Zaloguj się

View Full Version : League of Legends

Strony : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Karol Strasburger
23-10-2011, 13:45
opłaca się kupować pantheona czy może jest cos lepszego za 3150 ip ? może być magiczna postać, ale ma napierdalać

#edit Co myślicie o Karthusie ?

jakim ty jesteś anty mózgiem to nie mogę

1. Karthus (3k) - na początek ciężko Ci pewnie będzie ogarnąć, ale jak już to zrobisz to rozpierdol gwaranowana ;d ja go kupiłem chyba na 15 lvl, byłem retardem, bili mnie na 3/3 i odłożyłem go na parę lvl więcej, dopiero wtedy poznałem całą jego moc : D + zajebiscie się nim farmi na wyższym lvl

2. Brand (6k) - OP ulti, niski cooldowny, dobry dmg, kiedyś go źle budowałem, teraz buduje go inaczej i powiem Ci, że jak wygra mida to potem już kosi ;d

3. Kassadin (3k) - jeden z niewielu chempów który może sam gre wygrać z zajebistym escepem, ciągłym sliencem ;d

4. Anivia (3k) - w sumie takiego dmg dużego nie ma, ale za to w miarę dobry zasięg i ten zjebany jej pasyw gdzie po śmierci zamienia się w jajko, rzadko się nią pada

5. Morgana (1.3k) - powiem Ci, że dawno nią nie grałem, wczoraj zagrałem i kosa ładna ;D nafeedowanego trynde to raczej bez problemów :) jak nauczysz się dobrze rzucać sneary to kat będziesz jak CHUJ

Jednak z tych wszystkich picków ostatnio najlepiej mi się gra Brandem. Pewnie dlatego, że reszta mi się trochę znudziła ;D

unk
23-10-2011, 14:10
3. Kassadin (3k) - jeden z niewielu chempów który może sam gre wygrać z zajebistym escepem, ciągłym sliencem ;d
NIE DA SIE NIM WYGRAC SOLO chyba ze przekonac do surrendera zreszta jak masz 4 trolli w teamie to sie nie da zadnym czempem wygrac :mad: no moze irelią

SedaN*
23-10-2011, 14:44
NIE DA SIE NIM WYGRAC SOLO chyba ze przekonac do surrendera zreszta jak masz 4 trolli w teamie to sie nie da zadnym czempem wygrac :mad: no moze irelią

w przenośni "solo" za drobną pomocą teamu ;D

#aa i weźcie ogarnijcie, bo ja jestem takiego zdania, że w tej grze wszystkie chempy są dobre jeżeli się umie grać

Laluś
23-10-2011, 14:57
http://i51.tinypic.com/30tryq8.jpg

Było piekielnie trudno z taką Anką na midzie. :E

Again q.q
23-10-2011, 17:32
Quadra Tryndą ; o

http://oi56.tinypic.com/33vnrqq.jpg

unk
23-10-2011, 17:44
lalus co ty na west siedzisz ? hehehe

@
czemu?????

Laluś
23-10-2011, 17:51
Ta, na west D: .

@
Bo lepiej.

unk
23-10-2011, 18:34
na 1000 elo graja bardziej doswiadczeni ludzie haha przeciez to zalosne jak mozna byc takim trollem i skad ci ludzie maja takie elo ???????? nie moge tego zrozumiec czasami
http://i56.tinypic.com/23n1mp.jpg

Again q.q
23-10-2011, 18:39
Kogo polecacie za 3150 ?

Pantheon, Rammus, Leblanc, Twitch, Karthus, Olaf ?

A za 6k kto lepszy: Swain, Malzahar czy Nocturne ?

Ps. Każdym championem lubię grac, tylko pytanie: Olaf to tank czy co ? ;|

Younone
23-10-2011, 18:57
@up

Za 3k polecam Karthusa

Za 6k Malzahar moim zdaniem xDD

Olaf to ad(dps)??

SedaN*
23-10-2011, 18:58
Kogo polecacie za 3150 ?

Pisałem wyżej, każdy chempion jest dobry, musisz napisać jedynie czym lubisz grać.

A Olaf to taki offtank.

Exedoxis
23-10-2011, 19:02
A ja lubie Karthusa.. Gra przegrana ale co tam.. 300ip dostalem xD
http://i53.tinypic.com/11ugg00.jpg

Qυiet
23-10-2011, 20:23
i jak Ci poszło???????????

A jak myślisz?

moim zdaniem lepiej miec dwoch 2.3k elo niz 5ciu 1900

Aha, z tą różnicą, że między 1900 a 2,3k elo jest różnica niewielka, a między 1500 a 1900 ogromna.

Kogo polecacie za 3150 ?

Pantek - useless, Rammy - useless, LeBlanc - słaba, łatwa do kontry, Twitch - useless, dopóki nie dostanie reworka, Karthus - T1 z picków, bardzo dobry caster, Olaf - szybka jungla, ale dość słaby, jest masa lepszych picków za 3k, jak choćby Udyr czy GP.

Swain - masa przyjemności z gry, można go zrobić na AD, AP, supporta i tanka, a więc może spełniać każdą rolę w teamie. Ładny dmg, ładny heal z ulti, ale jego dmg jest over time, przez co może przegrać z takimi nukerami jak Brand czy Anka.

Malzahar - świetny harras, dobry range, bardzo zależny od teamu i pozycjonowania, nie polecam graczom o małym doświadczeniu. Ogólnie bardzo przyjemny czemp, ale dość łatwy do kontry.

Nocturne - op jungler, dobry solo top. Łatwa jungla, łatwe ganki, spell shield, duży dmg i ogólnie strasznie wkurwiający czempion. Polecam każdemu junglerowi.

Zrazik
23-10-2011, 21:06
Rammy - useless,

Ty chyba nie wiesz co Rammus zrobic potrafi...
To teraz jeden z lepszych tankow.

KILER
23-10-2011, 21:12
ostre napierdalanko - i tak lose :D
http://iv.pl/images/57014733232810868447.jpg (http://iv.pl/)

Niuchacz
Pantek - useless

Czy ja wiem czy bezużyteczny.. jak dobrze wejdzie swoim ulti potrafi rozstrzygnąć losy teamfight'a

Bardzo przyjemna gra, zapowiadało się nieźle, lecz przegrana

http://i52.tinypic.com/97i7ww.png

Raseeee
4. Anivia (3k) - w sumie takiego dmg dużego nie ma, ale za to w miarę dobry zasięg i ten zjebany jej pasyw gdzie po śmierci zamienia się w jajko, rzadko się nią pada

Poległem :D Anivia ma ogromny damaż jej ulti z odpowiednim buildem zadaje TONY damażu, choć wiadomo nie jest jakies duze jeśli chodzi o range+ sopel z niskim cd + aoe stun

Mów mi królu
23-10-2011, 21:27
takie tam z cassio hehe
http://img853.imageshack.us/img853/5672/casio.png (http://imageshack.us/photo/my-images/853/casio.png/)

Qυiet
23-10-2011, 21:59
Ty chyba nie wiesz co Rammus zrobic potrafi...
To teraz jeden z lepszych tankow.

Dzisiaj już się nie gra na tanków. Tylko na offtanków. Poza tym, rammy nadaje się tylko do jungli, ma dobre ganki, ale ten czemp jest przydatny tylko w early i mid game. W late już nie, bo w late potrzebne są czempy z pierdolnięciem, jak Lee Sin, Irelia, Nasus czy nawet Malphite, a nie full-tanki.

Mów mi królu
23-10-2011, 22:18
Dzisiaj już się nie gra na tanków. Tylko na offtanków. Poza tym, rammy nadaje się tylko do jungli, ma dobre ganki, ale ten czemp jest przydatny tylko w early i mid game. W late już nie, bo w late potrzebne są czempy z pierdolnięciem, jak Lee Sin, Irelia, Nasus czy nawet Malphite, a nie full-tanki.

moze i tak ale rammus wjezdza w ad carry tauntuje go na 1h i ta osoba sama się bije bo ramus ma zawsze thornmaila a wieć wyciecie z gry ad carry to jest duzo

Wtyka1
23-10-2011, 22:25
Pierwsza gra Amumu :

http://i55.tinypic.com/21aajvq.png

Mów mi królu
23-10-2011, 22:37
Pierwsza gra Amumu :

http://i55.tinypic.com/21aajvq.png

ad fiddlestick to musiało byc bardzo trudne ; [

unk
23-10-2011, 23:07
http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=147296&d=1301757235

beka haha az mnie naszla ochota na wlodzimierza

Again q.q
23-10-2011, 23:45
Ten Karthus jest zjedzony ;| Jedyne co w nim fajne to ulti ;|
Zbieram na Malzahara ni chuja !

Karol Strasburger
24-10-2011, 00:10
nie polecam malzy jak nie umiesz grać i trafiasz na hujowe teamy bo to jak sie ustawi twój team zależy czy ty cos zrobisz bo jesteś taką kartką że to huj

Raseeee
24-10-2011, 12:50
#1 Pant nie jest useless
#2 Rammus nie jest useless

ad 2:
kłajet napisał że potrzebne sa off tanki z pierdolnieciem, pokaz gdzie amumu ma pierdolniecie, a przeciez wszyscy go banuja, a jak nie zbanowany to pickują... Ogarniety ramek tautuje ap carry i z dobrym teamem carras odrazu schodzi, Imo cool postac, ale i tak mumia>all

Tumanbuga
24-10-2011, 15:05
Napisał Qυiet

A kto Ci tak zainicjuje teamfighta jak Rammus ? Malphite czy Amumu to się zgodze ale reszta? Rammus wbija się na kółku w main castera/carry , już na póznym early może zrobić idealnego dive'a co przy obitym wrogu z solo topa = śmierć + skasowanie wrogiego turreta a twój top lane jest o 1-2 lvl wyżej. Wygrany early + mid = łatwiejsza wygrana w late i skopane morale przeciwnika albo ew. surrender w 20. Do tego ulti świetnie pushujący turrety i fale minionów , już nie mówiąc o tym , że dużo robi squish'om.

SedaN*
24-10-2011, 15:13
Ten Karthus jest zjedzony ;| Jedyne co w nim fajne to ulti ;|
Zbieram na Malzahara ni chuja !

A kupiłeś go? Jeżeli nie ogarniasz innych spelli to tak. W sumie to pewnie za niski level masz na ogarnięcie go, ale powiem Ci, że ja nie raz walnąłem nim quadre, a squishy postacie składałem na 3 bombki :d jeszcze ten zajebisty jego pasyw

Qυiet
24-10-2011, 15:47
moze i tak ale rammus wjezdza w ad carry tauntuje go na 1h i ta osoba sama się bije bo ramus ma zawsze thornmaila a wieć wyciecie z gry ad carry to jest duzo

Dlatego od jakiegoś czasu na większości AD Carry buduje się BT jako pierwszego zamiast IE. Lifesteal i już mi dużo taki thornmail nie zrobi :P

#1 Pant nie jest useless

No ale jest słaby =/ Niby antycarry ale i tak lepiej picknąć Nasusa, Akali czy Talona, bo robią much more dmg i są bardziej przydatni.

#2 Rammus nie jest useless

ad 2:
kłajet napisał że potrzebne sa off tanki z pierdolnieciem, pokaz gdzie amumu ma pierdolniecie, a przeciez wszyscy go banuja, a jak nie zbanowany to pickują... Ogarniety ramek tautuje ap carry i z dobrym teamem carras odrazu schodzi, Imo cool postac, ale i tak mumia>all[/QUOTE]

Masz rację, ale mumia ma AoE inicjację. Tego nie przebije żaden offtank, ale rammusa już tak. Taki Lee czy Noct to nie dość, że wskoczy sobie na carry przeciwnika, to go zabije na 2-3 hity, wyjdzie z tego i jeszcze pomoże teamowi pokonać resztę. Niestety, dzisiaj Offtank > Tank (wyjątek: mumia). Poza tym do mumii zawsze pickuje się co najmniej jednego czempa z AoE (jak Sona, MF, Anivia), bo to robi miazgę.

A kto Ci tak zainicjuje teamfighta jak Rammus ? Malphite czy Amumu to się zgodze ale reszta? Rammus wbija się na kółku w main castera/carry , już na póznym early może zrobić idealnego dive'a co przy obitym wrogu z solo topa = śmierć + skasowanie wrogiego turreta a twój top lane jest o 1-2 lvl wyżej. Wygrany early + mid = łatwiejsza wygrana w late i skopane morale przeciwnika albo ew. surrender w 20. Do tego ulti świetnie pushujący turrety i fale minionów , już nie mówiąc o tym , że dużo robi squish'om.

Wspomniany wcześniej Lee czy Nocturn. Kto jeszcze? Jarvan, Skarner, Udyr, Gp, Leona. A czempowie-nietanky? Morgana, Kennen, Sona. Tego naprawdę jest masa. Druga sprawa, że rammusa może zablokować inny bruiser czy nawet zwykły bashee veil. Ja wiem, czy rammy tak dużo robi squishom? Nie wydaje mi się. Rammy może i nie jest zły, ale naprawdę jest wielu bardziej przydatnych czempionów niż on.

'Oxidosis'
24-10-2011, 16:07
Nasus przeciwko słabo harrasującej osobie na topie - wygrana gra.

Irelia ze szybko zbudowanym trinity i przeciwny team ma strasznie ciężko.

Pantenon według mnie jest słaby, podobnie jak Ezrael, wiem, że mogę wywołać spiny, ale to tylko moja opinia. Jakoś nie podchodzą mi tego typu AD Carry.

Rammus może i nie ma damage, ale kto lepiej zainicjuje teamfighta niż on?

Poza tym udowodniono, że w większości nawet AD ranged opłaca się budować pod offtanka.

KozaQ ZiooM
24-10-2011, 16:15
Co sądzicie o Lee Sin? Po tym jak go znerfili opłaca się go jeszcze kupować? A może doradzicie jakąś inną postać za 6k (tylko nie renekton >.>)

unk
24-10-2011, 16:18
przeciez mu znerfili tylko e skilla i to bylo 50 range chyba o ile sie nie myle, lee sin jest perma ban na rankedzie ogolnie ta postac jest za dobra za duzo w jednym.

Again q.q
24-10-2011, 16:34
A kupiłeś go? Jeżeli nie ogarniasz innych spelli to tak. W sumie to pewnie za niski level masz na ogarnięcie go, ale powiem Ci, że ja nie raz walnąłem nim quadre, a squishy postacie składałem na 3 bombki :d jeszcze ten zajebisty jego pasyw

Ta kupiłem

;\ ogolnie to mam juz 30lvl moze potrzebuje wiecej czasu na ogarniecie go, tak samo jak z anivia bylo co nie ogarnialem, teraz to luz ;dd

SedaN*
24-10-2011, 17:20
Ezrael nie jest useless, widziałem już mnóstwo zajebistych ezów.

A ja właśnie chyba sobie będę kupował lee sina, 11k mam + runki jakieś dokupie. ;d jakieś porady jak najlepiej walić combo? będzie mi łatwiej go ogarnąć d;

Lagga v3
24-10-2011, 17:22
WItam mam pewien dylemat .

od razu mówię , że lubię grać zarówno tym jak i tym typem postaci.

Mam do wyboru 3 postacie : Nocturne , malzahar czy kog maw. kogo polecacie? wiecie może co Riot zrobi na urodziny we czwartek? : >

unk
24-10-2011, 17:40
@up
nie wiem hehe ale pewnie jakis booscik albo run pejdz

Exedoxis
24-10-2011, 18:03
#Karthus

Karthus jest zjedzony?.. Niby dlaczego?
Jego ulti jest kozackie bo w team fightach jest to niezla sila szczegolnie w end game.. No i w mid game niezla dobitka ;D.. Teraz jego dwa passywy.. 1 wbudowany czyli 7s zycia po smierci ^ ^.. te 7s = dodatkowe 2 kille.. Nie wiem jak u innych ale u mnie tak jest, gram kamikaze style.. 2passyw z skilla czyli kill = mana.. no i To co w nim najbardziej kocham to sciana.. slow + debuff.. i z banki wiekszy dmg i to o sporo.. supporty i carry po scianie na 3/4 banki sie skladaly.. a sama banka to kozacki skill co sekunde w uzyciu no tylko trzeba umiec sie nia poslugiwac a to przy ruchwilych a raczej bardziej ogarnietych graczach do banalnych rzeczy nie nalezy..

#Phanteon

I on jest unless niby? Jest to kozacka postac.. skok praktycznie na cala mape.. Dobry build i ogarniety gracz i walisz quadry.. no i oczywiscie w early game kozacki killer spear + stun + ciosy z wloczni = first blood..

#Malzahar

Nie bede Ci go odradzal bo jest to kozacka postac ale ma 1 jak dla mnie duza wade.. Jest uzalezniona od TEAMU.. Jezeli grasz z randomami i Ci sie noobki trafia to gra wyglada tak ze oddajesz im kille swoimi dedami po prostu gra 4vs5..

#Lee Sin

Niektorzy sie nie zgodza inni sie zgodza.. ale dla mnie sinek to jest slaba postac.. gralem nia pare razy i jakos.. to nie jest dla mnie.. w sumie po dzisiejszej grze nawet ladnie kosil ale jak trafial na mnie to combo i dead..

#Topic
Teraz ja mam pytanie.. potrzebuje jakiegos tanka bo nie zawsze w teamie sie znajdzie.. i teraz nie wiem czy kupic shena podobno po ostatnich update nie jest juz taki dobry jak kiedys.. Macie jakies propozycje? Myslalem nad Rammusem

unk
24-10-2011, 18:38
beka z ciebie jezeli twierdzisz ze sin to slaba postac to chyba 30 lvla nie masz xD

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?hl=en_US&key=0AqzKxo_kFrKtdF9HZVYxd25xQlR6OGhJNk04bWJxV2c&toomany=true#gid=0

zobacz kontre na lee sina

Mów mi królu
24-10-2011, 18:39
#Karthus

Jego ulti jest kozackie bo w team fightach jest to niezla sila szczegolnie w end game.. No i w mid game niezla dobitka ;D.. Teraz jego dwa passywy.. 1 wbudowany czyli 7s zycia po smierci ^ ^.. te 7s = dodatkowe 2 kille.. Nie wiem jak u innych ale u mnie tak jest, gram kamikaze style.. 2passyw z skilla czyli kill = mana.. no i To co w nim najbardziej kocham to sciana.. slow + debuff.. i z banki wiekszy dmg i to o sporo.. supporty i carry po scianie na 3/4 banki sie skladaly.. a sama banka to kozacki skill co sekunde w uzyciu no tylko trzeba umiec sie nia poslugiwac a to przy ruchwilych a raczej bardziej ogarnietych graczach do banalnych rzeczy nie nalezy..

#Phanteon

I on jest unless niby? Jest to kozacka postac.. skok praktycznie na cala mape.. Dobry build i ogarniety gracz i walisz quadry.. no i oczywiscie w early game kozacki killer spear + stun + ciosy z wloczni = first blood..

#Malzahar

Nie bede Ci go odradzal bo jest to kozacka postac ale ma 1 jak dla mnie duza wade.. Jest uzalezniona od TEAMU.. Jezeli grasz z randomami i Ci sie noobki trafia to gra wyglada tak ze oddajesz im kille swoimi dedami po prostu gra 4vs5..

#Lee Sin

Niektorzy sie nie zgodza inni sie zgodza.. ale dla mnie sinek to jest slaba postac.. gralem nia pare razy i jakos.. to nie jest dla mnie.. w sumie po dzisiejszej grze nawet ladnie kosil ale jak trafial na mnie to combo i dead..

#Topic
Teraz ja mam pytanie.. potrzebuje jakiegos tanka bo nie zawsze w teamie sie znajdzie.. i teraz nie wiem czy kupic shena podobno po ostatnich update nie jest juz taki dobry jak kiedys.. Macie jakies propozycje? Myslalem nad Rammusem

Malza moze wygrac gre "sam" wystarczy combo w ad carry czy pure ap i juz po grze + zahoyia jak cie biją

Lee Sin jest jednym z najlepszych czempów na rankedach ogarniety lee sin w dzungli wygrywa sam gre i to dosłownie z jego gangami twój team sie feeduje i elo hehe

Panteon jest usless w late słabnie z minuty na minute bo robi się pod offtanka, bo pod samo ad jest słobiutki ma tylko 3 skille i to w jedną osobe więc o czym mowa

tylko z kathusem się z toba zgodze

Again q.q
24-10-2011, 18:58
#Karthus

#Phanteon

#Malzahar

#Lee Sin

#Topic

Właśnie :D
Te bombki to moja zmora xD

Exedoxis
24-10-2011, 20:20
beka z ciebie jezeli twierdzisz ze sin to slaba postac to chyba 30 lvla nie masz xD

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?hl=en_US&key=0AqzKxo_kFrKtdF9HZVYxd25xQlR6OGhJNk04bWJxV2c&toomany=true#gid=0

zobacz kontre na lee sina

Nice.. ale napisalem ze dla mnie.. =D.. moze po prostu nie potrafie nim grac

Malza moze wygrac gre "sam" wystarczy combo w ad carry czy pure ap i juz po grze + zahoyia jak cie biją

Lee Sin jest jednym z najlepszych czempów na rankedach ogarniety lee sin w dzungli wygrywa sam gre i to dosłownie z jego gangami twój team sie feeduje i elo hehe

Panteon jest usless w late słabnie z minuty na minute bo robi się pod offtanka, bo pod samo ad jest słobiutki ma tylko 3 skille i to w jedną osobe więc o czym mowa

tylko z kathusem się z toba zgodze

z malzaharem to tak w 50% sie z Tb zgodze
chociaz i tak malza jest w duzej jak nie prawie w calej czesci uzalezniony od druzyny

z lee napisalem co ja sadze moze sie to zmieni

phantek jezeli buduje sie pod offtanka to owszem.. ale mam swoj build i quadre bez ulti zrobilem..

KozaQ ZiooM
24-10-2011, 21:00
To jak, w końcu opłaca się go kupować czy nie? Bo na razie widzę kłótnię.

Ero Senin
24-10-2011, 21:26
Musisz lubić taki typ postaci i umieć nim grać ; p jak Ci nie przypasi to stracisz 6k ip
Przed kupnem dobrze jest przetestować postać np. na rotacji

Exedoxis
24-10-2011, 22:11

Tak jak powiedział Zboczony (Ero).. Nie kazdemu dana postacia / klasa sie dobrze gra.. bierzesz to co lubisz a jak lubisz to bedziesz ogarnial ; D

Mów mi królu
24-10-2011, 22:12

lesin jest op ale nie radze ci go kupić jak masz -30 lvl bo niestety zeby być dobrym lee sinem trzeba miec skilla, i nie słuchaj tych przydupasów Quieta co powtarzają po nim słowo w słowo bo gówno wiedzą kazdy ci powie ze lee sin jest op :<

http://img585.imageshack.us/img585/2284/kasio.png (http://imageshack.us/photo/my-images/585/kasio.png/)

macie cassio 4vs5 kox eheh

Maatinii
24-10-2011, 22:17
Moim zdaniem lee to jeden z lepszych chemp. Jak ogarnie w dżungli to później jest mega dobre oro. Wiadomo trzeba umieć nim grać.

Qυiet
24-10-2011, 22:38
lesin jest op ale nie radze ci go kupić jak masz -30 lvl bo niestety zeby być dobrym lee sinem trzeba miec skilla, i nie słuchaj tych przydupasów Quieta co powtarzają po nim słowo w słowo bo gówno wiedzą kazdy ci powie ze lee sin jest op :<

Jak ja o tym mówiłem wcześniej. Dostał lekkiego nerfa, ale Lee Sin jest op dzięki pasywowi, a nie dmg. Tak czy siak, Lee jest nadal op i ma dostać jeszcze więcej nerfów, jak Morgana :D Z tą różnicą, że Riot teraz nie robi już overnerfów i overboostów, a raczej powolne, drobne zmiany :D

Raseeee
24-10-2011, 23:25
A ja właśnie chyba sobie będę kupował lee sina, 11k mam + runki jakieś dokupie. ;d jakieś porady jak najlepiej walić combo? będzie mi łatwiej go ogarnąć d;

Imo najlepszy jungler na solo q, ławte ganki, crazy espace system przeyjemna farma, ciezko mu uciec, wybiłem sier z nim z elo hell :C. Combo QQ+slow/shieldka->2 hity->drugi raz uzywamy skilla->slow/sheildka->drugie uzycie i tak dalej wazne, żeby cały czas utrzymywac pasyw(+50% atack speedu i energy regen. Jak pogracie dłużej lee to rozkminicie markowanie Q przeciwnika i czekanie az z flashuje a wtedy 2 Q za nim.... miazga. Zawsze warto miec przy sobie warda to taki drugi flash lee sina tylko wymaga troszke wprawy :)
http://i52.tinypic.com/a2zq5y.jpg

Runki
http://i54.tinypic.com/2m79nw6.jpg

Czerwone 9x armor pene
niebieskie 9 x mresi per lvl
Żółte 9x armor
Quinty 3 x arp/ chocaiz widzialem tez na m resi, ale arp kozakie

Belfus Adri
24-10-2011, 23:41
Jakaś tam gra kayle :D
http://img685.imageshack.us/img685/8561/lolscreen.png (http://imageshack.us/photo/my-images/685/lolscreen.png/)

Ero Senin
25-10-2011, 02:25
macie cassio 4vs5 kox eheh

Poradziłem mu to co myślę...ja np. nie lubię lee sin'a (bądź nie mam skilla jak to sam napisałeś)
Jest to w dość specyficzna postać i myślę że nie każdemu będzie pasowała
(mimo iż przez większość uważana jest za op champa)

Livek
25-10-2011, 08:17
***** mac ... 3 rankedy - 3 przejebane ^^ 30 own333dd

Mów mi królu
25-10-2011, 14:45
Poradziłem mu to co myślę...ja np. nie lubię lee sin'a (bądź nie mam skilla jak to sam napisałeś)
Jest to w dość specyficzna postać i myślę że nie każdemu będzie pasowała
(mimo iż przez większość uważana jest za op champa)

TO NIE PIERDOL ZE LEE SIN JEST SŁABY BO TY NIE UMIESZ NIM GRAC...

a tak btw Belfus Adri kayle jest usless a pod samo ad jest mega usless ;<

SedaN*
25-10-2011, 14:48
#Raseeee
thx, widziałem tą opcję z wardami, zajebista sprawa ;D

kupie sobie lee sina + powoli runki, bo właśnie jedynie mi brakuje runek na jungle i ogarnę go d;

Ero Senin
25-10-2011, 16:11
TO NIE PIERDOL ZE LEE SIN JEST SŁABY BO TY NIE UMIESZ NIM GRAC...

napiszę to tak jak Ty...GDZIE JA ***** NAPISAŁEM ŻE ON JEST SŁABY?
czytanie ze zrozumieniem się kłania, yoł xD

Napisałem jedynie że dobrze jest przetestować takiego champa na rotacji

Maatinii
25-10-2011, 16:41
Jaka opcja z wardami ?

Belfus Adri
25-10-2011, 16:44
Gralem kayle z nudów :D
A robilem go pod ad bo innego builda na niego zbytnio nie znam Xd

Niuchacz
25-10-2011, 16:46
Ma ktoś sprawdzony build na trynde ?

Maatinii
25-10-2011, 16:55
Zaczynasz od Brawler's Gloves i potki. Później z tego składasz Zeal i buty berserki. Z zeala składasz phantona, później blood tristera i na końcu IE. Maxujesz heala.

Younone
25-10-2011, 16:57
@up

Mieczyk co daje 12% crita i kase na sec/Berki/IE/Phantom/Bloodzik/Phantom i potem mieczyk sprzedajesz i cos pod survi albo Bloodzika..

Sprawdzony XD

SedaN*
25-10-2011, 17:21
Jaka opcja z wardami ?

http://www.youtube.com/watch?v=3AETcEPPk7o&feature=player_embedded

Rumix
25-10-2011, 17:40

Jak gram tryndem to zawsze kupuję ; 1.berserkery 2.widmowy tancerz (phantom), 3.krwiopijec (bloodthrister), 4.ostrze nieskończoności (infinity edge) , 5.widmowy tancerz (phantom) , 6.krwiopijec (bloodthrister) lub ostrze nieskończoności (infinity edge)

Again q.q
25-10-2011, 17:48

Zaczynasz z butami + 3hp poty, potem składasz berserki>phantoma>krwiopijce>ie>czarny tasak>jeszcze raz krwipijce

Zawsze tak buduje i jest gitasnie ; o

Raseeee
25-10-2011, 18:00
Sedan jak bedziesz junglował lee to zaczynaj z vampiric scepterem: wolfy->wraty-> golem -> gank... potem recal cloth armor 2 potki i robisz cala jungle z gankami podrodze kiedy mozesz, fajna jungla malo kasy na potki idzie :)

Maatinii
25-10-2011, 18:38
Ale Inrelia to kot czempion. Zbieram tera na nią ;)

Suite
25-10-2011, 18:48
mam 6k i mam zamiar kupic jakiegos ad ranged polecicie kogo?;d myslalem duzo graves,caitlyn,kog'maw

Belfus Adri
25-10-2011, 19:01
Ja ci polecam Caitlyn, dosyć łatwo się nią gra i dość przyjemnie.

Diablo
25-10-2011, 19:02
Gram od 3 dni, ale od wczoraj podczas gry w lola wylacza mi sie laptop, wie ktos o co chodzi? Inne gry ladnie smigaja, ale tylko z lolem mam takie problemy.

Xiraz
25-10-2011, 19:10
Wie ktoś na jakiej podstawie są losowania teamów? Bo wg. mnie to jest porażka ;/

Niuchacz
25-10-2011, 19:56
Zaczynasz z butami + 3hp poty, potem składasz berserki>phantoma>krwiopijce>ie>czarny tasak>jeszcze raz krwipijce

Zawsze tak buduje i jest gitasnie ; o

Staty 23; 3; 5 Dobry build, pjona

DonieX <3
25-10-2011, 19:57
Gierka wydaje się fajna,bo nie raz jak byłem u Sedana to widziałem jak napier*ala ;D

Raseeee
25-10-2011, 20:35
top wbity :)!
http://i53.tinypic.com/21edfn.jpg

'Oxidosis'
25-10-2011, 20:52
Up. Fajnie przyjść do kolegi i patrzeć jak gra 40~ min w lol'a. pjona.

Jako że on już tu nie mieszka, to zawsze przychodził do nas w jakieś sprawie, a że bywało tak że któryś z nas grał w lol'a, to co miał robić prócz rozmowy? Irytujące jest to gdy się mówi coś, o czym się nie ma pojęcia...

@@ Relax panowie

Zapomniałbym, jedno pytanie... wie ktoś, kogo moge wziąć przeciwko Jarvanowi na solo topa? Z nikim nie mam tak problemu jak z nim.

Raseeee
25-10-2011, 21:51
@up nidale ale musisz ogarnac

Laluś
25-10-2011, 21:59
Krótkie pytanie - bohater bijący na odległość, nie będący magiem (w różnych przedziałach 'cenowych', bez Vayne)?

Belfus Adri
25-10-2011, 22:09
Tristana(masz za free z facebooka) dosyć dobry ad care, ale bardziej polecam Caitlyn :)

Veto
25-10-2011, 22:41
Jako że on już tu nie mieszka, to zawsze przychodził do nas w jakieś sprawie, a że bywało tak że któryś z nas grał w lol'a, to co miał robić prócz rozmowy? Irytujące jest to gdy się mówi coś, o czym się nie ma pojęcia...

@@ Relax panowie

Zapomniałbym, jedno pytanie... wie ktoś, kogo moge wziąć przeciwko Jarvanowi na solo topa? Z nikim nie mam tak problemu jak z nim.

Yorick. Yorick ogólnie bije wszystko, więc jak masz go na górze to musisz uprzedzić junglera, że 50% ganków to top, 25% mid i 25% bot.

Karol Strasburger
26-10-2011, 00:03
garenem przeciwko jarvanowi było mi łatwo zawsze na solo topie, mozesz sobie spróbować

Qυiet
26-10-2011, 10:05
http://www.youtube.com/watch?v=b8eOSTlwsk0

Pwn3d

Again q.q
26-10-2011, 13:36
Mam pytanie: Jak zrobie 10 ref linkow dostaje 975 rp, a jak zrobie ponownie 10 ref linkow to dostane tyle samo czy co ? ; O
Bo przydalo by mi sie na skórki ; o

Qυiet
26-10-2011, 13:51
RP dostajesz tylko raz :< A szkoda, bo mam ponad 20 refków na koncie z czego większość mi zrobili ludzie z APO :P

Maciejas
26-10-2011, 14:56
Witam chciałbym żeby ktoś mi podsunął jakiś lepszy build pod Veigara.
I czy opłaca mi się zbierać do Pantheon i Katarina 3150 czy lepiej przecierpieć i do Branda lub Kennena ? Polecacie coś też innego ? Mam 2k IP około teraz

Again q.q
26-10-2011, 15:07
I czy opłaca mi się zbierać do Pantheon i Katarina 3150 czy lepiej przecierpieć i do Branda lub Kennena ? Polecacie coś też innego ? Mam 2k IP około teraz

Akali, Twitch, Anivia, Udyr, Gangplank, Lux

;|

Moje propozycje

SedaN*
26-10-2011, 16:14
Akali, Twitch, Anivia, Udyr, Gangplank, Lux

;|

Moje propozycje

Z tych propozycji nie polecam jedynie Twicha, słaby jest aktualnie. Jest wiele więcej lepszych ad ranged.

Ero Senin
26-10-2011, 16:23

Lepiej pozbieraj 6k ip do branda ;p
Co do buildu veigara :
http://edge2.mobafire.com/images/item/dorans-ring.gif
http://edge1.mobafire.com/images/item/deathfire-grasp.gif bardzo dobry item znacznie zwiększający Twoje combo ; p
http://edge2.mobafire.com/images/item/sorcerers-shoes.gif
http://edge1.mobafire.com/images/item/rod-of-ages.gif
http://edge1.mobafire.com/images/item/rabadons-deathcap.gif
http://edge2.mobafire.com/images/item/void-staff.gif
to już w late jak będziesz zmuszony sprzedać dorana
http://edge1.mobafire.com/images/item/lich-bane.gif

Z deathfire grasp będziesz miał zajebiste combo więc jako następny item można kupić coś + hp (RoA)
Lich bane też zwiększy Twoje combo + czasem przydaje się te 30 mr ^^
Na normalu ten build działa świetnie : F

SedaN*
26-10-2011, 17:48
3 moja gra lee sinem na rankedzie d;

http://i39.tinypic.com/10r785l.jpg

KozaQ ZiooM
26-10-2011, 17:54
Kupiłem Lee wczoraj, zagrałem tylko 2 gry (brak czasu), ale zaczyna mi się podobać. Trochę jungli nie ogarniam, ale daje rade. Oczywiście pierwsza gra - win.

Vexvv
26-10-2011, 18:22
http://leagueoflegends.pl/component/content/article/1-firstcat/512-nadciga-nowy-champion-shyvana-posmoczyca.html
Niedlugo w koncu nowy champion i do tego smok ^^ Kupuje go w ciemno ;)

Niuchacz
26-10-2011, 19:36
Co trzeba zrobić na facebook'u, żeby dostać Tristane ?

Karol Strasburger
26-10-2011, 19:39
http://leagueoflegends.pl/component/content/article/1-firstcat/512-nadciga-nowy-champion-shyvana-posmoczyca.html
Niedlugo w koncu nowy champion i do tego smok ^^ Kupuje go w ciemno ;)

każda coraz nowsza postać jest op więc nie musisz nawet się zastanawiac przy kupnie kolejnej;p

Veto
26-10-2011, 19:58
Jakiś tam ranked, Lorrek nagrywał. Możecie sobie pooglądać, jak komuś się wybitnie nudzi.

http://www.youtube.com/watch?v=EAjM2h9c7V0

Lagga v3
26-10-2011, 20:23
Co trzeba zrobić żeby na facebook'u, żeby dostać Tristane ?

http://gamecenter.pl/index.php?mod=articles&func=article&id=237 ? : p

@top

Doradzi mi ktoś kogo kupić? walczący z dystansu , dobre combo . za 6300 ofc

zastanawiam się nad malzaharem , swainem a kog mawem ; p

Niuchacz
26-10-2011, 20:36
Gdy wchodzę na tego linka i próbuję się zalogować, lecz wyskakuje komunikat, że hasło albo username nierozpoznane , wtf ?? Proszę nie pisać, że źle wpisuję, bo wpisuję dobrze

#EDIT Dobra ogarnąłem

SedaN*
26-10-2011, 20:40
http://gamecenter.pl/index.php?mod=articles&func=article&id=237 ? : p

@top

Doradzi mi ktoś kogo kupić? walczący z dystansu , dobre combo . za 6300 ofc

zastanawiam się nad malzaharem , swainem a kog mawem ; p

Dobre combo? To brand oczywiście, ja nim składam 3 dorany, potem rozga 80AP i każdego mam na combo ;D czasami nawet na dwa kille

Mów mi królu
26-10-2011, 20:59
Dobre combo? To brand oczywiście, ja nim składam 3 dorany, potem rozga 80AP i każdego mam na combo ;D czasami nawet na dwa kille

po d ringach lepiej jest rashowac rabadonke bo masz duze combo, rylaja\zahoye\roa potem na survi

SedaN*
26-10-2011, 21:21
po d ringach lepiej jest rashowac rabadonke bo masz duze combo, rylaja\zahoye\roa potem na survi

No to napisałem, po doranach rabadonka, potem zazwyczaj void staffa, rylaia, zhonye, różnie, zależy..

#down
napisalem rozga 80AP to chyba prawie jasne ze z tego rabadonke d;

Mów mi królu
26-10-2011, 21:41
No to napisałem, po doranach rabadonka, potem zazwyczaj void staffa, rylaia, zhonye, różnie, zależy..

nie napisales heheehhe

Niuchacz
26-10-2011, 22:33
Warto kupić coś pod regen many na Tristane? Zawsze mi jej brak ;x

KozaQ ZiooM
26-10-2011, 22:45
Nie.
Spelli używaj z głową. Nie skacz jak pojebany, q włączaj na akcje/turret, a z "e" bij w typa.

Lagga v3
27-10-2011, 14:31
WOW . cały 1 skin dodany na 2 urodziny ; p

SedaN*
27-10-2011, 14:36
WOW . cały 1 skin dodany na 2 urodziny ; p

Jaki skin, bo mnie nie ma teraz w domu a jestem ciekawy? : D

Poziomek :P
27-10-2011, 15:04
Tak trudno wejść na oficjalną stronę LoLa? Beka z ciebie, koleszko. Pszegrałeś życie i nie umiesz grać w LoLa. NIENAWISC DO SEDESA TAK ZOSTALEM WYHOWANY

@topic
Mam 4.8k i nie wiem czy zbierać czy może kupić Trundle. :(

Mów mi królu
27-10-2011, 15:27
Tak trudno wejść na oficjalną stronę LoLa? Beka z ciebie, koleszko. Pszegrałeś życie i nie umiesz grać w LoLa. NIENAWISC DO SEDESA TAK ZOSTALEM WYHOWANY

@topic

bierz trolla pasuje do ciebie heehe

//Devixx
Hahahahah XD

SedaN*
27-10-2011, 15:43

@topic

:(:(:( no trundle jak to napisal scorviel byłby odpowiedni, ale twich także dobry dla ciebie

Suite
27-10-2011, 15:47
Jakiego ad ranged polecicie za 6k?; D

Qυiet
27-10-2011, 15:48
Caitlyn, Ez, Vayne, Kog'Maw, Miss Fortune. Imo najlepsze to Cait i Graves na chwilę obecną.

Suite
27-10-2011, 16:02
Wlasnie mysle cait,graves zobacze tego gravesa na rotacji jak lipny kupie se cait ;p

Lagga v3
27-10-2011, 16:06
nadal mam problem z wyborem . malzahar vs brand vs graves to ostateczne 3 postacie które mam do wyboru , co polecacie najbardziej ?

Maatinii
27-10-2011, 18:38
Osobiście branda, składa te 2 postacie które wymieniłeś do tego ma stuna który bardzo pomaga w team fajtach i solo grze.

Suite
27-10-2011, 18:49
nadal mam problem z wyborem . malzahar vs brand vs graves to ostateczne 3 postacie które mam do wyboru , co polecacie najbardziej ?

branda Ci polece tym ulti moze walnoc kadzemu z ich teamu po pol hp ma wszystkie spelle pod atak wiec dmga robi ladnego i co prawda bardzo dobra postac na mida z ostrym combem :D

'Oxidosis'
27-10-2011, 21:04
A ja z kolei polece Ci malzahara, który - wg mnie - jest postacią lepszą na mida niż brand.

Mów mi królu
27-10-2011, 21:42
A ja z kolei polece Ci malzahara, który - wg mnie - jest postacią lepszą na mida niż brand.

na mida jest lepszy ale w late jest słabszy od branda :<

http://img26.imageshack.us/img26/7288/noobym.png (http://imageshack.us/photo/my-images/26/noobym.png/)

takie tam troll elo heeh

Rasta
27-10-2011, 22:13
Dzisiejszy pwn ezikiem ;d

http://img254.imageshack.us/img254/4139/ezpwnator.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/254/ezpwnator.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Niuchacz
27-10-2011, 22:57
Szybki meczyk

http://i44.tinypic.com/2gwhop5.png

Qυiet
28-10-2011, 08:58
Aha, 3x PD i IE na Ezreala... Nie rozumiem takich ludzi... Ezreal to czempion polegający na spellach, a nie aa... http://qulti.pl/?module=guide&id=56 < tak się składa itemy na Eza :X

@2up: a ja mu polecam Cassio, która niszczy każdego mida. Ogólnie Brand > Malza. Malza jest zależny od teamu, a Brandem będzie ownił tak czy siak.

Mów mi królu
28-10-2011, 09:22
http://img534.imageshack.us/img534/4757/leesing.png (http://imageshack.us/photo/my-images/534/leesing.png/)

wkoncu coś zaczynam ogarniac :D

'Oxidosis'
28-10-2011, 13:47
Aha, 3x PD i IE na Ezreala... Nie rozumiem takich ludzi... Ezreal to czempion polegający na spellach, a nie aa... http://qulti.pl/?module=guide&id=56 < tak się składa itemy na Eza :X

@2up: a ja mu polecam Cassio, która niszczy każdego mida. Ogólnie Brand > Malza. Malza jest zależny od teamu, a Brandem będzie ownił tak czy siak.

Ale on nie pytał się o Cassio, tylko o Malze albo Branda. Ale zgodze się - malzą z chujowym teamem wiele nie zrobisz, z brandem wręcz przeciwnie, dzięki jego świetnemu AoE dmg. Mimo wszystko, 1vs1 malza > brand, tyle, że przy ganku brandem masz łatwiej o ucieczke.

SedaN*
28-10-2011, 13:50
Ale on nie pytał się o Cassio, tylko o Malze albo Branda. Ale zgodze się - malzą z chujowym teamem wiele nie zrobisz, z brandem wręcz przeciwnie, dzięki jego świetnemu AoE dmg. Mimo wszystko, 1vs1 malza > brand, tyle, że przy ganku brandem masz łatwiej o ucieczke.

Brandem łatwiej uciec przy ganku z przeciwnego teamu a malza lepiej gankowac, w sumie na 6 lvl kazdy gank udany.

Suite
28-10-2011, 15:12
na mida jest lepszy ale w late jest słabszy od branda :<

http://img26.imageshack.us/img26/7288/noobym.png (http://imageshack.us/photo/my-images/26/noobym.png/)

takie tam troll elo heeh

dobre trollsy w teamie ty 17:11 reszta 5:15 ;p

Mów mi królu
28-10-2011, 16:10
zastanawiam się nad przejsciem na westa, idzie ktos ze mna? ;p

//Devixx
Ja :)

Qυiet
28-10-2011, 16:38

Myślisz, że wyjdziesz z Elo Hell jak tam pójdziesz? :)

Mów mi królu
28-10-2011, 16:51

nie, poprostu mam dośc tych pierdolonych ruskich co tylko nakurwiają tymi kwadracikami pierdolone trolle

Again q.q
28-10-2011, 16:51

Ja tam składam moc trójcy, krwiopijce, berserki, czarny tasak, ostatni szept, i IE/Krwiopijce ew. jak za szybko spływam młot +700hp +20 atk.

I jest dobrze :P Rzadko kiedy taki build mam bo się poddają :/ dosc czesto ;x

'Oxidosis'
28-10-2011, 17:32

Po co tak bronisz tego easta ? Wytłumacz mi to proszę, bo piszesz jakbyś był wszechwiedzący.. a mój ziomek dwa tygodnie temu przeniósł się na westa i mówi, że jest o niebo lepiej niż na east. Trolle owszem, trafiają się, ale ponoć bardzo, bardzo rzadko nawet na elo hell. Szczerze, to sam się zastanawiam aby się przenieść.

Karol Strasburger
28-10-2011, 18:38
co sie dzieje po przeniesieniu sie na westa? trace moje dolary i wszystko co kupilęm czy taka zwykła przeprowadzka z całym setem

Ero Senin
28-10-2011, 18:38
http://i43.tinypic.com/2upeolc.jpg
Taki tam screen z ostatniej gry ;p noc mnie z ulti zawsze łapał więc jest 10 zgonów : (

Tutaj pewnie będzie spina więc od razu napiszę :
-tak mam beznadziejny bilans W/L
-Clarity biorę żeby na starcie wbić sobie trochę ap z Q
ignite jakoś mi się wcale nie przydaje ; p i tak każdy schodzi na combo

Suite
28-10-2011, 18:45
Taki tam screen z ostatniej gry ;p noc mnie z ulti zawsze łapał więc jest 10 zgonów : (

hahaha ten nocturne to Atomowy kacper kiedys oxi z nim gral i trollowal ten koles :D

28-10-2011, 18:48

Możesz iść, i tak nikt cie tu nie chce. Najlepiej się wynieś z Kubą Goldzio. :p

Mów mi królu
28-10-2011, 19:31
Możesz iść, i tak nikt cie tu nie chce. Najlepiej się wynieś z Kubą Goldzio. :p

przespij sie tam lepiej z ojcem ;<

Mów mi królu
28-10-2011, 19:38
robie liste osób co chcą przejsc na westa:

-scorviel
-sempacz
-krzosiu
-bekazcwela
-bekaznooba
-bekazpizdy

jak ktoś chce do się dopisywać

Karol Strasburger
28-10-2011, 20:00
robie liste osób co chcą przejsc na westa:

-scorviel
-sempacz
-krzosiu
-bekazcwela
-bekaznooba
-bekazpizdy

jak ktoś chce do się dopisywać

ja bym sie przenosił ino mi powiedz jakie są warunki co nie trolu

Maciejas
28-10-2011, 20:08
Rumble Czy Pantheon czym się lepiej zbiera fragi i wogóle coś opowiedzcie o nich

Qυiet
28-10-2011, 20:13
Po co tak bronisz tego easta ? Wytłumacz mi to proszę, bo piszesz jakbyś był wszechwiedzący.. a mój ziomek dwa tygodnie temu przeniósł się na westa i mówi, że jest o niebo lepiej niż na east. Trolle owszem, trafiają się, ale ponoć bardzo, bardzo rzadko nawet na elo hell. Szczerze, to sam się zastanawiam aby się przenieść.

Wiesz, mam połowę kumpli na west. Część tam ma wysokie elo, część ma niskie, ale tak czy siak mówią, że nie ma żadnej różnicy, chyba, że posiada się 1800+ elo, bo wtedy gra się z Fnaticami i całą resztą topki. Tak to nie ma żadnej, ale to żadnej różnicy. Na początku też chwalili ten west, a potem "wyszło szydło z worka". Nie pamiętasz, że też chciałem się przenieść na west? Po prostu stwierdziłem, że nie ma to dla mnie znaczenia czy będę grał z debilami tutaj, czy na weście.

co sie dzieje po przeniesieniu sie na westa? trace moje dolary i wszystko co kupilęm czy taka zwykła przeprowadzka z całym setem

Przenosi się całe konto i wszystko co na nim posiadasz. Nie tracisz żadnych run, postaci, niczego.

KozaQ ZiooM
28-10-2011, 21:48
Widzę, że padł wam ts (:
Zapraszam na qu96.net-speak.pl:3300

@edit
wawa, myślałeś, że nic nie zrobię z Twoim serwer admem? Coś Ci się chyba pojebało.

Mów mi królu
29-10-2011, 01:34
jednak gry lee sinem sam nie wygrasz :<
http://img253.imageshack.us/img253/1443/chuje.png (http://imageshack.us/photo/my-images/253/chuje.png/)

ByOuT
29-10-2011, 08:30
Widzę, że padł wam ts (:

@edit
wawa, myślałeś, że nic nie zrobię z Twoim serwer admem? Coś Ci się chyba pojebało.

Padł, bo nie używam jakiegoś gotowego ścierwa, już działa.
46.234.103.166

SedaN*
29-10-2011, 10:35
jednak gry lee sinem sam nie wygrasz :<
http://img253.imageshack.us/img253/1443/chuje.png (http://imageshack.us/photo/my-images/253/chuje.png/)

oooooo widzę po 10 grach ze statami 0:10 w końcu ogarnąłeś : DDDDDDD

KozaQ ZiooM
29-10-2011, 10:37
Gotowe, ale darmowe (:
nie będę się bawił w jakieś gówna, jak mam gotowy panel na stronie + kilka innych bajerów za itemek w tibii..

Crote
29-10-2011, 10:39
jest ktoś chętny aby zagrać dominiona premade?
zbierzemy się w 5 i pogramy pare meczów

gr0te

Rasta
29-10-2011, 10:58

Quiet, to jest only normal. Złożyłem 3 PD 4fun bo chciałem zobaczyć jak szybko wtedy będę bił ;) Gdyby to był normal to by była inna sprawa ;)

'Oxidosis'
29-10-2011, 11:06

OO pogratulowałbym Ci, ale jak widzę, że AtomowyKacper grał najlepiej w przeciwnym teamie, to wyobrażam sobie jak grała reszta.. tego gościa nie zapomne, 0-11 ranked i prócz wjazdu na rodziców nie potrafił nic innego.

@

Sempacz na west? haha to dobre

Crote
29-10-2011, 11:13
jest ktoś chętny aby zagrać dominiona premade?
zbierzemy się w 5 i pogramy pare meczów

gr0te

chodź ktoś :mad:

Karol Strasburger
29-10-2011, 12:43
Widzę, że padł wam ts (:

@edit

ahahaha ten wasz ts jest tak zajebisty, że każdy kto wejdzie może sobie admina ustawić, bo jakiś debil idiota nie potrafi zmienić przywilejów co nie

KozaQ ZiooM
29-10-2011, 13:01
niie ze nie potrafi, tylko zrobilem grupy i nie odznaczylem tego przywileju, pro koksie. bylo to robione pod adminow, a ze eryczek dal komus Talona to nie moja wina (:. Po prostu zjebal sam.
I nie kazdy, tylko osoba z grupa talon, jax, akali, teemo, karthus (:

Veto
29-10-2011, 13:41
http://img580.imageshack.us/img580/3783/ratingk.png (http://imageshack.us/photo/my-images/580/ratingk.png/)

Karol Strasburger
29-10-2011, 16:33
niie ze nie potrafi, tylko zrobilem grupy i nie odznaczylem tego przywileju, pro koksie. bylo to robione pod adminow, a ze eryczek dal komus Talona to nie moja wina (:. Po prostu zjebal sam.
I nie kazdy, tylko osoba z grupa talon, jax, akali, teemo, karthus (:

sory, miałem guesta i dałem sobie admina

KozaQ ZiooM
29-10-2011, 18:51
huehue, chyba nie. wyjdź, sprawdziłem logi ;\

Mów mi królu
29-10-2011, 19:38
nowy rating z westa, niezłe oro tam, przed chwilą grałem z shusheiem byłem z nim na midzie, pojechałęm go i poszedl spać beka z cwela hehe

http://img51.imageshack.us/img51/4651/bekacwela.png (http://imageshack.us/photo/my-images/51/bekacwela.png/)

Qυiet
29-10-2011, 20:09
Więc jednak przeniosłeś się na west? A co do screena to nie wyszło ci :<

Exedoxis
29-10-2011, 22:56
Nie ma to jak grac Kamikaze-Karthusem.. I love IT..
Wbita w grupe E>W>Q>Q>Q>Q>R.. i dziekuje
Ogolem na 5dzisiejszych gier to:
4x quadra
z 8 razy triple
a ile doubli to sam nawet nie pamietam ale sporo
http://i40.tinypic.com/2yzlxnb.jpg

Obstawiam ze zaraz bedzie multum komentarzy jaki noobski build.. ale gralem z 2kumplami.. i ustalilismy ze jade full AP.. Moglem same archangele robic bym mial ponad 1k AP.. Ale chcialem czegos innego sprb : D

Rasta
29-10-2011, 23:47
Ja pierdole, ale ta gra mnie irytuje ostatnio. Co chwile jakies bugi, a teraz nie chce mi sie launcher odpalic -.-

'Oxidosis'
30-10-2011, 10:25
hehe, też się chyba przenoszę :< w sumie, moi rl grają na weście

Mów mi królu
30-10-2011, 11:26
jak narazie grałem 7 meczy na wescie i 5 winy 2 lossy, zero trolli, gra no moim low elo w miare fajna bez feederów polecam!

30-10-2011, 13:20
Takie nooby jak scorviel przenoszą się na westa i coraz mniej feederów i trolli na eascie zostaje. Polecam teraz East!

Mów mi królu
30-10-2011, 14:21
Takie nooby jak scorviel przenoszą się na westa i coraz mniej feederów i trolli na eascie zostaje. Polecam teraz East!

no przespij sie przespij

Devixx
30-10-2011, 14:25
Jak wrócę z Polski to przenoszę się na Weścika ;d
Btw, ile transfer?

Ero Senin
30-10-2011, 14:28
Jak wrócę z Polski to przenoszę się na Weścika ;d
Btw, ile transfer?

Pierwszy za free jeśli Twoje konto było założone przed rozdzieleniem eu na east i west

SedaN*
30-10-2011, 16:21
takie nooby jak scorviel przenoszą się na westa i coraz mniej feederów i trolli na eascie zostaje. Polecam teraz east!

dobrze gada chłopak!

30-10-2011, 17:54
http://iv.pl/images/69099204549212400293.jpg
Takie tam z nienacka :p:p:p:p Zabiłem Ankę 3 razy pod rząd na tym buildzie i sama się zaczęła budować pod Attack Speed. XD

@topic
Devix, jak się przeniesiesz na Westa to jesteś pułmuzgiem. Ciekawe co to za różnica czy grasz na West czy East.

Mów mi królu
30-10-2011, 17:55
http://iv.pl/images/69099204549212400293.jpg
Takie tam z nienacka :p:p:p:p

@topic
Devix, jak się przeniesiesz na Westa to jesteś pułmuzgiem. Ciekawe co to za różnica czy grasz na West czy East.

tylko stulejka moze robić morgane pod ad

Planeta
30-10-2011, 18:08
http://img253.imageshack.us/img253/4378/beztytuunj.png (http://imageshack.us/photo/my-images/253/beztytuunj.png/)

Takie tam ;d

KILER
30-10-2011, 19:50
3-4 gra katariną
http://iv.pl/images/11039285172416660645.jpg (http://iv.pl/)

SedaN*
30-10-2011, 20:06
3-4 gra katariną
http://iv.pl/images/11039285172416660645.jpg (http://iv.pl/)

katarina postać na noobów d;

Laluś
30-10-2011, 20:37
Dobry bohater bijący na odległość, tylko nie jakiś mag? (bez Vayne i Caitlyn)

SedaN*
30-10-2011, 21:06

Graves w tej chwili OP, a zaraz po nim Caitlyn =] ashe dobra też, ale bardziej pod team z arrowem, gravesem i caitlyn więcej zrobisz solo

Tumanbuga
30-10-2011, 21:09
Graves , Ashe , Twitch (pieprzenie , że jest słaby , trzeba poprostu posiadać troche mózgu i się przyzwyczaić do niego ) , Urgot ( ad ranged odpowiednik cassio - bardzo silny , nigdy nie banowany , mało ludzi nim gra , bardzo niedoceniany) , Tristana , ale generalnie każdą z tych postaci będziesz miał tak samo , chodzi o wybicie się i wyfarmienie , na late każdą będziesz bił , jak chcesz mieć pierdolnięcie na early polecam szczególnie Urgota i Graves'a , resztą będzie Ci ciężko.

Again q.q
30-10-2011, 21:29
Za chuja ***** nie nazbieram na tego swaina, trafi sie ***** taki gp ktory feeduje fiddela ze z draina hp leci jak chce -.- do chuja !

Suite
30-10-2011, 22:02

o tym samym myslalem kupilem gravesa i z zakupu jestem dumny jest w chuj op :D

Exedoxis
31-10-2011, 09:44
3gra kennenem.. Fajnie gra sie ta postacia.. polecam ^ ^

http://i42.tinypic.com/j5v6fa.jpg

unk
31-10-2011, 10:23
@topic

róznica jest OGROMNA. Ludzie graja inaczej, na eascie ktos padl odrazu probowal zlapac fraga divowal i padal tak 10x, tutaj ktos padnie to tuli turet i sie creepuje, ogolnie ludzie wiedzą co robić nikt nie focusuje tanka, dosłownie nikt xD jest lepiej i to o wiele chociaz sam kiedys myslalem ze to jest to samo. Do tego ktoś tam pisał wczesniej ze niemcy spinają, JEST CAŁKIEM INACZEJ niemcy spinają najmniej, tylko pisza w tym swoim języku ale nie trollują

Maatinii
31-10-2011, 11:16
Każdy będzie gadał że na jego serwerze jest lepiej. A tak na prawdę najlepiej gra się na Us. Przecież osoba która przeniosła postać na inny serwer to nie będzie go krytykować to jest oczywiste. Więc nie ma co słuchać tych głupot. Gra się tam gdzie się ma kolegów.

_woto_
31-10-2011, 12:08
Mnie coraz bardziej wkurwia to ze co chwile w moim teamie znajdzie sie ktos kto w ogole nie ogarnia i dostaje sie w dupe

Exedoxis
31-10-2011, 12:57
Wiem cos o tym.. wiekszosc gier tak przegralem.. bo albo ktos wyszedl albo nie ogar.. ale tacy sa juz ludzie ; D

Mów mi królu
31-10-2011, 15:47
beka gram z koleszkami 1700+ elo jako pachołek
z przed chwili na początku spinali ze easy easy potem rage quit ;d
skiny nie grają !
http://img846.imageshack.us/img846/9807/rankedkol.png (http://imageshack.us/photo/my-images/846/rankedkol.png/)

Suite
31-10-2011, 18:07
Mnie coraz bardziej wkurwia to ze co chwile w moim teamie znajdzie sie ktos kto w ogole nie ogarnia i dostaje sie w dupe

ja tak mam z rankedami i przez to jestem w elo hell

_woto_
31-10-2011, 18:59
ok 9 przegrana z rzedu
przerwa bo zaraz cos rozpierdole i bedzie rage quit :D

NNFOF
31-10-2011, 19:17
da się jakoś wyłączyć wymaganie pixel shader 2.0? : o

Laluś
31-10-2011, 21:37
http://i39.tinypic.com/lk2ty.jpg

Chyba za dobry na to jestem :/

@down
Ashka na midzie lamiła, a po Heime chodziłem na top ;D

Lagga v3
31-10-2011, 22:14
heime aka 0 11 i ashe aka 1 13 , musiało być ciężko ;D

Ero Senin
31-10-2011, 23:08
Ja przez te pierwsze mecze (po~50 pkt) spadłem do 1020 elo XDDD
teraz pnę się w góre!

Again q.q
31-10-2011, 23:14
http://i39.tinypic.com/lk2ty.jpg

Chyba za dobry na to jestem :/

@down
Ashka na midzie lamiła, a po Heime chodziłem na top ;D

Słowa jakiegoś tam leszcza [fragment] "morgana bez zhynoi to gowno na patyku :("

Qυiet
31-10-2011, 23:25
Słowa jakiegoś tam leszcza [fragment] "morgana bez zhynoi to gowno na patyku :("

Bo to prawda :D Ale Laluś ma 12 level, więc może grać nawet z 6 warmogami i ownić :X Zohnoya jest potrzebna na Morgane, ze względu na to, że świetnie inicjuje team fighty, a wiadomo: wskoczy, odpali ulti i focus na nią, dlatego Zohnoya jest must-have itemem. W każdym razie to nie moje słowa są tu cytowane :P

Laluś
01-11-2011, 00:23
Teoretycznie jest przydatny ten item, ale ja stawiam na full AP i jak wbijam, to z combo wchodzi 2,6~k ;D Poza tym, jak napisał Quiet, nie są to jakieś rankedy, z full ogarem. ;)

Exedoxis
01-11-2011, 07:57
Dokladnie.. czym wiekszy lvl jest troszke trudnej.. az potem dochodza rankedy gdzie wystarczy 1 noob w teamie zeby wszystko przegrac w ciagu 30min..
Co do noobow dzis mialem taka gre ; D.. soraka budowana pod support-tanka gdzie maxowane bylo tylko leczenie i przywracanie many.. nie wiem jak.. ale skonczyla sie gra na statach 15/3/7..

Livek
01-11-2011, 08:21
Fajna rotacja... Graves, vladek, malza \o/

unk
01-11-2011, 10:46
ta chociaz liczylem na jakiegos talonka i renektona

Again q.q
01-11-2011, 11:21
ta chociaz liczylem na jakiegos talonka i renektona

Podbijam. Też liczylem na renektona/lee sina itp

Pss. kiedy wejdzie ten nowy bohater aka. smok ?

Fajna rotacja... Graves, vladek, malza \o/

No rotacja fajna, tylko lipa, bo lubie sobie pograc vladkiem, to teraz trolle beda nim grac ;/

Qυiet
01-11-2011, 11:47
Pss. kiedy wejdzie ten nowy bohater aka. smok ?

Czwartek u nas, na US w środę.

_woto_
01-11-2011, 12:38
12 przegrana pod rzad hell yea
pierdole to
http://img443.imageshack.us/img443/5454/ankayfg.jpg

Exedoxis
01-11-2011, 12:38
Czy ja zawsze musze miec takie chlorerne szczescie do randomow.. Ale zmienilem zdanie.. w pojedynke da sie wygrac gre xD

http://i43.tinypic.com/2vl1p4g.jpg

Planeta
01-11-2011, 12:53
2 fotki z gry malzaharem ;d

http://imageshack.us/g/715/malza.png/

SedaN*
01-11-2011, 13:12
12 przegrana pod rzad hell yea
pierdole to
http://img443.imageshack.us/img443/5454/ankayfg.jpg

tu się wygrywa i przegrywa seriami ;p dla przykładu (bez żadnej ściemy) - przegrałem 11 gier pod rząd rankedowych, a potem wygrałem chyba 8-9 pod rząd ;D

Karol Strasburger
01-11-2011, 13:30
malza wcale nie jest taki dobry jak nie ma sie dobrego teamu, vladka kupiłem na przecenie i to porażka jak dla mnie, smoka kupie na 100% bo każdy nowy char jest coraz bardziej op i w ogóle

Again q.q
01-11-2011, 15:47
malza wcale nie jest taki dobry jak nie ma sie dobrego teamu, vladka kupiłem na przecenie i to porażka jak dla mnie, smoka kupie na 100% bo każdy nowy char jest coraz bardziej op i w ogóle

Gdy kupilem vladimira to tez pytalem sie na forum czy jest dobry, kazdy pisal ze trzeba nim ogarniac, ze nie jest to postac latwa do ogarniecia. Potem jakos mi szlo i coraz lepiej nim gram

Teraz jak gram Włodzimierzem to idzie mi elegancko, jak siedze na midzie to wystarczy ze kupie rewolwer i trudno zebym wrocil do bazy bo z transfuzji lecze sie + z rewolwera za wampiryzm zaklec.

Np. ostatnio mialem na midzie xeratha ktorego cisnalem jak chcialem. To ulti vladka z tym opuźnieniem duzo robi, taka gwarancja na killa jakby koles chcial uciec :p

Karol Strasburger
01-11-2011, 15:50
ja tam cisnę wszystkich na midzie prócz swaina, bo ***** nigdy nie wiem co on mi może zrobić

KamilQ
01-11-2011, 15:57
Opłaca sie zbierac na vladka (jestem początkujący) ?
Dzisiaj pograłem troche i dobrze mi sie grało. ;>
I jak cos to build bym poprosił do niego. xd

Ero Senin
01-11-2011, 16:24
Do dupy...wczoraj malzahara sobie kupiłem

Mów mi królu
01-11-2011, 17:35
potrzebuje dobrego junglera, jakies propozycje?

Again q.q
01-11-2011, 17:36
Opłaca sie zbierac na vladka (jestem początkujący) ?
Dzisiaj pograłem troche i dobrze mi sie grało. ;>
I jak cos to build bym poprosił do niego. xd

Putin kozacki ;d

Build ?

Na poczatku trepy + 3 poty, potem skladasz switness/obuwie maga, rewolwer>i tak ksiazka co daje 50 ap i wampiryzm zaklec, warmog, rylai, rabadon i cos tam jeszcze i masz ok, 3,5k hp ++ chyba i miodzo

Dobry jungler ?

Udyr - 3k
Nocturne - 6k
Olaf - 3k

Moze jeszcze warwick, ale jakos tylko tamtych zaliczam do "dobrych"

Tumanbuga
01-11-2011, 19:18
potrzebuje dobrego junglera, jakies propozycje?

Polecam Ci Fiddle'a szefie , gram nim od 2 dni , jungluje się zajebiście i 100% gank success jak dotychczas , polecam też WW bo musisz wbić 6 , przeciwny team może pomyśleć , że jesteś afk czy cuś a potem wbijasz na ulcie i zonk.

@Do kogoś tam

Build na Vladimira

Książka 20 ap + hp pot na start , pózniej budujesz buty , mejaia , następnie revolver pod vampa , pózniej Rabadona , Rylaia , kończysz książkę do vampa , na koniec pompujesz albo kolejną czapkę albo Zhonyę , nie polecam żadnych warmogów itd - strata ap , Vladimir'em z takimi itemami wyciągałem 4k hp - czymś takim jesteś w stanie zaliczyć solo pentę.

SedaN*
01-11-2011, 19:44
10k mam, i znowu nie wiem kogo sobie kupić d; może spróbować z talonem? co o nim myślicie?

ByOuT
01-11-2011, 19:52
Jeśli chodzi o talona, to ja nim rozpierdalam. Polecam, dobra postać, nawet po nerfie będzie klepać wszystkich. Tylko według mnie talon to jedynie solo top/mid, inaczej sensu nie ma. On się musi wyfarmić, aby rozpierdalać.

Lagga v3
01-11-2011, 20:00
10k mam, i znowu nie wiem kogo sobie kupić d; może spróbować z talonem? co o nim myślicie?

ja bym na twoim miejscu poczekał z tydzień do wydania nowego patcha i kupił nową postać , która ,(oglądając spotlighta) będzie zajebista ; pp

Mów mi królu
01-11-2011, 20:03
własnie mam 8 kafla i niewiem czy brać nocturna czy trundla czy czysty page run i robić 4tą strone ...

SedaN*
01-11-2011, 20:41
Jeśli chodzi o talona, to ja nim rozpierdalam. Polecam, dobra postać, nawet po nerfie będzie klepać wszystkich. Tylko według mnie talon to jedynie solo top/mid, inaczej sensu nie ma. On się musi wyfarmić, aby rozpierdalać.

wiadomo, że talonem na duo lane czy do jungli nie pójdę ;D

Suite
01-11-2011, 20:43
własnie mam 8 kafla i niewiem czy brać nocturna czy trundla czy czysty page run i robić 4tą strone ...

Ja mam nocturna, bardzo fajny jungler i ogolnie dobra postac :D

Mów mi królu
01-11-2011, 20:45
Ja mam nocturna, bardzo fajny jungler i ogolnie dobra postac :D

ale podobno trzeba miec runy pod attack speed?

Suite
01-11-2011, 20:57

Kto Ci tak powiedzial?;p ja juz w sumie dawno kupywalem i to mi wychodzi z tych run 13armora,25 magic penetration i 24 magic resist na 18lvlu kiedys te runy bralem z solomida ;p

Mów mi królu
01-11-2011, 21:14
Kto Ci tak powiedzial?;p ja juz w sumie dawno kupywalem i to mi wychodzi z tych run 13armora,25 magic penetration i 24 magic resist na 18lvlu kiedys te runy bralem z solomida ;p

magic pen na nocturna? nei arm pen?

Suite
01-11-2011, 21:17
magic pen na nocturna? nei arm pen?
sry pomylilem sie arm pen

Qυiet
01-11-2011, 21:25

Nocturne > Trundle. Noc ma w chuj mocne ganki, a od 6 to już w ogóle. Trundle jest ok, ale moim zdaniem ten czempion najbardziej owni na solo topie. Ja tam mam 5 rune pagów i nadal mi brakuje. Jeszcze ze dwa kupić muszę.

Najlepiej jest mieć runy na AS, bo wtedy szybciej nam się ładuje pasyw i mamy ogólnie łatwiejszą junglę. Moje runy na Nocta to:
3x AS
6x ArP
9x Arm
9x AS
3x ArP

Tych runek często używa się też na innych junglerów jak Nunu, Trundle, GP, Lee Sin. Są w sumie bardzo przydatne i znacznie ułatwiają junglowanie.

Niuchacz
01-11-2011, 22:10
Ja robię przerwę, bo zawsze na samych troli trafiam i jeszcze mogę coś rozjebać ; <

Lagga v3
02-11-2011, 13:42
potrzebuję runek na jaxa , xina , co polecacie? przydałyby się też na branda i blitza

Veto
02-11-2011, 14:16
potrzebuję runek na jaxa , xina , co polecacie? przydałyby się też na branda i blitza

Jax:
Quinty Dodge
Marki AD
Seale Dodge
Glyphy AP

Xin:
Quinty ARP
Marki ARP
Seale zależnie, czy idziesz w jungle, czy na lane - jak jungla, to Armor, jak lane to hp/lvl lub AS
Glyphy AS

Brand:
Quinty - AP
Marki - Magic penty
Seale - mana regen/5
Glyphy - tutaj zależnie, albo w magic resist (planujesz bardziej farmić niż zabijać w early) lub AP, jeżeli chcesz bić TROCHĘ więcej w early.

A do blitza nie wiem :p

Suite
02-11-2011, 15:26
Ta shyvana ladne op gowno , wbija sie pod turreta i wali tripla ;x.

SedaN*
02-11-2011, 16:25
Jax:
Quinty Dodge
Marki AD
Seale Dodge
Glyphy AP

Xin:
Quinty ARP
Marki ARP
Seale zależnie, czy idziesz w jungle, czy na lane - jak jungla, to Armor, jak lane to hp/lvl lub AS
Glyphy AS

Brand:
Quinty - AP
Marki - Magic penty
Seale - mana regen/5
Glyphy - tutaj zależnie, albo w magic resist (planujesz bardziej farmić niż zabijać w early) lub AP, jeżeli chcesz bić TROCHĘ więcej w early.

A do blitza nie wiem :p

Ja ogółem na casterów używam takich:

Marki - 9 magic pene
Seale - mana regen per level
glyphy - cd per lever
quinty - 2 x 26 hp i 5 AP

Ale tak jak mówię to jest OGÓLNA WERSJA. Mam jeszcze glyphy na AP i quinty pod AP i czasami zmieniam, zależy na kogo ;) na karthusa bardziej AP się przydaje niż np cooldown reduction, ale jeżeli chodzi o branda to myślę skrócone cooldowny się przydadzą, bo wiadomo on musi spamować czaram

Rumix
02-11-2011, 16:29
http://img213.imageshack.us/img213/4530/lollpb.jpg

najs nick c'nie? (безсмърт - dlatego nie widać)

NNFOF
02-11-2011, 16:45
da się jakoś ominąć wymaganie pixel shaderów 2.0? : )

Mów mi królu
02-11-2011, 17:11
powiedzcie mi czy pod fiddla junglującego trzeba mieć te runy na armor?

Vexvv
02-11-2011, 17:33
http://img213.imageshack.us/img213/4530/lollpb.jpg

najs nick c'nie? (безсмърт - dlatego nie widać)

po co ci 3 IE? lepiej by bylo gdybys mial 3 bloodthristy ;d

Younone
02-11-2011, 18:00
Aha już 2 quadra Malzaharem (mam kupionego).. Potem wstawie ss'a XD

_woto_
02-11-2011, 18:15
Ja robię przerwę, bo zawsze na samych troli trafiam i jeszcze mogę coś rozjebać ; <

To tak jak ja :<
:confused::confused::confused::confused:

unk
02-11-2011, 18:16
@Vexvv
beka z ciebie xD widzisz jego staty? co jemu z tych 3x bt skoro nie nastakowal by zadnego z nich ?:D::D

Janush
02-11-2011, 20:53
Kryptonim: SHEN
Cel: Przebić magiczną liczbę 100 deathów
Server: US
Format gry: klasyczna 5v5
Data: Soon
Wymagania: Skype, LoL - konto 30lvl i skill i umiejętność taktycznego myślenia.

Informacje:
Wraz z obecnym składem (dwóch, może trzech zawodników) pragniemy pobić rekord "dedów shenem". Szukamy więc 2, max 3 dobrych graczy aby stworzyć team. Zapytacie dlaczego potrzeba nam sensownych, konkretnych osób?? Wprew pozorom padanie shenem to trudna sztuka. Glyphy, mastary, itemy wreszcie taktyka byla dopracowywana tygodniami i tylko najlepi będą w stanie ją wykonać. Przy naszych standardach uzyskujemy wyniki na poziomie 3 deadów na min. Gra pozwalająca uzyskać konkretny wynik musi trwać ponad godzinę i wymagać od pozostalych 4 graczy maksimum skilla i taktycznego myślenia. Zpewne część z was zapyta: "dlaczego shen?","po co to wszysko?" lub powie :"to glupie"...

http://i43.tinypic.com/4vom74.jpg

Dali surrender... 4vs5 o.O

Veto
02-11-2011, 21:04
Wprew pozorom padanie shenem to trudna sztuka.

A ja się dziwię, skąd biorą się te wszystkie trolle.

SedaN*
02-11-2011, 21:26
Kupiłem od razu tą shyvene, zagrałem trzy rankedy - 3 winy ;D dobra agentka. xd irelia na solo topie nie miała ze mną szans ^^

Smoczek
02-11-2011, 22:18
gra wladkiem, chyba go kupie gralem nim kilka razy i w ch*j mi odpowiada tyle ze brakuje mi 2k :>

solo nie da sie wygrac, 3 vs 5 tez bez szalu
http://i41.tinypic.com/2nak0g1.jpg

SedaN*
02-11-2011, 22:32
gra wladkiem, chyba go kupie gralem nim kilka razy i w ch*j mi odpowiada tyle ze brakuje mi 2k :>

solo nie da sie wygrac, 3 vs 5 tez bez szalu
http://i41.tinypic.com/2nak0g1.jpg

tristana pod AP, dobrze kosiła? :DDDDDDDDDD

Smoczek
02-11-2011, 22:35
easy frag:> jak bysmy grali 5vs5 w 25-30 min byl by win

@down tyle ze ten synek tristiana tylko padal. a i jeszcze jakbyscie mogli mi napisac czy dobrego builda zlorzylem i czy da sie lepszego bo ja po 2 tyg z lolem nie mam jakiejsc zadziwiajacej wiedzy i ogaru

'Oxidosis'
02-11-2011, 22:36
@Up

Nie wiem co w tym śmiesznego, oglądałem streama gdzie tristana na 1700 elo carrowała grę.

Mów mi królu
02-11-2011, 22:57
@Up

Nie wiem co w tym śmiesznego, oglądałem streama gdzie tristana na 1700 elo carrowała grę.

dokładnie, tristana ap nie jest wcale taka głupia, tak samo jak mf ap

Palladyn Zlosci
03-11-2011, 15:01
Ostatnio pobrałem lol'a i trochę tam gram, gram jak na razie postacią Master Yi. Mam takie pytanko, jakie przedmioty temu bohaterowi kupić ? Tylko wybierać te z tego paska u góry? Czy z tych pasków obok też (attack/defense itd) ?

Ero Senin
03-11-2011, 15:13
Ostatnio pobrałem lol'a i trochę tam gram, gram jak na razie postacią Master Yi. Mam takie pytanko, jakie przedmioty temu bohaterowi kupić ? Tylko wybierać te z tego paska u góry? Czy z tych pasków obok też (attack/defense itd) ?

http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=score_weighted&threshold=guides
Wybierasz championa i klikasz żółty button "filter" ;c
Masz tam w cholerę fajnych buildów :)

SedaN*
03-11-2011, 15:16

Jeżeli dopiero zacząłeś grać w lola to kupuj te rekomendowane itemy, na razie ogarnij podstawy a potem się będziesz bawił w dobieranie odpowiednich buildów.

Qυiet
03-11-2011, 16:17
http://www.own3d.tv/Quiet#/live/58667

Sprawdzać i mówić jak to wygląda :D

EDIT: Nie będzie streamu, bo mam lagi w grze. Trudno ;(

Veto
03-11-2011, 21:21
Jakiś tam kolejny ranked :p

http://www.youtube.com/watch?v=LV3c1tkS_S0

Laluś
03-11-2011, 21:39
Talon dobry bohater? znaki .

unk
03-11-2011, 21:41
zbijesz jedna osobe i z 2 doranami i tym itemem na dmg za 1337 cisniesz kazdego na combo

'Oxidosis'
03-11-2011, 21:59
Jakiś tam kolejny ranked :p

http://www.youtube.com/watch?v=LV3c1tkS_S0

troche beka jakie tam spiny walicie jak ktoś gra ffa :D nie wiem jak ten co to kręcił może grać na tak szybkiej przesuwanej kamerce :O

SedaN*
03-11-2011, 22:07
Wcześniej chodziłem tą shyveną na solo topa, ale jak nasus mnie dosłownie zjadł, nic mu zrobić nie mogłem to zrezygnowałem, poszedłem dwie gry do jungli i 2 winy ;D na koniec takie oro, dobry dmg + prawie niezniszczalny, wbijam sam w 5 na smoku i wszyscy wystraszeni :DDDDDD

_woto_
04-11-2011, 16:07
Ok postanowilem wbic myslalem ze nie bedzie 13 przegranej pod rzad:
wbijam ok jest team bijemy narazie wszystko ok
rozjebalismy im wieze na midzie no i wtedy moj team zaczal odpierdalac maniane i dostalismy w dupe . Nie bylo tak zle wiec pomyslalem ze zagram jeszcze raz no to wbijam i na dzien dobry w pierwszych 10 minutach nocturn nafeedowal fiddle x6 wiec ja !ragequit i wyszedlem
dziekuje dobranoc jebe taka gre

Exedoxis
04-11-2011, 22:14
Nie da sie na solo grac.. Moje szczescie w losowaniu jest wielkie.. ze czuje sie jak bym gral z nowymi w lol'u.. 9gier z rzedu lost.. no mozna cos dostac.. a nie zawsze solo wygrasz gre

KamilQ
04-11-2011, 22:17
Szukam jakiejś dobrej postaci(nie tank, nie mag) za 3150pkt.
Jakies pomysly? ;c

@down
Gangplankiem grałem, nawet dobry.
A nad Tym akali jeszcze pomysle.

unk
04-11-2011, 22:25
akali, gangplank .

Suite
04-11-2011, 22:32
Szukam jakiejś dobrej postaci(nie tank, nie mag) za 3150pkt.
Jakies pomysly? ;c

@down
Gangplankiem grałem, nawet dobry.
A nad Tym akali jeszcze pomysle.

polecce Ci akali ostro bd nakurwial :DD

Maatinii
04-11-2011, 22:33
Akali ma taki zajebisty wcisk, jedna z moich ulubionych postaci. Polecam ją.

KamilQ
04-11-2011, 22:44
polecce Ci akali ostro bd nakurwial :DD

Akali ma taki zajebisty wcisk, jedna z moich ulubionych postaci. Polecam ją.

A cieżko ją ogarnac? Bo ja dopiero 4 dni w to gram. XD

#EDIT

DOBRA, KUPILEM AKALI.
TERAZ POTRZEBUJE BUILD :]

Younone
04-11-2011, 23:49
Akali ogarniesz palcem w dupie ... 1 meczyk i staty 11/2 bardzo polecam...

Again q.q
05-11-2011, 00:11
Akali ogarniesz palcem w dupie ... 1 meczyk i staty 11/2 bardzo polecam...

To ty, a nie on

Sie chlopak napali ze bedzie esencje cienia przepierdalal na byle co

Na akali zawsze jest ta sama sekwencja combo na ktorej polowa championow spi

Tylko nie mozna tej sekwencji przejebac ;]

Ero Senin
05-11-2011, 00:56
Kiepski mecz ale quadra wpadła ; d
http://i41.tinypic.com/34o3k82.jpg

SedaN*
05-11-2011, 09:32
A cieżko ją ogarnac? Bo ja dopiero 4 dni w to gram. XD

#EDIT

DOBRA, KUPILEM AKALI.
TERAZ POTRZEBUJE BUILD :]

Gdzieś dalej dyskutowaliśmy o buildach na akali, wypisałem swój, który od zawsze używam a akalką rozegrałem juuuuuuuuuż dużo gier, unk swój wypisał, więc ogarnij sobie