Zaloguj się

View Full Version : League of Legends

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

'Neroox'
22-06-2013, 13:43
ten build lepszy
http://i.imgur.com/HAXTNSx.png

Aha. Dobry Demom. OP 3 butki ! ^^

#t.
3 left i kolejne konto z 30lvl

#down.

Ale na logikę 3 buty? :confused::confused:

Demon
22-06-2013, 18:48
no nie śmiejcie się, chyba każdego początki były trudne :p

@down
powaga, ja

Wawa Krul
22-06-2013, 19:34
kto grał na twoim koncie te gre 28/10 bo na pewno nie ty DX :D :P :confused:

Arcano Druid
22-06-2013, 21:09
omg Top line grałem xDD

http://i39.tinypic.com/72ggma.png

Younone
22-06-2013, 21:43
omg Top line grałem xDD

http://i39.tinypic.com/72ggma.png

Dobra farma XDDDDDDDDDD

Arcano Druid
22-06-2013, 22:50
Dobra farma XDDDDDDDDDD

Nom też mi się podoba ;]
Z Jaxem się dzielić musiałem

Younone
22-06-2013, 23:13
Nom też mi się podoba ;]
Z Jaxem się dzielić musiałem

I co z tego, że musiałeś się dzielić? W 40 minut tak trudno zrobić chociażby 200 cs'a? -.- Tak lookałem Twoje ss'y i się zastanawiam czemu Ty masz 30 lvl skoro nie potrafisz farmić.

'Oxidosis'
23-06-2013, 01:19
@up

bo wiesz, jak on to mowi " ja biegam ciagle po innych liniach ".

akurat to jest marna wymowka, bo biegajac po innych liniach mozna lajtowo wyciagnac nawet wiecej cs'a niz siedzac na swojej, no a 120 cs'a to ma sie w 13-15 minucie a nie w 40 :]

@top

ja na 10 ostatnich gier mialem w 9 grach mialem dc, w wiekszosci meczy nawet po dwa razy gasl mi komp wiec daje sobie spokoj poki co ^^. ale to dziwne, ze korzystajac z internetu etc nic sie nie dzieje, dopiero przy graniu w lol'a pojawiaja sie rozne ekscesy w postaci samoistnie wylaczajacego sie komputera.

KamilQ
23-06-2013, 01:48
@up

bo wiesz, jak on to mowi " ja biegam ciagle po innych liniach ".

akurat to jest marna wymowka, bo biegajac po innych liniach mozna lajtowo wyciagnac nawet wiecej cs'a niz siedzac na swojej, no a 120 cs'a to ma sie w 13-15 minucie a nie w 40 :]

@top

ja na 10 ostatnich gier mialem w 9 grach mialem dc, w wiekszosci meczy nawet po dwa razy gasl mi komp wiec daje sobie spokoj poki co ^^. ale to dziwne, ze korzystajac z internetu etc nic sie nie dzieje, dopiero przy graniu w lol'a pojawiaja sie rozne ekscesy w postaci samoistnie wylaczajacego sie komputera.
bo masz toster a nie komputer :(

#top
5 wygranych rankedsów z rzedu, jeszcze 5 i mi przydzielo dywizje hehehe

'Neroox'
23-06-2013, 10:54
bo masz toster a nie komputer :(

+1, ja bym powiedział że ma kalkulator a nie komputer ;\

#topic.

2lvl left.

Arcano Druid
23-06-2013, 14:42
6 rank z rzędu wygrany ;l

http://i39.tinypic.com/2vvrgo8.png

Younone
23-06-2013, 15:19
6 rank z rzędu wygrany ;l

http://i39.tinypic.com/2vvrgo8.png

Taka mała rada: zamiast rylai/kielicha składaj deathfire graspa - jest to moim zdaniem core item na ahri, który daje niesamowitego bursta.

Arcano Druid
23-06-2013, 15:43
Taka mała rada: zamiast rylai/kielicha składaj deathfire graspa - jest to moim zdaniem core item na ahri, który daje niesamowitego bursta.

Ryali składam, bo to bardzo przydatny item szczególnie gdy kogoś gonię, a co do graala musiałem złożyć, gdyż te pacany zabierali mi blue, a bez niego w ogóle many nie miałbym wcale ;/

Younone
23-06-2013, 15:44
Ryali składam, bo to bardzo przydatny item szczególnie gdy kogoś gonię, a co do graala musiałem złożyć, gdyż te pacany zabierali mi blue, a bez niego w ogóle many nie miałbym wcale ;/

Masz 3 flashe z ulti + charma to jest mało do gonienia? XD Imo dfg>rylai/graal

Arcano Druid
23-06-2013, 15:50
Masz 3 flashe z ulti + charma to jest mało do gonienia? XD Imo dfg>rylai/graal

Taa xDD
Ult slowuje z ryali kilu przecież ;d
Np. pod koniec gry na midzie 3 recallowało to wpadłem w nich z ultem i spowalniałem każdego jak zaczęli spierdalać xD ;p

Elade
23-06-2013, 16:27
Taa xDD
Ult slowuje z ryali kilu przecież ;d
Np. pod koniec gry na midzie 3 recallowało to wpadłem w nich z ultem i spowalniałem każdego jak zaczęli spierdalać xD ;p

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/db/lr/8b/9vgmmf.jpg

#kolega niżej

No to wyjdź, a nie posty nabijasz.

Nie wiem czy ty udajesz takiego idiotę, czy nim po prostu jesteś. Zgrywasz wielkiego znawcę, a twoje buildy wołają o pomstę do nieba. :/

Arcano Druid
23-06-2013, 16:41
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/db/lr/8b/9vgmmf.jpg

No to wyjdź, a nie posty nabijasz.

'Neroox'
23-06-2013, 17:06
Nie wiem czy ty udajesz takiego idiotę, czy nim po prostu jesteś. Zgrywasz wielkiego znawcę, a twoje buildy wołają o pomstę do nieba. :/

Co ty wymagasz od s5 ?. A ciężko poczytać na stronkach jakie buildy są najlepsze dla danej postaci ^^.

'Oxidosis'
23-06-2013, 17:51
Co ty wymagasz od s5 ?. A ciężko poczytać na stronkach jakie buildy są najlepsze dla danej postaci ^^.

no to beka z ciebie jak ty czytasz na stronkach jaki build jest najlepszy na dana postac, na kazdego chara jest jeden, moze dwa itemki core, reszta to itemy sytuacyjne ktorych jest MNOSTWO i buduje sie je w ZALEZNOSCI od przeciwnego teamu. w ogole mnie smieszy wypominanie i sranie sie do kogos o build, kazdy gra jak lubi liczy sie efekt, poza tym jakby nie patrzec kazdy item moze byc dobry na KAZDA postac, no moze nie na kazda ale na wiekszosc jezeli umiesz je wykorzystac. ile razy sie ludzie srali jak sobie gralem orianna ad, pewnie wkleil bym tutaj screena to by sie pojawily komentarze typu omg nop co za troll build, jednak nikt nie zwraca uwagi na efekt koncowy, co akurat jest najwazniejsze.

Demon
23-06-2013, 18:05
hehe, król, triple kill miałem :cool:

http://i39.tinypic.com/2jfyxlf.png

Armianin
23-06-2013, 18:18
@Demon
Spróbuj zagrać Masterem AP, pewnie lepiej Ci nim pójdzie na początku :D.

TuRoczeK
23-06-2013, 18:26
Np, jak ja : ) joł

http://i41.tinypic.com/qs2p7q.png

'Neroox'
23-06-2013, 18:43
no to beka z ciebie jak ty czytasz na stronkach jaki build jest najlepszy na dana postac, na kazdego chara jest jeden, moze dwa itemki core, reszta to itemy sytuacyjne ktorych jest MNOSTWO i buduje sie je w ZALEZNOSCI od przeciwnego teamu. w ogole mnie smieszy wypominanie i sranie sie do kogos o build, kazdy gra jak lubi liczy sie efekt, poza tym jakby nie patrzec kazdy item moze byc dobry na KAZDA postac, no moze nie na kazda ale na wiekszosc jezeli umiesz je wykorzystac. ile razy sie ludzie srali jak sobie gralem orianna ad, pewnie wkleil bym tutaj screena to by sie pojawily komentarze typu omg nop co za troll build, jednak nikt nie zwraca uwagi na efekt koncowy, co akurat jest najwazniejsze.

Już? Poplakałeś się ?

ile razy sie ludzie srali jak sobie gralem orianna ad
Ja zrobiłem Malphite pod adc z 4 phantomami ale ku*a nie na rankedzie.... bo za pewne ty tak grałeś.. znając twoje podejście.

nie patrzec kazdy item moze byc dobry na KAZDA postac
typu Ryail dla Ahri, albo nie wiem, buty jonskie co jest wg bezsensu. OK

na kazdego chara jest jeden
OKej, czyli nie mamy o czym rozmawiać

no to beka z ciebie jak ty czytasz na stronkach jaki build jest najlepszy na dana postac,
Za to ty jesteś tak zajebisty i nauczyłeś się dobrze składać itemki samemu i wiedziałeś odrazu co składać i jak grać. Einstein. ?

#t.

#Younone
Bardzo fajnie składasz j4, ściągnąłem od ciebie build i powiem Ci, że mega :D

#edit/down.

[Laluś]
Koniec zabawy. To, że biją mnie w domu, nie znaczy że możesz o tym bezkarnie pisać komu chcesz. Warn, mimo iż jesteś moim kolegą.
OK mistrzu. Nie to chciałem pokazać i teraz zapomniałem ^^

Laluś
23-06-2013, 18:56
na kazdego chara jest jeden
OKej, czyli nie mamy o czym rozmawiać

Fajnie wycinasz wypowiedzi. Przeczytaj całość mistrzu. Dla ułatwienia:

na kazdego chara jest jeden, moze dwa itemki core, reszta to itemy sytuacyjne ktorych jest MNOSTWO i buduje sie je w ZALEZNOSCI od przeciwnego teamu

Younone
23-06-2013, 19:00
#Younone
Bardzo fajnie składasz j4, ściągnąłem od ciebie build i powiem Ci, że mega :D

:)

@top

Co do buildu na Ahri to trzymam się tego co powiedziałem: DFG to core item na ahri i jest lepszy niż jakieś shity typu rylai/graal. Bez DFG nie wykorzystuje się pełnego dmg, który posiada ahri. Nie wierzycie - zagrajcie sobie, zobaczycie.

Co do masterka: AP>gówno>AD

'Oxidosis'
23-06-2013, 19:02
@editup

zgadza sie, dfg na ahri to lepszy item niz rylai w KAZDYM przypadku. dlatego go mozemy nazwac itemem "core" ;)

ojej ja robilem orianne adc na rankedach czy chociaz cho gatha as jungle/mid... tak jak pisalem nie liczy sie to jak skladasz, tylko liczy sie efekt twojego skladania ( chociaz tutaj mozna polemizowac, bo od buildu wazniejszy jest twoj skill co pokazuje chociazby froggen anivia... ). gdyby ktos wrzucil tutaj screena z blue buildem eza, za nim go azjaci go odkryli zostal by nazwany trollem i kazdy by sie dziwil, jak go mozna tak budowac... ta gra wymaga myslenia, takze w kupowaniu itemkow, a nie kierowaniu sie schematami.

@neerox

btw dobrym kidem jestes, ale to trzeba byc ograniczonym by wyrywac wypowiedzi z kontekstu

TuRoczeK
23-06-2013, 19:02
#up
Dobrze mówisz co do mastera.

Pod ap na W lecze się 2,2k.

'Neroox'
23-06-2013, 19:06
@neerox

btw dobrym kidem jestes, ale to trzeba byc ograniczonym by wyrywac wypowiedzi z kontekstu

Nie masz wobec mnie żadnych argumentów, więc zamilcz :*. Bo jedynym dzieckiem tutaj to jesteś ty. Płaczesz o byle gówna :D, ile to razy to wypowiedzi wyrwałeś ? HA. Beka :D

#topic.

W ogóle yi to dla mnie nadaj się na ARAM'y tam to robi spustoszenie, tak samo jak nidale. ^^

Younone
23-06-2013, 19:17
ojej ja robilem orianne adc na rankedach czy chociaz cho gatha as jungle/mid... tak jak pisalem nie liczy sie to jak skladasz, tylko liczy sie efekt twojego skladania ( chociaz tutaj mozna polemizowac, bo od buildu wazniejszy jest twoj skill co pokazuje chociazby froggen anivia... ). gdyby ktos wrzucil tutaj screena z blue buildem eza, za nim go azjaci go odkryli zostal by nazwany trollem i kazdy by sie dziwil, jak go mozna tak budowac... ta gra wymaga myslenia, takze w kupowaniu itemkow, a nie kierowaniu sie schematami.

101% prawdy. Nie wszystko zależy od buildu tylko od skilla.

Co do aramów to największą kosą jest Jayce XD

'Oxidosis'
23-06-2013, 19:33
Nie masz wobec mnie żadnych argumentów, więc zamilcz :*. Bo jedynym dzieckiem tutaj to jesteś ty. Płaczesz o byle gówna :D, ile to razy to wypowiedzi wyrwałeś ? HA. Beka :D

??? Wyrwałeś moją wypowiedź z kontekstu, przez co treść kompletnie zmieniła swoje znaczenie. A argumentów faktycznie nie mam, bo argumenty muszą odnosić się do hipotezy, której przecież nie ma...nie myl odpowiedzi z dyskusją i zacznij pisać w końcu po polsku pamiętając, że język to nie tylko ortografia i interpunkcja.

Co do wieku nie zamierzam znowu tego przerabiać, wystarczy, że spora liczba osób z forum pamięta jak wszedłeś na ts'a i coś tam wypiszczałeś głosem maks czternastolatka bez mutacji.

Co do tematu wie ktoś, co może być główną przyczyną wyłączania się komputera podczas grania w lol'a? Podczas użytkowania oraz korzystania z internetu tychże problemów nie mam. To nie jest tak, że przy grze w lol'a czyli grze, która jakieś tam wymagania posiada podzespoły działają na większych obrotach przez co mogą się przegrzewać?

Younone
23-06-2013, 19:40
Co do tematu wie ktoś, co może być główną przyczyną wyłączania się komputera podczas grania w lol'a? Podczas użytkowania oraz korzystania z internetu tychże problemów nie mam. To nie jest tak, że przy grze w lol'a czyli grze, która jakieś tam wymagania posiada podzespoły działają na większych obrotach przez co mogą się przegrzewać?

Też tak kiedyś miałem. Wymieniłem zasilacz i problem znikł. Nie wiem czy u Ciebie będzie to konieczne ale w razie ostateczności polecam to zrobić.

'Neroox'
23-06-2013, 20:06
Co do wieku nie zamierzam znowu tego przerabiać, wystarczy, że spora liczba osób z forum pamięta jak wszedłeś na ts'a i coś tam wypiszczałeś głosem maks czternastolatka bez mutacji.

??????????????????????
Wut ?! byłem na ts z kimś ? XD OKej, a jeśli nawet to zapewne się nawet nie odezwałeś bo srałeś w gacie jak to zwykle :* :DD.
Mówisz coś tam, "jezyk polski" ble ble.., a sam nie rozumiesz połowy wyrazów/zdań, które piszesz :D. Beka, to raz, dwa nie potrafisz się wysłowić. Trzy, wymyślaj dalej ciekawe bajeczki, może uda Ci się książkę na ten temat napisać..

#topic.

Jacye'em na aramie jeszcze nie grałem, gdyż nie trafiłem na niego ani razu. :P

KamilQ
23-06-2013, 20:08
??? Wyrwałeś moją wypowiedź z kontekstu, przez co treść kompletnie zmieniła swoje znaczenie. A argumentów faktycznie nie mam, bo argumenty muszą odnosić się do hipotezy, której przecież nie ma...nie myl odpowiedzi z dyskusją i zacznij pisać w końcu po polsku pamiętając, że język to nie tylko ortografia i interpunkcja.

Polecam zmiane tostera na Tefal SW 6020 kazda gierka na nim pojdzie :)

#top
7 ranków wygranych :)
http://i42.tinypic.com/2iudvmx.png

'Oxidosis'
23-06-2013, 20:18
@up

nie znajde czegos w nizszej cenie?

@neroox

to ciekawe, nie rozumiem połowy wyrazów, jednak całość napisana jest jak najbardziej logicznie.. wytlumaczysz mi, jak to możliwe?

'Oxidosis'
24-06-2013, 01:10
zed z phantomem i criticalem ale staty 28/4, to sie nazywa efekt !

zastrzezenia mozna miec do yi z dwoma tri force ( XD ), bo tutaj niestety efektu brak ;/

Tumanbuga
24-06-2013, 10:14
No ku*wa co za gra, 4/0 w 9~ minucie, zgarnąłem 2 buff'y od ich junglera, zroam'owałem mida, zoutfarmiłem i zabiłem 2x gościa na topie, w ogóle gra szła zajebiście, przewagę mieliśmy ogromną, @30:00 rusek Kassadin stwierdził "i'll feed", gra przegrana, nie mam słów xD.

Ero Senin
24-06-2013, 11:10
@oxi
Zbadaj temperatury poszczególnych podzespołów po odpaleniu lol'a w evereście albo czymś tam

może musisz zmienić paste na procesorze?zasilacz? karta graficzna?

Laluś
24-06-2013, 11:38
@oxi
Zbadaj temperatury poszczególnych podzespołów po odpaleniu lol'a w evereście albo czymś tam

może musisz zmienić paste na procesorze?zasilacz? karta graficzna?

Komputer by się resetował przy zbyt wysokich temperaturach, nie wyłączał. Ja bym stawiał na zasilacz (pewnie jakiś noname).

Μejger
24-06-2013, 11:54
Komputer by się resetował przy zbyt wysokich temperaturach, nie wyłączał. Ja bym stawiał na zasilacz (pewnie jakiś noname).

Niekoniecznie. GPU z nVidii po osiągnięciu iluś tam stopni wyłącza ci komputer, a te ich "automatyczne regulacje obrotów wiatraka" to chuj ściema. Zainstaluj sobie coś do ich zdalnej regulacji, ustaw obroty na conajmniej 80% i ciesz się grą.

#down
Ja na wszystkich swoich komputerach, w których mam GPU nVidii używam RivaTuner, jest prosty w obsłudze i pełno do niego tutoriali

'Oxidosis'
24-06-2013, 12:57
to znaczy ja mam tak, ze czasami mi sie po prostu wylacza i nie odpala, a czasami pojawia sie bluescreen i komputer sie resetuje. dzieje sie to tylko przy grze w lol'a, to znaczy nie gram w gry o wyzszych wymaganiach wiec byc moze gdybym gral w inne wymagajace gry to tez by sie wylaczal. czasami ( ale rzadko ) dzieje sie tak, ze komp sie wylacza i sie nie chce wlaczyc, odpala sie dopiero na przyklad po godzinie

@up a polecasz jakis programik?

Ero Senin
24-06-2013, 13:48
To raczej znaczy że coś za bardzo Ci się nagrzewa i musisz poczekać 1h żeby ostygło(?)
Miałem tak z procem :FFFFFFFFFF

Devixx
24-06-2013, 14:17
Ty jeszcze tego kompa nie naprawiłeś :confused: 4 miechy już minęły XD Wymień zasilacz q.q

Laluś
24-06-2013, 14:24
To raczej znaczy że coś za bardzo Ci się nagrzewa i musisz poczekać 1h żeby ostygło(?)
Miałem tak z procem :FFFFFFFFFF

Przy temperaturze pokojowej (20~*C) to kwestia kilku minut, żeby podzespół ochłodził się na tyle, aby dało się spokojnie uruchomić komputer. :rolleyes:

'Oxidosis'
24-06-2013, 14:31
Ty jeszcze tego kompa nie naprawiłeś :confused: 4 miechy już minęły XD Wymień zasilacz q.q

bez przesady mam to od prawie dwóch miechów, a do naprawy nie zaniosłem, bo po prostu chciałem naprawić na własną rękę... ale chyba tak się nie da

ByOuTrietyloamina
24-06-2013, 14:44
bez przesady mam to od prawie dwóch miechów, a do naprawy nie zaniosłem, bo po prostu chciałem naprawić na własną rękę... ale chyba tak się nie da

Da się, wymiana zasilacza naprawi wszystkie Twoje problemy.

'Oxidosis'
24-06-2013, 14:59
a jak nie? .

Vernereq
24-06-2013, 15:28
to smierc na miejscu

Younone
24-06-2013, 15:39
Potnij się bedzie po problemie

Devixx
24-06-2013, 15:45
Powieś się głową ku niebie

'Neroox'
24-06-2013, 16:13
Potnij się bedzie po problemie

Powieś się głową ku niebie

Podbijam jednego debila mniej.

#topic.

1,5lvl left !

Assassin Mateusz
24-06-2013, 18:14
Mial ktos z was moze taki problem: Gram sobie na borderless z 2 monitorami i kursorem moge wyjechac podczas gry na 2 monitor. Nie moge przez to grac, bo zamiast przesuwac sobie kamere wjezdzam na 2 monitor. Ktos cos takiego mial lub wie jak to naprawic?

KamilQ
24-06-2013, 21:37
Czemu ktos usunał mój komentarz? ja pierd&*&@#@#@&* :x

#top
fajnie ze za 10 wygranych pierwszych rankedów mozna dostac sie do gold V XDDD

#down
no dzieki, jeszcze 3 wygrane i bedzie ten gold :D

'Neroox'
24-06-2013, 22:01
Czemu ktos usunał mój komentarz? ja pierd&*&@#@#@&* :x

#top
fajnie ze za 10 wygranych pierwszych rankedów mozna dostac sie do gold V XDDD

Wow nice :D, powodzenia tam. :D

#topic.

ARAM. Wypadła mi Tristana, zrobiłem sobie pod AP. MEGA TYR 35/14 staty piźniecie niezłe ma, mała quadra i najdłużysz aram jaki grałem w życiu 34min. :D

TuRoczeK
24-06-2013, 22:28
Master ap miszcz!

http://i44.tinypic.com/2ywtt3l.png

Arcano Druid
25-06-2013, 14:01
Rankedy od wczoraj (3 mecze druzynowe)

Silver V 96LP po okolo 10 rankach ._.

http://i44.tinypic.com/34hxj6x.png

Younone
25-06-2013, 14:10
Rankedy od wczoraj (3 mecze druzynowe)

Silver V 96LP po okolo 10 rankach ._.

http://i44.tinypic.com/34hxj6x.png

Jeszcze tylko naucz się farmić i będzie dobrze ;d

Arcano Druid
25-06-2013, 14:21
Jeszcze tylko naucz się farmić i będzie dobrze ;d

Właśnie mam taki zamiar jak dobrze idzie to do 20min mam 160cs, a potem już czasami farmię jak nie zbijają pacany

Vernereq
25-06-2013, 15:41
Master ap miszcz!

http://i44.tinypic.com/2ywtt3l.png

"MACIEG125 HONOR PLS" XDDDDDDDDDDDDD ci ludzie XDDd

#topic

jutro unban ide po platyne :}

Demon
26-06-2013, 03:03
król czy e tam?

http://i42.tinypic.com/k39buv.png

TuRoczeK
26-06-2013, 08:30
Kupiłem Aartoxa, powiem wam, że syf.

Midq
26-06-2013, 09:55
no na poczontku byl fajny, juz go oddalem i mam 8,5k ip CO KUPIC

Tumanbuga
26-06-2013, 09:59
no na poczontku byl fajny, juz go oddalem i mam 8,5k ip CO KUPIC

Zed, Xerath, Irelia, Jayce, polecam.

Vernereq
26-06-2013, 10:26
Kupiłem Aartoxa, powiem wam, że syf.

gralem tym na goldzie/silverze bo gralem pierwsze 10 rankow typowi i zrobilem 7/1 w/l przeciez to ora jak skurwysyn

Arcano Druid
26-06-2013, 13:51
Teraz zastanawiam się czy grać te baraże ze względu na samych debili jakich dodaje mi do teamu od rana :l

http://i43.tinypic.com/2vc6t50.png

'Neroox'
26-06-2013, 16:56
Teraz zastanawiam się czy grać te baraże ze względu na samych debili jakich dodaje mi do teamu od rana :l

Ty noŁ lajf zwolni trochę bo Ci słońce oczy wypali...

#topic.

100 ARAM'ów wbitych. ! HEH

#edit/demon.

Radzę Ci, abyś na angielskiej wersji grał. Jeszcze się dziwie, że wytrzymałeś te wszystkie 'TRZY TRUPY' itp itd. Toż to grę zabija. !

#edit2/down

W sumie. Ale jeśli 'znasz' angielski to Ci nie będzie potrzebne :P

Patryk1551
26-06-2013, 17:04
Radzę Ci, abyś na angielskiej wersji grał. Jeszcze się dziwie, że wytrzymałeś te wszystkie 'TRZY TRUPY' itp itd. Toż to grę zabija. !

Na początku nawet lepiej zacząć od polskiej wersji, bo przynajmniej na spokojnie można sobie przeczytać co dany item daje ;d

Midq
26-06-2013, 17:18
tf najleprzy
http://i.imgur.com/Xi6ojAh.jpg
widac ze jeszcze spuscizna po hitlerze w niemczech zywa

Arcano Druid
26-06-2013, 17:40
Ty noŁ lajf zwolni trochę bo Ci słońce oczy wypali...

Noms, a co mam robić ze złamanym obojczykiem będąc na pół w gipsie?

TuK!
26-06-2013, 18:24
Może by ktoś z Was zagrał? Zagralibyśmy TEAM APO jakiś hehe. Ja gram na EUNE od listopada, 30 lvl. Ogólnie rankedów mało grałem bo 75 a normalnych mam 300 wygranych. Mogę grać wszystko. Mam 29 champów ogólnie i FULL AD i AP runy zrobione także jakbyście byli chętni to pisać priv lub gg: 13149103

SoniQ
26-06-2013, 19:04
Może by ktoś z Was zagrał? Zagralibyśmy TEAM APO jakiś hehe. Ja gram na EUNE od listopada, 30 lvl. Ogólnie rankedów mało grałem bo 75 a normalnych mam 300 wygranych. Mogę grać wszystko. Mam 29 champów ogólnie i FULL AD i AP runy zrobione także jakbyście byli chętni to pisać priv lub gg: 13149103

tez moge zagrac, ShoxImmortal ale do 29 ban hehe

Tumanbuga
26-06-2013, 19:40
Reaktywacja APO na Lol'u dobrze by zrobiła, chociaż nie wiem jak by to wyszło na rankedach, czy spin by jakichś nie było, bo z tego co pamiętam to zawsze beke się kręciło jak ktoś padał. No i nie wiadomo czy ludzi na EUNE się zbierze, bo większość chyba spieprzyła na westa :D. Jak coś to dodajcie Adrianovv, a jak ktoś chce duo to tak minimum ten Silver II.

Okey
26-06-2013, 19:58
ja mam konto, nie grałem dawno nie wiem o co chodzi w tej grze ale mam 30 lvl XD

Devixx
26-06-2013, 20:38
Dawajcie na Westa to pokeruje Was z midlejna ew. ad

Vernereq
26-06-2013, 22:18
ja mid albo ad willywinny19 west pzdr do zobaczenia

Akananto
26-06-2013, 22:36
Nie wiem jak wy mozecie na Nordicu siedziec, ja bym nie wytrzymal zeby uzerac sie z tym wszystkim..

Laluś
26-06-2013, 22:49
Nie wiem jak wy mozecie na Nordicu siedziec, ja bym nie wytrzymal zeby uzerac sie z tym wszystkim..

Kup mi 2600 RP, to nie będę siedział. :rolleyes:

'Neroox'
27-06-2013, 04:18

Podbijam.

Ameryka>West>Nordic.

#topic.

Team APO :D. Czemu nie :P

ByOuTrietyloamina
27-06-2013, 09:52
Na weście biore jungle, dodawać kseos kurhwy.

Midq
27-06-2013, 10:25
dobije ten 30 (teraz wakacje to pewnie w pazdzierniku dobije :D ) to moge grac

Vernereq
27-06-2013, 11:49
nowy skin do udyra 11/10 would bang szkoda ze go nie kupie pozdro

TuK!
27-06-2013, 12:25
Ja dodalem adrianova i shoxa. Mam nick przybcio na eune ale teraz w szpitalu miesiac bede i mi neta rozlacza bo orange to nici z gry bo wywali mnie i we 4 bedziecie grac a ja bana dostane za wychodzenie takze ;p

Zrazik
27-06-2013, 13:40
Macie Kupujcie
http://allegro.pl/show_item.php?item=3357590377

Younone
27-06-2013, 13:46
Macie Kupujcie

Jeśli chcesz zamazywać nick to rób to dokładnie. Oraz popraw jest błąd przy championach bo ''kącie'' razi w oczy ;_;

Zrazik
27-06-2013, 14:07
Jeśli chcesz zamazywać nick to rób to dokładnie. Oraz popraw jest błąd przy championach bo ''kącie'' razi w oczy ;_;

No wlasnie nie ogarnolem tego xD

Darken Shadowbolt
27-06-2013, 14:55
Macie Kupujcie

zamiast kwadrat czarny jebnac na nick to sie bawisz w te olowki, jeszcze polecam Ci zajrzec do slownika :)):)

Laluś
27-06-2013, 15:19
Macie Kupujcie

http://i42.tinypic.com/bdpq4y.jpg

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRm0s9QrVsbVap9RP8I7KOh7uKHgEH3c ZuZ4glTHX56g06cqgxR

SedaN*
27-06-2013, 15:20
już nie raz robiliśmy apo team 5/5 na rankedy, ale nic większego z tego nie wychodziło XD niech ktoś zrobi listę chętnych osób na wescie i można grać :}

na wescie z tego co pamiętam: ja, oxi, devix, scorviel, byout, akananto, vernereq, midq, Tumanbuga?

Μejger
27-06-2013, 15:50
moge być saportem? przeniose się na łesta

Demon
27-06-2013, 15:51
co polecacie kupić (coś łatwego, grywałem ashe/master yi) i przede wszystkim taniego :p

Taki se pazdzioszek v1.01
27-06-2013, 16:52
anivia, caitlyn, darius (ale 6300), veigar

Patryk1551
27-06-2013, 18:01
Łatwe to tryndamere(1350), khazix(6300), darius(6300), katarina(3150)
#niżej
Jest tyle postaci, że łatwo pominąć ;p Jeszcze jak grasz dłuższy czas to większość postaci nie wydaje się trudniejsza w ogarnięciu.

<Magiczny>
27-06-2013, 18:03
co polecacie kupić (coś łatwego, grywałem ashe/master yi) i przede wszystkim taniego :p

Łatwe to tryndamere(1350), khazix(6300), darius(6300), katarina(3150)

anivia, caitlyn, darius (ale 6300), veigar

Dziwne, ze nikt nie zasugerowal Garena.

Vernereq
27-06-2013, 18:16
pograj sobie pantheonem on latwy i tani

Akananto
27-06-2013, 18:41
Jakos nigdy z tego nic nie wyszlo, dunno why.

@Up
A ogarniasz tresha?

Vernereq
27-06-2013, 20:48
gralem kilka razy a co sie stalo

Midq
27-06-2013, 21:13

trynda
jax
trynda
mam nadzieje ze pomoglem

kerujemy smieciuw, 2 dedy z glupoty
http://i.imgur.com/tUkYY75.png

Romus
27-06-2013, 22:12
Nie powiedziałbym, ze Jax jest taki prosty - jest op ale nie taki łatwy :)

Midq
27-06-2013, 22:24
Nie powiedziałbym, ze Jax jest taki prosty - jest op ale nie taki łatwy :)
łatwy jest, jak bylem drewnem to w 5 dni go wyczułem i robilem rozpierdol

Akananto
27-06-2013, 23:09
gralem kilka razy a co sie stalo

Mialem na mysli mejgera

Okey
27-06-2013, 23:14

łatwego? simsy, ale nie są tanie : /

___
TO CO GRAMY KIEDYŚ NA TYM EAST? SCAITER DODAWAĆ

TuRoczeK
27-06-2013, 23:16
http://i42.tinypic.com/ofc268.png

'Oxidosis'
27-06-2013, 23:20
rammus mvp .

TuRoczeK
27-06-2013, 23:49
Mistrz yi ap !

http://i43.tinypic.com/9h7szr.png

'Neroox'
28-06-2013, 09:23
Dziwne, ze nikt nie zasugerowal Garena.

Dokładnie :D.

#topic.

Przerwa na pare dni. Brak lol'a na lapku. :d

Arcano Druid
28-06-2013, 10:28
Czyli tak z baraży spadłem do 0lp Silver V -.-
7 razy z rzędu same debile w teamie.
Nie gram na eune idę na westa.

'Neroox'
28-06-2013, 10:35
Czyli tak z baraży spadłem do 0lp Silver V -.-
7 razy z rzędu same debile w teamie.
Nie gram na eune idę na westa.

Jak też tak zmądrzałem. Pół roku temu i przeszedłem na Westa. :P Na NEU nie da się grać

Patryk1551
28-06-2013, 10:47
Jak też tak zmądrzałem. Pół roku temu i przeszedłem na Westa. :P Na NEU nie da się grać
A tam gadacie, wiadomo, że często trafiają się nooby, ale są też takie dni, że team jest całkiem ogarnięty ;p
Pewnie w bronze, silver na weście jest taki sam poziom jak na east.

'Neroox'
28-06-2013, 10:50
A tam gadacie, wiadomo, że często trafiają się nooby, ale są też takie dni, że team jest całkiem ogarnięty ;p
Pewnie w bronze, silver na weście jest taki sam poziom jak na east.

Poziom West > Nordic.

Nordic masz np Gold - to na Wescie Bronze.

Często?!. Zbyt często mi się trafiały takie nie ogary, że to wołało o pomstę do nieba. Na wescie(co najważniejsze) mniej się denerwuję. ;d

Patryk1551
28-06-2013, 12:09
Nie no teraz przesadzacie ;d Na pewno na east gold nie równa się z bronze na weście, nie ma co przechwalać tego serwera. Może i poziom jest wyższy, ale nie aż tak ;d Wychodzi na to, że na weście co drugi to alex ich.

ByOuTrietyloamina
28-06-2013, 12:59
http://i.snag.gy/6dkHJ.jpg

Quiet, nie chcesz przejść z MAKSFLOŁPLEJ do Mówiła, że ma 18? Gwarantujemy szybki rozwój, TAG drużyny to taki hołd dla naszego najlepszego przyjaciela!

'Oxidosis'
28-06-2013, 13:00
@up minimum 2k elo inaczej sie nie rusza

wyzszy poziom to jest na serverach koreanskich, west > east oczywiscie ale nie az tak znacznie

Wawa Krul
28-06-2013, 13:40
OdByT dodaj mie do drurzyny XD nik xotacabras ale i tag acme > ejael na wieków amen

Vernereq
28-06-2013, 15:31
chyba cie powalilo neerox ze gold east = bronze west, do diamentu east = west i tyle na eascie masz pelno tzw "polaczkow" i ruskow a na wescie masz niemcow i francuzow

Master Sio
28-06-2013, 15:47
chętnie bym pograł jakieś 5 vs 5 z wami ;d na North East :D dajcie swoje nicki
mój Jamalinio

Arcano Druid
28-06-2013, 16:12
chętnie bym pograł jakieś 5 vs 5 z wami ;d na North East :D dajcie swoje nicki
mój Jamalinio

Don Jajon pisz jbc.
mid line _/

Akananto
28-06-2013, 16:13
Don Jajon pisz jbc.
mid line _/

Na spectatora bym cie wrzucil, co max xD

Moriarty
28-06-2013, 19:36
Nie no teraz przesadzacie ;d Na pewno na east gold nie równa się z bronze na weście, nie ma co przechwalać tego serwera. Może i poziom jest wyższy, ale nie aż tak ;d Wychodzi na to, że na weście co drugi to alex ich.

Różnica między oboma serwerami jest dopiero odczuwalna w diamencie. Wtedy się po prostu topkę europejskich graczy spotyka na west.

Orson_Pall
28-06-2013, 21:17
Dlaczego Wy myślicie, ze skoro na wescie wbijacie platyne, a na eascie ledwo golda, to na eascie jest nizszy poziom? wlasnie na odwrot, gorsi ludzie graja w platynie na wescie, wiec tam sie wybijacie, a na eascie dobzi ludzie zaczynaja sie na goldzie, wiec tam siedzicie i myslicie ze to przez noob teamy.

Demon
28-06-2013, 22:07
Dlaczego Wy myślicie, ze skoro na wescie wbijacie platyne, a na eascie ledwo golda, to na eascie jest nizszy poziom? wlasnie na odwrot, gorsi ludzie graja w platynie na wescie, wiec tam sie wybijacie, a na eascie dobzi ludzie zaczynaja sie na goldzie, wiec tam siedzicie i myslicie ze to przez noob teamy.
podbijam, na eascie są same kocury. dla przykładu: ja

'Oxidosis'
28-06-2013, 22:43

to beka troche, jak mi sie bedzie chcialo to poszukam kilku randomowych typow, ktorzy po 100 grach mieli silver na wescie, a po 300 grach platyne na eascie. przypadek? nie sadze

'Neroox'
29-06-2013, 10:49
to beka troche, jak mi sie bedzie chcialo to poszukam kilku randomowych typow, ktorzy po 100 grach mieli silver na wescie, a po 300 grach platyne na eascie. przypadek? nie sadze

Hahaha. Pierwszy raz się z tobą zgadzam. Beka

#topic.

Co jak co, ale wszędzie znajdzie się taki team, że krew wrze w żyłach, aczkolwiek na Wescie jest to spotykane w mniejszych ilościach. Proste.

Tumanbuga
29-06-2013, 11:26
No, na eascie żeby się wybić to oprócz skilla trzeba mieć stalowe nerwy, dlatego east > west pod względem trudności gry, polecam :D.

Demon
29-06-2013, 14:18
faktycznie, master yi ap jest przyjemny :D

http://i43.tinypic.com/2kqzxi.png

'Oxidosis'
29-06-2013, 14:40
Nabuzowana99 XD hahahhahaa nie moge

Devixx
29-06-2013, 16:50
Ejael team robi pogrom na Eu West 5v5 ranked team
http://i42.tinypic.com/987x8j.jpg
1 przegrana tylko z MyM'em bo się trafi ale Fnatic, SK i Gambit pokonane.

'Oxidosis'
30-06-2013, 00:56
http://www.youtube.com/watch?v=RxkiKBjqbbg HAHAHA XD

Romus
30-06-2013, 14:18
Dodajcie mnie na wescie do znajomych....Hainmar

SoniQ
30-06-2013, 14:27
dawno nic nie wstawialem to moze pokaze premade bota miss z golda co wy na to ???

http://i41.tinypic.com/2qk6jbq.png

'Oxidosis'
30-06-2013, 14:59
zauwazyliscie ze srednia wylewajacych zale na 10 screenow jakies 9 jest z easta? rada jest prosta - zmien server. na wescie oczywiscie tez spotkasz gowniakow, ale raczej nie spotkasz ludzi ktorzy specjalnie trolluja, a i mozesz byc pewnym duzo wyzszej kultury osobistej oraz latwiejszej komunikacji

Panek Kitara
30-06-2013, 15:19
zauwazyliscie ze srednia wylewajacych zale na 10 screenow jakies 9 jest z easta? rada jest prosta - zmien server. na wescie oczywiscie tez spotkasz gowniakow, ale raczej nie spotkasz ludzi ktorzy specjalnie trolluja, a i mozesz byc pewnym duzo wyzszej kultury osobistej oraz latwiejszej komunikacji

Jak spotkasz byouta na wescie to zobaczysz co to jest kultura osobista no hehe kuhwa ;]

@ na dole cihutko tam ;pppp

ByOuTrietyloamina
30-06-2013, 15:29
Jak spotkasz byouta na wescie to zobaczysz co to jest kultura osobista no hehe kuhwa ;]

Nie ukrywajmy, w każdej grze jestem opoką zespołu *****! Dzienki, dobranoc.

'Oxidosis'
30-06-2013, 15:36
Przecież ByOuT jest bardzo kulturalny.

SedaN*
30-06-2013, 16:02

@ na dole cihutko tam ;pppp

Miałem niezmierną przyjemność współpracy z Byoutem na bocie i były to najlepsze chwile w mojej karierze w League of Legends.

'Neroox'
30-06-2013, 16:09
Miałem niezmierną przyjemność współpracy z Byoutem na bocie i były to najlepsze chwile w mojej karierze w League of Legends.

Wyczuwam tu ciupkę ironii. ;d

Co to za typ wg ?

#down.

Proszę wg się nie odzywać w tym temacie, jeśli nie potrafisz myśleć. To raz. Dwa on mój pan, ty mój pies i murzyn więc BUŹKA plastic V.

#down2.

To już wiem kto to ;P

'Oxidosis'
30-06-2013, 16:21
@Up

Proszę o nie zabieranie głosu w sprawach, o których nie ma się bladego pojęcia. SedaN wcale nie ironizował, a OdByT to Twój Pan.

ByOuTrietyloamina
30-06-2013, 16:46

Co to za typ wg ?

Wiesz co, jesteś bezzębnym, alternatywnie inteligentnym fiutem, a na domiar złego masz twarz jakby twojej matce przy in vitro wstrzyknęli odpad radioaktywny zamiast spermy i to 10-letnią strzykawką.

Pozamiatane!

Wawa Krul
30-06-2013, 17:06
właśnie co to wogule jest ten OdByT :confused: no name jakiś omg a ma sie za krula

Vernereq
30-06-2013, 17:52
jakis newfag patrzcie na datre rejestracji ha ha

#topic

rework yoricka fajowo co

ps 997 postow a ten numer to klopoty

Demon
30-06-2013, 21:25
pierwsza gra Teemo, fajny chemp

http://i42.tinypic.com/t6b4gl.png

@down
budowałem go z mobafire, nie umiem sam budować chempów DX

Vernereq
30-06-2013, 21:33
bolid jeszcze lepszy

Laluś
30-06-2013, 22:09
@down

To już lepiej kupuj rekomendowane przedmioty. ;)

Patryk1551
30-06-2013, 22:15
pierwsza gra Teemo, fajny chemp

http://i42.tinypic.com/t6b4gl.png

@down

Jak już patrzysz na buildy to bierz je z tych wysoko ocenianych poradników ;D

Demon
30-06-2013, 22:20
Jak już patrzysz na buildy to bierz je z tych wysoko ocenianych poradników ;D
ten jest najwyżej, z tym buildem trucizną robiłem robote :cool:

'Neroox'
30-06-2013, 22:57
bolid jeszcze lepszy

faktycznie ferrari ma lepszy bolid.

Tumanbuga
30-06-2013, 23:40
http://i44.tinypic.com/34oqe.jpg

Do 85 pkt był struggle po +4-5, o dziwo na 85 dało mi odrazu po wygranej serie.

'Oxidosis'
30-06-2013, 23:55
faktycznie ferrari ma lepszy bolid.

ale ty jestes idiota, wiekszosc zczai o co mi chodzi, ty nie, bo hehe jestes idiota

a bolid smieszny dosc ale robiles rozpierdol wiec nie ma co, liczy sie efekt xD ja jednak zalecam nie budowanie hybrydy ;p

'Neroox'
01-07-2013, 00:25
ale ty jestes idiota, wiekszosc zczai o co mi chodzi, ty nie, bo hehe jestes idiota

a Ty jesteś bez mózgiem, który jest farmerem w plastic V więc się nie odzywaj synku bo nie dorastasz mi do pięt. Wyzywaj wyzywaj, tylko uważaj, żeby Ci żyłki w paluszkach od klikania nie popękały.. 'hehehe'

jednak zalecam nie budowanie hybrydy ;p

bo nie umiesz grać ? hehehe

#topic.

Tumanbuga gz.
Wbijaj wyżej !

#edit/down.

Jak zwykle czytanie ze zrozumieniem boli matołku, a po za tym 1n1 to dostałeś 4-0 juz w 5min :* nie miałeś dwóch wierz + zacząłeś płakać, jak gówno. Więc zmyślaj dalej ;* dupe to możesz lizać mi ja nie potrzebuję tego. :_) co mają składania gratulacji do lizania? logika synku ?! Ty to jednak jesteś debilem do potęgi entej. od pół roku nie gram na east, a ten dalej coś tam gada. Synek proszę cie naucz się czytać to pogadamy ok ? w tym swoim gold V dłużej siedzisz niż Usa w afganie o_o. Wmawiaj sobie dalej, że masz zły komp, jesteś słaby i tyle :**

#edit2/down.

No jednak debil wszech czasów. ;D!

'Oxidosis'
01-07-2013, 01:39
no ty pokazales juz jak potrafisz grac jak kompa mialem sprawnego, szybkie 3-0 1vs1 i wyszedles, z reszta jak ktos siedzacy w silver IV na eascie moze mi mowic ze nie umiem grac ;p;p a poza tym to nikt cie nie chce w tym temacie kiedy ty to zrozumiesz iprzestaniesz lizac dupke?;p

aha i nie wiem co ma build do umiejetnosci bez mozgu ;/

@up

nie musze sobie nic wmawiac, ani tobie udowadniac, chociaz bardzo chetnie poszukam screena, bo jestem pewien ze gdzies go jeszcze mam :) z reszta vernerek i ktos tam jeszcze siedzieli na specu wiec zobaczymy, tak bardzo cie zabolal ten loss ze juz nie wiedziales co napisac, 5 minut dwoch wierzy nie mam aha.. ja na twoim miejscu zaczalbym sie martwic o preferencje seksualne, rozumiem ze moge sie podobac ale wysylanie buziakow w internecie nie jest zbyt normalne

Midq
01-07-2013, 11:48

Co to za typ wg ?

skond zes sie typie urwal, na forum apo siedzisz a nie wiesz kto to bajolt, mnie pewnie tez nie znasz, poziomek kojarzy ci sie z praca w niemczech a wawa to dla ciebie stolica polski

Tumanbuga
01-07-2013, 12:17
http://i39.tinypic.com/33dko4o.jpg

Eheheheh.

Midq
01-07-2013, 12:19
props ugabuga

Μejger
01-07-2013, 14:20
keruje gry hehehehe, jorik adc so stronk
http://i40.tinypic.com/2qb6mag.png

Wawa Krul
01-07-2013, 14:27
a Ty jesteś bez mózgiem, który jest farmerem w plastic V więc się nie odzywaj synku bo nie dorastasz mi do pięt. Wyzywaj wyzywaj, tylko uważaj, żeby Ci żyłki w paluszkach od klikania nie popękały.. 'hehehe'

bo nie umiesz grać ? hehehe

#topic.

Tumanbuga gz.
Wbijaj wyżej !

#edit/down.

Jak zwykle czytanie ze zrozumieniem boli matołku, a po za tym 1n1 to dostałeś 4-0 juz w 5min :* nie miałeś dwóch wierz + zacząłeś płakać, jak gówno. Więc zmyślaj dalej ;* dupe to możesz lizać mi ja nie potrzebuję tego. :_) co mają składania gratulacji do lizania? logika synku ?! Ty to jednak jesteś debilem do potęgi entej. od pół roku nie gram na east, a ten dalej coś tam gada. Synek proszę cie naucz się czytać to pogadamy ok ? w tym swoim gold V dłużej siedzisz niż Usa w afganie o_o. Wmawiaj sobie dalej, że masz zły komp, jesteś słaby i tyle :**

#edit2/down.

No jednak debil wszech czasów. ;D!

słuchaj poproszę grzecznie ale tylko raz - proszę opuścić moję forum inaczej zmiele cię jak kombajn mieli zboże i zostawia za sobą bobki co nie :cool:

Younone
01-07-2013, 14:53
@Tumanbuga

Gz golda ;d

@top

Z ciekawości zrobiłem konto na weście i chcę zobaczyć jakie są różnicę na rankedach. Wbicie 30 trochę potrwa ale co tam. Jak ktoś chce poorać normale dodawać: GiveMeSomeBread

Vernereq
01-07-2013, 16:19
skond zes sie typie urwal, na forum apo siedzisz a nie wiesz kto to bajolt, mnie pewnie tez nie znasz, poziomek kojarzy ci sie z praca w niemczech a wawa to dla ciebie stolica polski

win

#topic

jak tam bo ja gold 4

Patryk1551
01-07-2013, 18:41
win

#topic

jak tam bo ja gold 4
gram o awans do s2 ;d powoli ale staram się wyjść do golda

Armianin
01-07-2013, 18:50
win

#topic

jak tam bo ja gold 4

źle ;((. nie ma kompa i nie ma jak grać w lola, ;c
btw. patrz jak te dywizje szybko leca, zaraz g3 na vernereku xD

Vernereq
01-07-2013, 19:11
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/tq/ia/q6/2i8vn4.jpg

takie tam jakies randomowe tak sie keruje he

TuRoczeK
01-07-2013, 20:24
Kim polecacie grac ?

'Neroox'
01-07-2013, 20:28
Kim polecacie grac ?

Zed, Kha, Jacye, Panth(mid)
Polecam zagrać też Threash'em pod adc. Miazga ;d

#vernereq

ashe op patrzee ^^

#down.

Rozumiem w woden V nie wiecie co to ok.

SoniQ
01-07-2013, 20:55

kim?:confused::confused::confused:

gdzie?:confused::confused::confused:

Wawa Krul
01-07-2013, 21:27
Zed, Kha, Jacye, Panth(mid)

#vernereq

ashe op patrzee ^^

#down.

co to za czenpion treash o boże jebany ćwierć człowiek rany boskie wypierdalaj wreszcie ;/

Santex
01-07-2013, 21:43
Witam panowie. Mam do Was pytanie, niedawno wbiłem 30 lvl, zagrałem 10 rankedów i jestem w Silver V. I teraz moje pytanie, o co chodzi z tymi dywizjami itd? Bo nie mogę nic u dziadka google znaleźć ;| Wiem, że mam wygrywać(XD), ale jak to z tym jest?

P.S
Możecie mnie hejtować, bo wiem, ze noobskie pytanie XD

TuK!
01-07-2013, 22:10
to jezeli cos gracie na north east to dodajcie przybcio

Patryk1551
01-07-2013, 22:25
Witam panowie. Mam do Was pytanie, niedawno wbiłem 30 lvl, zagrałem 10 rankedów i jestem w Silver V. I teraz moje pytanie, o co chodzi z tymi dywizjami itd? Bo nie mogę nic u dziadka google znaleźć ;| Wiem, że mam wygrywać(XD), ale jak to z tym jest?

P.S
Możecie mnie hejtować, bo wiem, ze noobskie pytanie XD
masz kilka medali bronze>silver>gold>plat>diamond>czelendzer
od bronze do diamond jest po 5 jakby poziomów i żeby wyjść z silvera do golda musisz kolejno awansować z 5>4>3>2>1 i grasz 5 gier, 3 musisz wygrać i jesteś w goldzie.
W każdej dywizji zdobywasz pkt za 100pkt masz szanse na awans ;p

Midq
02-07-2013, 09:03
to niech ktos mi powie czy te wszystkie nazwy pokroju watacha gravesyna czy lody ashe mają jakieś znaczenie czy tak dla picu so?:confused:

Arcano Druid
02-07-2013, 10:09
http://leaguecraft.com/videos/31813-4-minute-inhibitor-strategy.xhtml

Aha?

TuRoczeK
02-07-2013, 10:19
Miałem to właśnie wstawiać : D

Dobre !

Czego oni używali? Takie niebieskie coś wokoło siebie.

'Neroox'
02-07-2013, 10:26

Aha?

Mega zajebiste :D !

Zrazik
02-07-2013, 10:29
Miałem to właśnie wstawiać : D

Dobre !

Czego oni używali? Takie niebieskie coś wokoło siebie.

teleport

ogólnie filmik spoko :D

Axelo .
02-07-2013, 10:39
#up
Teleport do creepów żeby nie dostawały dmg od turreta.

k troche mnie wyprzedził

Arcano Druid
02-07-2013, 11:17
To byl teleport. Używali go na creepie żeby nie otrzymywał obrażeń od turreta ;]

Vernereq
02-07-2013, 12:51
to byl teleport jesli pomoglem daj piwo

7 serii do golda 3 przegranych jak smiesznie

Nexav.
02-07-2013, 15:17
może mi się wydaje, ale to był teleport i został użyty na miniony, żeby turret tak szybko nie rozjebau wave minionów, ale może sie myle :confused:

kicaii :o
02-07-2013, 16:33
http://i.imgur.com/tTMeKMU.jpg?1

Kerujemy z Devixem noca troszke

Midq
02-07-2013, 16:51
bardziej to szweduch tu kierowal nisz ty

podejrzewam ze to byl teleport zeby miniony nie dostawaly dmg od tureta, mam nadzieje ze pomoglem

'Oxidosis'
02-07-2013, 17:01
nie wiem jak wy ale to prawdopodobnie byl teleport po to wlasnie aby miniony nie dostawaly dmg od tureta, sprostuj ktos gdybym sie mylil

Devixx
02-07-2013, 17:23
Poprawcie mnie jeśli się mylę ale to chyba był teleport, żeby minion nie padł :confused::confused:

P.S Syndra carry best eu here <<<<<

TuRoczeK
02-07-2013, 17:43
I dalej nie wiem co to było xd

Wytłumaczy ktoś ?

ByOuTrietyloamina
02-07-2013, 17:56
I dalej nie wiem co to było xd

Wytłumaczy ktoś ?

***** mać, jesteś głupszy niż Wawa.
http://static.fjcdn.com/large/pictures/a8/b2/a8b2f6_904265.jpg

TuRoczeK
02-07-2013, 18:05
Chyba Ty, bo nie wiesz co to teleport.

SedaN*
02-07-2013, 18:18
ja pierdole, co za debil to był przecież teleport, aby minionki nie dostawały dmg od tureta

TuRoczeK
02-07-2013, 18:31
Jeszcze ktoś coś doda coś? Jakiś wyraz? Bo dalej nie rozumiem

Patryk1551
02-07-2013, 18:32
To było wosso na bank.
#top
50pkt w silver 2 ***** już jestem w goldzie jedno nogo

KamilQ
02-07-2013, 18:39
To było wosso na bank.
#top
50pkt w silver 2 ***** już jestem w goldzie jedno nogo

chyba w brązie XDDDDDD

Taki se pazdzioszek v1.01
02-07-2013, 18:47

Aha?

Czego oni używali? Takie niebieskie coś wokół siebie.

'Oxidosis'
02-07-2013, 18:52
@Up

Mogę się mylić, ale to chyba obiad u mnie w domu.

Btw jak tam leci lolowicze? czemu quiet sie nie wypowiada? wiem mordeczko ze juz masz 3k elo ale chcesz byc skromny, nie musisz naprawde

Younone
02-07-2013, 19:37
Kłajet to menedżer alternejtuf nie wiedzieliście? Ma 4k elo i ukrywa się na brazylijskim serwie szukając przy tym nowych plejerów na chińskim targu.

@top
gówno wiecie to były miniony, aby teleport nie dostawał dmg od turreta no nie

Patryk1551
02-07-2013, 20:38
http://www.youtube.com/watch?v=qQGuoSzitbs
;p

SoniQ
02-07-2013, 21:21
pokerował

http://i42.tinypic.com/102s9a8.png

Arcano Druid
03-07-2013, 11:58
Ku#wa 1pkt zabrakło ! -.-

http://i39.tinypic.com/2lsxqxf.png

kicaii :o
03-07-2013, 12:05
bardziej to szweduch tu kierowal nisz ty

podejrzewam ze to byl teleport zeby miniony nie dostawaly dmg od tureta, mam nadzieje ze pomoglem

Jezeli nie znasz roli szena w timie i nie znasz jego mpotencjalu do wygrywania gier ani nie masz pojecia o lolu to sie nie wypowiadaj. Wygralismy we 2.

KamilQ
03-07-2013, 12:56
Ku#wa 1pkt zabrakło ! -.-

http://i39.tinypic.com/2lsxqxf.png

ale farme to Wy macie zajebista XD

TuRoczeK
03-07-2013, 15:55
Master aka kox

http://i43.tinypic.com/95sp5i.png

Younone
03-07-2013, 23:50
http://www.esl.eu/pl/news/224878/

Co sądzicie o reprezentacji? Moim zdaniem wyjebać Xaxusa i wstawić Kikisa no i oczywiście Overpow nie pasuje i powinien być tam Czaru ale niestety tylko 2 memberów z 1 teamu może być. Bot lane jeden z najlepszych w Europie(Creaton + Libik miazga).

'Neroox'
04-07-2013, 10:20
Master aka kox

http://i43.tinypic.com/95sp5i.png

master aka 3vs5 + zajebista farma ez'a XD.

http://www.esl.eu/pl/news/224878/

Co sądzicie o reprezentacji? Moim zdaniem wyjebać Xaxusa i wstawić Kikisa no i oczywiście Overpow nie pasuje i powinien być tam Czaru ale niestety tylko 2 memberów z 1 teamu może być. Bot lane jeden z najlepszych w Europie(Creaton + Libik miazga).

Jak dla mnie team godny reprezentacji. Jak dla mnie to Kikis > Xaxus, ale to moje zdanie :P

KamilQ
04-07-2013, 21:40
znow zaczynasz niedorajdo? masz jakies problemy ze soba? bardzo Cie prosimy, zrob nam przyjemnosc i przestan pisac w tym temacie okej dzieki

zeby nie bylo ze znow offtopuje to napisze ze czekam na luciana hjehe

to wypier&@*!9 jak Ci sie cos nie podoba ^^

#top
Zmiany w Fnatic, nRated wyrzucony, Yellow na suppa a puszu nowy adc XD beka

Younone
04-07-2013, 21:46
#top
Zmiany w Fnatic, nRated wyrzucony, Yellow na suppa a puszu nowy adc XD beka

nRated to gówno, Yellow jeszcze większe. Dobrze, że nie gra już na adc bo tak się bał wszystkiego jakby go murzyny gotowały w garnku w tym samym czasie. Zobaczymy jak Puszu się spisze na ejdikerry.

Midq
04-07-2013, 22:30
biedny nunu XD jechal nas jak chcial jebany, 7/0 w 10 minucie mial i mnie zdejmowal na 2q
http://i.imgur.com/xlGBkvU.png

Arcano Druid
04-07-2013, 22:32
***** mac. moze mi ktos wytlumaczyc czemu jak gram baraze to trafiam na kompletnych debili w teamie? Trzeci raz baraze i szkoda slow na tych kretynow co dobiera mi do teamu...

Younone
04-07-2013, 22:40
biedny nunu XD jechal nas jak chcial jebany, 7/0 w 10 minucie mial i mnie zdejmowal na 2q
http://i.imgur.com/xlGBkvU.png

Dobry aatrox,xin,kennen na propsie staty usefull w uj.

@d

Szybciej poprawiłem ziomeg 1 min editnij też

'Neroox'
04-07-2013, 22:44
#up
wg team zajebisty miał przeciwko ;D

#up/edit2
luzno, luzno już poprawiam.

KaMaCz
04-07-2013, 23:38

Na 2q? Z tego co wiem to nie można tego na czempionach używać xd.

Midq
04-07-2013, 23:43
q albo e, nie pamietam, ten gówniany snowball
p.s. nie grajcie z demonem

Younone
04-07-2013, 23:43
Na 2q? Z tego co wiem to nie można tego na czempionach używać xd.

On ma czity i ze smajta zabija swoich timmejtuf więc wiesz nie mamy nic do gadania takie prawo dżungli.

@up

Demon 0/15? XDDD

Druid z Armi
05-07-2013, 02:23
***** mac. moze mi ktos wytlumaczyc czemu jak gram baraze to trafiam na kompletnych debili w teamie? Trzeci raz baraze i szkoda slow na tych kretynow co dobiera mi do teamu...

Znam dobry pomysł na to, bierz, zawsze jakiegoś w miarę ogarniętego ziomka i grajcie duo, ja robię tak z kolegą, on adc lub mid a ja lece w jungle albo support. Najlepiej jak ten ziomek jest np. z brązu gdy ty jestes w srebrze.

http://i39.tinypic.com/2uz48xz.png

Arcano Druid
05-07-2013, 08:38
Znam dobry pomysł na to, bierz, zawsze jakiegoś w miarę ogarniętego ziomka i grajcie duo, ja robię tak z kolegą, on adc lub mid a ja lece w jungle albo support. Najlepiej jak ten ziomek jest np. z brązu gdy ty jestes w srebrze.

Dzięki za info, spróbuję tak zrobić ;p

'Neroox'
05-07-2013, 09:42
q albo e, nie pamietam, ten gówniany snowball

No co ty wymagasz od zioma, który dopiero zaczyna grac? :confused:

Wawa Krul
05-07-2013, 09:49
No co ty wymagasz od zioma, który dopiero zaczyna grac? :confused:

ja po 2 dniach niszczyłem wszystkie glony w tą grę, a demon żeby po 2 tyg grania mieć w historii dobre staty musi dać komuś ogarniętemu zagrać na jego koncie :cool:

TuRoczeK
05-07-2013, 10:09

0/6/27 xdddd

'Neroox'
05-07-2013, 10:15
0/6/27 xdddd

Support :confused::confused::confused:
pewnie jak ty grasz to masz 0/0/30 i za pewne jakieś kille, zabierasz dla adc.:eek::confused:

Midq
05-07-2013, 10:42
ja po 2 dniach niszczyłem wszystkie glony w tą grę, a demon żeby po 2 tyg grania mieć w historii dobre staty musi dać komuś ogarniętemu zagrać na jego koncie :cool:

niszczyłeś wszystkie glony bo nikt nie wytrzymał do końca załadowania się gry przez twój kąputer

Demon
05-07-2013, 12:54
hlip, hlip. fajna gierka, mam nadzieje, że kiedyś będe jechał po takich liściach jak Midi :)

SedaN*
05-07-2013, 13:13
Support :confused::confused::confused:
pewnie jak ty grasz to masz 0/0/30 i za pewne jakieś kille, zabierasz dla adc.:eek::confused:

ale czemu ty się gościu napinasz? trzeba się zrelaksować

hlip, hlip. fajna gierka, mam nadzieje, że kiedyś będe jechał po takich liściach jak Midi :)

obawiam się, że to niestety niemożliwe. też kiedyś żyłem w tej złudnej nadziei

Vernereq
05-07-2013, 14:16

mysle i mysle ale nichuja nie wiem co to baraze

Midq
05-07-2013, 14:51
no ***** te 3 ostatnie mecze ;]]]]]]]
props sedan, trzeba znac swoje miejsce w szeregu :P:)

'Neroox'
05-07-2013, 14:55
Ta gra wymaga myślenia. Widocznie dla niektórych jest to obce zjawisko...

'Oxidosis'
05-07-2013, 15:14
@up

to co ty robisz jeszcze w tym temacie?

Wawa Krul
05-07-2013, 15:43
niszczyłeś wszystkie glony bo nikt nie wytrzymał do końca załadowania się gry przez twój kąputer

słuchaj no to było bardzo taktyczne zagranie XD

Midq
05-07-2013, 15:46
no, acme nigdy nie przegrało rankeda 5v5 :)

Vernereq
05-07-2013, 16:08
a gralo chociaz jeden ???

Wawa Krul
05-07-2013, 16:19
a gralo chociaz jeden ???

sluchaj jakbym miał wolne miejsce na warna to bym ci wjechał na matke ale że nie mam to napisze kulturalnie, gralo w chuj to był prawie diamond w ranked 5v5

Maatinii
05-07-2013, 16:56
http://i40.tinypic.com/2qulpbd.png

Była penta ale za długo goniłem za gościem, ale jest nie oficjalna ;D

Vernereq
05-07-2013, 17:07
sluchaj jakbym miał wolne miejsce na warna to bym ci wjechał na matke ale że nie mam to napisze kulturalnie, gralo w chuj to był prawie diamond w ranked 5v5

tylko zapytalem skod moge wiedziec

DonieX <3
05-07-2013, 17:14
Jest możliwość jednorazowej zmiany świata za free czy nie? Tak w ogóle to kto gra na North&East? Bo nuda tak grać samemu w sumie :x

Arcano Druid
05-07-2013, 17:34
W końcu się udało -.-
Byleby nie spaść teraz tylko wyżej iść xD
http://i41.tinypic.com/2qs52xk.png

Patryk1551
05-07-2013, 20:05
Gratulacje już jesteś jedno nogo w goldzie, tak jak ja.

#Doniex
Ja gram na nordic ;p nick Angelovek

#edit
W ogóle jakiś wafel usunął mi posta to napiszę jeszcze raz.
Zapomniałem picknąć chempa na awansie i mi wyjebało przegraną na wjazd :((((

Lool, wspólczuje wychodzic z silver iv xdd ja sie dostalem do II i mnie kurwica chwyta no ale jakos wyjde do tego golda w s2 z 800 na 1500 wyszedlem to jakos i teraz dam rade
Do silvera 1 jeszcze łatwo wyjść, ale do golda już trochę ciężej ;o Ogólnie grając duo jest w chuj różnica.

KamilQ
05-07-2013, 20:21
W końcu się udało -.-
Byleby nie spaść teraz tylko wyżej iść xD
http://i41.tinypic.com/2qs52xk.png

Lool, wspólczuje wychodzic z silver iv xdd ja sie dostalem do II i mnie kurwica chwyta no ale jakos wyjde do tego golda :D w s2 z 800 na 1500 wyszedlem to jakos i teraz dam rade :)

Vernereq
05-07-2013, 22:52
skoro fx imba wrocil to ja wrzuce filmik z nim i quietem w roli glownej

http://www.youtube.com/watch?v=JehvIebZ_js takie tam

Younone
05-07-2013, 23:17

http://www.youtube.com/watch?v=jehviebz_js takie tam

imba technik informatyk rozjebal mnie xddddd

KamilQ
05-07-2013, 23:30
"zamiast strasznej gry dostalem strasznego wirusa" hahaha imba jest op
ostatnio 4 bany pod rzad XDD

Demon
06-07-2013, 00:48
http://i43.tinypic.com/2mn22dl.png

Moriarty
06-07-2013, 15:29

http://www.youtube.com/watch?v=JehvIebZ_js takie tam

Pamiętam jak mu z Eoritciem tłumaczyliśmy jak ma zainstalować Slendera :D Potem go wkręcaliśmy, że mu hajs z paypala podpierdoli, to gadał, że nas do sądu poda i będziemy mu musieli oddawać kasę :D:D

"zamiast strasznej gry dostalem strasznego wirusa" hahaha imba jest op
ostatnio 4 bany pod rzad XDD

iMba grał na koncie Alvado, a sprzedaż/dzielenie kont jest karane perma banem. Tadek mu to wziął wytłumaczył, to go iMba zwyzywał i potem Riot oglądał jego streama i bum! 5 konto dostało perma bana :)

KamilQ
06-07-2013, 17:08
iMba grał na koncie Alvado, a sprzedaż/dzielenie kont jest karane perma banem. Tadek mu to wziął wytłumaczył, to go iMba zwyzywał i potem Riot oglądał jego streama i bum! 5 konto dostało perma bana :)

wiem :D ogladałem go akurat xd fajne memy z tadkiem robili xd

#top
MYM VS FNATIC !

SedaN*
06-07-2013, 17:26
Pamiętam jak mu z Eoritciem tłumaczyliśmy jak ma zainstalować Slendera :D Potem go wkręcaliśmy, że mu hajs z paypala podpierdoli, to gadał, że nas do sądu poda i będziemy mu musieli oddawać kasę :D:D

quiet bracie w końcu się odezwałeś, kiedy gramy?

'Oxidosis'
06-07-2013, 17:28
@up

2k elo jest? .

@down

nie rozumiesz, on nie ma 2k elo..

Moriarty
06-07-2013, 18:31
quiet bracie w końcu się odezwałeś, kiedy gramy?

Jak dasz inva to pogramy :)

Arcano Druid
06-07-2013, 20:21
Nooby nafeedowali ale jakoś opanowałem debili i wygraliśmy xD

http://i44.tinypic.com/2gwdkkj.png

KaMaCz
06-07-2013, 20:41
Co polecacie do jungli? Zac, Sejuani, Xin ?

'Neroox'
06-07-2013, 21:33

j4. a z tych co wymienileś to zdecydowanie Sejuani,

Akananto
06-07-2013, 22:44

Zac, krol jungli. :cool:

Vernereq
06-07-2013, 23:31
w jungle polecam sion

Midq
06-07-2013, 23:41
pamiętam jak kiedyś z rudym chyba cię wkręcaliśmy, zagrałeś z nami raz, ja na teamspeaku udawałem niemca i gadałem po angielsku z niemieckim akcentem i nawet mi miałeś supportować i w drugiej minucie bodajże kompa mi rozjebało i dopiero na drugi dzień go włączyłem XD

Patryk1551
07-07-2013, 00:01
No awans do silver 1 się udał ;p Myślałem, że będę musiał drugi raz nabijać, bo przez własną głupotę zrobiłem przegraną na początku, ale udało się 2 pozostałe mecze wygrać ;p Teraz najcięższy etap wychodzenia z silvera.

KamilQ
07-07-2013, 00:24
http://www.youtube.com/watch?v=xgpEwW0TF1E
haha ;ddddddd

scimex pallll
07-07-2013, 09:19

Zac, ale też polecam nocturna, jest wręcz zajebisty na jungle

SoniQ
07-07-2013, 15:58
dawno nic nie wstawialem

http://i39.tinypic.com/2mw8rvb.png

Vernereq
07-07-2013, 18:00
kayle ale ma bolida:cool::cool:

#edit

best sion world a lamusy dupa cicho

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/zz/he/mt/7my5jt.jpg

#edit2
jestem 9000 postem w tym temacie hehe przypdek??

Armianin
08-07-2013, 20:43
@up, nie sondze.

@t
creaton złamał ręke, bieda. alternate bez adc :(

Delorian17
08-07-2013, 22:45
Krótko i na temat 6300 pz, kogo kupić polecacie lubię grać czymś typu Olaf, Akali, Miss Fortune, Darius, Draven, aatrox mi poszedł :D doradzcie D;