze ma 5-5 to nic nie znaczy;p;p
MorgiBack
28-04-2013, 00:08
Przypuszczam, że wg nie braleś udział w teamfight. Na 100% only farm... OKEJ
'Oxidosis'
28-04-2013, 01:19
Przypuszczam, że wg nie braleś udział w teamfight. Na 100% only farm... OKEJ
na 16 killi w 14 mialem udzial no jasne ze nie bralem, w ogole nie wiem o co ci chodzi przeciez ja tego ss'a nie wrzucilem by pochwalic sie farma, gdybym tylko farmil to bym mial lajtowo z 400 cs'a, chociaz z drugiej strony cie rozumiem dlaczego piszesz na 100% only farm skoro ty w 30 minucie robisz 90 cs'a, to dla ciebie nawet taka farma to wyczyn..:} niektorzy umieja podzielic bait'y by nie odpuszczac last hitow
*Esende Mylffon*
28-04-2013, 02:51
http://i41.tinypic.com/2u5aulx.png
W koncu jakos idzie;d
#edit
Tak, tak. Windows nieoryginalny, sprawa zgloszona do prokuratury :/
MorgiBack
28-04-2013, 09:49
na 16 killi w 14 mialem udzial no jasne ze nie bralem, w ogole nie wiem o co ci chodzi przeciez ja tego ss'a nie wrzucilem by pochwalic sie farma, gdybym tylko farmil to bym mial lajtowo z 400 cs'a, chociaz z drugiej strony cie rozumiem dlaczego piszesz na 100% only farm skoro ty w 30 minucie robisz 90 cs'a, to dla ciebie nawet taka farma to wyczyn..:} niektorzy umieja podzielic bait'y by nie odpuszczac last hitow
Bo w porównaniu do ciebie to ja biorę udział w tf jak i w innych sytuacjach teamowych. 16 killi? wszystko na bocie to zrobiłeś daje rękę uciąć. Gold V HEHE patrzyłem wczoraj twoje staty na 10 meczy 8 los feed + wolisz farmić niż się bić. OKEJ :D
@up.
CYBER POLICJA ! AAA, nice ! tam staty :P
Vernereq
28-04-2013, 10:13
Bo w porównaniu do ciebie to ja biorę udział w tf jak i w innych sytuacjach teamowych. 16 killi? wszystko na bocie to zrobiłeś daje rękę uciąć. Gold V HEHE patrzyłem wczoraj twoje staty na 10 meczy 8 los feed + wolisz farmić niż się bić. OKEJ :D
@up.
14 killi na bocie gdzie varus z threshem padli w sumie 7 razy, okej
MorgiBack
28-04-2013, 10:22
14 killi na bocie gdzie varus z threshem padli w sumie 7 razy, okej
+ ganki lee i za pewne ahri OKEJ
'Oxidosis'
28-04-2013, 12:10
@up.
no jasne ze wole farmic, a baitowac tylko w sytuacjach kiedy jest taka potrzeba. ty pewnie wolisz sie bic i ganiac za janna pol mapy dlatego znajdujesz sie w wooden VI.
ahri + varus + tresh + lee maja razem 14 dedow, no jasne ze ich wszystkich zabilem na bocie, czasami mi we czworke wjezdzali ale ja caitlyn rozkurwiator kilka strzalow i nikogo nie ma
Emiluwa .
28-04-2013, 12:19
dopiero sie ucze grac, konto dostalem na swoich mialem 1x 14 lvl, 2x po 11-12 lvl, teraz ta postac ma aktualnie 28 lvl, dostalem ją chyba na 23.
spodobał mi sie amumu i jungling nim, gram czesto z kolegami, ktorzy mi podpowiadają.
http://i42.tinypic.com/33k6t83.jpg
wiem, że to normale jeszcze 2 lvl'e i zaczne rankedy grac, mam nadzieje, ze nie beda mi banowac amumu :D
MorgiBack
28-04-2013, 12:33
no jasne ze wole farmic, a baitowac tylko w sytuacjach kiedy jest taka potrzeba. ty pewnie wolisz sie bic i ganiac za janna pol mapy dlatego znajdujesz sie w wooden VI.
ahri + varus + tresh + lee maja razem 14 dedow, no jasne ze ich wszystkich zabilem na bocie, czasami mi we czworke wjezdzali ale ja caitlyn rozkurwiator kilka strzalow i nikogo nie ma
Wolę wygrać bez mózgu.... Wooden to masz PC. Golden V i jazada zaraz silver ! HAHAHAHA
#up.
Nie tak zle Gz ! :P
Emiluwa .
28-04-2013, 12:39
Nie tak zle Gz ! :P
lepiej budować mumie pod AP czy pod tanka? chodzi mi o egide, frozen heart, ta lape niebieska co daje 500hp butki tabi tą pelerynke co sie pali i plemionke czy lepiej pod AP?
Tumanbuga
28-04-2013, 12:47
dopiero sie ucze grac, konto dostalem na swoich mialem 1x 14 lvl, 2x po 11-12 lvl, teraz ta postac ma aktualnie 28 lvl, dostalem ją chyba na 23.
spodobał mi sie amumu i jungling nim, gram czesto z kolegami, ktorzy mi podpowiadają.
http://i42.tinypic.com/33k6t83.jpg
wiem, że to normale jeszcze 2 lvl'e i zaczne rankedy grac, mam nadzieje, ze nie beda mi banowac amumu :D
Nie graj jeszcze rankedów, pograj troche normali żeby bardziej zrozumieć grę, a Amumu raczej nie pograsz rankedów, bo to jest permaban przynajmniej na silver-gold.
Emiluwa .
28-04-2013, 12:49
Nie graj jeszcze rankedów, pograj troche normali żeby bardziej zrozumieć grę, a Amumu raczej nie pograsz rankedów, bo to jest permaban przynajmniej na silver-gold.
ja gram tylko amumu i nidalee a jak zbanują te dwie na rankedach to zagram lux albo ezem ;d
MorgiBack
28-04-2013, 12:53
lepiej budować mumie pod AP czy pod tanka? chodzi mi o egide, frozen heart, ta lape niebieska co daje 500hp butki tabi tą pelerynke co sie pali i plemionke czy lepiej pod AP?
Buduj off tanka dla amumu najlepsza sprawa. :P
ja gram tylko amumu i nidalee a jak zbanują te dwie na rankedach to zagram lux albo ezem ;d
Lepiej nie grac od razu rankedów bez sensu troszke :P
Akananto
28-04-2013, 13:04
Emiluwa, zrob nam wszystkim przyjemnosc i nie graj rankedow przynajmiej do momentu w ktorym bedziesz mial rozegranych 700 normalnych gier, minimum.
Vernereq
28-04-2013, 13:11
Emiluwa, zrob nam wszystkim przyjemnosc i nie graj rankedow przynajmiej do momentu w ktorym bedziesz mial rozegranych 700 normalnych gier, minimum.
juz nie chodzi nawet o ilosc gier tylko zeby ogarnal wiecej czempow niz 4, przynajmniej po 2 na kazdej linii i chociaz ap i ad runki i jak ogarna mechanike to rura na ranki
MorgiBack
28-04-2013, 14:51
Orianna, Talon? Którą kupić ?
'Oxidosis'
28-04-2013, 15:18
najlepiej zadna.......
MorgiBack
28-04-2013, 16:40
najlepiej zadna.......
Jest taka postać.. Nie wiedziałem..
Idz farmić i nie bierz udział w tf lepiej ci to na zdrowie wyjdzie..
'Oxidosis'
28-04-2013, 17:44
Jest taka postać.. Nie wiedziałem..
Idz farmić i nie bierz udział w tf lepiej ci to na zdrowie wyjdzie..
nie wiem czy trollujesz czy nie ale jezeli nie to jestes ***** debilem xD na 16 fragow w 14 mam udzial a ty mi piszesz ze tylko farmie hehe, wiem ze tyle cs'a dla takiego guwniaka jak ty to wyczyn i odczuwasz tym samym bol dupy :c
@zeby nie offtopowac omg nub tim
http://i42.tinypic.com/20fawyr.jpg
Vernereq
28-04-2013, 19:26
nastepny post usuniety ale calkowicie bezsensowne posty morgiego o tym ze oxiemu farma wyjdzie na zdrowie zostaja no tak logika boze demon jaka bieda
#topic
fnatic vs gmb w finale lcsa na kogo stawiacie? :}}}}}
Arcano Druid
28-04-2013, 21:25
Ehehehehe idioci mnie na kazdym tf focusowali xDD
http://i41.tinypic.com/2060cbm.jpg
MorgiBack
29-04-2013, 11:30
nastepny post usuniety ale calkowicie bezsensowne posty morgiego o tym ze oxiemu farma wyjdzie na zdrowie zostaja no tak logika boze demon jaka bieda
#topic
fnatic vs gmb w finale lcsa na kogo stawiacie? :}}}}}
fnatic z pewnością pokaże klasę i gładko wygra..
#topic.
build dla mf, bt, trinity force, ss, beserki, warmog, lw.
Polecam Roman Dmowski.
'Oxidosis'
29-04-2013, 16:06
@down hehehe szkoda
zeby nieofftopowac wrzucam swoja guwniano gre wraz z guwniakami w timie
http://i40.tinypic.com/5kirr5.png
Vernereq
29-04-2013, 16:24
ej ale final by wczoraj i fnatic wygralo 3;2 hehe
Ero Senin
29-04-2013, 17:39
Dzidalee + barrier = 0P! hehuwa
szkoda że gambit przegrał ; (
Przerwa pomogła - skill powrócił
http://i39.tinypic.com/33cnf55.jpg
Call me best cait eu :cool:
@LALUS
NA EAST SIĘ NIE LICZY _/ PRAWDZIWE EU TO WEST :}
MorgiBack
29-04-2013, 18:08
#up.
Gratki, przerwa zawsze daje przypływ skilla.
#topic.
Threash mega support ! 10/3/13 last game, jako support zwała. xd
http://i48.tinypic.com/25sllsg.jpg
No chyba nie. :cool:
Przerwa pomogła - skill powrócił
http://i39.tinypic.com/33cnf55.jpg
Proszę nie wrzucać fejk screenów :} ale wyrobiłeś się trochę devixx mam nadzieję, że nie kosztem życia, ćwicz dalej nie wiele ci jeszcze brakuje do mojego poziomu
pozdrawiam,
sedan
Armianin
29-04-2013, 20:57
ładnie Devvixx :)
tylko Caitlyn Ci tak idzie?? XD
@bez spamu
http://i43.tinypic.com/25jv28k.png
wiem, chujowa farma
@edit
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uI2ubkzOXec
dat zed ;d
Ostatnio gram tylko adc/supp i rzadziej mid/jungle a topa to prawie nigdy i w ten sposób z s2 na g1 wyszedłem, więc polecam :P
ADC najczęściej Cait bo jest najlepsza <3 za nią są varus, mf
Supp to lulu/thresh/leona - najlepsze supporty atm - jak tylko jest okazja dostać thresha to gram nim odrazu ;d
Na midzie polecam najbardziej tfa, diane, lux, khazix i często roamować.
Jungla nocturne/nasus/volibear/hecarim - najlepsi junglerzy currently :P
'Oxidosis'
29-04-2013, 21:33
Ostatnio gram tylko adc/supp i rzadziej mid/jungle a topa to prawie nigdy i w ten sposób z s2 na g1 wyszedłem, więc polecam :P
ADC najczęściej Cait bo jest najlepsza <3 za nią są varus, mf
Supp to lulu/thresh/leona - najlepsze supporty atm - jak tylko jest okazja dostać thresha to gram nim odrazu ;d
Na midzie polecam najbardziej tfa, diane, lux, khazix i często roamować.
Jungla nocturne/nasus/volibear/hecarim - najlepsi junglerzy currently :P
caitlyn i mf zwlaszcza po buffie to faktycznie najlepsi adc teraz :) jest jeszcze wiadmo vayne czy ez, ez niby po nerfach ale jak ktos nim gra pol zycia jak ja to nadal ogarnie ;p do supportow dorzucilbym sone, hehe zawsze na propsie, zwlaszcza jak ktos potrafi harrasowac samemu nie dajac sie obijac ;p no tf luxik czy ori tez zawsze na propsie, jest jeszcze syndra szma ta :) a co do junglerow to sie nie zgodze, wiekszosc uwaza, ze sa najlepsi bo topka nimi gra, jak topka uwazala ze nasus/voli to gowno to nikt nimi nie gral ;/ no ale hecarim guwnix dobry w koncu dostrzegli potencjal w tym harze
Patryk1551
29-04-2013, 23:53
Jak to się stało, że walczyłem o wejście do bronze3 a dało mnie do bronze2? ;o Ogólnie jestem z tego zadowolony bo parę gierek mniej będę się wkurwiał, ale 1. raz spotykam się z czymś takim.
Vernereq
30-04-2013, 00:11
caitlyn i mf zwlaszcza po buffie to faktycznie najlepsi adc teraz :) jest jeszcze wiadmo vayne czy ez, ez niby po nerfach ale jak ktos nim gra pol zycia jak ja to nadal ogarnie ;p do supportow dorzucilbym sone, hehe zawsze na propsie, zwlaszcza jak ktos potrafi harrasowac samemu nie dajac sie obijac ;p no tf luxik czy ori tez zawsze na propsie, jest jeszcze syndra szma ta :) a co do junglerow to sie nie zgodze, wiekszosc uwaza, ze sa najlepsi bo topka nimi gra, jak topka uwazala ze nasus/voli to gowno to nikt nimi nie gral ;/ no ale hecarim guwnix dobry w koncu dostrzegli potencjal w tym harze
nie wiem po ktorym bufie po prostu inni adc znerfieni do poziomu guwna to zaczeli grac tymi nieruszanymi i wczesniej niegranymi pewnie zaraz mi demon usunie post bo oczywiscie nie na temat co nie
Armianin
30-04-2013, 08:02
Jak to się stało, że walczyłem o wejście do bronze3 a dało mnie do bronze2? ;o Ogólnie jestem z tego zadowolony bo parę gierek mniej będę się wkurwiał, ale 1. raz spotykam się z czymś takim.
bo miales duze "ukryte elo", i wtedy przy seriach mozesz ominac jedna dywizje.
@https://www.youtube.com/watch?v=Q4pv4f8Mzug
;(
MorgiBack
30-04-2013, 14:46
#up.
Beka jak typ się wkurwiał XD
Emiluwa .
30-04-2013, 23:45
kupiłem sobie Jarvana, bo teraz ponoc op jungler
http://i41.tinypic.com/igdoau.jpg
1sza gierka nim, wiem, ze nie najlepiej - musze sie nauczyc ogarniac jego e i q:D
'Oxidosis'
01-05-2013, 00:17
http://i40.tinypic.com/2f0atkn.png
hehe ja sie dzis dobrze bawilem luks na rankedzie ;p
http://www.lolking.net/search?name=ygtfrdsq
ogólnie ten typek co gral lissandra na platynie i taki guwnix, ale tak pacze ze na eascie zrobil 10-0 i byl w plat III przeniosl sie na westa i zaliczyl spadek;p
MorgiBack
01-05-2013, 10:37
#up.
Lissandra koleiny mega op champ..
#topic.
Tak btw, jak dla mnie mega fajny path, wprowadzili arama jaką zwykłą grę, + wiele innych ciekawych zmian..
czemu mi dalo 15min delaya za dodge na aramie ?? zawsze 5 mialem
Emiluwa .
01-05-2013, 12:03
kolejna gra Jarvanem, oczywiście normal, uczę się grać tą postacią, level aktualnie 28.5, niedługo 30 :)
http://i39.tinypic.com/70b31f.jpg
następna gra, jarvan is fucking op!
http://i44.tinypic.com/5ai1d2.jpg
Tumanbuga
01-05-2013, 15:34
Gra z jakimiś brejndedami niestety, z bardzo dużej przewagi stopniowo zaczeliśmy dostawać po dupie, denerwujące zwłaszcza jak się gra supportem i właściwie nic nie można na to poradzić. Kolesie chcieli barona na siłe robić jeszcze jak u nich 5 alive w małej odległości XD. Miałem teraz przerwę w graniu Rankedów, 3 losestreak póki co, kiedyś i tak dojdę do platyny, wierzę mocno.
http://i39.tinypic.com/2csfh3p.jpg
@down nieee, XP sp3 (eko wygląd :))
MorgiBack
01-05-2013, 16:47
#up.
Windows 98 ?XDD
I tak niezła gra musiała być :D
http://i39.tinypic.com/fvyd7m.png
najdziwniejsza catilyn z ktora gralem hehe
scimex pallll
02-05-2013, 00:17
4vs5, okey, okej. Ja sam na bocie siedzialem, darius top, twiste midek, a nasz kochany udyr junglowal! to byl normalnie zajebisty mecz... totalny FAIL :[
http://i44.tinypic.com/24nm9gm.png
@edit
kolejny mecz, no ***** XDDDDDDD
http://i42.tinypic.com/1zirvc.png
'Oxidosis'
02-05-2013, 01:18
o kuhwa dobrze sie bawicie w tym drugim meczu z farma xDD przeciez w 20 minucie to ja bym mial wiecej creepow niz wasz caly team i to o jakies 30 xD
smiesznie, ze masz taką róznice miedzy lose, a winami : D
Vernereq
02-05-2013, 11:35
to 30 lvl jest serio XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDD oboze umarlem
#topic
niedlugo all stars kogo typujecie? }::}
Tumanbuga
02-05-2013, 11:47
Właśnie grałem rankeda, koleś Tristaną uznał w 4 minucie, że on to pieprzy i będzie feedował :). Jego problem polegał na tym, że support miał jakieś problemy z klientem i musiał reconnecta zrobić. Przylazł mi jeszcze na topa bo uznał, że najlepiej będzie jak nafeeduje Pantheona, nie wiem gdzie takich ludzi strugają. Twardo gram dalej :].
MorgiBack
02-05-2013, 12:05
#up.
Takie rzeczy tylko na NE.
#topic.
Gra Janna też jest spoko. w 30 którejś tam minucie miałem staty 0/0/12. Grę zakończyłem na 2/0/20 :D
Emiluwa .
02-05-2013, 14:46
10 lose z rzędu miałem dopiero teraz pierwszy win... Ja nie wiem jak to jest, że gram koło poziomów 30 i mi trafią sie jakieś nooby co nasze adc robi 5/4, a top w 10 minucie ma 0/4... jakoś przeciwny team ma normalnych ludzi...
http://i44.tinypic.com/w2wc8.jpg
Już na silverze mi się lepiej grało...
http://i44.tinypic.com/1zvu5w3.jpg
Sokol from West
02-05-2013, 19:41
Pro Mordekaiser xDDD tylko 0/9.
Sam osobiście jestem w 2 bronzie? Nie chce mi się grać, po prostu nie mam czasu, a poziom niektórych osób jest żałosny. Jedynie co gram, to drużynowe rankedy z kumplami, bo przynajmniej tam coś idzie ugrać ;). Grając samemu, liczę na farta, że trafią mi się jakieś ogarnięte osoby, bo bez nich, defeat z miejsca ;s. Przykład z wczorajszego dnia, grając duo z kumplem, grałem Zed'em i miałem Fiore na solo topie, to w 5 minucie zamieniała się z Zyrą która grała na midzie, a 5 minut później, Fiora nie będąc u mnie na linii, ma staty 6/1... Oczywiście i tak przegraliśmy, bo jak ma się pro jungler'a, który nie potrafi zrobić najprostszego ganku, to jak tu liczyć na wygraną.
Ktoś napisał, że grając 1-2 mecze dziennie, na prawdę jest ciężko wyjść wyżej, no i tu ma rację. Już nawet brat mi proponował, że może pograć na moim koncie, bym tylko wyszedł wyżej. Może teraz trochę pogram, bo mam więcej wolnego czasu.
Może później wrzucę jakieś SS'y ze swoich gier, o ile będę grał ;)
gwnstopro
02-05-2013, 23:12
MASTER AP!!
http://i42.tinypic.com/30tjjab.jpg
'Oxidosis'
02-05-2013, 23:25
a to gra nim sie jeszcze ad? chociaz w sumie sory my cos z akananto o tym wiemy hehee
Sokol from West
03-05-2013, 10:46
http://i40.tinypic.com/333kay1.png
Na 5 meczy, 3 x defeat i 2 x win na koniec. Tak to jest, jak trafiają się trole, jak w 3 meczu przegranym. Dorzucam dodatek, pro Taric'a, który mimo, że padał, uważał się za najlepszego gracz, wyzywając wszystkich i strasząc, że mam szczęście, bo nie znamy się w RL :/. O to jaki poziom jest w bronzie, cytuje 'muzgu' to tu nie ma dużo osób he he heszki.
Le Frag Quattro: widać ze poziom muzgu zatrzymał się na 10 lvlu
Le Frag Quattro: ziomek weź flasha
Le Frag Quattro: bo gangi będziesz miał wpierdol
DarkPr0hunter: musze szybko na linke wracac
Le Frag Quattro: nie nawidze ludzi bez flasha
:confused::confused::confused:
Siema, da sie jakoś sprawdzic kiedy ktos sie ostatnio logował na konto?
Tumanbuga
03-05-2013, 10:51
http://i40.tinypic.com/333kay1.png
Na 5 meczy, 3 x defeat i 2 x win na koniec. Tak to jest, jak trafiają się trole, jak w 3 meczu przegranym. Dorzucam dodatek, pro Taric'a, który mimo, że padał, uważał się za najlepszego gracz, wyzywając wszystkich i strasząc, że mam szczęście, bo nie znamy się w RL :/. O to jaki poziom jest w bronzie, cytuje 'muzgu' to tu nie ma dużo osób he he heszki.
:confused::confused::confused:
Hahahaha ja sobie nawet nie wyobrażam co tam się dzieje na Brązie II, niezłe wykręty grają pewnie xD.
MorgiBack
03-05-2013, 10:54
Ja jestem ciekaw co się dzieje w Bronze V :D.
Tam dopiero pewnie cyrki się dzieją.
#topic.
ARAM Nunu ap Quadra z fleszem podczas tf'a, Mega to wyglądało :D
Sokol from West
03-05-2013, 11:02
Hahahaha ja sobie nawet nie wyobrażam co tam się dzieje na Brązie II, niezłe wykręty grają pewnie xD.
Ja jestem ciekaw co się dzieje w Bronze V :D.
Tam dopiero pewnie cyrki się dzieją.
hahahahha, mam kolegę w IV Bronze, nie pytaj xDDDD Grałem z nim duo, to przydziela czasem takich debili, że to się wypowiadać na ich temat nie chce, a najgorsze, że nie miałem z nim takiego meczu, żeby nie było 1-2 polaczków, którzy płaczą przy wyborze championa, że oni muszą iść TOP/MID, po czym feedują xD.
Btw.
Potrzebuje kupić jakiegoś Jungler'a/Solo Top'a. Myślałem nad Jarvanem, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jakieś pomysły?
@gwnstopro
Miałem tak wczoraj, 3 mecze pod rząd. Każdy uważa się za pro gracza, a gówno pokazują.
Słowa mojego kolegi o Bronzie - Liga Mistrzów/Liga Najlepszych ;). Najlepiej grać duo, bo wtedy można coś jeszcze ugrać, nawet wygrać, a samemu bardzo ciężko.
gwnstopro
03-05-2013, 11:09
To jest prawda, w brązie grają większe pizdy niż na normalnych rozgrywkach, bynajmniej ja tak mam.. Najczęściej trafiam na nieogarniętego junglera, nocturne 1/14 wczoraj amumu 1/15 amumu jak robił ganki to wbijał z q pod wieże i padał w jungli padał PORAŻKA
siemano wczoraj zaczalem grac w lola i mi sie spodobal czy mielisbyscie jakies porady dla poczatkujacego?
Sokol from West
03-05-2013, 11:50
siemano wczoraj zaczalem grac w lola i mi sie spodobal czy mielisbyscie jakies porady dla poczatkujacego?
Porady? Nie wiem czy to będzie rada, ale chyba najlepsza opcja, to będzie oglądanie Streamów ;). Ja, miałem o tyle dobrze, że mnie brat uczył grać w LoL'a, pokazał jak grać i co kupować za itemki, a tak poza tym oglądałem filmiki z meczów + sam zacząłem nagrywać. Nie ma chyba jakiegoś konkretnego poradnika, jeśli chodzi o LoL'a. Jednak mogę się mylić, mówię z własnego doświadczenia. Sam oglądam w nocy streamy, sporo można zauważyć jak kto gra, która postać dobra, jakie itemy składać ;). Na początku próbuj grać na boty, żebyś mógł dojść do jakieś wprawy, a następnie próbuj meczy z innymi graczami, jak zacząłeś grać, to od poziomu innych, na początku nie powinieneś bardzo odstawać. Chyba, że ktoś stworzył nowe konto, a już wcześniej grał, wtedy widać różnicę.
@edit
Zapomniałbym xD Nie denerwuj się, jak przegrasz mecz czy coś, poziom niektórych osób jest bardzo niski, najlepiej nie wdawaj się z nimi w dyskusję, najlepiej nic nie mówić. Dużo ludzi prowokuje innych, tylko po to, by mieć ubaw. Graj na luzie, bez spin. Najważniejsze! Pamiętaj, że to tylko gra i ignoruj noobów ;)
Ero Senin
03-05-2013, 11:53
Ja wczoraj penta masterem YI na aramie ;d
nie było to trudne xD Q>Q>Q>Q>PENTA KILL
MorgiBack
03-05-2013, 12:05
Ja wczoraj penta masterem YI na aramie ;d
nie było to trudne xD Q>Q>Q>Q>PENTA KILL
Jak to aram.
Ja przed chwila quadre Volibearem szczeliłem :D
Vernereq
03-05-2013, 15:29
Porady? Nie wiem czy to będzie rada, ale chyba najlepsza opcja, to będzie oglądanie Steamów ;). Ja, miałem o tyle dobrze, że mnie brat uczył grać w LoL'a, pokazał jak grać i co kupować za itemki, a tak poza tym oglądałem filmiki z meczów + sam zacząłem nagrywać. Nie ma chyba jakiegoś konkretnego poradnika, jeśli chodzi o LoL'a. Jednak mogę się mylić, mówię z własnego doświadczenia. Sam oglądam w nocy steamy, sporo można zauważyć jak kto gra, która postać dobra, jakie itemy składać ;). Na początku próbuj grać na boty, żebyś mógł dojść do jakieś wprawy, a następnie próbuj meczy z innymi graczami, jak zacząłeś grać, to od poziomu innych, na początku nie powinieneś bardzo odstawać. Chyba, że ktoś stworzył nowe konto, a już wcześniej grał, wtedy widać różnicę.
@edit
Zapomniałbym xD Nie denerwuj się, jak przegrasz mecz czy coś, poziom niektórych osób jest bardzo niski, najlepiej nie wdawaj się z nimi w dyskusję, najlepiej nic nie mówić. Dużo ludzi prowokuje innych, tylko po to, by mieć ubaw. Graj na luzie, bez spin. Najważniejsze! Pamiętaj, że to tylko gra i ignoruj noobów ;)
tez czasem lubie isc do media marktu i ogladam steamy na polce
#topic
co wy tak spinacie o ten braz przeciez jesli sie umie grac to tam sie niszczy kazda linie tak ze w enemy jest spam gg report xxx i leci ff20 pozdro
Arcano Druid
03-05-2013, 15:46
Po kiego grzyba oni zmieniali 2 skill Seju :(
Teraz fragować się nie da ;x
http://i41.tinypic.com/345d1xv.png
Tumanbuga
03-05-2013, 15:54
hahahahha, mam kolegę w IV Bronze, nie pytaj xDDDD Grałem z nim duo, to przydziela czasem takich debili, że to się wypowiadać na ich temat nie chce, a najgorsze, że nie miałem z nim takiego meczu, żeby nie było 1-2 polaczków, którzy płaczą przy wyborze championa, że oni muszą iść TOP/MID, po czym feedują xD.
Btw.
Potrzebuje kupić jakiegoś Jungler'a/Solo Top'a. Myślałem nad Jarvanem, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jakieś pomysły?
@gwnstopro
Miałem tak wczoraj, 3 mecze pod rząd. Każdy uważa się za pro gracza, a gówno pokazują.
Słowa mojego kolegi o Bronzie - Liga Mistrzów/Liga Najlepszych ;). Najlepiej grać duo, bo wtedy można coś jeszcze ugrać, nawet wygrać, a samemu bardzo ciężko.
Na Junglera bierz Dariusa/Hecarima będzie ogień zwłaszcza Dariusem na tym ELO to powinieneś dać radę, na topa GAREN/Darius/Wukong/Jayce.
Arcano Druid
03-05-2013, 16:33
Na Junglera bierz Dariusa/Hecarima będzie ogień zwłaszcza Dariusem na tym ELO to powinieneś dać radę, na topa GAREN/Darius/Wukong/Jayce.
Garenem zawsze gram top'a,a jungle Seju ze wzledów na late game (Ulti + Q + E) 3 stuny ;d
Sokol from West
03-05-2013, 17:37
tez czasem lubie isc do media marktu i ogladam steamy na polce
#topic
co wy tak spinacie o ten braz przeciez jesli sie umie grac to tam sie niszczy kazda linie tak ze w enemy jest spam gg report xxx i leci ff20 pozdro
Popełniłem literówkę, ale jak to bywa na tym forum, zawsze znajdzie się osoba, która musi się przyczepić o szczegół ;S, czemu inni na to nie zwrócili uwagi? Mam nadzieję, że poczułeś się dowartościowany tym, że znalazłeś literówkę ;).
Już poprawiłem ten błąd :).
Co z tego, że Ty wygrywasz linię, jak inni z Twojego teamu mają staty 0/5? Widzę, tego jednak już nie bierzesz pod uwagę, myślisz, że jedna osoba zrobi tak, żeby cały team wygrał. Zagraj taką grę, w której jako jedyny z teamu masz dobre staty, dorzucając do tego feed Twoich kompanów z drużyny + wygraj mecz i wrzuć SS'a. Czekam z niecierpliwością.
@topic
Zauważyłem, że sporo osób właśnie do jungli, wybiera Hecarima. Darius'a już dłuższy czas nie widziałem, a Garen'em sam pykam na topie ;P Poza nim, gram Zed'em, Irelią lub Jax'em. Tym ostatnim, z reguły grywam w jungli.
Popełniłem literówkę, ale jak to bywa na tym forum, zawsze znajdzie się osoba, która musi się przyczepić o szczegół ;S, czemu inni na to nie zwrócili uwagi? Mam nadzieję, że poczułeś się dowartościowany tym, że znalazłeś literówkę ;).
Co z tego, że Ty wygrywasz linię, jak inni z Twojego teamu mają staty 0/5? Widzę, tego jednak już nie bierzesz pod uwagę, myślisz, że jedna osoba zrobi tak, żeby cały team wygrał. Zagraj taką grę, w której jako jedyny z teamu masz dobre staty, dorzucając do tego feed Twoich kompanów z drużyny + wygraj mecz i wrzuć SS'a. Czekam z niecierpliwością.
@topic
Zauważyłem, że sporo osób właśnie do jungli, wybiera Hecarima. Darius'a już dłuższy czas nie widziałem, a Garen'em sam pykam na topie ;P Poza nim, gram Zed'em, Irelią lub Jax'em. Tym ostatnim, z reguły grywam w jungli.
Polecam Mao i Xina do jungli.
Akananto
03-05-2013, 18:23
Jungler ma nie lapac fragow a oddawac je lanom, no ale co ja moge wiedziec
Arcano Druid
03-05-2013, 18:35
Jungler ma nie lapac fragow a oddawac je lanom, no ale co ja moge wiedziec
Mi chodziło o Team Fighty :3
Normalnie to nic nie zabijałem jak gankowałem, bo wiem jaka jest moja rola ;]
btw. Nowa postać Zyra od teraz ;p
Zobaczymy jaki OP będzie xd
'Oxidosis'
03-05-2013, 20:40
z autopsji wiem, ze majac mega trash team ( kazda linia nie tyle co przegrywa, a feeduje ) gre wygrac naprawde bardzo ciezko, mialem mnostwo takich sytuacji w s2 i jeszcze wiecej screenow, jednak jezeli ty wygrywasz swoja linie a reszta nieznacznie przegrywa to w zasadzie wszystko lezy w twoich rekach. chodzi o to, ze musisz znalezc pozycje na ktorej czujesz sie najlepiej i skillowac postac ktora wiesz, ze jestes w stanie wygrac gre. jak rozegrasz z 200 gier jedna postacia, powoli zaczniesz lapac co masz robic, by prowadzic teamy do zwyciestw i rowniez wiem to z doswiadczenia, bo tyle co kiedys gier przegranych wygrywalem ez'em czy orianna to glowa mala ( jak komus sie nudzi, to moze poszperac w tym temacie, kiedys wrzucalem takie scriny jak mimo ze enemy mieli 35 fragow a my 15 to ja wygrywalem gre ). aktualnie ciezko mi idzie kerowanie ( za to throwowanie bardzo dobrze ) trashy bo moj styl przypomina styl clg eu, czyli farma farma farma i gra bardzo pasywna, typowo pod late game, i czasami po prostu jest juz za pozno zrobic co kolwiek.
Normalnie da się samemu wygrać grę. Niestety zależy to również od tego jaką postacią grać bo np. takim maokaiem czy inną postacią gry nie wygrasz. Dzisiaj grałem nasusem ofc 20 min+ afk top farm. Przegrywamy ok. 10 fragami(12-2?), ashe 5-0/talon 6-0. No to schodzę z topa 350+ stacka i jedziemy. Zrobiliśmy 2 teamfight'y, obydwa wygraliśmy i nagle enemy team surrender i gg. Więc to wszystko zależy jakim champem grasz i czy team nadal chce wygrać tą grę.
Vernereq
03-05-2013, 21:50
@topic
nie mam ssow po formacie ale uwierz mi, ze wygrywalem gry typu 3/15 teamowo gdzie mialem przykladowo 2/0/1 vayne. Ludzie plakali ff20 we cant win ale jakos jednak sie udawalo, gry 4vs5 tez, co prawda nie wszystkie ale jednak duza czesc.
aha i tak poczulem sie dowartosciowany :)))
gwnstopro
03-05-2013, 21:57
Taka tam gierka 3vs5 .. Na prawdę coraz więcej idiotów..
http://i43.tinypic.com/14uyjhe.jpg
'Oxidosis'
04-05-2013, 00:24
stary ja rozumiem 3vs5 nie wygrasz ale 15 cs 16 minuta... xD
Vernereq
04-05-2013, 00:27
no nie bedac afk miales 300 golda wiecej niz afkerzy, kurde dobrze sie tam bawicie jak lux rushuje voida, kazdy z healem i nikt nie ma 100 cs XD
Patryk1551
04-05-2013, 00:33
Myślałem, że ja chujowo farmię ;o Jak na 30 poziom to bardzo słabo farmisz ;o
'Oxidosis'
04-05-2013, 01:08
Myślałem, że ja chujowo farmię ;o Jak na 30 poziom to bardzo słabo farmisz ;o
a tam chujowo od razu wlasnie ja propsuje ludzi co farmia z prednkosciom 1cs/minuta, to dziala szybciej niz muj net polecam
gwnstopro
04-05-2013, 11:34
OMG po chwili staliśmy na respie i daliśmy im wygrać bo szkoda czasu się jebac w 3. Jak tak jara cie moja farma to pozniej wrzuce ci ss i se polecisz prawą raczką z podniety
Akananto
04-05-2013, 11:40
OMG po chwili staliśmy na respie i daliśmy im wygrać bo szkoda czasu się jebac w 3. Jak tak jara cie moja farma to pozniej wrzuce ci ss i se polecisz prawą raczką z podniety
Rozbawia mnie fakt iz dalej chcecie ich zreportowac mimo ze to raczej nie ich wina ze mieli dc albo nie mogli sie polaczyc, jakby to stalo sie w grze bo powiedzmy nie chcialo im sie juz grac to wtedy sure, ale reportowac kogos kto poprostu nie moze sie polaczyc, to trzeba byc kupa. Lol community opiera sie tylko na 1 slowie, report.
Btw, tylko mi sie wydaje czy twoj nick ma ukryte znaczenie, gownonastoprocent?
Btw, tylko mi sie wydaje czy twoj nick ma ukryte znaczenie, gownonastoprocent?
hahahha, dokładnie!
@t.
Tez czasami mam dc albo kick neta, a to nie znaczy ze juz nie chce mi się grać czy cos. Ale w sumie rozumiem oburzenie, bo wlasciwie to przegrany mecz :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.