View Full Version : Pare propozycji
1. Maksymalny ping np 120 gdy ktos ma wiekszy to dostajnie kicka
2. 1AWP na team !!!!!!!!!!! bo czasami 3 lub wiecej typa ma awp i nie da sie grac
3. Balans teamow czasami jest ze ct lub tt wygrywa po 10:0
zapomnialem dac wielokrotny wybor jak by jakis modek mogl to niech zmieni ;]
Mortalix
08-03-2010, 17:35
Dobre 1 i 3.
Ta 2 trochę głupia, bo jak nie awp to autokampa. :0
Za cholerę nie wiem, dlaczego HPK nie działa i nie kickuje ludzi z pingiem >150
1 AWP na team? No chyba kpisz. Ostatnio od ruskich na bazarze zakupiliśmy setki, jeśli nie tysiące sztuk AWP. Chyba nie chcesz, żeby nie były używane, a My ponieśliśmy straty? Nie po to Mejger z narażeniem życia walczył o kilkuprocentowy rabat, żeby teraz wszystko ch*j strzelił?
A balans teamów? Mnie bardzo często irytował i ja osobiście nigdy nie miałem problemu, że byłem w tej 'słabszej' drużynie. Bo jak się myśli, to i w takiej można coś ugrać. Na Aztecu ostatnio rozwaliliśmy tych teoretycznie mocniejszych. Duma niesamowita ;d
@top
Po pierwsze, to nie balans teamów, tylko PTB: samo zamienia kogoś z kimś.
Po drugie, wszystkie bronie dozwolone, to FFA.
Nie wiem czy już o tym nie było tematów, z tego co pamiętam sam go zakładałem, aczkolwiek chyba został usunięty, zresztą...
1 i 3 opcja powinna zostać wprowadzona natychmiast tj. PTB i HKP, ale znając administracje poczekamy jakiś miesiąc zanim cokolwiek zrobią heh a to tak naprawdę kilka minut roboty, może kilkanaście dla kogoś kto się na tym nie zna. Z tego co pamiętam, na www widziałem poradniki....
No tak... google.pl i pierwszy możliwy link hyh.
Pozdrawiam.
Twoje propozycje są bardzo kiepskie a najgorsza jest z tym awp... Ogólnie jestem na nie.
HPK jest, nie działa, jak już kiedyś wspominałem - gdybym miał dostęp do FTP serwera, to wszystkie pluginyby działały bardzo optymalnie, niestety Administracja nikomu nie ufa.
1 AWP na drużynę? Już widzę te 5 osób wokół mnie tylko czekających na to, żeby mnie zblokować w przejściu.
Balans teamów? PTB jest niesprawiedliwe bo jego algorytmy uwzględniają obecny wynik gracza a nie inne istotne informacje. Na dowód, że i ze słabą drużyną można wygrać dzisiejsze staty z azteca. Do CT przeszedłem, gdy było 4:1 dla TT. Da sie? Ano da się!
http://i49.tinypic.com/vpyudk.jpg
1. Zdecydowanie tak. Lagom mówimy nie.
2. Chyba sobie żartujesz. I wywalić tą autoszmate dla botów.
3. Tak. ;)
Proponuje też włączenie komendy /me i /hp :)
@Lalus
wh i /me ? przecież to nie ma nic z tym wspólnego.. dobrze wiedzieć czasami czy ktoś już dostał jakiś dmg.. :/
zwłaszcza, że jest to serwer FFA.
HPK jest, nie działa, jak już kiedyś wspominałem - gdybym miał dostęp do FTP serwera, to wszystkie pluginyby działały bardzo optymalnie, niestety Administracja nikomu nie ufa.
1 AWP na drużynę? Już widzę te 5 osób wokół mnie tylko czekających na to, żeby mnie zblokować w przejściu.
Balans teamów? PTB jest niesprawiedliwe bo jego algorytmy uwzględniają obecny wynik gracza a nie inne istotne informacje. Na dowód, że i ze słabą drużyną można wygrać dzisiejsze staty z azteca. Do CT przeszedłem, gdy było 4:1 dla TT. Da sie? Ano da się!
http://i49.tinypic.com/vpyudk.jpg
Bo ty masz haxy.
@top
Jedyna dobra propozycja to ta z pingiem.
@Viki
/me jest komendą zbędną. Działa prawie jak wh.
Kickowanie za ping powinno być, bo typ wejdzie z 500+ pingiem i całe server laguje. Reszta propozycji do bani. Nie radzisz sobie w słabszej drużynie? twój problem.
Jestem za wszystkimi, zwłaszcza za trzecim, denerwuje to w hooy, przegrana drużyna jest zniechęcona, a prosty jest taki system widzę go na wielu serwerach :) Jestem za wszystkimi :x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.