ARMEDIS
05-03-2010, 17:02
Pozwoliłem sobie na edycje kolegi tematu w celu przedstawienia mojej propozycji.
Witam. Wypisujcie tutaj wszystkie te itemy, które Waszym zdaniem powinny znaleźć się w ofercie jakże pięknej, pani Soni. Robię ten temat, żeby Administracja nie musiała szukać poszczególnych propozycji, tylko żeby wszystkie były w jednym miejscu.
Itemy, które powinny się znaleźć u SONI:
*Dragon Scale Helmet - proponowana cena: 20cc
*Elven Legs - proponowana cena: 50cc (właściwości takie jak Dragon Scale Legs)
*Elven Armor - proponowana cena: 20cc
*Phoenix Shield - proponowana cena: 8cc
*Helmet of the Ancients (niepełny) - proponowana cena: 5cc
*Helmet of the Ancients (pełny) - proponowana cena: 10cc
*Mystic Turban - proponowana cena: 12cc
*Apocalipsis - proponowana cena: 8cc
*podawajcie inne ;oo
No nie popadajmy w skrajności, bez przesady takie śmieci do Soni ?
Jestem na nie, fakt tych itemów jest jak śmieci na apo wiedz powinni znaleźć jakiś sposób by się ich pozbyć, ale jak na moje to odpada sklep a jeżeli już ma być sklep to 1/2 ceny tej co autor postu podał proponuje.
Najlepiej by było jakby zrobili nowy quest od 500 lvla na might ringa np :p 10min by miał, gdzie wszystkie te śmieci by się dawało w misjach nawet po 3 egzemplarze, do tego było by trzeba dać 3 zwykłe might ringi i 2kcc.
Automatycznie i ten temat, a właściwie problem zawarty w tym temacie, propozycji i problem odnośnie might ringów zostay by rozwiązane.
Przypominam że w oryginale might ring ma ładunki a nie minuty
Ring po 10 minutach by znikał, a gracz straciłby 2kcc, i itemy których jest dużo.
A obrót kasą, oddawanie kasy i itemków jest dobre dla serwera, i zmniejszenia kaski nas serwie;p ring u ludzi byłby warty z 3kcc.
Ring ten by był jednak cenny więc myślę, że nawet h lvle nie traciły by go tak O.o do pvp.
Witam. Wypisujcie tutaj wszystkie te itemy, które Waszym zdaniem powinny znaleźć się w ofercie jakże pięknej, pani Soni. Robię ten temat, żeby Administracja nie musiała szukać poszczególnych propozycji, tylko żeby wszystkie były w jednym miejscu.
Itemy, które powinny się znaleźć u SONI:
*Dragon Scale Helmet - proponowana cena: 20cc
*Elven Legs - proponowana cena: 50cc (właściwości takie jak Dragon Scale Legs)
*Elven Armor - proponowana cena: 20cc
*Phoenix Shield - proponowana cena: 8cc
*Helmet of the Ancients (niepełny) - proponowana cena: 5cc
*Helmet of the Ancients (pełny) - proponowana cena: 10cc
*Mystic Turban - proponowana cena: 12cc
*Apocalipsis - proponowana cena: 8cc
*podawajcie inne ;oo
No nie popadajmy w skrajności, bez przesady takie śmieci do Soni ?
Jestem na nie, fakt tych itemów jest jak śmieci na apo wiedz powinni znaleźć jakiś sposób by się ich pozbyć, ale jak na moje to odpada sklep a jeżeli już ma być sklep to 1/2 ceny tej co autor postu podał proponuje.
Najlepiej by było jakby zrobili nowy quest od 500 lvla na might ringa np :p 10min by miał, gdzie wszystkie te śmieci by się dawało w misjach nawet po 3 egzemplarze, do tego było by trzeba dać 3 zwykłe might ringi i 2kcc.
Automatycznie i ten temat, a właściwie problem zawarty w tym temacie, propozycji i problem odnośnie might ringów zostay by rozwiązane.
Przypominam że w oryginale might ring ma ładunki a nie minuty
Ring po 10 minutach by znikał, a gracz straciłby 2kcc, i itemy których jest dużo.
A obrót kasą, oddawanie kasy i itemków jest dobre dla serwera, i zmniejszenia kaski nas serwie;p ring u ludzi byłby warty z 3kcc.
Ring ten by był jednak cenny więc myślę, że nawet h lvle nie traciły by go tak O.o do pvp.