PDA

View Full Version : nowy quest

Micros
14-02-2010, 09:27
quest podobny był by do questu na magic axe !
1.trzeba wbić RS 3 razy
2.nowy labirynt (oczywiście z trapami)
3.do wykonania questa potrzebne będą ; klapki , pandemka , sapphire legs , msh , bh , g bolt , silver wand , perfect amulet (50+ użyć) wh , c arrow ,
4.solo room (3 apo)
5.pomieszczenie wspolne (po zabiciu apo dostajemy tp) tam czekamy na reszte ekipy, teraz 3 oddzielne dzwignie po ktorych ruszeniu dostajemy tp do pomieszczenie z MINOSEM (cześć wspolna),
6. po zabiciu minosa mamy do wyboru 5 tp (w 2 sa trapy)
7. teraz jest taka jakby licytacja !! osoba która poda największą cene dostaje przedmiot !! (cena niewidoczna dla innych) (a reszta traci tyle kcc ile podała )

nagrodą z tego questu może być jakiś przedmiot magiczny !!

ten quest na pewno by zmniejszył ilość kcc na serwie. w ten sposób administracja nie musiałaby zmniejszać loota z potworów !! !

Quiet v 2.0
14-02-2010, 09:32
7. teraz jest taka jakby licytacja !! osoba która poda największą cene dostaje przedmiot !! (cena niewidoczna dla innych) (a reszta traci tyle kcc ile podała )

To mi się najbardziej nie podoba :D Reszta może być, ale w najbliższym czasie nie będzie pewnie nowe q. Administracja powinna skupić się na 8.42.

Bastek10
14-02-2010, 09:32
1.trzeba wbić RS 3 razy

Chyba cie pojeba..!

jestem na nie,niech ekipa zajmie się teraz 8.42.

Berol
14-02-2010, 09:33
Idiota...normalnie idiota...
1.trzeba wbić RS 3 razy
3.do wykonania questa potrzebne będą ; klapki , pandemka , sapphire legs , msh , bh , g bolt , silver wand , perfect amulet (50+ użyć) wh , c arrow ,
4.solo room (3 apo)

ten quest na pewno by zmniejszył ilość kcc na serwie. w ten sposób administracja nie musiałaby zmniejszać loota z potworów !! !

Wychodzi na to ze z samych itemek 180+ kcc i jeszcze perf amulet 50 uzyc
pomysl zanim cos napiszesz
NIE

Karpek
14-02-2010, 09:49
1.trzeba wbić RS 3 razy

Lol.

Może jeszcze kaptur ? -.-

4.solo room (3 apo)

Bez sensu...

@topic
Quest mi się w ogóle nie podoba, więc jestem na NIE!

Dark Devorious
14-02-2010, 09:52
Temat bardziej zalozony dla smiechu niz dla samej propozycji.
Jestem na nie , kompletnie beznadziejny pomysl.

M4A1
14-02-2010, 09:54
To mi się najbardziej nie podoba :D Reszta może być, ale w najbliższym czasie nie będzie pewnie nowe q. Administracja powinna skupić się na 8.42.

Chyba sobie jaja robisz zeby cos robic na 8.42 same cave boty tam sa ...Co do tego jeszcze 20 osob ...

Quest moze byc ale bez tej glupiej licytacji i nagroda dla wszystkich :D

Pan Gonzalezik
14-02-2010, 10:23
Tydzień temu dodali nowego questa, a ty już chcesz następnego. Mi to narazie wystarczy. Lepiej żeby teraz częściej dawali jakieś najazdy, konkursy itp.

A co do tego questa:
1. Znowu RS? Nie można dać czegoś innego np. musisz posiadać Outfit krasnala żeby wykonać ten quest?
2. To się nudne robi w każdym queście ma być labirynt. -.-
3. Taa kto ci tyle kasy na jakiś marny itemek wyda.
4. Ciekawe ile osób solnie 3 apo.
5. Minos wali za 60k więc tylko bart to bloknie.
6. ;oo
7. Hmm. Ok może być.

Zodika Rook
14-02-2010, 10:25
Tak jak pan up po co ci znowu update? był 6 lutego daj im odpocząć...:p

Lepiej jakby robili więcej najazdów na rook i main;)

Wolly
14-02-2010, 10:41
Moim zdaniem trochę przesadziłeś. Dopiero powstał quest, mało osób go wykonało, a Ty już chcesz drugi. Jestem na nie.

Senshi
14-02-2010, 10:46
1.moze najlepiej zeby kazdemu kaptur set klapki itp. spadly...
2.to moze byc
3.przesada to item musialby 400kcc kosztowac
4.kto ci 3 apo da rade... cyhba Darek i Breed i EK 2k+
5.Minos-Bart sie zlozy- quest nie do wykonania...
6.moze byc
7.przesada... o 1 glupi przedmiot 50% apo sie bedzie bic...

Quest w 90% nieprzemyslany

Jestem na nie

>>Vegos<<
14-02-2010, 11:38
1.trzeba wbić RS 3 razy
WTF.. ?:D:D
Dodaj jeszcze kaptur.:D:D

4.solo room (3 apo)
Bezsens...:D

:D
Człowieku... Chyba rozmieszyłeś wszystkich... +200kcc na questa? HAHAH:D:D

@EDIT
300 PoSt!

Avi
14-02-2010, 12:14
tp do pomieszczenie z MINOSEM (cześć wspolna),

OCzywiscie ze jestem na Nie hashasuas Co to wogole za porpozycja!! ^.-

Marcelllo
14-02-2010, 12:34
Pomysł do bani. Powinni po prostu zwrócić loota. Dlaczego niby kasa ma wpływać na loota? Czemu po prostu ktoś nie może mieć xxxx kcc? :d Komu to przeszkadzałoby jeśli mógłby też tyle zarobić?

Eklerq
14-02-2010, 14:22
Aż muszę tutaj coś napisać! totalny bzdura, żałośnie napisałeś tą propozycję, głupszej to ja od dawna nie widziałem ;o no, ale udało ci się mnie rozbawić.

Kumpel Armii
14-02-2010, 19:09
Zbyt przekombinowane.
Jednak nr 7. jest dość intrygujący :)

... jestem na nie ...

3rd Dimension
14-02-2010, 22:01
"Chyba cie pojebało dziewczynko" < nasuwa mi się cytat z filmu :|.

Troche za drogo - full eq na quest -.-.

Chociaż 7. pkt ciekawy.
Mimo to zaznaczyłem NIE

Pozdrawiam,
3rd Dimension

@down
Z tą licytacją fajnie wymyślone, a - jak zauważyłeś - dopiero niedawno (ile? 6 dni?) temu dodano nowy quest, a na Trade już jest spam "SELL MAGIC AXE".
Questy powinny być trudniejsze, waste hajsu/itemków też powinno być, ale nie takie, żeby full eq płacić.

Adasik
15-02-2010, 03:15
Puknij się w głowę. Ale zdrowo, nie żałuj. Ledwo co zrobili update, garstka serwera uporała się z Questem, a już ma być następny? Czemu chęcią zrobienia questa część ekipy ma być stratna?("licytacja") Myślisz, że nawet high lvle srają pieniędzmi, żeby do wykonania płacili s seta(43kcc) silver wand(45), perfect amulet(60) itp.? I co najważniejsze co by miało być nagrodą za tak ogromną sumę pieniędzy? (itemy+lictacja)
Dziwię się kto zakłada tak durne tematy..

Azielu$
15-02-2010, 09:16
Beznadziejny pomysł... I jeszcze ten solo room z 3 apo. ;f Totalna porażka. Jestem na nie.

Dareluss
15-02-2010, 09:44
quest podobny był by do questu na magic axe !

HSHASHSHAHSA jeblo Cie? -.-

Oprócz tych itemów all dobrze :<

Koteq
15-02-2010, 10:02
quest mógłby być ale pomysł poje...
krótko mówiąc gorszego sie nie dało wymyślić "taka jakby licytacja" Ciebie nie pojebało??za przeproszeniem..
Po huj ktoś miałby robić ten quest skoro straci kcc jaki ty masz lvl??
w ogóle masz zielone pojecie na ten temat??
Quest tyle co wyszedł pewnie masz 15lvl ale dobra.
I chcesz na kozaczyć że masz bujna wyobraźnie
Dałem na tak dlatego że quest jakis może wyjść za pare tygodni
ale pomysł na quest jest lipny.

Anu
15-02-2010, 10:15
Pomysl TROCHE przesadzony... :rolleyes:
Nie :(

M4A1
15-02-2010, 10:42
Tak jak pan up po co ci znowu update? był 6 lutego daj im odpocząć...:p

Lepiej jakby robili więcej najazdów na rook i main;)

Pytasz sie po co nowy update ?? A jak mysisz czy ten update to byl fajny ??
No ja nie sadze kazy sella ten magic axe bo to syf ...

przy okazji sell magic axe !!!

Dj Mlody
17-02-2010, 17:29
Gosciu Cie pojeba**.
1,4k ek z wosso soluje apo a 1500 bez zagrody nie da rady .....
i trzeba dac klapki panda amulet i inne ?
Gosciu pomysl zanim napiszesz
jestem na NIe :)

Lunatic Volt Here
17-02-2010, 17:37
Ahahahha człowieku jaki itemek ma być wart tych itemek i 3 razy Rs??:confused: Pomyśl kto ci to zrobi Perfect amulet x 50 ?? To już każdy chyba woli mieć te itemy dla siebie a nie płacic tyle za kolejny magiczny przedmiot..Jest Dobrze niedawno byl Quest na M Axe..Wiec Może troszke spokojniej co??:o