View Full Version : Powiedz jakie Anime Ogl?dasz, Polecasz I Dlaczego!
Agipter1908
28-02-2010, 15:53
Tutaj opiszcie krótko jakie Anime wam się podoba i dlaczego!
Więc ja zacznę
Oglądam "Naruto"
Ponieważ ta historia chłopca w którym został zapieczętowany "potwór" jest ciekawa! i o jego koledze Sasuke któremu też wiele złego się przydarzyło w życiu
Następna anime jest to Bleach to historia chłopaka który ma pewne zadania związane z duchami i innymi różnymi rzeczami( podobne do Naruto :))
Narazie to wszystko czekam na wasze wypowiedzi może coś mnie zainteresuje!
Mikiel Król Sedesów, ej!
28-02-2010, 16:00
Naruto było fajne do czasów Shipudena, teraz to jest nudne.
Oglądałem jeszcze Bleach!
Naruto było fajne do czasów Shipudena, teraz to jest nudne.
Signed!
Oglądałem Naruto do końca pierwszej serii i pare Shippuudena ale potem mi się znudziło.
Techniks
28-02-2010, 16:44
Naruto - Podoba mi się fabuła i to jak jest przedstawiony świat.
Bleach - Extra anime, interesujące wątki i oczywiście nadludzkie moce :D.
Fairy Tail - Spodobała mi się fabuła i postacię, ciekawe techniki oraz wątek.
DBK - Nie oglądałem db zbyt często gdy puszczali go w tv, ciekawe walki i postacie :D
To wszystkie jakie teraz oglądam bo reszta się już niestety skończyła, ale mogę polecić super anime : Phantom ~Requiem for the Phantom~, jak ktoś by chciał odcinki online to pisać prv. : - )
btw. Naruto nie jest podobne do Bleach'a =,=
a w tym temacie nikt nie chciał pomóc :< http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=73
Oczywiscie BLEACH :)
najlepsze odcinki sa jak ratuja Rukie :)
Lubie też Hentai.
signed
dragon ball wszystkie serie :)
naruto ssie ;]
Dragon Ball i naruto , to chyba jest najlepsze ze wszystkiego. Polecam NAruto:D
Naruto. Kiedys oglądałem Dragon Balla, ale umieranie wskrzeszanie umieranie już mi się znudziło. Naruto oglądam bo ma klimaty ninja co lubię i podoba mi się styl pieczęci.
Lubie też Hentai.
Oglądam horrory, przygodowe ;D.
Troche wycięte z kontekstu.
Jest pare które utkwiły mi na dłużej w pamięci i do których często wracam.
- Neon Genezis Evangelion - Jak dla mnie lepszego anmime nie ma . Po prostu nie wiem dlaczego ale strasznie jaram sie tym anime .
- Great Teacher Onizuka - Następna zaje***** historia . Tym razem o nauczycielu (byłym członku gangu ). No po prostu cód miód i orzeszki.
-Full Metal Alchemist - Anime o dwóch braciach którzy stracili rodziców . Anime o "magii" , tak to mozna ujac. Jednym słowem wspaniałe .
- Dragon Ball - Tego nie mogło tu zabraknąc.
-Rycerze z odiaku - Heee , niezłe anime , jak byłem mały to zawsze na rtl7 leciało prze czy tam po dragon ballu .
Więcej grze... to nie to Xd
Więcej anime nie pamiętam jak sobie coś fajnego przypomne to edytne .
Kamor Wielki
28-02-2010, 21:40
Właściwie Daaron mnie wyręczył,ale dodam żeby nie było.
Naruto,to świetne anime jak i manga,świetny klimat,barwne postacie,dobra dawna humoru no i gdy wczujesz się w to anime,to możesz uronić łezkę.
Cholernie Polecam.
No i DB,ale to mnie znudziło w chuu dawno.
.Serafin
28-02-2010, 22:07
Oglądam:
1. Bleach
2. Naruto
Oglądałem i polecam:
1. Death Note
2. Last Exile
3. Neon Genesis: Evangelion
4. Gilgamesh
5. Dragon Ball
6. Tajemnice Przeszlosci [Nie znam angielskiej/japońskiej nazwy]
Kolejność ma znaczenie.
Oglądam horrory, przygodowe ;D.
Keshuter
02-03-2010, 08:11
ogladalem tylko 1 anime . naruto. bylo fajne do pewnego momentu :< czemu? swietna fabula :]
Dragon Ball, jestem fanem. Jak byłem mały to trochę oglądałem, ale nie było to systematyczne. Jakieś 2 lata temu ściągnąłem z neta i oglądnąłem. Bardzo fajne anime, dużo śmiechu.
Polecam Adam Małysz :))
Quiet v 2.0
02-03-2010, 09:28
Oglądam:
Naruto
Bleach
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Obejrzałem:
Fullmetal Alchemist
Darker Than Black
Darker Than Black: Ryuuse no Gemini
One Piece (już nie oglądam)
Clannad
Clannad: After Story
Last Exile
Shaman King
Dragon Ball (wszystkie serie)
Death Note
Wujaszek
02-03-2010, 13:00
DB naruto i bleach ;p
Ancarius
02-03-2010, 14:43
Hentai, Naruto............................
Oglądam:
1.Fullmetal Alchemist: Brotherhood
2.Naruto: Shippuuden
Polecam:
1.Great Teacher Onizuka
2.Beck
3.Code Geass - Hangyaku no Lelouch
4.Code Geass - Hangyaku no Lelouch R2
5.Monster
6.Mushishi
7.Spice and Wolf
8.Spice and Wolf II
9.Tengen Toppa Gurren Lagann
10.Death Note
11.Clannad
12.Clannad After Story
Chwilowo mam brak dostępu do normalnego neta, więc nie oglądam żadnego. Ale gdy tylko go odzyskam nadrobie kilka odcinków naruto i bardzo dużo bleach :D oba anime są wręcz zajebiste!
Dziękuję dobranoc.
Obejrzyjcie sobie Code Geass moim zdaniem lepsze od Death Note'a. ;P
Top: długo by wymieniać :D
xxXTibiomanxxX
02-03-2010, 18:26
Bleach , Hellsing , Death note i mam zamiar obejrzeć Ookami Kakushi ; p
Ogladam :
-Naruto
-Dragon Ball
Oglądałem :
-Zero no Tsukaima
-Onegai Teacher
-Onegai Twins
-Fate Stay Night(polecam)
Oglądam:
-Naruto Shippuuden (Tylko jak lecą zgodnie z mangą)
-Bleach (Jak wyżej)
-FullMetal Alchemist Brotherhood
Obejrzane:
-Soul Eater
-FMA 1 sezon (naciągany jak cholera :p)
-Dragon Ball (Zwykły,Z,GT)
-Shakugan No Shana (Oba sezony)
Musze się za Death Note zabrać bo manga jest rewelacyjna :]
Dragon Ball Z
Spróbujcie sobie wyobrazić jaki łeb musiał mieć koleś który stworzył Dragon Balla. Te wszystkie postacie, światy, moce - cudo!
Kiedyś oglądałem Naruto, ale to tak nie każdy odcinek. Kiedyś mi się nie podobało, ale z czasem zainteresowałem się :P
@up
Mocniejsza faza i moge statek kosmiczny naprawić.
@topic
Oglądałem chwile Bleacha ale te ,,chinskie bajki'' nie podobają mi sie. ;d
Xienus :>
09-03-2010, 21:58
naruto to bajka dla 12latkow
polecam wszystkie serie DB... ale nie po przeróbce francuskiej bo krwi,przemocy i golizny nie ma...
oglądałem / oglądam / polecam :
- Bleach < zajeb**** historia, dużo akcji, specyficzny humor >
- Dragon Ball < wszystkie części, ciekawe sceny walki, humor, zajebisty pomysł na serie :D:D >
- Neon Genesis: Evangelion < pierwszy anime :D:D >
- Fullmetal Alchemist < ciekawa :D:D >
nie zaszokowalem was niczym innym ale to najlepsze anime :)
Kamor Wielki
09-03-2010, 22:07
To nie jest bajka ziom,i nie tylko dla 12 latków :]]]]]
@top
Aha,jeszcze Pokemony !
Tutaj opiszcie krótko jakie Anime wam się podoba i dlaczego!
Więc ja zacznę
Oglądam "Naruto"
Ponieważ ta historia chłopca w którym został zapieczętowany "potwór" jest ciekawa! i o jego koledze Sasuke któremu też wiele złego się przydarzyło w życiu
Następna anime jest to Bleach to historia chłopaka który ma pewne zadania związane z duchami i innymi różnymi rzeczami( podobne do Naruto :))
Narazie to wszystko czekam na wasze wypowiedzi może coś mnie zainteresuje!
Po 1 Bleach różni się od Naruto....
PO 2 oglądałem jeszcze Shaman King i Dragon Ball oraz Naruto i Bleach'a.
Nie chce mi się opisywać, ale są to bardzo fajne Amnie. Wole je oglądać niż grać w daremną Tibie:)
^^ Filips ^^
27-04-2010, 08:54
Bleach i oczywiście Hentai :P.
Ogladalem kiedys naruto . bylo to calkiem dobre anime. o bleach sie nie wypowiadam . nigdy nie ogladalem.
Elite Filutek
27-04-2010, 11:13
Naruto ;) - Za fabułe hehe polecam to jak najbardziej
Oglądałęm bleacha ale mi sie znudził hehs ;)
Oglądam Bleacha nie ogladam wszystkich tzw "fillerow" chociaz czasem i je obejrze
Naruto
Dragon Balle obejrzane wszystkie
i to chyba tyle xd
Pokemony ;p
Naruto ;p
Bleach ;p
Babka Wojenka
27-04-2010, 12:51
Władcy much ;d, Hellsing.
To wszystko. Polecam bo są fajni ;d
polecam wszystkie serie DB... ale nie po przeróbce francuskiej bo krwi,przemocy i golizny nie ma...
dokładnie. ma Pan 100% racje :>
Naruto
DragonBall Z/GT
Tylko te dwie, inne jakoś nieprzypadły mi do gustu(może dlatego że nie oglądałem?)
Naruto
DragonBall Z/GT
Tylko te dwie, inne jakoś nieprzypadły mi do gustu(może dlatego że nie oglądałem?)
Haha masz dobry gust. Sam oglądam Naruto i DragonBalla Z i GT.
Wyrosłem z Anime, mogę napisać o tych, które miałem przyjemność w odległej przeszłości oglądać :
Polonia 1 :
Captain Tsubasa.
RTL7 :
Dragon Ball, Dr. Slump, Gang Dinozaurów, Dżdżownica Jim, Świat Bobbiego, Casper, Woody Woodpecker.
Polsat :
Motomyszy Z Marsa, Czarodziejka Z Księżyca.
TVP1 :
Smerfy, Gumisie, Muminki, Krecik, Kasztaniaki, Bałwanek Bouli,
Brygada RR, Zaczarowany Ołówek, Wilk I Zając, Pszczółka Maja.
Oraz pełno innych anime emitowanych na Fox Kids & Cartoon Network.
Fox Kids (wymienię wszystko co kojarzę) :
Hamtaro, Kleszcz, Fantastyczna Czwórka, Iron Man, Schin-Chan, Spider-Man, Srebrny Surfer, Huckleberry Finn, Kot Ik!
Walter Melon, Przygody Kuby Guzika, Power Rangers, Inspektor Gadżet, Dzieciaki Z Klasy 402, Ach, ten Andy!
The Incredible Hulk, Świat Według Ludwiczka, Errie Indiane, Odlotowe Agentki, X-Men, Rodzina Adamsów, Pinokio
Lucky Luck, Szalony Jack, Pirat ,Księżniczka Sissi, Myszorki Na Prerii, Łebski Harry, Przygody Pytalskich, Simpsonowie.
Cartoon Network (wymienię wszystko co kojarzę) :
Batman, Tom I Jerry, Krowa I Kurczak, Scooby Doo, Ed, Edd I Eddy, Jam Łasica, Bliźniaki Cramp, Atomówki, Pixie Dixie i Pan Jinks
Kryptonim: Klan Na Drzewie, Dom Dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster, Mroczne Przygody Billy'ego I Mandy, Różowa Pantera
Laboratorium Dextera, Dwa Głupie Psy, Chojrak - Tchórzliwy Pies, Flinstonowie, Johny Bravo, Jetsonowie, Mucha Lucha, Animki,
Richie Rich, Owca W Wielkim Mieście, Wampirzyca Mona, Prawdziwe przygody Jonny’ego Questa, Miś Yogi, Kocia Ferajna, Pinki I Mózg.
Aż się łezka w oku kręci, najlepsze anime emitowane były w latach '90tych.
Akananto
28-04-2010, 08:57
Wyrosłem z Anime, mogę napisać o tych, które miałem przyjemność w odległej przeszłości oglądać :
Polonia 1 :
Captain Tsubasa.
RTL7 :
Dragon Ball, Dr. Slump, Gang Dinozaurów, Dżdżownica Jim, Świat Bobbiego, Casper, Woody Woodpecker.
Polsat :
Motomyszy Z Marsa, Czarodziejka Z Księżyca.
TVP1 :
Smerfy, Gumisie, Muminki, Krecik, Kasztaniaki, Bałwanek Bouli,
Brygada RR, Zaczarowany Ołówek, Wilk I Zając, Pszczółka Maja.
Oraz pełno innych anime emitowanych na Fox Kids & Cartoon Network.
Fox Kids (wymienię wszystko co kojarzę) :
Hamtaro, Kleszcz, Fantastyczna Czwórka, Iron Man, Schin-Chan, Spider-Man, Srebrny Surfer, Kot Ik!
Walter Melon, Przygody Kuby Guzika, Power Rangers, Inspektor Gadżet, Dzieciaki Z Klasy 402, Ach, ten Andy!
The Incredible Hulk, Świat Według Ludwiczka, Errie Indiane, Odlotowe Agentki, X-Men, Rodzina Adamsów, Pinokio
Lucky Luck, Szalony Jack, Pirat ,Księżniczka Sissi, Myszorki Na Prerii, Łebski Harry, Przygody Pytalskich, Simpsonowie.
Cartoon Network (wymienię wszystko co kojarzę) :
Batman, Tom I Jerry, Krowa I Kurczak, Scooby Doo, Ed, Edd I Eddy, Jam Łasica, Bliźniaki Cramp, Atomówki, Pixie Dixie i Pan Jinks
Kryptonim: Klan Na Drzewie, Dom Dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster, Mroczne Przygody Billy'ego I Mandy, Różowa Pantera
Laboratorium Dextera, Dwa Głupie Psy, Chojrak - Tchórzliwy Pies, Flinstonowie, Johny Bravo, Jetsonowie, Mucha Lucha, Animki,
Richie Rich, Owca W Wielkim Mieście, Wampirzyca Mona, Prawdziwe przygody Jonny’ego Questa, Miś Yogi, Kocia Ferajna, Pinki I Mózg.
Aż się łezka w oku kręci, najlepsze anime emitowane były w latach '90tych.
Swięta prawda.. RTL 7 najlepsze bajki puszczało ;D
tajemniczy
28-04-2010, 09:34
szałlin pojedynek mistrzów!
wyzywam cie na podwojny pojedynek mistrzow, stawiam oponcze cieny ty dwu tonowa tunike, kto pierwszy spadnie ze skaly przegrywa. KONGITAMPAJ!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.