View Full Version : Skulle - co do tego..
Hello, dzisiaj miałem trzy fragi zrobione pod rząd. Gdy koleś mnie zaczął atakować powinien mu wskoczyć yellow skull, przecież piękny APO i mądrzy gm'owie powinni to zrobić jeżeli się zabrali za skulle na Tibii 7.6.. Więc, zaatakował mnie ( ja miałem 3 fragi ). Zabiłem go i wszedł rs... Oczywiście przybiegł sobie ziomek drugim charem i padłem. Pandemka i full eq oczywiscie poszło sobie na drugą stronę świata ;).
Jeśli was też to denerwuje, masz skulla ktoś Cię zaatakuje, a ty go zabijesz i masz fraga to podpisywać się... Pozdrawiam. ;)
nie wiem o co ci chodzi:) musiałeś na nim odpalić bo innej opcji nie ma żeby ys nie wszedł:) a nawet jeżeli jest tak jak mówisz to "miałeś pecha " :)
Pierwszy taki przypadek od stworzenia systemu skulli? NIE MOŻLIWE!
jezeli go brales na fraga ale nie padl i cie zaczal lac to nie wyskoczy mu YS..chyba ze nie o to chodzi
Miałem white skulla, koleś mnie zaczął atakować więc go zabiłem i frag wszedł, a on nie miał yellowa więc?
jezeli go brales na fraga ale nie padl i cie zaczal lac to nie wyskoczy mu YS..chyba ze nie o to chodzi
Możliwe :P APO i tak jest do dupy teraz... Kiedyś 700 osób ten klimat 900 lvl max hunty. A teraz? 2550 lvl Ci wejdzie na respa i powie Wypierdalaj albo hunted... APO straciło klimaty i nikt prawie już nie gra na nim, zrobili dobry wybór ;)
i powie Wypierdalaj albo hunted...
Pionteczka.
^top
Jak każdy serwer... Na początku duże zainteresowanie i z dnia na dzień maleje ;)
Musiałeś na nim odpalać bo taki błąd na pewno by się nie wydarzył.
Temat chyba wyjaśniony więc do zamknięcia.
na mazurskim tak jest , musiales go zaatakowac , zbedny temat ELTON _/
Hello, dzisiaj miałem trzy fragi zrobione pod rząd. Gdy koleś mnie zaczął atakować powinien mu wskoczyć yellow skull, przecież piękny APO i mądrzy gm'owie powinni to zrobić jeżeli się zabrali za skulle na Tibii 7.6.. Więc, zaatakował mnie ( ja miałem 3 fragi ). Zabiłem go i wszedł rs... Oczywiście przybiegł sobie ziomek drugim charem i padłem. Pandemka i full eq oczywiscie poszło sobie na drugą stronę świata ;).
Jeśli was też to denerwuje, masz skulla ktoś Cię zaatakuje, a ty go zabijesz i masz fraga to podpisywać się... Pozdrawiam. ;)
Człowieku pomyśl... Pewnie była taka sytuacja : Odpalając skull zaatakowałeś zapewne tego ziomka (na którym wbiłeś rs). Potem od wyczuł sytuację, przyszedł, ty go ubiłes i wskoczył ci rs. Logiczne prawda ? Na APO jest system YS więc w tym wypadku nikt się z Tobą nie zgodzi. Pozdrawiam.
Lunatic Volt Here
28-03-2010, 19:42
Musiałeś go uderzyć 1. bo innego wytłumaczenia niema ;)
musiales go uderzyc przed tym jak mial ys wbic. coz peszek;<
Bez sensu temat.
Juz mnie takie cos denerwuje i az to powiem.. nie placz.
Jak sie nie umie grac, to tak jest.
Yellow zawsze wchodzi (jak ktos Cie zaatakuje, jak masz skulla) i jest cos takiego. Wiec nie wiem o co Ci chodzi.
Lady Knighter
28-03-2010, 20:57
@Up
Chodzi o to że na stówe ten z WS zaatakował tego kola i potem ten go zaczął bić i padł = automatyczny RS.
@Top
Na stówke musiałeś go "przypadkiem" zachaczyć czarem. Innego wytłumaczenia nie ma. Jeśli mu nie włączył się YS to musiałeś go 1 zaatakować.
nie mozliwe ze nie wyskoczyl ys, gram na apo 2 lata i nic nigdy mi sie tak nie stalo, moze jakas pomylka?, wiem ze na zjebanym mazurku takie bugi wyskakiwaŁy :>
a wiec pozdro i mysl co robisz.
No nie wiem, mi się tak jeszcze nigdy nie zdarzyło ;).
Może wcześniej przypadkowo go zaatakowaleś i nie zauważyłeś. xd
Devil murder
29-03-2010, 17:02
PO CO PISZECIE PIĘTNAŚCIE RAZY TO, CO KOLEDZY UP?!
Czytajcie wszystkie posty, a nie tylko te, które napisał autor tematu!
Blood Raven
29-03-2010, 18:56
na mazurskim tak jest , musiales go zaatakowac , zbedny temat ELTON _/
Nabijaj może te posty jakoś mądrze co? a nie tylko wpiszesz byle co i tyle..
@top
Może to jakiś błąd też raz tak miałem ale na szczęście nie wbiłem rsa ; >
Zarexoholik?
29-03-2010, 19:37
To tylko kwestia czasu. Pograsz w tą grę jeszcze z 2 lata i nauczysz się grać. Nie chce mi się jak jesteś głupi, bo to nie ma sensu! Nie zrozumiałeś jeszcze zasad tej gry! : /
Assassin Mateusz
29-03-2010, 20:00
To po chuj go biles jak widziales, ze nie wbil ys ? --.--'
Wez zgas, musiales go wczesniej zaatakowac.
Discover xd
29-03-2010, 20:06
Oczerniasz Ekipe a moze sam zawiniles!
Odpaliles skula na nim a potem on zaczol cie bic!
Nie pajacuj!
Niemożliwy taki bug na APO :D Musiałeś go zaatakować, on ciebie, wtedy YS nie wchodzi. Pech :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.