PDA

View Full Version : Pluginy - Doda?/Usun??.

DonieX <3
25-03-2010, 16:06
Witam, założyłem ten temat,aby osoby, które choć trochę znają się na serwerze pisały swoje propozycje na temat pluginu.
Np :
Plugin (Nazwa) : Ultimate Warm-Up 1.3
Link : http://amxx.pl/ultimate-warm-up-13-t21541.html
Na czym polega ? : Plugin ten na początku każdej mapy tworzy rundę rozgrzewkową(długość ustawia się cvarem). Dodatkowo podczas rundy jest odgrywany dźwięk, a także można wybrać sobie, które bronie mają być dostępne podczas rundy, również ustawiane cvarem.
Czyli dokładniej, po zmianie mapy '60 sec rozgrzewki' + muzyka + każda broń losowo + respawn po dedzie.

Usunąć :
Tutaj tylko napisać, który plugin jest zły ? źle działa ? bądź też go zastąpić na lepszy? :)

@ Ode mnie.
Zamieniłbym rozgrzewkę, podczas nowej mapy na to co podałem.

^Dodałbym :
Tutaj nie muszę podawać, ani nazwy pluginu, ani na czym to polega, po prostu skoro to serwer FFA, to chyba wypadałoby jakąś muzykę dodać? ;d

^Usunąłbym, bądź też zamienił odgłosy, które są na serwerze. Dlaczego? Źle one działają, dzisiaj rano grałem, zabiłem kogoś z AK, a tu nagle jest odgłos jakbym z kosy go pocisnął.

To na tyle z mojej strony na razie. Wypowiadajcie się, co o tym sądzicie.

^Crayon
Dałem tylko przykład zamiast tego co teraz jest, bo jak się padnie od razu, to się czeka 1min, aż się rozgrzewka skończy ;d

Crayon
25-03-2010, 16:08
Wczoraj wgrałem prosty plugin, który restartuje rundę po 45 sekundach i jak na moje oko - wystarczy. Od początku chcieliśmy, żeby gra na serverze była optymalna, amx nie zajmował niewiadomo ile, nie wywalał na pół ekranu swoich durnych powiadomień, a gra była miła i przyjemna. Twój plugin Ultimate Warmup mi się nie podoba :(