PDA

View Full Version : APO CS 1.6 - Nowy Serwer

Tygrys
19-03-2010, 11:58
Zapraszamy wszystkich do testowania nowego serwera CS. Na obecną chwilę nie ma tam nic konkretnie zrobionego, chcemy sprawdzić jak działa łącze, czy serwer jest stabilny itp.
Oczywiście w niedalekiej przyszłości zostaną dodane pluginy i inne opcje.

IP do serwera CS 1.6: 91.203.134.10:27034

Mc Maciek
19-03-2010, 12:03
To jest też serwer FFA?

Lady Knighter
19-03-2010, 12:08
@Top
Fajnie. Zróbcie z niego JailBreaka :)

Lord Morgan.
19-03-2010, 12:16
Mc Maciek
Narazie to jest FFA ale chyba zrobia z niego TP.

Do ekipy.

Wylaczcie FF bo sie zabijaja zaczynam gre head.. i koniec. gry.

Sub Zero 2
19-03-2010, 14:40
Fajnie,że new serv powstał.Za niedługo go przetestuje,bo narazie nie mam CS'a.:mad:

deeL `
19-03-2010, 14:51
Fajny SERW lecz nikt tam nie gra i nie ma Nic ciekawego :(

Jak możesz mówić, że to fajny serw skoro nie ma tam nic konkretnie zrobionego i jak sam powiedziałeś nikt nie gra ..

@topic
Heh, nie myślałem, że zdecydujecie się w ogóle na zrobienie serwera w CS. A tu proszę 2 serwery. Proponuję zrobić z niego 4fun, DiabloMod lub Warcraft(nie pamiętam jak się piszę ten skrót)

Ernii
19-03-2010, 14:59
: o a to beda dwa servery czy jeden ?

@@@
no i git ;s

Crayon
19-03-2010, 15:21
@Ernii
Z tego co wiem, to będzie jeden. 'Stary' pójdzie w odstawkę, a ten zajmie jego miejsce. W zasadzie to nawet dobrze, bo może pingi spadną i nie trzeba będzie kickować za zbyt wysokie ; d

15:36 - Luk bez nuk: a co z tamtym servem
15:36 - Santano: Nie bedzie go:p
15:36 - Luk bez nuk: ;dd
15:36 - Santano: tu lepsze pingi i w ogole

TuK!
19-03-2010, 19:55
To jest też serwer FFA?
Tak to jest FFA.
Ale nikt się nim nie interesuje narazie.
@top
Fajnie że zrobiliście drugi serwer cs :0

Saylor
19-03-2010, 21:43
Narazie grało się fajnie;)

Nie wiem o co chodzi z tym TP i FF, ale dla mnie serwer fajny;P

#Viid'
Dzieki;)

Viid'
19-03-2010, 21:48
Narazie grało się fajnie;)

Nie wiem o co chodzi z tym TP i FF, ale dla mnie serwer fajny;P

FFA - Free for all [Każdy robi co chce - mniej więcej]
TP - Team Play [Granice rashu, granie w miarę drużynowo, tt rozpierdala bs'y, ct ich broni].

Co do servera - hmm, chociaż pingi niższe ^^

Habemus Papam
19-03-2010, 23:47
Elegancko ;d czekam na stabilny serwer, ukończony w 100% i jazda ;d

Knight Lukas
20-03-2010, 09:22
Co ja widzę czyżby teraz przerzucacie się z tibi i zajmujecie się cs'em ?
Grałem na tym nowym serwie lagów nie miałem. Wykupiliście hosta od campNO ;d - czemu nie chcecie na starym hoscie trzymać ? taniej wychodzi? ;d

Zróbcie amx, pluginy itp bo jak na razie tam nic niema ;0

Elite Vegox
20-03-2010, 10:14
Tak i zamkną apo i sobie nie pograsz bo csa rozwiną :)

Ktoś II
20-03-2010, 11:56
Jeżeli macie usunąć tamten serwer no to spoko ;d
Dużo osób grających na non steamie skarżyło się, że nie działa im ranking, moglibyście naprawić. Wgrajcie jakieś piosenki, żeby odtwarzane były między rundami. Zróbcie rundę rozgrzewkową na noże.

Dodajcie komendy /me /hp i takie coś, że jak się w kogoś strzela to widać ile dmg się zadaje. Lepiej będzie się skanowało, dzięki czemu mało kto będzie kampić ;].

Scoop
20-03-2010, 12:40
Jeżeli macie usunąć tamten serwer no to spoko ;d
Dużo osób grających na non steamie skarżyło się, że nie działa im ranking, moglibyście naprawić. Wgrajcie jakieś piosenki, żeby odtwarzane były między rundami. Zróbcie rundę rozgrzewkową na noże.

Dodajcie komendy /me /hp i takie coś, że jak się w kogoś strzela to widać ile dmg się zadaje. Lepiej będzie się skanowało, dzięki czemu mało kto będzie kampić ;].

Ranking się naprawi, piosenki to syf, na cs'a nie wchodzi się słuchać muzyki tylko grać, chyba że jesteś jakimś dzieciakiem i się tym jarasz, runda na noże taka sobie, szkoda czasu, lepiej od razu zacząć grać, za komendami /me, /hp jestem za, ale ktoś tam z ekipy się nie zgadzał z tym.

.:Edzio:.
20-03-2010, 13:51
Miejmy tylko nadzieje ze nie będzie to kolejny FFA

Metaxa Kamil
20-03-2010, 17:04
jak się w kogoś strzela to widać ile dmg się zadaje. Lepiej będzie się skanowało, dzięki czemu mało kto będzie kampić ;].

"Chyba Cie pojebało dziewczynko"
Ocipiałeś ? Takie coś to tylko dla noobów jest. Będzie płacz, że wszyscy grają na wh i wgl. A jak już będzie ktoś z WH to będzie mówił, że jest czysty tylko po prostu strzelił tam, widział jak ktoś dostał to strzelał dalej.

@top
Serwer fajny, ranking działa. Co do pingów to mi to i tak nie robi bo różnica pomiędzy 8-15 na starym a 3-10 na nowym mnie nie robi :P

HUNTEX
20-03-2010, 19:29
Żal FFA jest spoko a TP do kitu...niech zostanie tak jak jest.

I tak tam nie gram;no wiecie-boty...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: (

Nice że już drugi serwer...

Męczy mnie jedno pytanie:po ch** serwery w C-S1.6,przecież mniej osób będzie grało w Tibie!
Myślę że nie było to dobrze przemyślane!

Za serwer 7/10 oczywiście ten drugi za pierwszy 9/10:cool::cool::o

Ktoś II
20-03-2010, 20:32
Ranking się naprawi, piosenki to syf, na cs'a nie wchodzi się słuchać muzyki tylko grać, chyba że jesteś jakimś dzieciakiem i się tym jarasz, runda na noże taka sobie, szkoda czasu, lepiej od razu zacząć grać, za komendami /me, /hp jestem za, ale ktoś tam z ekipy się nie zgadzał z tym.

Piosenki urozmaicają grę i chyba każdy lubi muzykę wiec nie wiem na jakiej podstawie nazywasz mnie 'dzieciakiem'.
Crayon nie zgadzał się z komendą /me, o /hp nic nie pisał. Komenda przydatna i wątpię, że każdy podczas gry wpisywałby /me żeby zobaczyć czy ktoś nie stoi za ścianą :|

Seba Master Knight
20-03-2010, 23:28
Ej, ten server jest only STEAM.

@edit
a nie sory, sprawdzałem ip cs2.toproste.pl i napisane że only STEAM, poprawcie to ip na stronie głównej

Zarexoholik?
21-03-2010, 02:52
Omfg. Z tibii na CS'a. Czego wy jeszcze dla nas nie zrobicie! Mortiis ty dla niektórych dzieciaków grających na tym serwie jesteś jak rodzic. ;o !

MorgiBack
21-03-2010, 09:31
Może jeszcze zrobią Metina serwer to już by było do kolekcji Tibia Cs i Metin

Ciekawe jakby to wyglądało. :confused:

Emiluwa .
21-03-2010, 13:24
Jeszcze dobrze by było, jakbyście dodali, jakie hity dostajesz i jakie wchodzą w innych. I by była gitara. :)

Bercikuwa Koksuwa
22-03-2010, 09:29
Wszystko ładnie pięknie tylko cziterzy.Proponuję zrobić serwer Only SteamCd key drogi nie jest więc administracja może sobie kupić.Niektórzy mają.

DonieX <3
22-03-2010, 09:52
Jeszcze dobrze by było, jakbyście dodali, jakie hity dostajesz i jakie wchodzą w innych. I by była gitara. :)

Rzucasz he, wiesz gdzie kto jest, strzelisz ściane, koleś dostanie, wiesz gdzie kto jest. Nooby, które uczą się grać gadałyby więcej "eee wh, skąd wiedziałeś?" Więc odpada.

Server może być, lecz poziom, trochę niski. :<

ⒷⓎⓄⓊⓉ
22-03-2010, 19:36
Dobry pomysł, sądzę, ze APO idzie w dobrym kierunku!

Asmund
23-03-2010, 20:17
Tygrysie, czy zrobicie serwer ventrillo lub ts ? :D:D

Elvi
24-03-2010, 14:26
Witam mam zażalenie do Admina serwera Noe ten gracz zbanował bez podstawy ferdynant'a (taki miał nick) później mnie niby o granie na wh .
To ma być admin? który bez podstawy banuje za free?
Dacie prawa takiemu "100% ogarowi" który wie tylko jak banować a nie rozróżnia normalnej gry od gry wh to się mu nie daje.
Zróbcie coś z nim bo ten serwer jest fajny ale denerwuja mnie ludzie co wmawiają Ci wh ;/

(Niemoge jescze robić nowych tematów to tutaj napisałem )

Azielu$
24-03-2010, 14:34
Wszystko ładnie pięknie tylko cziterzy.Proponuję zrobić serwer Only SteamCd key drogi nie jest więc administracja może sobie kupić.Niektórzy mają.

Tylko zauważ, że przeważnie przy 20 osobach steam'a ma ok. 5-6, więc co to za gra? A wątpię, żeby nagle wszyscy kupili steam'a po to by pograć na jednym serwerze. :s

@topic
Osobiście nie odczułem różnicy w pingach. ;d Serwer może być, ale zdaje mi się, że stary był lepszy.

Crayon
24-03-2010, 14:35
Elvi co do ferdinanta, to nie odzywaj się, jeśli nie za bardzo ogarniasz o co chodzi. Nie muszę każdemu robić zdjęć, bo waćpan sobie życzy. Mam demko, to mi wystarczy.
A co do Ciebie - zapraszam do działu Skargi i Odwołania. Tam możesz płakać na mój temat do woli. Tylko poszukaj jeszcze screenów w folderze cstrike.

Poirytowany, Noe

@down
Do działu skargi i odwołania, albo mi na prywatną wiadomość. Nie zaśmiecaj tutaj fajnego forum fajnego servera....

Elvi
24-03-2010, 14:40
A robiles w ogóle? ok zaraz je znajde i wrzuce zobaczymy co powiesz na to :)

Get up
27-03-2010, 18:59
Możecie dodać inne niestandardowe mapki:D

Bassito
24-04-2010, 18:12
Muszę tam zagrać !!!